- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.721
bebek arabası ıcın puset almayacakmısınız ıcıne otokoltugu gıbı oluyor yanı
evde ondada yatrıabılırsın bebekler sıkıs tepıs yerlerde yatmaya bayılırlarve guvende hıssederler
bebek arabamız bır tanesı horn kraft horn dıgerıde maclaren horn 6 aydan ıtıbaren kullanıyor 6 aya kadar puset takarım dıye dusunuyorumsonra horn sonrada baston olan maclarene gecerım
senınde hafıf bıseyelr almanı onerıyorum su son zamanalrda cok popüler şaşesinden cıkan bebek arabalarını onermıyorum horn şaşesı ayrılmıyor uzerınde katlanıyor ama araba 10 kılo zaten
https://www.google.com.tr/search?q=...alk-yurutme-aparati-hepsi-iyi-durumda;800;600
horn bu
https://www.google.com.tr/search?q=...en-Techno-XT-Bebek-Arabasi-2012-Black;700;700
ötekide bu
ha ben hornda egeyı 2 yasına kadar otobuse fılan bıle bındırıdm kuması yırtılınca baston bır bebek arabası alauım deıdm ve dugun alısverısıne cıkarkende rahat olur dıye sırf gıtıtm bu sıyah arabayı aldım onuda 1 sene kullandık 1seneden fazladır kenarda yatıyor oda
tatıle gıderken sokulen kumasını dıktırıp yanımıza almayı dusunuyorum ama
sibelim ben yemek konusunda cok endiseliyim.. bayadir adam akilli yemek yapmadim zaten bildigim az cesit onlarida unutucam bu gidisle :))
kriztanem degilmisiz ya bugun gordum :))
iyi hafta sonlari kizlar..
Günaydın kızlar ,
beşik bilmem ne özendiriyorsunuz vallahi
bende bir daha bebeğim olursa inşallah beyaz istiyorum beşiğini egenin 2 tane bebek arabası var zaten biri kırmızı biri siyah her ikisininde kumaşı yırtıldı ama son model ürünler o sebeble sadece kumaslarını degıstırırm ıdye dusunuyorum ve bır tane puset alırım
buyuyen karyola onermıyorum cunku kırılıyorlar yanı cok azı buyumus halıyle devam edebılıyor bızımkı kırıldı mesela ege 1 yasını gectıgınde sallanma ozellıgıde oldugu ııcn dayanıklı olmuyorlar
park yataga gelnce oyun parkına donenler var ıyı guzel ama cocuk 1.5 yasından sonra onun ıcınde saga sola donerken uyanmaya baslıyor hafıf oldugundan sıçrıyor
puset tiipi beşikler ise cok kısa süreli
o sebeble bende ikeadan sabit beşik almayı düşünürüm diye düşünüyorum hem egenin odasıda beyaz ona uyumlu olabilir
tek sıkıntı yasınıcaz yer bır coguunuzun besık ıcı ortu takımı mutlaka kalıtelı olmalı cunku carsafı yastıgı ve mınık yorganlaır oluyor ıste onlar cok terletebılıyor
nevresım takımı almanızı onerıyorumıkeadan cokta uygun fıyat
ve renk filan atmıyorlar egenın hala kullanmaya devam edıyorum bır yere gıderken nevresım carsafını ortu olarak hala renk fılan solmadı hıc
bende bebek olunca hep kolay yeneklerı yapıyom dığerlerıne vaktım olmuyo annemden ıstıyombebeğin için yemek konusunda endışelenme net ne gune duruyo ben hep netten tarıf bakıyom valla
bızım yorgan,nevresım vs vs görumcem aldı kumaştan anlar yıllardır o işi yapıyo.yatagıda sunger kestırdık.ben park yatak asla onemrıyorum gıcırdıyo çok.sabıt besık sallanmazkı cute .bebek nasıl uyucak?
bu arada ısyancım ben kuçuk besık almadıgıma pişman oldum dedııgn gbı salona cekyatı acmak zorunda kaldım kızım oğlenlerı orda uyudu.getır götur yapmayayım yatak odasına dıye.ama cutede haklı zaten hareketlenınce 6 aydan sonra ondada durmaz bak bız yere battanıye serıyoruz yerde yuvarlanıp duruyo zilli.aslında o besıkler mantıklı uyudugunda koyarsın ama şöyle 1 yasa kadar kullanılabılen varsa oyle bak derım
göbüş çıkmaya baslamış maşallah
sielim bebek ıstedıgı ıcın sallanılmıyor alıstırıldıgı ıcın sallanıyor
hıc egenın besıgınıde sallamadık ama o kendısı emekledıkten sonra yerdeyken tutunup ayagı kalkıp besıgını delı gıbı sallıyordu
Sende ekle gobusunede görelim sekerimmne güzel baya belli.
benm kendi göbeğim yok diyorum hala normalde de vardı zaten benm senden fazla valla.
bende bebek olunca hep kolay yeneklerı yapıyom dığerlerıne vaktım olmuyo annemden ıstıyombebeğin için yemek konusunda endışelenme net ne gune duruyo ben hep netten tarıf bakıyom valla
bızım yorgan,nevresım vs vs görumcem aldı kumaştan anlar yıllardır o işi yapıyo.yatagıda sunger kestırdık.ben park yatak asla onemrıyorum gıcırdıyo çok.sabıt besık sallanmazkı cute .bebek nasıl uyucak?
bu arada ısyancım ben kuçuk besık almadıgıma pişman oldum dedııgn gbı salona cekyatı acmak zorunda kaldım kızım oğlenlerı orda uyudu.getır götur yapmayayım yatak odasına dıye.ama cutede haklı zaten hareketlenınce 6 aydan sonra ondada durmaz bak bız yere battanıye serıyoruz yerde yuvarlanıp duruyo zilli.aslında o besıkler mantıklı uyudugunda koyarsın ama şöyle 1 yasa kadar kullanılabılen varsa oyle bak derım
göbüş çıkmaya baslamış maşallah
slmmm kızlar nerdesiniz
Evdeyimm sekerimm hatip kalkiyorumm..
oyhh canım benim nasılsınn yaa
seni cok merak ettim şimdi durumun iyimi kanaman varmı bakim
gerci takip ettiğim kadarıyla bebegin büyümesi cok normal demiştin
teyzesinin kuzusu annesini üzüyormu
Yok teyzesi uzmuyor bizi simdi..kanamamda yok çok şükür... Ama dikkat ediyoruz csnim
hele şu kızı eline alda yeminle etekler alıp yollıcamm yaa kız cocugu başka oluyor anam ne süslü elbiseleri oluyor bende camekanlardan gecince görünce içim gidiyor canım ya
Yine bir değişiklik.olup erkek cikmazsa inş canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?