- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.301
ıyı yapmışsın bılsın hatasını cnm
yetışın ben geldımmmmmmmmmmmmm
cute onun kaynanasın baglayan bırşey yok ama kıskançlık var sekerım.hanı bak hepsını anneanne aldı der gbı bı adetya hanı kadının işine gelmıyor.anneannenın aldıklarına herkes maşallah dıyecek babaanne orda oyle duracakya işte kudurur bunlar duramazlar ılla kıskanacaklar
isyancım kesınlıkle o ıstedıgın adetı yapıyosun. benım mevlut olayı gbı kayınvalıdeni sadece dıl ucuyla çağırıyorsun esınede ben yapıcam gelmezsede kırılmam dıyosun hadu yallah.kızım sanane ısteyen gelır ısteyen gelmez.bırak ALLAH aşkına ısyancım bıkerede ıstedıgın şeyı yap nolur ya....her seyı ıcınde bırakmasına ızın verme.herseye atlamasınada.bak o bebek şeker olayı bıle benı cok kızdırırdı mesela.sanane kardesım sanane az çekıl koşene ya....
sakın yapmaktan vazgecme.ama annene anlatma tartışmanızı.olurda kaynana gelmezse bı kılıf uydurursun.o gunu kımsenın mafetmesıne ızın verme
bu arada bu adet benım kaynanamlardada varmış.doğumdan sonra kaynanam bızde boyle boyle bı adet var işte herşeyı anneanne alır sofralar kurulurdu vs vs dedı hanı yapmadınıza getırdı. ama benım boyle bır adetten haberım bıle yoktuki....ben ne dedım altta kalır mıyım.ona bakarsan bızdede dogum yapan gelıne bılezık takılır dedım sustu kaldı
bu kocalar annelerın dolduruşuna gelıyo hep zaten.bızde arada tartıısırız bılırımkı dolduruşa gelmış.ama iyi huyu var eşim gelır barısır olayı unutur.ha karsı taraf unutturmamak cın uğraşıyodur o ayrı
bu arada sakın oyle evı terketmeye felan kalkma ısyan sacmalama. bugunler hashas gunler. oyle en ufak bı seyde gıdecek olsaydık ooooo
isyana yaptıracagını daha once soylemedenmı ustelık
benim annemde evliliğimde yaşadığım sıkıntılardan dolayı panik atak hastası oldu
kendimi çok suçlu hissediyorum
annem içinde aynısını düşündüğümüz oldu bu kadın deliriyor mu dedik..aynen bende o her ne zaman hastalansa ben kendimi kötü hissediyorum..düşünsene panik atak normalde çok kötü birşey değil ama anneme kafayı yedirtmek üzere iken fark ettik biz..
5 ilaç günde 2 dozla başladık en ağırı ile..şimdi günde 2 ilaç 2 doz içiyor..
daha tedaviside 2 yıl daha sürecek sonra ömür bou kontrol
annem içinde aynısını düşündüğümüz oldu bu kadın deliriyor mu dedik..
tuhaf hareketler
ölüm korkusuyla asosyal oluşu
geceleri sabahlara kadar uyuyamayışı vs.
hepsi benim yüzümden diyorum
çünkü asla böyle bir rahatsızlığı yoktu ben nişanlandıktan sonra başladı annemde
allah eşime de ailesinede sorsun hesabını
asla affetmeyeceğim onları.
psikiyatr kontrolü var her ay
mutlaka gider
ilaçların dozu düştü şükür sadece sakinleştirici kullanıyor.
rabbim annelerimizi korusun
inşallah senin annende benim annemde iyileşir canım
bundan sonra aileme tek laf eden olursa gebertirim..
haklısın canım benimde son kararım bu..
eşiminde burnundan fitit fitir getircem..
onu yok saymak ne demekmiş görsün bakalım..
evde yokmuş gibi dsavrancam..gitsin anasının koynunda uyusun çok istiosa..
dürümüde yapıcam..
annemde söleyeceüim benim kv bu tarz şeyleri sevmiyormuş siz yapın dedi dicem..
annemde sallayacak yapacak birşey yok..
yeter artık gari..
şeker konusunda çok büyütmedim yada büyütmek istemedim ama bu farklı birşey..
