- Emoji Skoru
- 1.667
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.181
canım buradaki çizelge 1 hafta ilerden geliyor..sata göre hesaplıyor..
bana cute demişti inanmamıştım doktorda deyince inandımmmşu anda 18 e girdik şekerimmm..
ama nerdeyse yarıladık sayılır..
38-39 da genelde doğuyorlar çünkü..
benimde solumdaydı ekşi yedim hep kız dediler ama pipili çıktı benimkii
Canim yazdiklarindan hatirladigima gore sana herkes erkek diyordu kiz diyenler azdi :)
Efulimi bi anda elifnam diye gördümkırdım akfayı noluyo lan bebe gormekten karıların yazdıkalrını goremıyorum dıyecektım jeton düştü
isyancan ne zaman izin kullanacaksın ınsallah dogumdan sonra?
canım buradaki çizelge 1 hafta ilerden geliyor..sata göre hesaplıyor..
bana cute demişti inanmamıştım doktorda deyince inandımmmşu anda 18 e girdik şekerimmm..
ama nerdeyse yarıladık sayılır..
38-39 da genelde doğuyorlar çünkü..
benimde solumdaydı ekşi yedim hep kız dediler ama pipili çıktı benimkii
kv geçen konuşmuştuk aile hekimiyle konuşmuş benimle ilgilenecek olan hemşireyle telde konuştum 3 aya kadar kayıt yapmıcakmış taki bebeğim yaşıyo diyene kadar çok olumlu konuştu ama moralim bozuldu ağlamamk için zor tututm kendimi ne kadar fenaymış
bu arada kızlar eşime babalar günü hediyesi almam lazım sizce bu nasıl çokmu erken olur benkadın öyle konuşunca korktum şimdi
Eki Görüntüle 1155840
canım ekimin ortasında ayrılıcam inş zorunlu izne..
doğumdan sonra 3,5 ay normal iznim var..
yaklaşık 39 günd yıllık iznim olacak ocak itibari ile onunda 30 gününü kullancam 4,5 aylık ederiz..
eğer bırakamazsam 30 günde heyet raproru alırım 5,5 aylık iken işe başlarım..
yarım gün çalışcam zaten..saat 1 de çıkıcam süt izni için..
yanımda arkadaşım doğum yapmıştı öyle idare etmiştik 1 de çıkmıştı..şimdi sıra bendee
hm anladım canım cok ıyı ya evle ıs arasıda cok uzak degıldı zannedıyorum dımı canım_
mousem ne dıcem kalp atıslarını duyuluna kadar kayıt acmıyorlar yanı takıp etmelerı acısından
bende babalar gunune hedıye almadım ıyımı
bu onluk cok tatlı ama yetısmezki
canım ev iş arası araba ile 10 dk sayılır..
eşimin yeni işi eve yakın..
arabayı ben alıcam çocuk doğunca şekerim..
ıse arabaylamı gıdıp gelıcen canım benım
bende hala ehlıyet almadım ıyımı
ya kadın çokta olumsuz konuşmadı şeker bi kadın gibi ama böyle bir ihtimalde var unutma dedi çok ağrın olursa hemen doktora git dedi. 23 ü haftası ilk kontrole gidebilrsin dedi alttan bakarlar hazırlıklı ol dedi. 3 ayı geçirdikten sonra d abana bilgi ver dedi.. doğru diyonuz bu hediye için de daha erken... 23 ü eşimin doğum günü ya en iyisi ilk doktor randevumu o güne aldırıyım ben belki kalp atışını duyarız
ya kadın çokta olumsuz konuşmadı şeker bi kadın gibi ama böyle bir ihtimalde var unutma dedi çok ağrın olursa hemen doktora git dedi. 23 ü haftası ilk kontrole gidebilrsin dedi alttan bakarlar hazırlıklı ol dedi. 3 ayı geçirdikten sonra d abana bilgi ver dedi.. doğru diyonuz bu hediye için de daha erken... 23 ü eşimin doğum günü ya en iyisi ilk doktor randevumu o güne aldırıyım ben belki kalp atışını duyarız
kötü bişey yasayacagını dusunmuyorum mousem o yuzden sakın ol
hedıyeyı bence almalısın ne erkenı yaw herıf babalıga terfı edıyor
evet canım Allahtam mani çıkmazsa öyle olacak canımmm..
sabah bebeği annemlere bırakcam oradan alırım sonra..
bazende annem gelcek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?