- 13 Haziran 2011
- 12.662
- 7.708
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.421
artık 2500 ile 4 kilo arası bebekler normal oluyormuşş canım tabiki boyda önemli 4den sonrası için iri bebek diyorlar ve normal olmuyormuşş.. sağlıklı olsuında yeterki .. son aylarda hatta 7. aydan sonra her hafta çok rahat kilo alıyorlarr.. o kadar hızlı kilo alımı var ki insan şaşırıyor sağlıklı ve hayırlı bebişler doğumlar olsunn hamiş arkadaşlarımızainsan ilk zamanlar keşke doğurmasaydım diyor
canım elbiseni giy..yavrum senin o güzelliğin o paçozları sollar merak etmeee
Bende lcw den etek aldim bide tisort 💖
C&A dan esofmanim var birde tunik etek takimim var.. Onlari doguma yakin anca giyerimDaha fazla almam sanirim kiyafetlerim zaten tesettür kiyafeti uzerime oturmuyor dolayisiyla hala oluyorlar..
Ama kizlar emzirme donemi icin rahat seyler lazim bana.. Hem tesetture uygun hem kolay acip kapanan.. Gomlek tarzi en ideali olur dimi? ama simdiden alamam gogus olculerine gore almam lazim diyelim o zaman ki bedenim L olursa koyafet olarak en xL almam lazim..
yavrumm burasıda 1 saate kadar kavruluodu...klimaları falan açıktık o derece sıcaktı hava biranda döndü ne olduğunu şaştık..hocalar gidemio bitti raporlaro kaldılar burada bizle beraberr
eneee bune beee burda da yağmur yağmaya başladı ne garip yawww. dün kocamı göremedim biran önce çıkış saati gelsede kocama kavuşsam özledimmkonyadan son dk fotosu ile hepinizi öptüm şekerler..kazasız belasiz inş varırız evimize..
yarın halamın oğlu kuzenim askere gidioo altlı üstlü oturuoduk biz kardeşim sayılır içim burkuk..oraya gideceğimm..
öpüldünüzzz
Eki Görüntüle 1162392
canım elbise daha iyi olur sanki pantolon tunik sıradan kalablir.dogrudur soguk su tıtun dıyolar ama o sarkmadan once degıl mı....yanı sarkma olanı toparlar mıkı......
of kızlar yarın eşimin iş arkadasının sunnetı var ama adam baya onemlı bırı.o yuzden gelen kışıler şakır şukur olcak.ne gıysem ben :44: kıyafetlerım olmuyo eskısı gbı.almakda ıstemıyorum bu kılodayken ama napıcam bı tane elbısem vardı uzun hamıleyken bıle gıymıştım onumu gıysem acaba.pantolon tunık gıyesım var ama hatunlar şakır şakır gelecek emınım.offf napsam.....
eneee bune beee burda da yağmur yağmaya başladı ne garip yawww. dün kocamı göremedim biran önce çıkış saati gelsede kocama kavuşsam özledimm
canım elbise daha iyi olur sanki pantolon tunik sıradan kalablir.
elbısem daha kılolu gösterıyo sankı.... sanırım daha zayıf olmakla daha şık olmak arasında kalıcam :26:
elbise nasıl bilmiyorum ama beline falan kemer takarsan içine de korse o zaman belki biraz daha toparlar
günaydin taze anne adayi
KiZLaR albüme bi kac parca ekledim kuzumun cicilerinden bu sefer görmedim duymadim bilmiyordum diyenlere kizicam ona göre
SIBELIM naptin dün ne giydin?
ISYAN dün burda da hava cok kötü oldu aksam üstü elektrikler gitti dolu yagdi firtina cikti gök gürlemesi simsek cakmasi ne ararsan vardi..
Allahtan esim ise gidene kadar sakinlesti..
ISTANBULDA HORTUM olmus kizlar etkilenen oldumu?
canım cicileriniz süper poff heves ediyorum bende biran önce karnım kocaman olsa da bizde almaya başlasak. nasıl dayanıcam 8 ay bilmiyorum. çok heyecanlı şeyler. rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşşşama bana daha bunlar büyük gibi geldi yoksa fotodanmı öyle gözüküyor..
Allah razi olsun canim inan ki alis veris yapmasi cok zevkli oluyor ama insan kendini frenlemesi lazim o kadar tatli seyler var ki onuda alsam bunu da alsam diyosunhalbu ki kücükken hizli büyüyorlar..
Tulumlar 56 beden sari takim 50 beden digerleri daha büyük 62 den itibaren canim..
40imiz cikana kadar (belki daha uzun belki daha kisa henüz bilmiyorum) avusturyada olucamiz icin 50/56 bedenler annemlerde..
62 den itiabren benim dolabimdakiler mesela
8 ayina kadar bekleyecekmisin sen alis veris icin?
yok canım 8 ay bekleyemem sanırım Allah ın izniyle bi 3 ayı atlatalım cinsiyetini bi öğrenelim ondan sonra ufak tefek tulumlar falan almaya başlarız dayanamayız gibime geliyo. gçen eşim diyoki en kötü ateş ölçer alalım ama bişey alalım deddim dur bekle
KiZLaR albüme bi kac parca ekledim kuzumun cicilerinden bu sefer görmedim duymadim bilmiyordum diyenlere kizicam ona göre
SIBELIM naptin dün ne giydin?
ISYAN dün burda da hava cok kötü oldu aksam üstü elektrikler gitti dolu yagdi firtina cikti gök gürlemesi simsek cakmasi ne ararsan vardi..
Allahtan esim ise gidene kadar sakinlesti..
ISTANBULDA HORTUM olmus kizlar etkilenen oldumu?
cnm hemen bakıyorum
Mouse oyle hızlı gececkkı bu günler....oyuzden keyfını çıkarın
bu arada cvp vermemişsizniz kızlar b havada uzun elbısenın altına külotlu çorap olmaz dımı :26:
Ay pardon canim ya ben dun saniyorum.. Bilmiyorum ki sen kendini nasil rahat hiss edersen oyle giyin.. Sicakta cok terleyen biriysen giymesen daha iyi olur heralde?
evet canım ne kötü onu alalım dedi artıkAllahin izniyle o gunleri de goreceksiniz canim dilediginiz gibi yaparsiniz alis verisi zaten dedigin gibi insan dayanamiyor.. Sen almadan once sana hediye gelmeye baslayinca hele hic duramiyosun artik
ates olcer hemi
cnm hemen bakıyorum
Mouse oyle hızlı gececkkı bu günler....oyuzden keyfını çıkarın
bu arada cvp vermemişsizniz kızlar b havada uzun elbısenın altına külotlu çorap olmaz dımı :26:
bu akçam cnm.terlemıyı düşünmüyorum çünkü her turlu ıcıne korselı corap gıyıcem cnm .sadece hanı gıyılmezse kescem dız altından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?