- Emoji Skoru
- 9.457
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.301
Aferimm öğrendimsen bu isipolitik olananacim.hherşeyin doğrusunu soylemicen
Yihh diyorum eşine yok artik kapiyida üstüne kitlesine..cokmu sessiz kaliosun canim sen..onlar senin ailenin senin kotulugunmu isteyeceklerde seni ogretcekler....demekki anasi onu ogretioki sizinkilerden şüphe edip.ben olsam aynen bunu soylerdim tatlim.
soledim cnm senin ananda seni öğretiyo dedim saydım da saydım ıktım artık dedim çocuk 6,5 aylık oldu dısarı ıstyooo . solemden bıyere gıtmem dusun ya boşanmak ıstyorum senden dedim dun yemegı koydum onune bı kasık bi çatal kendim yemedim sabahta aynısını yaptımmm herseyi yapıyorum baskaları gıbı olsa ustune basına herseyi alır yok var benım deyip bişey bile almam
kızlar napıyosunuz cnm çok sıkkın kayınvalide mevlüdü yaptı eve geldim ablam rahatsızdı ona bakmaya gıttık hastaneye eve geldik ertesi gun bebeyi yıkadım ablam kotuymuş gel dedi evine eşimi aradım gıdıyımmı dedim yok gıtme bilmem ne hasta olursa sana sorarrım ağzına gelenşi saydı bana annemgile ablamgıle gıtmemi istemyo şu iki senedir elimin on parmagını saysan tek başıma gitmedim dışarı çıkmamı istemiyımarkete bile gitmemi istemyo neymiş efendim ailem beni öğretiyomuş takmı kafasına bıktım artık iyiyce psikolojim bozulmaya başladı bide neymiş efendimmm çocugaa ablamdan bulaşırmş efendim ben ananensini bizim evde kalmasnı istemedim ya doğumuma 15 gun vardı bılıyosunuz işte bıktım artık dün dedim bıktım senden boşanmak styorummm aileme gitmemi istemyo hep evdeyim habire arar napıyon evde kım var çok bunaldmmmm kızlarrr:2::2::2::2::2::2::2:
Takinti haline getirdi artik her gidisimde kavga ediyo gittinmi ne yaptin burnumdan gelir konus bi yere varamiyosun bunla biktim bunaldim artik gizli sakli biseyde yapmam hep iyi niyetimden yedigi onunde yemedigi arkasinda cok sikildim konusmuyorum agza alinmiycak laflar soledi allah onun kaedesinede versin de oda gorsun nasil biseymis bole evlilik olmaz paranoyakl ben doguma 15 gun kalana kadar calistim o napti yok ananemi getircem bizde kalcak v
valla canım anne baba bu görüştürmemek ne demek..bence bu adamın derse ihriyacı var..Takinti haline getirdi artik her gidisimde kavga ediyo gittinmi ne yaptin burnumdan gelir konus bi yere varamiyosun bunla biktim bunaldim artik gizli sakli biseyde yapmam hep iyi niyetimden yedigi onunde yemedigi arkasinda cok sikildim konusmuyorum agza alinmiycak laflar soledi allah onun kaedesinede versin de oda gorsun nasil biseymis bole evlilik olmaz paranoyakl ben doguma 15 gun kalana kadar calistim o napti yok ananemi getircem bizde kalcak v
Takinti haline getirdi artik her gidisimde kavga ediyo gittinmi ne yaptin burnumdan gelir konus bi yere varamiyosun bunla biktim bunaldim artik gizli sakli biseyde yapmam hep iyi niyetimden yedigi onunde yemedigi arkasinda cok sikildim konusmuyorum agza alinmiycak laflar soledi allah onun kaedesinede versin de oda gorsun nasil biseymis bole evlilik olmaz paranoyakl ben doguma 15 gun kalana kadar calistim o napti yok ananemi getircem bizde kalcak v
valla canım anne baba bu görüştürmemek ne demek..bence bu adamın derse ihriyacı var..
otur konuş..yola gelmiosa git bakalım annenin evine napabilcekkk..
gelme orada kalda görsünnn
citl in kocası citl i annesi ile görüştürmek istemiomuş..gitmesine izin vermmiyormuş..noluyoo yaaa aaaaaaa
citl in kocası citl i annesi ile görüştürmek istemiomuş..gitmesine izin vermmiyormuş..
bakkala bile gitmesine kızıomuşş..
geri sayfaları oku görürsün canım
yok canım yorulmadım..isyannn sen nasılsın canım dün yorulmadın dimi...
kızlar napıyosunuz cnm çok sıkkın kayınvalide mevlüdü yaptı eve geldim ablam rahatsızdı ona bakmaya gıttık hastaneye eve geldik ertesi gun bebeyi yıkadım ablam kotuymuş gel dedi evine eşimi aradım gıdıyımmı dedim yok gıtme bilmem ne hasta olursa sana sorarrım ağzına gelenşi saydı bana annemgile ablamgıle gıtmemi istemyo şu iki senedir elimin on parmagını saysan tek başıma gitmedim dışarı çıkmamı istemiyımarkete bile gitmemi istemyo neymiş efendim ailem beni öğretiyomuş takmı kafasına bıktım artık iyiyce psikolojim bozulmaya başladı bide neymiş efendimmm çocugaa ablamdan bulaşırmş efendim ben ananensini bizim evde kalmasnı istemedim ya doğumuma 15 gun vardı bılıyosunuz işte bıktım artık dün dedim bıktım senden boşanmak styorummm aileme gitmemi istemyo hep evdeyim habire arar napıyon evde kım var çok bunaldmmmm kızlarrr:2::2::2::2::2::2::2:
citl in kocası citl i annesi ile görüştürmek istemiomuş..gitmesine izin vermmiyormuş..
bakkala bile gitmesine kızıomuşş..
geri sayfaları oku görürsün canım
öyle gidiyimmi diye sorarsa valalhi adama gitme derler ya
valla canım anne baba bu görüştürmemek ne demek..bence bu adamın derse ihriyacı var..
otur konuş..yola gelmiosa git bakalım annenin evine napabilcekkk..
gelme orada kalda görsünnn
günaydınn beybilerrr....
ayy benim ev ne kadap pislenmişş yaa
cıtl ısyana katılıyorum.eşinin senın bu konudakı cıddıyetını bılmesı lazım. hayatımızda sahıp oldugumuz en onemlı varlık bebeklerımız ve aılelerımızdır.ailenle göruşturmeyen kocanın ıyı bır derse ıhtıyacı var
bu konuya hıç gırmeyelim:26:
yok canım yorulmadım..
annemle yardımcı kadın halletiler ama mutfak yetişmedi..
bugün annem mutfağı yapacak..
duvarlar halılar hepsi silindi..perdeler yıkandı...
3 perde kaldı makine yetişemedi..
bugün onlardfa gıkancakk..
izin alamadım annem evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?