ısyan annene bahsetme. hanı tatalı tatlı soyle senın uzuldugunu kırıldıgını anlamasın deşmesin.bızler unutuyoruz ama onlar asla unutmuyo.ben her gıdışımde mısal annem ılla bı şeklde konuyu o olaylara getırıyo.benım yuzumden cok uzuldu. ben daha fazla uzmek ıstemedıgımden artık yasanan hıçbır tatsızlığı anlatmıyorum.
bu araada ne guzel babana daglar gbı guvenıyosun sanırım. keşke benım babamda boyle olsaydı.herkes baba olamıyo malesef.bır kız cocuğu ıcın baba çok onemlı çok
aynen canım Allah babama sağlık sıhhat versin..
her durumda arkamdadır..
yaşadığım şeylerden azıcık haberi olsa yıkar ortalığı kıyamaz bana...
şimdi torunuda öle onun için..
hergün arar sorar ağrın sızın varmı diye..
canım babam Allah ona güç kıvvet versin inşşş
isyan kocana tek bir cümle kur deki ben bu dürüyü yapıcam sen yada ailen aileme istemediğini hissettirecek birşey yaparsa herkes o zaman korksun benden diceksin ve konuyu kapatıcaksın bak bakalım tırsıyomu tırsmıyomu..yapıcam canımda anneme ne deyim..
onuda sıkmak üzmek istemmiyorum..
biliosunuz düğünde olan olaylar yüzünden panik atak hastası oldu..
kriz geçirmesinden korkuyorum..
zaten kardeşim askere gidince ilaç dozunu 2 yaptılar yine..şimdi bunu kafaya takmasın..
ona lanse etmeden halletmem lazım..
gelmesinide istemiyorum bu saatten sonra..
günaydın candaşlarım..
canım çok ama çok sıkkın..
kv yine yaptı yapacağını..
her seferinde bir hevesimi kursağımda bırakmasını çok iyi biliyor..
nişanlı ikende düğüne 10 gün kala ev döşemesinde yaptıklarınız hatırlarsınız ayrılıyorduk az kalsın..
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beridir bebek dürüsü yapacak annem diyorum..
çünkü biz evlenirken konyanın hiçbir adetini yapmadık kv istemedi diye..
annemde bunu bari yapayım ilk torunum dedi bende heveslendim yapalım dedim..
herşeyi annem karşılıcak pasta börek işini..
şimdi bebek dürüsü denen şey sadece konyada var..
kızın annesi ilk torununa çeyiz hazıylar işte herşeyini alır..sonra bunlar bir güzel bohçalanır ve yakın akrabalar çağırılır bunlat gösterilir sonra yerleştirilir...
bende dedim izne ayrıldığım c.tesi yapalım..
dün kv yi aradım bir sürü şey saydı..
salakça adetmiş ne gerek varmış yapılmıcakmış falan..
bende yapıcam dedim sizi davet ediyorum misafirlerini davet et dedim sinirlendim çünkü..
ne kadar salakça adetleriniz var diyor kadın yaaa
bunu bu şekilde sölemesine daha çok sinirlendim..birde ben salak gibi yalnız diye akşama yemeğe bize gel demiştim gelcekti..
neyse servisin oraya gittim bekliyorum bunu geldiği yok..aradım anne nerdesin..ben gelmicem küçük oğlan bugün yurt dışından gelcekmişte onun odası toplancakmış..
o zaman bir haber verseydin keşke dedim kapadım..
akşam eşim geç geldi..oturduk sofraya..
söledim annen bugün gelcekti davet ettim ama servisin orada bekletti gelmedi diye..
o da daha önce sen naptın acaba onada ondan gelmedi dedi..
anladım sabah kalkmış aramış..
bende dürü meselesini diyorsan demeye kalmadan salakça adetinizi yapıcam diye diretiosun doğmamış çocuğa don biçiosun nereden biliosun birşey olmayacağını demezmi o kadar sinirlendimki...
annen iyi doldurmuş seni dedimmm..
annem falan doldurmadı saçma bir adet..demekki annen alacaklarını o yüzden almış gösteriş için dedi..
bende sana yazıklar olsun dedimm ne alakası var ya dedimm ama öle bir kitlendimki hiçbirşey diyemiyorum..
sonra kalktım gittim yatak odasına ağlayamadımda gecede hiç uyuyamadımm..
hiç konuşmadık bugün işe bıraktı bende yüzüne dahi bakmadım..
