- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.701
ben yarım kilo daha almışım 1 haftadaşirinmişcanım senin kilon iyi gidiyo ama şu anda ben ne olucam Allah bilir kesin 72 falan olmuşumdur yani kendimi çok şiş hissediyorum. 90 la falan kapatırım herhalde ben
yemeğe gidioruz teyzeleri...büyücezzz bizz
mouse benım gebelıkte sureklı çarpıntım oldu.dra sordum bazn gebelerde olabılıyo ama ıstersen kalp damarada görun dedı görunmedım gectı sukur.ama baya yasadım bende
yok cnm korkarım ben taktırmaktan muayeneyı bıle zarzor oldumesımın korunmasını tercıh edıyorum ben.hatta dr artık hapa baslaybılırsın dedı ama soylemıyorum.hap kuruluk ısteksızlık vs coğaltıyo o yuzden kullanmıcam.zaten arada bu sorunları yasıyorum malesef.inş gebe degılsındır cnm ıstemıyorsan
Allahımm dehşet uyku bastı yaaa
bendede aynu durum geçerli kalktım şişeme su doldurdum uykum açılsın su içiyorum
iç canım iç su çok gerekli bende içiyorumm ama uykıyu hiçbirşey geçirmiyorr
vişne suyu içiyorum ve benim sıpa deviniyor eğer bu bebekse cidden çok değişik yaa..hala net hissedemiyorum ama kanat çırpıyor içerde sankii
bizim burda kızlar diyodu içinde kelebek uçuyomuş gibi oluyo diye bak senin kelebek uçmaya başlamış canımbu arada sen isim ne koyucaksın..
mustafa koyucam canım...kız budada kaç kez söledim görmedinmii
kp imin ismini koyucam şekerim erken vefat etmiş diye..
eşime söledim o da sevindi ve karar verdikkk.
mustafamız geliyor inşşş
yok canım tek isim koyucam..canım onu biliyrumda tek isimmi olucak onu merak ettim.
dün eşim diyoki sefer koyucz adını neden dedim dedemin adı diyo ben dedim yok canım almiimmzaten dalga geçmişti
yok canım tek isim koyucam..
şimdi kalkıp yanına başka bir isim koyarsam mustafa kimse demieyecek o zamanda o ismi koymamın bir anlamı kalmıcak diye düşündüm canım...
ama 2. bebeğimde erkek olursa çınar koyucam adını inşşş
heheh bende onu diyodum biliyomusun çınar ismine bayılıyorum çok heybetli geliyo hatta ablam ömer alp koymasaydı oğlum olsa çınar alp koyardım kesin eşiminde çok hoşuna giderdi. kızım olursa da nil i eklemek istiyorum ismine
Selam kizlar
Mİsafirim geldi gitti bugun
Bayadir almam gereken kisilerdi aldim rahatladim:)
İsyancim bebek konusunda haklisin esimle sorun yok cok sukur ama ben evlilikten yeni yeni biseyler anliyorum her anlamda :)
Bebek olursa cok zamansiz olur zaten esimin nobetleri yeni yeni azaldi
Simdi biraz tadini cikartasim var
Daha yeni esya aldim kizimm:))
Evliligimden bisey anlamamistim yaa yogunluktan depresyondan falan.
Bu arada kose takimi aldik oturma odasina kizlar resim eklerim:)
Sibel aman diyim hap kullanma insani sinir hastasi ediyor:S
gunaydınn
dun aksam aksam pıknıgı denen seyı gerceklestırdk acayıp guzeldı ege cımlerde yuvarlandı attı durdu kendını yere havada cok sıcak malum
herkeze tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?