- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.461
bak o kadar uyuz kv ama yine bazı şeyleri düşünüyo ve yapıyo enteresan yaniEki Görüntüle 1267892 buda mustimizz teyzeleri ama burada belli değil canlısı çok netti..
bak o kadar uyuz kv ama yine bazı şeyleri düşünüyo ve yapıyo enteresan yani
bu arada watup tan yazını çok geç gördüm canım cvp ta yazamadım bişeyede benzetememiştim ama bilgisayar ekranından daha net maşalaah oğluşuma benimmm
neyse canım bizler iyi insanlar olarak bu tarz dengesiz davranışlarda iyi olanları göz önünde bulundururuzvalla canım bende anlayamadım kv yi..
c.tesi birde dürüye bende birşeyler yapayımmı dedi..gelcekmisin dedim..
akrabaları çağırmıcam ama benim gelmem lazım babaanne olarak dedi..
buyur gel dedim bende..
kadın kendi içinde çelişkili henüz..
ayy evet teyzesi yaa aşık oldum oğlumaa..2 gündür o görüntü ile uyuyup uyanıyorum..
Allah hepinize nasip etsin inşş
neyse canım bizler iyi insanlar olarak bu tarz dengesiz davranışlarda iyi olanları göz önünde bulundururuziyi olsunlar canımızı yesinler farkında değiller
babane olarak gelmesi tabiki gerekir ama akraba çağırmaması sözünün arkasında durduğunu gösteriyor canım çokta sorun değil yani ben senin yerinde olsam bi pasta börek yaptırırdım ona inat değilmi
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bizde hafta sonu itibariyle açılışı yaptık dünden itibaren folik asit kullanmaya başladım eşimle de konuştuk ciddi düzene sokacağız artık bu durumu bakalım ne zaman gelicek benden haber
aynen öyle gelincede oturur bir köşede artık öyle muamele görmek istiyolar senin yapıcan bişey yok sen hiç canını sıkma yap bi güzel ne yapmak istiyosanayy hadi inşş kısa zamanda verirsin müjdeyi canımmm...
valla aman canım börek mörek istemem..
açıkçası gelmemesini istemiştim ama geliyor gelsin bakalımmm..
sözünün arkasına durması demek benim istediğim olmıcak anlamına gelmiyor..
eşimde ghala saçma bir adet falan ditye laf çakıyor bende hiç umursamıyorum yapıyorum hazırlığımuı dahada deli oluyorlar..
ohh onlara bu yarar
aynen öyle gelincede oturur bir köşede artık öyle muamele görmek istiyolar senin yapıcan bişey yok sen hiç canını sıkma yap bi güzel ne yapmak istiyosan
bakalım benden ne zaman haber gelicek bilmiyorum canım ama sanki hemen gelmicekmş gibi geliyo bana şu anda. rabbim en uygun zaman ne zamansa o zaman versin
günaydınn güzellikler..
bu son haftam nedense içim bir garip hem seviniyorum hemde tedirginm yada bilmiyorum değişik duygular içerisindeyimm..
c.tesi kv yatağımızı ve uyku setimizi almış getirdi..kızmıştım ama güzelmiş beğendimm..fakat uyku seti ölçüsü aynı olmasına rağmen küçük geldi..sonra aldığı yere gittik şimdi aynısı özel dikilecek 10 güne anca gelir..
serelim edelim fotosunu atıcam size..
bu arada doktorumuz değişti kv medicanada bir dotkora götürdü profösör..
adam yine benim kp in arkadaşı ve aile dostları..
doğum parası 5000 tl mişş..
şok geçirdik ama ben söledim biz 5 kuruş veremeyiz ben kendi hastanemde doğum yaparım dedim olmaz dedi ben ödeyeceğim dedi kv..
nese adam 2500 benim ücretim onu almam sizden dedi..
kaldı 2500 eşiminde şirket indirimi ile 1700 e falan denk gelio kv ödeyecekmiş..göreceğiz hep beraber..
eşime dedim sonra ortada bırakmasın bizi dedim..
konuştum ben ödeyecekmiş sen karışma keyfine bak dedi..
bende iyi dedim geçtim..
oğlumu 3 boyutlu gördümm..
ya gözler ve burun aynı benn..ağzı çene kısmı ise aynı baba yerim ben onuu
ALLAH saglıkla kullandırsın cnm begenmene sevındım
5000 dogum ucretımı abowwwwwwww .neysekı 1700 ıyıymış burdada genelde oyle.inş oder kv
kız o dilmi çıkarmış bn yanlışmı gördumbenım sıpada ılk 4 ay babasının kopyasıydı.şimdi dıyomkı eskı resımlerıne bakıp bak kızım bu senın erkek kardesın senle alakası yok
canım saol amin inşş sağlıkla kullanmak nasip olurr..
yok canım dil çıkarmış eli çenesinde uyuyor beyfendi biraz parmağı oraya kaymışşş..
valla bilmiorum kesin değişir ama şimdi hak geçmemiş bendende eşimdende almış gibi görünüyor
hadı bakalım hayırlısıyla gelsın kuçuk prens
son 30 günsağlıkla inşş canımmm..
şu 1 ayda geçiversinn artık yaa
gününü beklerse son 30 şekerimmm
erkekler bekler derler ama bence Ekım sonu derım
sende bendensinn bende ekim sonu diyorum..tutturcazmı bakalımmm sibelimmm
hadı bakalım görcez bak tarıhte vereyım 27 sıgercı ben sende cınsıyetı tutturamamıştım bakalım bu tutcak mı kız.....drlar 12 kasım sonmı dıyo ısyan
evet canım 12 kasım son diyorlar şekerim ama c.tesi gittiğim 15 kasımda gelmezse alırım sezeryana dedi..
yani 15 kasıma kadar süre verdi
gününü beklerse son 30 şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?