- 10 Aralık 2010
- 6.563
- 9.457
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #59.681
sibel sende spiral varmı kuzuuuuuuu![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
citl hamilemi![]()
selam kızlarrrr
isyanım dünden beri benimde kalbim pıtpıt valla sabahta çarpıntım vardı. hatırlıyosanız zaten benim o konuda sorunum vardı. annem dr a muhakak sor dedi bakalım dr ne dicek bu duruma![]()
isyancıkkk 23 haftada hıssettim ben 23 haftada enim sıpam 600 grdı krnın maşallah buyumus ya benim adtim gecikti korunuyoduktaaa ölecem yaaaa 3 gun gectiiiii![]()
tabiki canım sormalısın..zaten dr un sana sormak zorunda..tansiyon kalp şekerle ilgili sorunların varmı dite
yok cute adet olmadım 3 gun geçti karnımda ağrıyo aama stres yaptım ıyıyce yaaaaaaaaaaaaa
Nber canim nasilsin
ıyı cnm sen nasılsın ozledık senı valla
...
selam kızlarrrr
isyanım dünden beri benimde kalbim pıtpıt valla sabahta çarpıntım vardı. hatırlıyosanız zaten benim o konuda sorunum vardı. annem dr a muhakak sor dedi bakalım dr ne dicek bu duruma![]()
sibel sende spiral varmı kuzuuuuuuu![]()
mouse benım gebelıkte sureklı çarpıntım oldu.dra sordum bazn gebelerde olabılıyo ama ıstersen kalp damarada görun dedı görunmedım gectı sukur.ama baya yasadım bende
yok cnm korkarım ben taktırmaktan muayeneyı bıle zarzor oldumesımın korunmasını tercıh edıyorum ben.hatta dr artık hapa baslaybılırsın dedı ama soylemıyorum.hap kuruluk ısteksızlık vs coğaltıyo o yuzden kullanmıcam.zaten arada bu sorunları yasıyorum malesef.inş gebe degılsındır cnm ıstemıyorsan
canım eşim bi dr duymuş onu aramış ctesi gününe randevu aldım dedi ona da bi gidelim bakalım nasılmış dedi yani benim kontrol 1 hafta erkene alındı ayy heyecanladım![]()
mouse benım gebelıkte sureklı çarpıntım oldu.dra sordum bazn gebelerde olabılıyo ama ıstersen kalp damarada görun dedı görunmedım gectı sukur.ama baya yasadım bende
ayy hadi bakalımm bana haber et tamammı çıkıncaa..
bende heyecan yaptımm
canım benim nırmal zamanda da çarpıntım hep oluyodu nabız 110 120 civarındaydı çoğu zaman. benim krktuğu şey normal doğumu belki istemicek dr kalbim dayanmazsa falan diye ne biliyim insan herşeyi düşünüyo ama sorucam tabi dr a![]()
olabılır cnm normalde olsa sezeryanda olsa ALLAH hayırlı doğumu yasatsın.hıç dusunme ılle normal olcak dıye.benım kuzenın esı normal dıye tutturdu acılma olmadı 10 saate yakın sunı sancı aldı.kendı ıstedı.gene olmayınca doktorlar kzıdı bebegı tehlıkeye atamayız dıye o zaman sezeryan oldu.bende bunu anlamıyorum ne dıye tutturuyorsun dımı hangısı hayırlıysa onu yaşa
canım aman haptan uzak dur..
bende onun hepsini yaptı birde üsütne 10 kilo aldırdı
ayy hadi bakalımm bana haber et tamammı çıkıncaa..
bende heyecan yaptımm
tabiki veririm teyzesi vermez olurmuyum hiççç. ayy bugün elbise giydim ne kadr rahat ettim yaa pantolon çok sıkıntı. ama göğüslerden sabah eşim zor kapattı fermuarı
bu arada eşim bu akşam yok yine yalnızım yaaa![]()
zaten kullanmak ıstemıyorumda aslında boylesınıde ıstemıyorum.neyse anladınız siz onu![]()
canım bende dhaa bi gelişme yokki sadece hastalanmadığım için şiş bi göbek var. hem elbisee uuzn hiç belli olmaz. hafiften çıkmaya başladımı bende çekmeye başlıcamohh canım rahat giyin tabi..hep ben foto ekliyorum hadi sende eklede ilerde gelişmeyi gözümüzle görelim bizdeee
canım bende dhaa bi gelişme yokki sadece hastalanmadığım için şiş bi göbek var. hem elbisee uuzn hiç belli olmaz. hafiften çıkmaya başladımı bende çekmeye başlıcam![]()
hadi bakalımm öyle olsunnnn![]()
ne var kız çok güzel hamiş kıafetleri varr..ya senede ekimde alperin teyze kızının düğünü var muhtemelen kuzenimin nişanı olucak peh beee![]()
ne var kız çok güzel hamiş kıafetleri varr..
onlardan alıt giyersin..
benimde baba tarafında kuzenin düğünü var 30 ağustosta 7 aylık hamiş olcamm o zamann
http://www.ehamilegiyim.com/product-407-sifon-puanli-hamile-bluz.aspx dayımın kızında şu bluz varmış..bunu alıcam..altınada beyaz pantolın aldım haniş pantolonu onu giycem...ama tabi topuklu giyemicemmmbabet giyerim artık siyahh...bunu giycem bende napalımm hamişizz
![]()