Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
şirinmiş :1: canım senin kilon iyi gidiyo ama şu anda ben ne olucam Allah bilir kesin 72 falan olmuşumdur yani kendimi çok şiş hissediyorum. 90 la falan kapatırım herhalde ben :50:
ben yarım kilo daha almışım 1 haftada :1::1: oldum 62,5 bakalım nereye gidicem..
şükür canım ya halimden memnunum..
ama başlarda bende çok şişmiştimm...
sonra kusunca indim gerii :1::1:

mouse benım gebelıkte sureklı çarpıntım oldu.dra sordum bazn gebelerde olabılıyo ama ıstersen kalp damarada görun dedı görunmedım gectı sukur.ama baya yasadım bende

yok cnm korkarım ben taktırmaktan muayeneyı bıle zarzor oldum:1: esımın korunmasını tercıh edıyorum ben.hatta dr artık hapa baslaybılırsın dedı ama soylemıyorum.hap kuruluk ısteksızlık vs coğaltıyo o yuzden kullanmıcam.zaten arada bu sorunları yasıyorum malesef.inş gebe degılsındır cnm ıstemıyorsan

Neden oluyonus o carpinti bendede arada oluyor goxuk sene canim ben genede sen

...

vişne suyu içiyorum ve benim sıpa deviniyor eğer bu bebekse cidden çok değişik yaa..hala net hissedemiyorum ama kanat çırpıyor içerde sankii :16::16::9::9:

vişne suyu içiyorum ve benim sıpa deviniyor eğer bu bebekse cidden çok değişik yaa..hala net hissedemiyorum ama kanat çırpıyor içerde sankii :16::16::9::9:

bizim burda kızlar diyodu içinde kelebek uçuyomuş gibi oluyo diye bak senin kelebek uçmaya başlamış canım :1: bu arada sen isim ne koyucaksın..

bizim burda kızlar diyodu içinde kelebek uçuyomuş gibi oluyo diye bak senin kelebek uçmaya başlamış canım :1: bu arada sen isim ne koyucaksın..

mustafa koyucam canım...kız budada kaç kez söledim görmedinmii :1::1:
kp imin ismini koyucam şekerim erken vefat etmiş diye..
eşime söledim o da sevindi ve karar verdikkk.
mustafamız geliyor inşşş:16::16:

mustafa koyucam canım...kız budada kaç kez söledim görmedinmii :1::1:
kp imin ismini koyucam şekerim erken vefat etmiş diye..
eşime söledim o da sevindi ve karar verdikkk.
mustafamız geliyor inşşş:16::16:

canım onu biliyrumda tek isimmi olucak onu merak ettim.
dün eşim diyoki sefer koyucz adını neden dedim dedemin adı diyo ben dedim yok canım almiimm :9: zaten dalga geçmişti :9:

canım onu biliyrumda tek isimmi olucak onu merak ettim.
dün eşim diyoki sefer koyucz adını neden dedim dedemin adı diyo ben dedim yok canım almiimm :9: zaten dalga geçmişti :9:
yok canım tek isim koyucam..
şimdi kalkıp yanına başka bir isim koyarsam mustafa kimse demieyecek o zamanda o ismi koymamın bir anlamı kalmıcak diye düşündüm canım...
ama 2. bebeğimde erkek olursa çınar koyucam adını inşşş

yok canım tek isim koyucam..
şimdi kalkıp yanına başka bir isim koyarsam mustafa kimse demieyecek o zamanda o ismi koymamın bir anlamı kalmıcak diye düşündüm canım...
ama 2. bebeğimde erkek olursa çınar koyucam adını inşşş

heheh bende onu diyodum biliyomusun çınar ismine bayılıyorum çok heybetli geliyo hatta ablam ömer alp koymasaydı oğlum olsa çınar alp koyardım kesin eşiminde çok hoşuna giderdi. kızım olursa da nil i eklemek istiyorum ismine :9:

heheh bende onu diyodum biliyomusun çınar ismine bayılıyorum çok heybetli geliyo hatta ablam ömer alp koymasaydı oğlum olsa çınar alp koyardım kesin eşiminde çok hoşuna giderdi. kızım olursa da nil i eklemek istiyorum ismine :9:

evet canım nilde güzel isimişş..
bende çınar ismini çok beğeniyorumm yaaa :16::16:

Selam kizlar

Mİsafirim geldi gitti bugun
Bayadir almam gereken kisilerdi aldim rahatladim:)
İsyancim bebek konusunda haklisin esimle sorun yok cok sukur ama ben evlilikten yeni yeni biseyler anliyorum her anlamda :)
Bebek olursa cok zamansiz olur zaten esimin nobetleri yeni yeni azaldi
Simdi biraz tadini cikartasim var
Daha yeni esya aldim kizimm:))
Evliligimden bisey anlamamistim yaa yogunluktan depresyondan falan.
Bu arada kose takimi aldik oturma odasina kizlar resim eklerim:)

Sibel aman diyim hap kullanma insani sinir hastasi ediyor:S

Selam kizlar

Mİsafirim geldi gitti bugun
Bayadir almam gereken kisilerdi aldim rahatladim:)
İsyancim bebek konusunda haklisin esimle sorun yok cok sukur ama ben evlilikten yeni yeni biseyler anliyorum her anlamda :)
Bebek olursa cok zamansiz olur zaten esimin nobetleri yeni yeni azaldi
Simdi biraz tadini cikartasim var
Daha yeni esya aldim kizimm:))
Evliligimden bisey anlamamistim yaa yogunluktan depresyondan falan.
Bu arada kose takimi aldik oturma odasina kizlar resim eklerim:)

Sibel aman diyim hap kullanma insani sinir hastasi ediyor:S

canımm doğru söylüyorsun o zaman kendine size 6-7 ay zaman var biraz gezin tozun..
zaten gör bak biraz zaman geçecek sonra kendin isteyeceksin bebek..
köşe takımını merak ettimmm:21::21:

gunaydınn
dun aksam aksam pıknıgı denen seyı gerceklestırdk acayıp guzeldı ege cımlerde yuvarlandı attı durdu kendını yere havada cok sıcak malum :D
herkeze tavsıye ederım

gunaydınn
dun aksam aksam pıknıgı denen seyı gerceklestırdk acayıp guzeldı ege cımlerde yuvarlandı attı durdu kendını yere havada cok sıcak malum :D
herkeze tavsıye ederım

ayy ne güzell ya zaten bu tarz şeyler çocuklara yarıyor ohh ne güzel olmuş canımm:16::16:
ayy cuteee ben dün çok kötü oldumm..
işten erken çıktım..arkadaşım evleneli 1 yıl oluyor vajinusmus ona kitap aldım netten onla buluşcaktık..çarşıya gittim 10 dk falan yürümem lazımdı yolun yarısında bir baş dönmesi ama feci yer ayağımın altından kayıyor..ilk tutunabildiğim yere tutundum..hemen birkaç kişi geldi su falan geitrdiler kendime geldim..bir daha sıcakta kendi başıma hayatta dışarı çıkamam sanırımmm

Back