- Emoji Skoru
- 1.667
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.141
ay alt kat olmasi kotu olmus ama olsun masAllah hic ihmal etme bol bol ic suyunu..ayyy evet kızlar wc mi uykumu daha fena wc yaaa... günde kaç kere gidiyorum ALlah bilir. bide alt katta bide ben akşama kadar 2 lt su içiyorum siz düşünün halimi
günaydınn şekerlerimmmm
günaydın kızlarrrrr
günaydın canımmmmmm
hamişşcikk nasılsınn bakalımmm
dünden beri gazım var yine ya kasıklarım acıooo bbböööğğğğğ
hahah o gaz olayı bende de var canım. benim kasıklar ağrıyo fiks hiç değişmedi. birde deli giib uyku var işte.
dün eşim bursaya gitmişti orda kalıcam akşam dönersem çok yorulurum dedi tamam dedim ama çok üzüldüm bende. sonra iş çıkışı otobüsteyim eve gidiyorum benim ses düşük tabi eşim dedi ki şaka yaptım ben sna geliyorum yoldayım dedi. ben bir başladım ağlamaya adam şaka yapıcana pişman oldu. yaa böyle saçma sapan işte
ooo ssenin hormonlar tavan yapmışşşş..
bende hiç duygusaalık olmadı yaa..
ama kasık ağrırı ve uyku hala tam gaz devammm
kasık ağrısı normal dimi canım ben tedirgin oluyourm yaa arada ağrım olmayınca bi tuhaf oluyorm şimdi. zaten hayal gibi geliyo bide ağrı falan olmayınca normal hissediyorum kendimi. eşime dedim hafta sonu gidelim bi görelim diye ama erkenmi snce daha..
canım eğer tereddür edeceksen git..
2 hafta sonra kalp atışı için çağırır canım..
benim kasık ağrım hep oldu..
şimdide aşağıda olduğu için hala devam ediyorçç
o zaman normal.. ya erken gidince alttan bakmak istiyolarmış ya o yüzden erken gitmek istmeiyorum açıkçası. önümüzdeki hafta sonu giderim diyodum ama ne biliyim yabancı oluğumuz şeyler. kan testini gördüm ama bide gerçekten orda olduğunu görmek istiyorum inanamıyorum...
canım çok normal ya böyle hissetmen..
bende öğrendikten 6-7 gün sonra gitmiştim hatta eşim ameliyatb olmuştu.
benim doktorum 10 gğn sonra gel kesene bakalım dedi..
alttan baktırma canım boşver bence bekle derim öteki haftayı ama sen bilirsin
yok bende baktırmak istemiyorum zatne ama inanamama durumu varya o yüzden heyecan yapıyorum sanırımbeklerim ben onu teyzesiii yeterki orda dursun o
ayy yapsın yapsın dursun ordadurur hiç merak etme annesi..şimdi kazıma çalışmaları yapıo bebişinnn
Gebeşler sayfasına hoş geldimmm boş geldimm
şu karşı komşu kadın bana taktı kafayı kasıyor benı anlatamam
gecen günkü halı rezaletinden sonra dün akşamda çamaşır sererken yanındakileri dürtülküyor yani biraz daha genc olsa bu karı benı baska bı yerden tanıyor dıye dusunecegım ya
Gebeşler sayfasına hoş geldimmm boş geldimm
şu karşı komşu kadın bana taktı kafayı kasıyor benı anlatamam
gecen günkü halı rezaletinden sonra dün akşamda çamaşır sererken yanındakileri dürtülküyor yani biraz daha genc olsa bu karı benı baska bı yerden tanıyor dıye dusunecegım ya
bu kadının niyeti başkaaa
e hatun güzel şimdi Allah için kadın napsın
canım bence eşin haklı kızmakta..yani o saate kadar durmanın anlamı yokkii..sonuçta evlisin yani..ve saate bakman lazım hiç değil hava kararıyor anlaman lazım canım..
ohh ne güzel yemeğinide hazırla bakalım şekerimm..ben ne yapsam bugün yaa...
hahah o gaz olayı bende de var canım. benim kasıklar ağrıyo fiks hiç değişmedi. birde deli giib uyku var işte.
dün eşim bursaya gitmişti orda kalıcam akşam dönersem çok yorulurum dedi tamam dedim ama çok üzüldüm bende. sonra iş çıkışı otobüsteyim eve gidiyorum benim ses düşük tabi eşim dedi ki şaka yaptım ben sna geliyorum yoldayım dedi. ben bir başladım ağlamaya adam şaka yapıcana pişman oldu. yaa böyle saçma sapan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?