- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.401
Hamilelik tablosunda neden 9haftalik yaziyor:44:
biz oğluşumla yemeğe gidiozz teyzelerii..opüldünüzz
100 ama taşan bir 100hamişlerimizide görcezz bakalım kaç olcak göğüslerr ben de hiç çatlamadım kızlar dalin yeşil aleoveralı katı bebek yağını kullandım.. kime önerdiysem ne doğumdan önce nede sonra çatladı 6.aydan sonra hergün 1 kere sürmeniz yeterli zaten sulu olmadığı için tende kalıyorr ..
korkma canımm rabbim hayırlı doğumlar versinn.. ben normal doğumu çok istiyordumm.. fakat olmadı biraz sancımın gelmesine rağmen yapamazmışım onu anldım..
göğüsler için kuaförüm yazları buz sürmüş soğuk su ile ovalamış.. ne kadar doğru bilemiyorum ama..
hayırlı olsun bebeğinizz.. 8+2 desiniz 8 haftayı doldurduğunuz için 9. haftanın içindesinizz
Ya illa ki avantaklari cok canim hele ki yaz aylarinda hamileysen. Ama ne bileyim kocaman gobisli bi hamile olacagimi hayal ettim hep :)) sonra insanlar da abuk subuk laf edince iyice moralin bozuluyor.. Nazli kizim annesine rahat nefes aldiriyor bunca aydir icede yeri genis demek ki hihi 💕👧
MasAllah canim 40 inci hatayi da goreceksiniz insaAllah :)
Anladım canim tesekkur ederim9 uncu hafta icindesin canim..
8+0 dan 8+6 ya kadar 9 uncu hafta..
20+0 dan 20+6 ya kadar 21 inci hafta..
21+0 da 22 inc haftaya basliyosun canim..
hamile kotu için daha erken diye düşünüyırum canım lcwaikiki nin web sitesine bak çok uyguna hamile kıyafetleri var. çok kaliteli almaya gerek yok nasılsa kaç kere giyicez. ordan almayı düşünüyorum ben
afiyet bal şeker olsun inşşş
Merhaba kizlar nasilsiniz epey oldu giremedim biz cok iyiyiz buyuyoruz yavas yavas cok rahat geciyor bulantim hic olmadi simdilik hersey yolunda cok sukurr
Kizlar siz sütyen ölcusunu hep yanlis yaziyosunuz75-80-85-90 diye ilerleyen sayi sirtinizin genisligini soyler.. A-B-C-D diye ilerleyen cup bedeni gögsünüzün büyüklügunu soyler hatta forumda yanlis bilgi diye bi topic vardi.. Örnegin 85 b kullananlar var ama 75 c kullananlarda var..
Isyan yaaa bak nasil oluyomusbide bana diyosun karnin oyle kucuk degil diye bana insanlar hamile gozu bile bakmiyorlar..
Sanirim bende de catlak olmayacak ablamlarin hic birinde yoktu en son ablam 4uncuyu dogurdu ilk gebeliginde ki gibiydi karni masAllah diyeyim.. Benimde 8-9 aylik halim bile digerlerine nazaran kucuk bi karin olur.. Amaaa catlarsada catlasin yaslaninca nasilsa burusacak
Kizlar esimin ailesi burada ama torun yok torba yok 3 erkek kardes.. Benim gibi 6 kardes 11 torun degilAileme yazdigim gibi simdi hep gidiyorum keyfime gore bebegim 2-3 yasina gelene kadar da giderim.. Ama ben burayi sectim burada bir gelecegim olacak.. Bebegim okula baslayacak ikinci cocuk gelecek cok daha zor olacak annemlere gitmem.. Annemler yine gelirler ama ablamlar yegenlerim sende bir maddi manevi imkan varsa anca.. Buda uzuyor insani iste.. Ama olsuuuun saglik olsun yine baslamayayim zirlamaya varliklari yeter 💞
bence karnının kucuk olması cok guzel bısey
ben oyle ıolsun ısterdım
oğluşunu yesinler senin,
bende az önce çorba pilavüstü kuru ve cacık yedirdim oğlana teyzesi
Hayirlisi canim.. Birde bebis kucuk olunca normal dogum daha kolay oluyormus..
Atiyorum 48 cm 2500 g bir bebekle 52 cm 3300 g bir bebegi dogurmakta fark vardir illa ki..
Ben hamilelige ozel bi krem kullanmiyorum bu arada normal vucut kremim var onu suruyorum her yere
Mucizem cok sukur canim oyle boyle dedik cogu gitti azi kaldi 💕
Isyan sen memnun olmama ragmen sana oyle diyince gicik oldun onu demek istiyorum
Bak sen onu bilmiyodum !! demek arkadasim normal dogum yapsaydi 46 cm 2300 g zor olacakti?
Bu arada ben 49 cm tam taminaaa 3610 g dogmusum
Hayirlisi canim.. Birde bebis kucuk olunca normal dogum daha kolay oluyormus..
Atiyorum 48 cm 2500 g bir bebekle 52 cm 3300 g bir bebegi dogurmakta fark vardir illa ki..
Ben hamilelige ozel bi krem kullanmiyorum bu arada normal vucut kremim var onu suruyorum her yere
Esim 6 kilo dogmus mesela kizlar gebelikte seker olunca oyle kilolu dogumlar oluyormus..
Ay hayirlisiyla dogsunlarda kavusalim istiyorum bir an once 👪 zayif olsa bile dogduktan sonra toparlarlar..
Isyaaan sen sezeryan mi dusunuyosun? Sen 38 de ben 40 ta dogurursam ayni zamanda dogum yapma ihtimalimiz cok yuksek👦👧
ya wc ye gitim kapıyı bir açtım kapı ban açıldı nasııl savruldum rüzgardan anlatamam...
o anda yanımda askı vardı o bile yere düştü rüzgardann...anca kendime geldim çok korktumm laaaa
anaa ne alaka bee burasıda yanıyo ama hafta sonu yağmur varmış. mevsimler iyice şaştı...
100 ama taşan bir 100hamişlerimizide görcezz bakalım kaç olcak göğüslerr ben de hiç çatlamadım kızlar dalin yeşil aleoveralı katı bebek yağını kullandım.. kime önerdiysem ne doğumdan önce nede sonra çatladı 6.aydan sonra hergün 1 kere sürmeniz yeterli zaten sulu olmadığı için tende kalıyorr ..
korkma canımm rabbim hayırlı doğumlar versinn.. ben normal doğumu çok istiyordumm.. fakat olmadı biraz sancımın gelmesine rağmen yapamazmışım onu anldım..
göğüsler için kuaförüm yazları buz sürmüş soğuk su ile ovalamış.. ne kadar doğru bilemiyorum ama..
dogrudur soguk su tıtun dıyolar ama o sarkmadan once degıl mı....yanı sarkma olanı toparlar mıkı......
of kızlar yarın eşimin iş arkadasının sunnetı var ama adam baya onemlı bırı.o yuzden gelen kışıler şakır şukur olcak.ne gıysem ben :44: kıyafetlerım olmuyo eskısı gbı.almakda ıstemıyorum bu kılodayken ama napıcam bı tane elbısem vardı uzun hamıleyken bıle gıymıştım onumu gıysem acaba.pantolon tunık gıyesım var ama hatunlar şakır şakır gelecek emınım.offf napsam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?