- Emoji Skoru
- 1.247
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.221
canım ben alıcam karar senin tabik iaama eşim bana daha hamile olduğu bilmeden anneler gününde çiçek almıştı. bence bu kadarını hakediyoay ya bayıldımmmm ya almamk için kendimi zor tutuyorummm
almak da istemiorum ne bilim doğduktan sonraki ilk babalar gününü
kutlamak daha mantıklı gelio.
ya neden paylaştın ki içim gidio şimdi daynamıcammm
canım yeni doğanları genelde yaşına kadar sepette yatırıyolar cute haklı sanırım şu anda onlarda yatamayabilircanım benim oturma odam büyük köşemde zaten küçücük yani bende koyacak yer var..
anneminde çocuk odası ile oturma odası bitişik arada kapı var..
annem çocuk odasına koyacak yeri var..
uyututum orada yatırırım..misafir geldiğinde falan rahatça uyusun çocuk diyor..
şimdiden alalım doğuncada sizin evde yatak odasında uyumaz küçükl bebek sürekli git gel zor olur diyor.
yatak odamada kv park yatak alacak zaten
Alla alla yaa..
sanki kendi doğurcakk..
valla bizimkinden ses seda yok ama kv ne yapcağı belli olmaz..
ama senin şimdiden gbelli sıkıntı olacakk
canım ben alıcam karar senin tabik iaama eşim bana daha hamile olduğu bilmeden anneler gününde çiçek almıştı. Bence bu kadarını hakediyo
Canım yeni doğanları genelde yaşına kadar sepette yatırıyolar cute haklı sanırım şu anda onlarda yatamayabilir
üye olmak gerekio ama galiba ben de magnet gördüm o hoşuma gitti
alamadım.benm kocam bişi almadı ama neyse daha anne olmadın dedi
ya bende almaya çalıştım ama sistem atıyo sürekli alamadım. Kısmetinde yokmuş napalım
sendemi alamadınn alla alla nie öle ki acaba.
Oyle de canim hemen sorun anlasilmadi ki. Orada suan hava 30-35 derece varmis. Yaslida olunca sicaga baglandi direk. Dun ancak tansiyona bagki olabilecegi ortaya cikit. Tansiyonuda gecici olarak mi yuksek yoksa bundam sonra hep mi oyle olacak gorucez bakalim. Allahim sifaasini versin insaAllah.
Sibelcim Allah kabul etsin ne guzel. Esler bir birlerinin aynasidir. InsaAllah bundan sonra bir birinize sessiz ama davranislarinizla ornek olarak ibadetlerinize daha cok sarilirsiniz. Kizinizda sizden gorerek ayni sekilde yetisir.
Kizlar bu arada ben isim bulamiyorum halaaaa :/ poooff..
hayirli cumalar kizlar :)
benimde arkadas cevremde suan 4 hamileyizdun bi arkadasim daha aradi dun ogrenmis hamile oldugunu 5 arkadastikta birimiz dogum yapti 2-3 ay arayla pes pese doguracagiz cok guzel bisey ya
Allah herkese nasip etsin insaAllah..
bu arada babamin 3 gundur surekli burnu kaniyor.. muhtemelen yuksek tansiyon ki kendisinin tanisyonu hic yuksek degildi bu zamana kadar.. bugun memlekete geliyor emeklilik isleri icin.. ben goremicem ama telefonda konusuruz.. burda da mutlaka bi doktora gorunmesini soylicem.. zaten kendi de gider heralde.. insaAllah ucakta fenalasmaz.. Allah anama babama saglik sihat versin insaAllah..
canım çok geçmiş olsun tekrar kuzucum..
tansiyon ilaçları var değilmi..iyi bir kardiyologa gitsin tatlımmm
olsun canım siz daha yeni başladınız denemeye olur inş en kısa zamanda..
