Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ısyan en o kıvanc adını gordugum bebeyı gorsen varya dıbın duser yok boyle guzellıklen bebede

aksam saatı okadar sıcak oluyormud ıcemde bende dun aksam servıste bıldıgın bayılacaktım kaynadım kayandım saclarım benı yıyor ama asla kestıremem
belımden asagıya ınecek ha gayret az kaldı

canım akşam değildi benim saat 4 falandı...amann tanrım yanıodu burası..
bebeğin fotosunu çekmedinmi whatsap dan yollasannn ayy yerim onuuu
benimde saçlar uzadı artık belimde..kestircem ama bir hurafe alldı başını gidio saç kestirilmezmiş hamilelikte..esşim, kv annem hepsi aynı kafadalar kestirtmiyorlar...

canım aynen ya ne cok ısterdım evımın havuzlu olmasını anlatamam sana

canım aynen ya ne cok ısterdım evımın havuzlu olmasını anlatamam sana

burcunun evi öyle ya hergün foto ekliyor oğluşu ile havuzda..
ulenn diyorumm bizde niye yokkk zaten konyada pek mümkün değildee çok zenginlerin evlerinde var..sitelerde bile yok konyada

yok cnm korkarım ben taktırmaktan muayeneyı bıle zarzor oldum esımın korunmasını tercıh edıyorum ben.hatta dr artık hapa baslaybılırsın dedı ama soylemıyorum.hap kuruluk ısteksızlık vs coğaltıyo o yuzden kullanmıcam.zaten arada bu sorunları yasıyorum malesef.inş gebe degılsındır cnm ıstemıyorsan[/QUOTE]

bizde prezervatifle kournuyoruz eşim korunuyo ama korkuyo insan internette araştırdım sureklı emen emzıren annelerde olurmuşşşş karnımda ağrıda var olmadı zalımm strese bağladım iyiyceeeeeeeeee dun gece sınırden oldummm test alıcm bugun bakalımmmm valla taktırcm spiralll isyannn

burcunun evi öyle ya hergün foto ekliyor oğluşu ile havuzda..
ulenn diyorumm bizde niye yokkk zaten konyada pek mümkün değildee çok zenginlerin evlerinde var..sitelerde bile yok konyada

evet ya
kesınlıkle ama onun oturdugu eve luks yanı sımdı

canım spiral için erken değilmi yaa oda hormonları mahvediyor..
testi al yap bencede için rahat etsin..
hakkında hayırlısı inşşş

evet ya
kesınlıkle ama onun oturdugu eve luks yanı sımdı

evet yaa baya lüks belli..
Allah yüzüne güldü kızın ne güzel..
şimdide bebekleri geliyor az kaldı doğımaa

adını ney koyacaklardı kız bebegın

selam kızlaar dün gece bacak ağrısından uyuyamadım bugünde işe gitmedim evde yatıyorum. ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamdakız bebek vardı kucağımda. cute sen ne diyosun isyan sen

selam kızlaar dün gece bacak ağrısından uyuyamadım bugünde işe gitmedim evde yatıyorum. ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamdakız bebek vardı kucağımda. cute sen ne diyosun isyan sen

bacak ağrısı bende de oldu canım çok fenaydı ama 14-15 haftalarda başladı berbattı..senin erken başlamış..
doktor kalsiyium ve magnezyum vermişti bana..
bende erkek demiştim hala erkek diyorumm

eşimin kardeşi pazartesi ispanyaya gidiyor..
bizde bugün kv lere gideceğiz kalacağız 2 gün..kv baya üzülüyr gideceği için..
zaten ramazanda artık mecbrui kalıcaz..eşimin yeni iş yeri iftar sahur çalışma kararı aldı..
bende haftada 2 gün kv dede 3 gün annemlerde kalıcam..hafta sonları kendi evimde..
bu 1 ay biraz sor geçecek bizee

kalsiyum eksikliği erken başlamış olabilir...
benim 14-15 haftaalrda olmuştu resmen tutulmuştu bacağım berbattııı

bugun ıcın magnezyum ıcmenız gerekıyor bılırsınız sanırım aksılmalar ıcın bacaklarda ve genel olarak kasılmalar ıcın
ah ah ben doktordan gızlı gızlı ıctım kac ay onu

erkek diyorum bennn

bacakların neden agrıyor moseum yaw

bacak ağrısı bende de oldu canım çok fenaydı ama 14-15 haftalarda başladı berbattı..senin erken başlamış..
doktor kalsiyium ve magnezyum vermişti bana..
bende erkek demiştim hala erkek diyorumm
sanırım kasık ağrılarım bacaklarıma vurdu bilmiyorum ki yada rahatsız ayak sendromu diye bişey var çok yoruduğumda oluyo bazn bilmiyorm yarın dr gidince söylücem. eşim erkek istio gibi ama bana kızz gbi geliyo
canım 1 ay sende seferi gibi olucaksın ama napıcan evde yalnız kalmaktansa kv herşeyini yapar işte yemek derrdin falan olmaz mecbur

aman erkeklerin hepsi pipi meraklısı bakalım yaklaşık 10 hafta sonra öğrencez annesi ne olduğunuu
canım kv de yapar sorun yokta ne bilim inş rahat ederim..
zaten hep kv dede kalmıcam annemlerede geçicemm..

bugun ıcın magnezyum ıcmenız gerekıyor bılırsınız sanırım aksılmalar ıcın bacaklarda ve genel olarak kasılmalar ıcın
ah ah ben doktordan gızlı gızlı ıctım kac ay onu

benim doktorum verdi canım..
sen neden gizli gizli içtinki..
ben magnezyumu 1 gün unutayım o akşam kramp giriyor bacağıma ayağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…