Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım bence böyle bir zamanda eşine gelmesin etmesin deme..
halası vefat etmiş sonuçta tabiki gelcekkler..
ne olursa olsun yüz yüze gelceksiniz çünkü annesi ne olursa olsun atamazki..

canım bence böyle bir zamanda eşine gelmesin etmesin deme..
halası vefat etmiş sonuçta tabiki gelcekkler..
ne olursa olsun yüz yüze gelceksiniz çünkü annesi ne olursa olsun atamazki..
Gelmemesi için ugraşicam isyancim yaa
Agzina geleni sayarken bana annemi agzina alirken hiç oglumun eşi demiyordu
Şimdi hiç bişey olmamiş gibi evime gelecek bunu istemiyorum
Gelirse de ben kendimi tutamam bulaşirim yine bu sefer daha büyük kavga çikar
Bakalim hayirlisi

canım bilmiyorum ama ne olursa olsun annesi ne demesini bekliyorsunun eşinin..
anne gelme diyemezki

eğer benım annem olmasaydı senn tavrını takınırdım cnm.bende o lanet kadın evıme gelsın ıstemezdım.ama anneme esım aynısını yapar dıye bu tavrı takınamadım malesef
esın arada kalıyo napsın ona bırşey dıyemem anası sonuçta ama sende haklısın onca olandan sonra bende evımde ıstemezdım bakma simdi mecburum
kızlar ıyı dıleklerınz için sagolun.bakalım ınş yarın guzel gecer.kızım dursaydı ben yemek yapıp ağırlıcaktım ama kızımla ımkansız ıkı kap dandık yemeklerı zor yapıyorum pıtpıt peşimde cekmece kurcalıyo

presnes kayınv alıden nerede sımdı?
yanı henuz yoldalarmı?
Canim dün gece geldiler ama cenaze evindeler
Bugün kaldirildi cenaze
Eşim eve geldi geri gitti
Konuştuk biraz sakin sakin
Annesi demiş ki ne sorun varsa konuşulur halledilir demiş
Ben de haber yolladim konuşulacaklar konuşuldu söylenenler söylendi zamaninda dedim
Artik konuşulacak birşey yok öyle söyle ona bunu dedim
İnşallah gelmez kadin

eşinin yorumu ne peki bu konusmalar karsıında?

günaydın hanımlarrr

prenses eşin ne diyor peki şekerim..kadın belliki yelkenleri indirmiş barışma niyetinde..geneld erkekler böle durumda annelerini desteklerler..

en guzelı tatlım ınsallah
dogurana kadar buralardayım dıyorsun
bebek odası yapacakmısınız ısyam?
yok yapmayacağım canım..
evimde boş odada kocaman yüklük dolabı var oradan büyük yeri bebek için ayırdık..oraya koyucam kıyafetlerini..
kendi şifonyerimdende 2 çekmece boşalttım oradada günlük kıyafetlerini koyucam gece kalktığımda diğer odaya gitmeyim diye..
bebek 3 yaşına falan gelsin güzel bir oda o zaman yaparım diye düşünüyorum

aslında o bos odaya besık koyabılırısn tabı ılk 3-4 ay beraber yatarsınızda sonra ayırabılırsın

günaydın kızlarrr
isyanım bişey kalmadı kız bebişin gelmesine ne kadar heyecanlı
cute hadi izne ayrılmana bişey kalmadı kndini paraladın ama bak geçti zaman cuma günü bende izne ayrılıyorum kısmetse 1 hafta bende yokum
bu arada ben size söylemedim iş yerinde amirim işten ayrıldı bayramdan önce yerine daha birini almadıkları için onun işlerinin bir kısmını bana bir kısmınıda ekipteki diğer arkadaşa verdiller. bilmediğimiz konuların içine ve acayip iş yoğunluğu içine girdik.
belli etmesemde stresli günler geçiriyorum bu sebeple izin çok iyi gelicek. bu sebeple uğrayamıyorum buraya maalesef

fark ettim canım geçen günde yoğunum yazmışsın zaten..
ohh 1 hafta güzelce dinlen kuzucummm..
bende pazartesi salı izinliyim çarşamba kardeşim gidiyor askere hayırlısı ile..
ayy sorma mmousemm çok az kaldı yaa heyecan dorukta ve beni doğum korkusu sarmmaya başladı

günaydın hatunlar
dün başım deli gibi ağrıyordu sıcaklardan sanırım
deli gibi kendimi ordan oraya attım resmen ya
akşamda melemen yaptım hemen yedi eşim sağoılsun
canım hiçbişi yapmak istemiyor ya
şimdide leslie yapıcam inş

gunaydın kızlar
dun akşam ayakkabı baglarken esımın belı tutuldu ama oyle boyle degıl adam kıvranıyo acıdan neysekı kardesım vardı kızıma o baktı acıle gıttık gece 3 e kadar acıldeydık ığne yaptılar sımdı daha ıyı
mangal ıptal oldu.eşim olsun gıdelım yaparım ben dedı ama ben kızdım bu halde ne mangalı dıye.akşam yemege göturcez kardesım abla gerek yok dedı ama bız ısrar ettık.şükür iyi esım .ama sıksık bu sorunu yasıyo boyu cok uzun etkısı var tabı ınş fıtık degıldır

Selamm herkese

eşinin yorumu ne peki bu konusmalar karsıında?
Canim eşim bana haklisin diyor ama lafla bişey hallolmuyor icraat lazim
Haklkisin deyip deyip yine bişey yaşanmamiş gibi davranacaksa ne anladim ben hakliligimdan
günaydın hanımlarrr

prenses eşin ne diyor peki şekerim..kadın belliki yelkenleri indirmiş barışma niyetinde..geneld erkekler böle durumda annelerini desteklerler..
Ya sorma kadin pek bi akilsiz isyancim
Buraya geldi oglunun evine gelmek sözkonusu oldu diye yelkenler suya indi
Bana çemkirirken hiç öyle pişman gibi degildi
Yilan

Geçmiş olsun canim ya ani hareketle böyle şeyler yaşanabiliyor babamda da olur üşütmemesi lazim
Ara ara tekrarliyor dikkatli olun
İnş fitik degildir ya

canım geçmiş olsun yaa..
ama eşinin boyu uzun fıtık bir şekilde onu bekliyor olcak uzun boyluların kaderinde var ne yazıkki..
inş şimdi değildir daha çok genç..

canım bir şekilde kadın oğluna gelme yolu arıyor belli fırsat kolluyor..
eşin ne kadar haklısın desende bunu annesine yansıtmaz yansıtamaz gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…