- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.481
Site saçmalamaya başladi elli kez gönderiyor yazilanlari yahu
selamm bayanlarrr.. sitede değişiklik olmuşş keşfetmeye çalışıyorumm)) bende ankaraya taşındım 1 hafta oldu kızlarr.. aksiliklerle geldikk kızım hasta olduu.. çok şükür ki iyi şimdi fıstığım benimm.. artık ankaradayızz oturduğumuz yerede de o kadar içim ısındı ki ben görememiştim tutulan evi ama çok beğendim özellikle çevreyii.. sizlerr nasılsınızzz? sibelcimm gıdın için çok üzüldümm çok geçmiş olsunnn acil şifalar versinn rabbimm ..
selamm bayanlarrr.. sitede değişiklik olmuşş keşfetmeye çalışıyorumm)) bende ankaraya taşındım 1 hafta oldu kızlarr.. aksiliklerle geldikk kızım hasta olduu.. çok şükür ki iyi şimdi fıstığım benimm.. artık ankaradayızz oturduğumuz yerede de o kadar içim ısındı ki ben görememiştim tutulan evi ama çok beğendim özellikle çevreyii.. sizlerr nasılsınızzz? sibelcimm gıdın için çok üzüldümm çok geçmiş olsunnn acil şifalar versinn rabbimm ..
sağolun kızlar alıntı yaptım ınş becerebılmışımdır sıtenın bu halını begenmedım hıç
sizede gecmış olsun cnm çok zor ınsanın evladının hasta olması
kızım un geceyı ateşşsız gecırdı çok sukur ama 3 kere kalkıp ağladı zor susturduk aman atessız olsunda.şimdide uyuyo prensesım kardesım gelecek bırazdan
bu arada kuzenımın esı hamıleydı 36 haftanın sonundaydı nışanı geldı ve çok kolay bır normal dogumla 2500 kg prensesımızı dunyaya getırdıannede bebekte ıyı sukur.gelınımız çok zayıftı nasıl çatır çatır dogurdu anlamadım helal olsun
ınş ısyancım senınde dogumun onun kadar kolay gecer
ayy maşallah canım erkenden gelmiş prenses ama kilosu falan iyi..
ohh ne güzel kolay doğumları seviyorum inş benimde öyle olurr..
merhaba kızlar uzuunnn zamandır yoktum nasılsınız biz bebeğimle çok şükür iyiyiz prensesimiz geliyor allahın izniyle
canım benim metanetli ol olurmu tevekkül et. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. meleğin seni cennette karşılıcak bunu düşün. rabbim bundan sonra hayırlısını nasip etsin inşşDün akşam evime döndüm kızlar. Annemle vedalaşırken başladı herşey. Havaalanında babam ve ablamla vedalaştıktan sonra daha fazla tutamadım kendimi. Ağladım durdum.
Uçakta son yarım saat cok kötü geçti. Hava durumu sebebiyle çok acaip sallandık. Miğdem daha fazla dayanamadı uçak tam inerken ayıptır söylemesi çıkardım herşeyi. Eve gelene kadar arabada ağladım biraz. Kaynanam nasılsın diyince. Dokunsalar ağlayacağım zaten hala.
Ve eve geldik. Çoçuk odasına girdim molbilyaları ve kızımın ultrason fotoğrafları ordaydı. Uzuuuun uzuuun ağladım.
Kaynanam kaynatam eşim hepsi destek olmaya çalıştı.
Ama daha en zoru önümde. Dün akşam gelince karanlık olmuştu mezara gidemedik.
Bugün kızımın yanına gideceğim. Dikenler üzerinde hiss ediyorum kendimi.
Elim kolum ayağa kalkmıyor ki bir şeyler yapayım evde.
Dün akşam evime döndüm kızlar. Annemle vedalaşırken başladı herşey. Havaalanında babam ve ablamla vedalaştıktan sonra daha fazla tutamadım kendimi. Ağladım durdum.
Uçakta son yarım saat cok kötü geçti. Hava durumu sebebiyle çok acaip sallandık. Miğdem daha fazla dayanamadı uçak tam inerken ayıptır söylemesi çıkardım herşeyi. Eve gelene kadar arabada ağladım biraz. Kaynanam nasılsın diyince. Dokunsalar ağlayacağım zaten hala.
Ve eve geldik. Çoçuk odasına girdim molbilyaları ve kızımın ultrason fotoğrafları ordaydı. Uzuuuun uzuuun ağladım.
Kaynanam kaynatam eşim hepsi destek olmaya çalıştı.
Ama daha en zoru önümde. Dün akşam gelince karanlık olmuştu mezara gidemedik.
Bugün kızımın yanına gideceğim. Dikenler üzerinde hiss ediyorum kendimi.
Elim kolum ayağa kalkmıyor ki bir şeyler yapayım evde.
günaydın kızlar 9 günlük tatil bitti maalesef yine aranızdayım. çok uğrayamam sanırım malum amirim işten ayrılmıştı diğer arkadaşta senelik izinde. öpüyorum hepinizii
isyanım senide Allah kavuştursun inş kardeşin hayırlısıyla gider gelir. 100 den geriye düşmüşsün bu arada dikkatimi çekti
he valla döndüm ama bugün iş falan yapamıyorum adapte olamadım bir türlü cuteyi bende görüyorum yaa benim koca hafta sonu gelebildi yanıma ablamla falan geçirdim ama güzel oldu bronzlaştım ne gzelohh geldinmii hatun tatildenn..
fotlarda gördük sahil falan..
valla ne yalan söleyim kıskandımm sizi..
cutede tatilde oda ekliyor foto sinir oluyorumm ulennn
he valla döndüm ama bugün iş falan yapamıyorum adapte olamadım bir türlü cuteyi bende görüyorum yaa benim koca hafta sonu gelebildi yanıma ablamla falan geçirdim ama güzel oldu bronzlaştım ne gzel
sinir olma canım bebiş büyütüyosun sen kolaymı
inşş kuzucummmmmmohh kuzumm bronzlaşmak ne güzell.
olsun kız 2 günde olsa eşinle vakit geçirmişiniz ne güzell..
artık bizde seneye bebişle giderizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?