evet canım türk nüfusumuz artsın inşş ihtiyacımız var bunaa
daha 3 gün oldu canım öğreneli bende hala inanamıyorum. dr gitmek için can atıyorum işte. rüyamı gerçekmi uyanabilmek için
ooo sen bıde son aylarda nepcan kız....asıl son aylarda uyku ve wc sorunu tavan yapıyobenım avm ile evım arabayla 5 dakıka.ınan evd etuvalete gırıyordum avm ye gırıyoduk bak ına 5 dakıka hop ben gene tuvalete gülüyodu eşim
dun benım en onem verdıgım kandıldı ve malesef ben hastaydımama dun eşim benı çok mutlu ettı.şöylekı kızlar esım benden once oyle namaz felan kılmazmış bılıyom be.n malesef dın konusunda bıraz umursamaz görüyorum eşimi.tamam bende ıbadetlerımı yapıyomuyum hayır ama hanı kandıl gunlerını asla atlamam.once ben gıder ıbadetımı ederım sonra esım.dun ben hastaydımya namaz kılamadım.kesın eşimde kılmıcak bahanesı hazır işine gelcek dıye dusundum.bugun benım ıçınde kıl hayatım dedım.tamam bıraz uyuyayım sonra kılarım dedı.saat 11 gbı uyudu kaç kere kaldırdım kalkmadı ben yattım o salonda uyuyakaldı ama içimden neler dıyorum neler.kesın uyudu kalkınca namaz kılmadan uyucak bu saatte kılamam uykususzum vs vs dıcek bende saydırcam dıye kendı kendı yıyorum.bu uyandı gece 3 te geldı aşkım uyuyakalmışım ben banyoya gırıyom abdest alıp namaz kılcam dedı.çok çok sveındım.hıç beklemıyodum ben demeden kendı kıldı demek eşler bırıbırınden hakkaten etkılenıyomuş
bu arada kızlar slaytı yaptım pastayı yaptırdım ama pazar gunu gönderemeyız dedılerpazar gunu degıl bu aklam gönderın o zaman dedım.engec 5 te yollayabılırız eleman yok dedıler.yanı pasta geldığınde esım evde olmucak ben vercem akşam artık.be suprız gıtsın ıstıyordum ama olmadı.eşimin işine bellı olmadıgı ıcın işyeırnede gönderemedım
anneannemizin ve dedemizin aldigi bebek odasi takimimiz geldiii kolileri koyduk cocuk odasina ama esim sen gidince badana yapar mobilyalari kurariz sana da supriz olur diyo nasil sabredicem bilmiyorumramazanda gidip gelince bitmis olacak insaAllah kizimin odasi süslemesi kalacak bitek cok heyecan yaptim :)))
cuteben bile bazen karistiriyorum artik kim kim diye hamis toplulugu olduk
mouse korkmaaaa :)) bak bana da neler neler dediler bisey olmayacak Allahin izniylr..
sibelim ben okudum hediye kismini da biz kutlamayinca o gunleri yazmadim biseyesin sevinecektir eminim :))
isyan sende bazen 'eyvaaah nerden baslasam ne alsam' diyormusunablamlar bama yardimci oluyor hediye de geldi baya ama alinacak cok sey var keselerimize bereket diyelim :)))
hadi iyi geceleeer
sagol cnm amın
kızlar hıçbıınz bırşey yazmamış ya slayt yaptım dedım pasta mevzusunu yazdım aşkolsun
ısyan bu beşiklerde 8-10 ay yatıyorlar.valla ben bunlardan almadıgıma pişman oldum.çunku park yatak yatak odamda duruyodu gunduzlerı salonda oldugum ıçın kızı çekyatı acıp uyutuyodum nerde uyucak başka:26: yanı aslında fıkrın guzel ama sarı alma.neden dersen hanı hurafe der bazıları ama benım kız sarılık oldugunda doktor bana sarı gıydırme dedıbabası oyle dıyınce sarı eldıvenlerını bıle gıydırtmedı
demem okı bence al mutlaka ama sarı alma vede en fazla 10 ay kullanacagını bıl cnm
canim sormaaa cok heyecanlicocuk gibiyim bu aralar acaip bi mutluluk var Rabbim hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin insaAllah :)))
hafta sonu da kizimiza biseyler aldik.. teyzesi bornoz takimi al benden demisti baktik aldik Allahim gelde ye beni diyor mini mininacik bir bornoz icinde terlikleri kesesi havlusuicinde kucucuk bir cocuk hayal etmek muhtesem :)))
canim hiiic kafana takma hepimiz ilk ay hamile kalicaz sandik ama hepimiz ilk ay hamile kalinmamasindan daha dogal bir sey olmadigini ögrendik :) moral bozmadan dua ile calismalara devam Rabbim en dogru zamanda nasip edecek insaAllah size de
HERKESE IYI HAFTALAR KIZLAR
ayy bende biye o heyecan yok ya odun gibi oldumm heee
oo canım oda takımınızda gelmiş bende mrak ettim bakalım nasıl birşey olacakk..
bornoz bizde almadık..nasıl birşey alırız bilmiyorum bakmadıkta..ben şimdilik havlu alırım başlıklı.. güle güle kurulansın prensesin canımm
o terlikli takımı biraz büyüsün öyle alırım sanırım..
