Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

şu horn güzelmiş canım..zaten 6aya kadar binmez arabaya...kışa denk gelio çıkmaz dışarı..çıksada kucağıma alırım araba ile gideriz..bende yaz için düşündüm o zamana 6 aylık olcak inşş..bu hornlar iyiyse hafifse bakabiliriz tabii

sibelim ben yemek konusunda cok endiseliyim.. bayadir adam akilli yemek yapmadim zaten bildigim az cesit onlarida unutucam bu gidisle :))

kriztanem degilmisiz ya bugun gordum :))

iyi hafta sonlari kizlar..

bende bebek olunca hep kolay yeneklerı yapıyom dığerlerıne vaktım olmuyo annemden ıstıyom bebeğin için yemek konusunda endışelenme net ne gune duruyo ben hep netten tarıf bakıyom valla

bızım yorgan,nevresım vs vs görumcem aldı kumaştan anlar yıllardır o işi yapıyo.yatagıda sunger kestırdık.ben park yatak asla onemrıyorum gıcırdıyo çok.sabıt besık sallanmazkı cute .bebek nasıl uyucak?
bu arada ısyancım ben kuçuk besık almadıgıma pişman oldum dedııgn gbı salona cekyatı acmak zorunda kaldım kızım oğlenlerı orda uyudu.getır götur yapmayayım yatak odasına dıye.ama cutede haklı zaten hareketlenınce 6 aydan sonra ondada durmaz bak bız yere battanıye serıyoruz yerde yuvarlanıp duruyo zilli.aslında o besıkler mantıklı uyudugunda koyarsın ama şöyle 1 yasa kadar kullanılabılen varsa oyle bak derım
göbüş çıkmaya baslamış maşallah

sielim bebek ıstedıgı ıcın sallanılmıyor alıstırıldıgı ıcın sallanıyor
hıc egenın besıgınıde sallamadık ama o kendısı emekledıkten sonra yerdeyken tutunup ayagı kalkıp besıgını delı gıbı sallıyordu

dogrudur cnm bızım tecrubesızlk işte.park yataggın ustunde uyuyo kızım uyanınca sallıyoz uyuyo ama artık buyudu emeklemıyo daha doğrusu acayıp bı stıl gelıştırdı ayaklarından destek alıyo kafayı surtuyo emeklıyo gece uyanırda düşer dıye cok korktum yatagı asagı kademesıne ındırdık bu seferde o gece uyandı uyanınca sallayamadık bı turlu uyumadı ayagıma almak zorunda kaldım napıcaz bılmıyorum gene uste cıkardık yatagı.tekrar besıkte alamayız dunya borç

ne güzel baya belli.
benm kendi göbeğim yok diyorum hala normalde de vardı zaten benm senden fazla valla.
Sende ekle gobusunede görelim sekerimm

Ayy bakalim canim.artik carsiya cikinca..herşeyiinceleriz artik tatlim..
Senin o zilliyi yerimm benn

oyhh canım benim nasılsınn yaa
seni cok merak ettim şimdi durumun iyimi kanaman varmı bakim
gerci takip ettiğim kadarıyla bebegin büyümesi cok normal demiştin
teyzesinin kuzusu annesini üzüyormu

Yok teyzesi uzmuyor bizi simdi..kanamamda yok çok şükür... Ama dikkat ediyoruz csnim

herkese merhabalar öncelikle
Aallah nasip ederse bizde eşimle artık bebek sahibi olmak istiyoruz
bu arada 9,5 aylık evliyiz
ben 31 eşim ise 34 yaşında
yaşlarımız gereği aldık bu kararı malüm yaş engel olabiliyor bazen

size sorum şu;
hamile kalmayı düşünen bir anne neler yemeli veya yememeli
hangi vitaminleri almalı destekleyici ürünler neler
isim olarak yazarsanız çok sevinicem
şimdiden hepiniz etşk ederim

canlarım ben geldim çok yoğun günler geçirdim ve halada geçiriyorum
salı günü arkadaşlar geldi kahvaltıya eşimin iş yerinden arkadaşlarının eşleri yani
çarşamba günü babam ameliyat oldu anneme gittim
abalmda geldi çoluk çocuk curcuna baya yoorucu geçti
hastaneye gittik geldik sürekli
ama babam iyi çok şükür allahıma
dün akşam gece geç geldim
abşamın kızınıda getirdim 2 yaşında tam memeden kesik ama
benide çok seviyor
ablamın evinde tadilat var
yardımcı kadında hamileyim gelemem demiş kadın bulamadım ablam
kaldı işler ona
bende dedim ben götüreyim
sanki oda dünden bekliyormuş gibi gönderdi hemen
dün benim doğum günüm idi
eşim güzel bir hediye almış sağolsun
ben daha önce beğenmiştim ama fiyatı ucuktu biraz
ben alamadım onu almış gitmiş
yemeğe gittik çocuklu aile gibi idik
içim bir tuhaf oldu
gecede beraber yattık üçümüz
hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaa

bugünde akşama eltim kayınvalidem gelecek
hazırlık yaptım bebeği uyuttum evi topladım temizlledim
markete gittim ama öldüm resmen valla

konuma cveap verin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…