şimdi akıl verin bana kızlar..
eşime ne yapmalyım şeytan diyorki bu haksızlığa git ananın evine aklı başına gelsinn
içim acıyor ağlıyor resmen içim kan ağlıyor..
ilk defa diyorum bu adam ile neden evlendimmm..
aynen canım eğerki annem onlar yüzünden bir atak daha geçirsin o döenmki haline geri dönsünn hiçbirşeyi gözüm görmez..
zaten benden önce babam atlar hepsinin üzerine..
beni koruyamadığı içinde eşimde alır hesabını oturur götünün üzerine..
sonra benle çocuğa hasret haftada oğlunu 1 görerek devam eder hayatına..
sonumuz bu olurr..
canım tüm yazılanları okudum ablamdayım yeni girdim topiğe arıcam seni inş
öncelikle sakin ol lütfen...
ne yaşadığını sen bilirsin mutlaka ama öfke ile oturma ne olur
evi terketme,yatak ayırma vs yapma bunları
tamam her zaman altttan almamak gerekiyor ama sen şu an hassa bir durumdasın
kv gelincede annene deki o gün için başlka bir sözü varmış,hastalanmış gelicekti ama gelemedi vs vs
bırak onlar utansın analı oğullu
kv kıskanmışta olabilir işte herşeyi kızın anası yapmış dedirtmek istememişte olabilir
ama eşine gelince tam bir hödük gibi davranmış maalesef
ama onada bakarsan anası doldurdu ise oda düşünmeden sana patlamıştır
sen en güzeli o yokmuş gibi davranacaksın ötesi yok
konuşma,muhatab olma,yüzüne bakma...
erkekler çoook nankör özellikle kız ailesi olunca konu
kendi ailelri melektir ama senin ailen her zaman kötüdür
düşümeden sarf etmiş sözlerini kalp kırıcı
ama sen annene sakın söleme böle dedi diye
annecin üzülür soğukluk girer içine
allahım bu kötü kv hidayet versin
lşimdi evinde sevinsin dursun sizin huzurunuzu bozdu
Bunun aynisini dun soledim canim..o zmn o da acarmis agzini...bende AC bakalim.ne diyebileceksin..kaybeden sen olursun iyi düşün dedim...isyan kocana tek bir cümle kur deki ben bu dürüyü yapıcam sen yada ailen aileme istemediğini hissettirecek birşey yaparsa herkes o zaman korksun benden diceksin ve konuyu kapatıcaksın bak bakalım tırsıyomu tırsmıyomu..
Canim.satin daha ucuz birşey alirsiniz buna falan can sikmabu arada kızlar arabayı satmaya karar verdıkbaska turlu olmucak.borçlar aldı basını gıdıyo.basedemıyoruz
bu arada kızlar arabayı satmaya karar verdıkbaska turlu olmucak.borçlar aldı basını gıdıyo.basedemıyoruz
Canim.satin daha ucuz birşey alirsiniz buna falan can sikma
canım hayırlısı olsun
olmuyorsa satın bir süre idare edersiniz
kızlarr bende katılabili miyim aranızaaaa ...hepimizin ALALH yardımcısı olsunn..
isyancım seni tanıyorum ama hangi forumdaydı efulim in ki miydiiii...canıımm adetin neyse yapp güzelce anladığım kadarı ile kayınvaliden epey sorunluu onu takma sallamadığını görsn de kudursun iyicenee...dengesiz kaynanalara gıcık oluyorum...
canım tüm yazılanları okudum ablamdayım yeni girdim topiğe arıcam seni inş
öncelikle sakin ol lütfen...
ne yaşadığını sen bilirsin mutlaka ama öfke ile oturma ne olur
evi terketme,yatak ayırma vs yapma bunları
tamam her zaman altttan almamak gerekiyor ama sen şu an hassa bir durumdasın
kv gelincede annene deki o gün için başlka bir sözü varmış,hastalanmış gelicekti ama gelemedi vs vs
bırak onlar utansın analı oğullu
kv kıskanmışta olabilir işte herşeyi kızın anası yapmış dedirtmek istememişte olabilir
ama eşine gelince tam bir hödük gibi davranmış maalesef
ama onada bakarsan anası doldurdu ise oda düşünmeden sana patlamıştır
sen en güzeli o yokmuş gibi davranacaksın ötesi yok
konuşma,muhatab olma,yüzüne bakma...
erkekler çoook nankör özellikle kız ailesi olunca konu
kendi ailelri melektir ama senin ailen her zaman kötüdür
düşümeden sarf etmiş sözlerini kalp kırıcı
ama sen annene sakın söleme böle dedi diye
annecin üzülür soğukluk girer içine
allahım bu kötü kv hidayet versin
lşimdi evinde sevinsin dursun sizin huzurunuzu bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?