• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ama sonumuzu biliyorum ben kızlar
yine aileler girecek araya ve yine boşanamıcam
ve yine böyle bir adama katlanmaya devam edicem
bu böyle sürüp gidecek
kendime çok acıyorum gerçekten
ben o baba olsun diye o kadar çırpındım sonunda kısır damgası yedim onun tarafından yazıklar olsun..
eşlerinizin kıymetini bilin..
Canim istemedigin bir seye kimse seni zorlayamaz.
Evlilik bir günlük is degil bir ömür katlanmani isteyecek mi ailen buna?
Benim de ablam bosandi. El alem agzinda sakiz gibi gezdirdi durdu.
Ama daha sonra evlendi ve suan coook mutlu Allahim nazarladan saklasin 4 cocuk annesi.
Bazi durumlarda belki ailemizi bile karsimiza almamiz gerekebilir.
Yanlis anlama canim Rabbim daima yuvanin kurtarilmasindan yanadir.
Fakat gördügümüz sunu gösteriyor ki yipranan ve ödün veren hep sen oluyorsun.
Buna mecbur degilsin.
Buna layikta degilsin.
Cok güzel cok zeki bir kadinsin.
Ne istedigine kesin olarak karar ver ve o yoldan sasma.
Hayat bir imtihan. InsaAllah güzel günler seninle olsun.
Yapabilecegimiz bir sey varsa söyle lütfen.

Kizlar biz dün yatak odasi balkonunu kapattirdik ardiye olarak kullanabiliriz orayi artik salonda ki fazlalik olarak gördügüm vitrini oraya alicam ivir zivir koycam icine.

bu böyle sürüp gidecek
ben o baba olsun diye o kadar çırpındım sonunda kısır damgası yedim onun tarafından yazıklar olsun..

canım bu hayat senin hayatınn..
kimse senin hakkkında karar veremez denizimm..
o adamı çeken sensin çekmek zorunda değilsinn..
efulim çok güzel yazmış üstüne denilecek birşey yok..
ailende bu duruma bir şekilde alışacak yeterki sen kararlı ol

Kizlar biz dün yatak odasi balkonunu kapattirdik ardiye olarak kullanabiliriz orayi artik salonda ki fazlalik olarak gördügüm vitrini oraya alicam ivir zivir koycam icine.
iyi yapmışınız canım..
balkonu kullanmıosunuz en iyisi ardiyeye çevirmek..ıvır zıvırı atarsın oraya

iyi yapmışınız canım..
balkonu kullanmıosunuz en iyisi ardiyeye çevirmek..ıvır zıvırı atarsın oraya
evet canim salon balkonu acik ferah yatak odasi binaya bakiyor o yüzden öyle yapalim dedik bitince foto gösteririm insaAllah temizlik filan..
Senin kv olaylarini da okudum canim hic kafana takma.. illa ki kv oldugu icin gicik taraflari oluyor ama yine Allah razi olsun maddi anlamda büyük destek olacak.. hem 1 aya kalmay oglusun olacak ondan sonra zaten tamamiyle hayatin degisecek bir adim daha olgunlasacaksin ve kv yi kendi haline birakacaksin odak noktan oglun olacak o yüzden bosver sen su son günlerin keyini cikar..

evet canim salon balkonu acik ferah yatak odasi binaya bakiyor o yüzden öyle yapalim dedik bitince foto gösteririm insaAllah temizlik filan..
Senin kv olaylarini da okudum canim hic kafana takma.. illa ki kv oldugu icin gicik taraflari oluyor ama yine Allah razi olsun maddi anlamda büyük destek olacak.. hem 1 aya kalmay oglusun olacak ondan sonra zaten tamamiyle hayatin degisecek bir adim daha olgunlasacaksin ve kv yi kendi haline birakacaksin odak noktan oglun olacak o yüzden bosver sen su son günlerin keyini cikar..

bunu o zamanalr sölesen pek uygulayamazdım canım ama kızlardan herkzden destek alarak güçlü durdum..
şimdi iyiyim çok şükür..
oğluma odaklandım yarında işte son günüm zaten..
inş herşey güzel olacak

bu böyle sürüp gidecek
aynı şeylerin tekrarlanmasının sebebi senin kararsız olman canım sen dimdik durup ben boşanacağım dediğinde kimse bişey diyemez korkma yanlış yapan sen değilsin kocan olmaayan o adam..

aynı şeylerin tekrarlanmasının sebebi senin kararsız olman canım sen dimdik durup ben boşanacağım dediğinde kimse bişey diyemez korkma yanlış yapan sen değilsin kocan olmaayan o adam..
benim nikahım düşmüş mmousee
bu kadarını düşünmemiştim

benim nikahım düşmüş mmousee
bu kadarını düşünmemiştim
canım çok üzgünüm ama eşin boşol dediği anda nikahınız düştü zaten Allah katında o artık senin kocan değil. bence bunu kendine dert değil avantaj olarak düşün ailene o adamın zaten seni boşadığını söyle. emin ol herşey çok daha güzel olucak ;)

3 talakla boşanan kişilerin geri dönüşünü emin değilim bir ayet yasaklamış ancak bunun ıcın sart kosmus kadın tekrar bırıyle gercek bır evlılık yasadıktan sonra evlenmelerıne musade varmıs.
denız netten arastır ıstersen

3 talakla boşanan kişilerin geri dönüşünü emin değilim bir ayet yasaklamış ancak bunun ıcın sart kosmus kadın tekrar bırıyle gercek bır evlılık yasadıktan sonra evlenmelerıne musade varmıs.
bende öyle biliyorum hatta çalıkuşunda adam karısını boşamıştı bi sinirlede sonra evlendiricek adam aramıştı..

bırde ınsan ne sınırle olursa olsun
ne bıleyım gerızekalı derde bosol demek gelmez benım aklıma
erkek degılım dıyemı acaba
hanı cok sınırlendım hıc aklıma gelmedı boyle bısey

araştır canım bunu..
ama sorduğum herkez düşer diyor..
fakat bunu gerçekten dini alim biri bilir..

canım çok üzgünüm ama eşin boşol dediği anda nikahınız düştü zaten Allah katında o artık senin kocan değil. bence bunu kendine dert değil avantaj olarak düşün ailene o adamın zaten seni boşadığını söyle. emin ol herşey çok daha güzel olucak :KK66:

deniz Allah korusun böyle bir olay benim başıma gelseydi sen benim için ne yapmamı düşünürdün ne akıl verirdin bana.
kızlar ağlayamıyorum bile
ne olacak şimdi bilmiyorum içim acıyor
yaşadıklarıma çektiklerimemi yanayım yoksa nikahımın düşmesine mi?
mouse ben başkası olsa yada sen olsan boşan derdim
kendimede bi söyleyebilsem
konduramıyorum işte
korkuyorum,üzülüyorum karmakarışık işte

cute cumartesi akşamı pazar günü ve dün akşam 3 gündür kavga tartışma böyle gidiyor
boşol diye dün akşam söyledi

araştıramıyorum elim gitmiyor yazmaya bile
kıyamet kopacak herşey kötü olacak nikah düşmüşse
ama eminim duyulursa bir çoğu nikah düşmemiş falan diyecek
biliyorum tanıyorum herkesi

Back