şu anda bundan alırım https://www.google.com.tr/search?q=...-fazlasi-bebek-banyo-havlusu-84687146;555;370
günaydınn hanımlarrr
ben bir daha plan falan yapmıcam..
cuma eşim 3 te aradı çok hastalandım diye..
hemen eve gittim atelşi fena yüksekti..
ilaç içirdim sirkeli su ile başına bileklerine bez koydum ateşi düşürdüm akşam öylece yattı..
ertesi gün sabah kursun semiberi vardı ben oraya gittim..
eşimin kardeşi istanbuldan geldi hem mezun oldu hemde doğum günüydü c.tesi akşam oraya devetliydik..
eşimn sabah gitti oraya hasta olunca evde yalnız kalmadı bende seminer sonraso..
eşimin mide ağrısı çok fenaydı kızlar c.tesi gece kv lerde kalmak zorunda kaldık..
sabahta orada uyanduık benim sürpriz yalan oldu..
kavkatı ettik öğlen eve geldik ama eşim kötü..
hesiyesini verdim sadece..
kitap alamadım bulamadım d&r da varmış ama orasıda uzaktı bana..
bende yazlık pijama aldım..eksikti zaten sevindi.
bugünde ilk iş başuı ve midesi hala ağrıyor..
doktorada gitmedi hafta sonu oolunca.
şimdi ben danışcam ilaç alıcammm..çok üzgünüm
günaydınn hanımlarrr
ilaç içirdim sirkeli su ile başına bileklerine bez koydum ateşi düşürdüm akşam öylece yattı..
eşimin kardeşi istanbuldan geldi hem mezun oldu hemde doğum günüydü c.tesi akşam oraya devetliydik..
eşimn sabah gitti oraya hasta olunca evde yalnız kalmadı bende seminer sonraso..
eşimin mide ağrısı çok fenaydı kızlar c.tesi gece kv lerde kalmak zorunda kaldık..
günaydınn hanımlarrr
canim sormaaa cok heyecanlicocuk gibiyim bu aralar acaip bi mutluluk var Rabbim hayirlisiyla kavusmamizi nasip etsin insaAllah :)))
hafta sonu da kizimiza biseyler aldik.. teyzesi bornoz takimi al benden demisti baktik aldik Allahim gelde ye beni diyor mini mininacik bir bornoz icinde terlikleri kesesi havlusuicinde kucucuk bir cocuk hayal etmek muhtesem :)))
canim hiiic kafana takma hepimiz ilk ay hamile kalicaz sandik ama hepimiz ilk ay hamile kalinmamasindan daha dogal bir sey olmadigini ögrendik :) moral bozmadan dua ile calismalara devam Rabbim en dogru zamanda nasip edecek insaAllah size de
HERKESE IYI HAFTALAR KIZLAR
günaydın kızlarrrrsabah dr gittik çok şükür gördük mercimeği ve artık inandım rabbimin izniyle ben hamileyimmmmmm temmuzun ilk haftası kontrole çağırdı kalp atışını dinleticem dedi bide kan verdim sonuçlarıda gelirken aırsınız dedi. kızlar çok mutluyummm rabbime şkürler olsun. iş kalp atışınıda duyarızz... şu anda 4 haftalık falanmış mercimek
canım çok geçmiş olsun sağlık olsn gerisi hiç önemli değil. bende eşime hediye almadım. kutladım sadece. sen kendine dikkat et eşin düzelir merak etme
slm kızlar.yazdıklarınızı okudum sağolun.
ama istedıgım gbı olmadı .pastayı cuma 5te teslıme deceklerdı besbucuk oldu yok aradım.demezlemrı oyle bır siparış yok dıyetabı hemen cekırdım olurmu oyle şey parasını bıle peşin ödedım dedım sonra benı aradılar meger tarıhı yanlış yazmışlar cumartesı teslım edılcek yazmışlar.cumartesı sabahtan anneme gıtcektım esım ogun yok çunku.cumartesı teslım edlım dedıler hayır ben bugun ıstıyorum saat kaç olursa olsun dedım tamam dedıler ve 1 saat sonra pasta geldı.kıytırık bır hazır pastanın ustune resmı monte etmışler çok kotu olmuş.hiç begenmedım şikayet edılcek bı yerı bılsem bı dakka durmam.unuttukları için son dakka hazır pastaya yapıvermışler resmı hıç begenmedım.sonra esım geldı kapıyı caldım hayatım ellerım kırlı sen acsana kapıyı dedım pastayı yere koydum canım babama yazıyo.benımkı açtı kapıyı e kımse yok dıyo aşağı bakmak aklına gelmıyo pasta yerde sonra gördu cok sevındı .şimdide fılm izlicez dedım ne fılmı dedı romantık fılm ama basroldekını kıskanma hayranım ona dedım bı açtım çok sevındı çok duygulandı yanı suprız guzeldı ama pasta olayı benı çok kızdırdı.bıde buraların meshur pastanesı yanı.
bu arada çok uykususzm Duru hıç uyumadı ne anamda ne bugece evde:26:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatile gidenler kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrr aramızda
bizim hiç bişi belli değil yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?