Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

aynen bı arkadasım tutabıldıgın kadar ıcerde tut demıştı
dun doktora bır bebek gırdı ALLAHım okadar kuçukkı premature dogmuş galıba mınıcıktı Rabbım bagışlasın yavruyu
havalarda şaştı ısyan.burada çok sıcak ama yağmur yagdı az once
krızantem nerelerde ya bılen yokmu

zaten lohusa gecelıklerı ve pigamaları onden duğmelı oluyo canım.gunluk bluz vs onlarıda gömlek tarzı alın.emzırırken rahat oluyo.şimdiden almayın son aylar bı gırın kılonuza göre bakarsınız canlar

yavrumm burasıda 1 saate kadar kavruluodu...klimaları falan açıktık o derece sıcaktı hava biranda döndü ne olduğunu şaştık..hocalar gidemio bitti raporlaro kaldılar burada bizle beraberr

eneee bune beee burda da yağmur yağmaya başladı ne garip yawww. dün kocamı göremedim biran önce çıkış saati gelsede kocama kavuşsam özledimm
canım elbise daha iyi olur sanki pantolon tunik sıradan kalablir.

elbısem daha kılolu gösterıyo sankı.... sanırım daha zayıf olmakla daha şık olmak arasında kalıcam :26:

KiZLaR albüme bi kac parca ekledim kuzumun cicilerinden bu sefer görmedim duymadim bilmiyordum diyenlere kizicam ona göre

SIBELIM naptin dün ne giydin?

ISYAN dün burda da hava cok kötü oldu aksam üstü elektrikler gitti dolu yagdi firtina cikti gök gürlemesi simsek cakmasi ne ararsan vardi..
Allahtan esim ise gidene kadar sakinlesti..

ISTANBULDA HORTUM olmus kizlar etkilenen oldumu?

günaydin taze anne adayi

canım cicileriniz süper poff heves ediyorum bende biran önce karnım kocaman olsa da bizde almaya başlasak. nasıl dayanıcam 8 ay bilmiyorum. çok heyecanlı şeyler. rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşşş ama bana daha bunlar büyük gibi geldi yoksa fotodanmı öyle gözüküyor..

Allah razi olsun canim inan ki alis veris yapmasi cok zevkli oluyor ama insan kendini frenlemesi lazim o kadar tatli seyler var ki onuda alsam bunu da alsam diyosun halbu ki kücükken hizli büyüyorlar..

Tulumlar 56 beden sari takim 50 beden digerleri daha büyük 62 den itibaren canim..
40imiz cikana kadar (belki daha uzun belki daha kisa henüz bilmiyorum) avusturyada olucamiz icin 50/56 bedenler annemlerde..
62 den itiabren benim dolabimdakiler mesela

8 ayina kadar bekleyecekmisin sen alis veris icin?

yok canım 8 ay bekleyemem sanırım Allah ın izniyle bi 3 ayı atlatalım cinsiyetini bi öğrenelim ondan sonra ufak tefek tulumlar falan almaya başlarız dayanamayız gibime geliyo. gçen eşim diyoki en kötü ateş ölçer alalım ama bişey alalım deddim dur bekle

Allahin izniyle o gunleri de goreceksiniz canim dilediginiz gibi yaparsiniz alis verisi zaten dedigin gibi insan dayanamiyor.. Sen almadan once sana hediye gelmeye baslayinca hele hic duramiyosun artik

ates olcer hemi

cnm hemen bakıyorum
Mouse oyle hızlı gececkkı bu günler....oyuzden keyfını çıkarın
bu arada cvp vermemişsizniz kızlar b havada uzun elbısenın altına külotlu çorap olmaz dımı :26:

cnm hemen bakıyorum
bu arada cvp vermemişsizniz kızlar b havada uzun elbısenın altına külotlu çorap olmaz dımı :26:

Ay pardon canim ya ben dun saniyorum.. Bilmiyorum ki sen kendini nasil rahat hiss edersen oyle giyin.. Sicakta cok terleyen biriysen giymesen daha iyi olur heralde?

Ay pardon canim ya ben dun saniyorum.. Bilmiyorum ki sen kendini nasil rahat hiss edersen oyle giyin.. Sicakta cok terleyen biriysen giymesen daha iyi olur heralde?

bu akçam cnm.terlemıyı düşünmüyorum çünkü her turlu ıcıne korselı corap gıyıcem cnm .sadece hanı gıyılmezse kescem dız altından

bu arada face kullanan arkadaşlar facebooka gırılmıyomu yoksa benım bılgısayarda sorunmu var.
eşime yaptığım vıdeoyu hazırlarkan bılgısayara vırus soktum galıba :26 :

Allahin izniyle o gunleri de goreceksiniz canim dilediginiz gibi yaparsiniz alis verisi zaten dedigin gibi insan dayanamiyor.. Sen almadan once sana hediye gelmeye baslayinca hele hic duramiyosun artik

ates olcer hemi
evet canım ne kötü onu alalım dedi artık
cnm hemen bakıyorum

ayy geçsin onun o güzel suratını görüyim biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…