- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.721
sıze yenı sıımler onerıyorum
gece,
mavi
yade
yamaç
ayy ne güzell ya zaten bu tarz şeyler çocuklara yarıyor ohh ne güzel olmuş canımm
ayy cuteee ben dün çok kötü oldumm..
işten erken çıktım..arkadaşım evleneli 1 yıl oluyor vajinusmus ona kitap aldım netten onla buluşcaktık..çarşıya gittim 10 dk falan yürümem lazımdı yolun yarısında bir baş dönmesi ama feci yer ayağımın altından kayıyor..ilk tutunabildiğim yere tutundum..hemen birkaç kişi geldi su falan geitrdiler kendime geldim..bir daha sıcakta kendi başıma hayatta dışarı çıkamam sanırımmm
ısyan en o kıvanc adını gordugum bebeyı gorsen varya dıbın duser yok boyle guzellıklen bebede
aksam saatı okadar sıcak oluyormud ıcemde bende dun aksam servıste bıldıgın bayılacaktım kaynadım kayandım saclarım benı yıyor ama asla kestıremem
belımden asagıya ınecek ha gayret az kaldı
canım akşam değildi benim saat 4 falandı...amann tanrım yanıodu burası..
bebeğin fotosunu çekmedinmi whatsap dan yollasannn ayy yerim onuuu
benimde saçlar uzadı artık belimde..kestircem ama bir hurafe alldı başını gidio saç kestirilmezmiş hamilelikte..esşim, kv annem hepsi aynı kafadalar kestirtmiyorlar...
canım aynen ya ne cok ısterdım evımın havuzlu olmasını anlatamam sana
burcunun evi öyle ya hergün foto ekliyor oğluşu ile havuzda..
ulenn diyorumm bizde niye yokkkzaten konyada pek mümkün değildee çok zenginlerin evlerinde var..sitelerde bile yok konyada
bizde prezervatifle kournuyoruz eşim korunuyo ama korkuyo insan internette araştırdım sureklı emen emzıren annelerde olurmuşşşş karnımda ağrıda var olmadı zalımm strese bağladım iyiyceeeeeeeeee dun gece sınırden oldummm test alıcm bugun bakalımmmm valla taktırcm spiralll isyannn
evet ya
kesınlıkle ama onun oturdugu eve luks yanı sımdı
canım spiral için erken değilmi yaa oda hormonları mahvediyor..
testi al yap bencede için rahat etsin..
hakkında hayırlısı inşşş
evet yaa baya lüks belli..
Allah yüzüne güldü kızın ne güzel..
şimdide bebekleri geliyor az kaldı doğımaa
adını ney koyacaklardı kız bebegın
öykü olcaktı şekerimmmm
iyat güzel isim
ben şimdi algılarımı actım mousen bebegını hıssedıyorumm mmmmmmm
selam kızlaar dün gece bacak ağrısından uyuyamadım bugünde işe gitmedim evde yatıyorum. ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamdakız bebek vardı kucağımda. cute sen ne diyosun isyan sen
erkek diyorum bennn
bacakların neden agrıyor moseum yaw
kalsiyum eksikliği erken başlamış olabilir...
benim 14-15 haftaalrda olmuştu resmen tutulmuştu bacağım berbattııı
erkek diyorum bennn
bacakların neden agrıyor moseum yaw
sanırım kasık ağrılarım bacaklarıma vurdu bilmiyorum ki yada rahatsız ayak sendromu diye bişey var çok yoruduğumda oluyo bazn bilmiyorm yarın dr gidince söylücem. eşim erkek istio gibi ama bana kızz gbi geliyobacak ağrısı bende de oldu canım çok fenaydı ama 14-15 haftalarda başladı berbattı..senin erken başlamış..
doktor kalsiyium ve magnezyum vermişti bana..
bende erkek demiştim hala erkek diyorumm
canım 1 ay sende seferi gibi olucaksın ama napıcan evde yalnız kalmaktansa kv herşeyini yapar işte yemek derrdin falan olmaz mecbureşimin kardeşi pazartesi ispanyaya gidiyor..
bizde bugün kv lere gideceğiz kalacağız 2 gün..kv baya üzülüyr gideceği için..
zaten ramazanda artık mecbrui kalıcaz..eşimin yeni iş yeri iftar sahur çalışma kararı aldı..
bende haftada 2 gün kv dede 3 gün annemlerde kalıcam..hafta sonları kendi evimde..
bu 1 ay biraz sor geçecek bizee
sanırım kasık ağrılarım bacaklarıma vurdu bilmiyorum ki yada rahatsız ayak sendromu diye bişey var çok yoruduğumda oluyo bazn bilmiyorm yarın dr gidince söylücem. eşim erkek istio gibi ama bana kızz gbi geliyo
canım 1 ay sende seferi gibi olucaksın ama napıcan evde yalnız kalmaktansa kv herşeyini yapar işte yemek derrdin falan olmaz mecbur
bugun ıcın magnezyum ıcmenız gerekıyor bılırsınız sanırım aksılmalar ıcın bacaklarda ve genel olarak kasılmalar ıcın
ah ah ben doktordan gızlı gızlı ıctım kac ay onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?