- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.401
Selam ben geldim
Eşimin halasi vefat etti,, bu sebepten erzurumdan cenazeye geldiler babasi, kuzenleri falan
Anasi da takilmiş bunlara gelmiş
Evime gelmeyecek diye kavga ettik eşimle
Kalsin orda yüzsüz
Ne yüzle çikip ankaraya geliyosa artik
Yüzüne tükürsek şükür diyo arsiz yaa
Annesine bakiyo,benim içim rahatti gelmez diyordum hastasi var diye ama, onu birilerine birakmiş gelmiş araba geliyor diye
Artik dünyalar kavgasi mi çikar nolur bilmiyorum
Çok fena bilendim...
Hakkimizda hayirlisi
Sibelcim inşallah güzel geçer bacanaklarin tanişmasi
Eşine tembih et,, kardeşin de arkadaşina uyarir olur biter
Herkesin fikri var ama kimse kimseyle kavga etmemeli saçma sapan siyaset yüzünden
Ben eşle dostla arkadaşlarimla vs hiç bir zaman siyaset konuşmam
Nefret ediyorum bu kavgalardan da
Sen içini ferah tut , tembihli taniştirin bişey olmaz o zaman
Gelmemesi için ugraşicam isyancim yaacanım bence böyle bir zamanda eşine gelmesin etmesin deme..
halası vefat etmiş sonuçta tabiki gelcekkler..
ne olursa olsun yüz yüze gelceksiniz çünkü annesi ne olursa olsun atamazki..
Gelmemesi için ugraşicam isyancim yaa
Agzina geleni sayarken bana annemi agzina alirken hiç oglumun eşi demiyordu
Şimdi hiç bişey olmamiş gibi evime gelecek bunu istemiyorum
Gelirse de ben kendimi tutamam bulaşirim yine bu sefer daha büyük kavga çikar
Bakalim hayirlisi
Gelmemesi için ugraşicam isyancim yaa
Agzina geleni sayarken bana annemi agzina alirken hiç oglumun eşi demiyordu
Şimdi hiç bişey olmamiş gibi evime gelecek bunu istemiyorum
Gelirse de ben kendimi tutamam bulaşirim yine bu sefer daha büyük kavga çikar
Bakalim hayirlisi
Canim dün gece geldiler ama cenaze evindelerpresnes kayınv alıden nerede sımdı?
yanı henuz yoldalarmı?
Canim dün gece geldiler ama cenaze evindeler
Bugün kaldirildi cenaze
Eşim eve geldi geri gitti
Konuştuk biraz sakin sakin
Annesi demiş ki ne sorun varsa konuşulur halledilir demiş
Ben de haber yolladim konuşulacaklar konuşuldu söylenenler söylendi zamaninda dedim
Artik konuşulacak birşey yok öyle söyle ona bunu dedim
İnşallah gelmez kadin
günaydın hanımlarrr
prenses eşin ne diyor peki şekerim..kadın belliki yelkenleri indirmiş barışma niyetinde..geneld erkekler böle durumda annelerini desteklerler..
ısyancım sen ne zaman dogum ıznıne cıkıyorsun?
kurban bayramından sonra canım inş..
32. haftada çalışabiir raporu alıp 37 ye kadar bekklemeyi düşünüyorum
yok yapmayacağım canım..en guzelı tatlım ınsallah
dogurana kadar buralardayım dıyorsun
bebek odası yapacakmısınız ısyam?
yok canım ya 1 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum..sonra bakarız artık şekerimm..aslında o bos odaya besık koyabılırısn tabı ılk 3-4 ay beraber yatarsınızda sonra ayırabılırsın
günaydın kızlarrr
isyanım bişey kalmadı kız bebişin gelmesine ne kadar heyecanlı
cute hadi izne ayrılmana bişey kalmadı kndini paraladın ama bak geçti zamancuma günü bende izne ayrılıyorum kısmetse 1 hafta bende yokum
bu arada ben size söylemedim iş yerinde amirim işten ayrıldı bayramdan önce yerine daha birini almadıkları için onun işlerinin bir kısmını bana bir kısmınıda ekipteki diğer arkadaşa verdiller. bilmediğimiz konuların içine ve acayip iş yoğunluğu içine girdik.
belli etmesemde stresli günler geçiriyorum bu sebeple izin çok iyi gelicek. bu sebeple uğrayamıyorum buraya maalesef
Canim eşim bana haklisin diyor ama lafla bişey hallolmuyor icraat lazimeşinin yorumu ne peki bu konusmalar karsıında?
Ya sorma kadin pek bi akilsiz isyancimgünaydın hanımlarrr
prenses eşin ne diyor peki şekerim..kadın belliki yelkenleri indirmiş barışma niyetinde..geneld erkekler böle durumda annelerini desteklerler..
Geçmiş olsun canim ya ani hareketle böyle şeyler yaşanabiliyor babamda da olur üşütmemesi lazimgunaydın kızlar
dun akşam ayakkabı baglarken esımın belı tutuldu ama oyle boyle degıl adam kıvranıyo acıdan neysekı kardesım vardı kızıma o baktı acıle gıttık gece 3 e kadar acıldeydık ığne yaptılar sımdı daha ıyı
mangal ıptal oldu.eşim olsun gıdelım yaparım ben dedı ama ben kızdım bu halde ne mangalı dıye.akşam yemege göturcez kardesım abla gerek yok dedı ama bız ısrar ettık.şükür iyi esım .ama sıksık bu sorunu yasıyo boyu cok uzun etkısı var tabı ınş fıtık degıldır
gunaydın kızlar
dun akşam ayakkabı baglarken esımın belı tutuldu ama oyle boyle degıl adam kıvranıyo acıdan neysekı kardesım vardı kızıma o baktı acıle gıttık gece 3 e kadar acıldeydık ığne yaptılar sımdı daha ıyı
mangal ıptal oldu.eşim olsun gıdelım yaparım ben dedı ama ben kızdım bu halde ne mangalı dıye.akşam yemege göturcez kardesım abla gerek yok dedı ama bız ısrar ettık.şükür iyi esım .ama sıksık bu sorunu yasıyo boyu cok uzun etkısı var tabı ınş fıtık degıldır
Selamm herkese
Canim eşim bana haklisin diyor ama lafla bişey hallolmuyor icraat lazim
Haklkisin deyip deyip yine bişey yaşanmamiş gibi davranacaksa ne anladim ben hakliligimdan
Ya sorma kadin pek bi akilsiz isyancim
Buraya geldi oglunun evine gelmek sözkonusu oldu diye yelkenler suya indi
Bana çemkirirken hiç öyle pişman gibi degildi
Yilan
Geçmiş olsun canim ya ani hareketle böyle şeyler yaşanabiliyor babamda da olur üşütmemesi lazim
Ara ara tekrarliyor dikkatli olun
İnş fitik degildir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?