- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.641
Ayyyy evet ya nazli bu sopa...şükür canim iyiyizsenınkıde bı göstermıyo tam anacımgarantı kız bukadar nazlı
aramızdasınya çok şukur cnm...
Kiz sen erkek demiştim....elmeyranin bebegude kizben ne demıstım kız
elmayranın bebegının cınsıyetı ne ya sazan gıbı maıl atıp sormakta ıstemıyorum pek
Kiz değişti bizim cinsiyet...ay canım geçmiş olsun noldu ki gene.bende dün dedim hep heralde işi var gelmioo aaa nasıl kız ya hani erkek di kesin benimkide değişicek sağlıklı olsunlarda farketmezzz.
Ayy evet ya haftayakesinlessin alirim oembis pembis...sşüphe ediom erkekmi diyecanım umarımm iyisindir seni cok merak ettik kuzum benim yaa
oooo kız heee geliyorr süslü etekler desene
süsülü etekler,ciciler,bandanalar,tokalar
Aynen cnm annelık çok zor.gece boyunca uyusun dıye dua edıyorum.uyuyunca yarım saatte bır uyanıp kontrol edıyorum.annelık işte
Cici alışverişine erken çıkmışsın.rabbım kullanmayı nasıp etsın ınş
ayyyy evet ya nazli bu sopa...şükür canim iyiyiz
kiz sen erkek demiştim....elmeyranin bebegude kiz
kiz değişti bizim cinsiyet...
Ayy evet ya haftayakesinlessin alirim oembis pembis...sşüphe ediom erkekmi diye
süsülü etekler,ciciler,bandanalar,tokalar
aynen cnm annelık çok zor.gece boyunca uyusun dıye dua edıyorum.uyuyunca yarım saatte bır uyanıp kontrol edıyorum.annelık işte
cici alışverişine erken çıkmışsın.Rabbım kullanmayı nasıp etsın ınş
Ayyyy evet ya nazli bu sopa...şükür canim iyiyiz
Kiz sen erkek demiştim....elmeyranin bebegude kiz
Kiz değişti bizim cinsiyet...
Ayy evet ya haftayakesinlessin alirim oembis pembis...sşüphe ediom erkekmi diye
Kiz kocam 2-3 gündür pek iyiydi nazar degdiayyyyy içimm gıcıklandıı heee sibell isyann bana da Allah bbir kız evlat verirmi acepp
isyan söle o kocana seni artık yormasınn accık anlayıslı olsun
onun için dedim ya bizde erken öğrendik ya bizimkidemi değişir acaba
hep diolar erken öğrenmeyin die bak nasıl haklılar.kocan naptı peki.
kiz kocam 2-3 gündür pek iyiydi nazar degdi
evet canimm çok erken öğrendik biz..kocam sok oldilu...oğlun kizmi oldu dedi lafa bak
Evet xanim evi süpürdü bulasik mak yerleştirdi falan yani...hadi ya yazıkk bizde dün badi falan aldık birinde erkek bekliyoruz yazıo
dioki ya erkek olmazsa dedim nolcak gene giyerimm olmaz hisseder üzülür
Yardım faln mı etti yoksa evde naptın kızzz
Saol canım 11. Haftada olmuştu yine tekrarladı şekerim... Bu arada bebeğim.kizmis yine değişmezseİsyancım cok gecmiş olsun, simdi okudum, bir süredir kurumdan kk ya yazamıyorum. Allah sana da bebeğe de sifa versin inş. Hamileliğimin ilk haftalarında bende de olmuştu sonra gecti cok sükür
Evet xanim evi süpürdü bulasik mak yerleştirdi falan yani...
Saol canım 11. Haftada olmuştu yine tekrarladı şekerim... Bu arada bebeğim.kizmis yine değişmezse
Saol canım 11. Haftada olmuştu yine tekrarladı şekerim... Bu arada bebeğim.kizmis yine değişmezse
O zaman dikkat et kendine tmm mı? Sakın ev işi yapma cünkü ev işi kasları en cok calıstıran ve yoran işlerden biriymiş.
Oy maşallah, yerim ben onu.
Yok canim hic ev isi yapmiyoeum hamile kaldigimdan beri annem yapıyor.. Neden okuyor anlamadik zaten...senin prenses nasip canim
Kiz kocam 2-3 gündür pek iyiydi nazar degdi
Evet canimm çok erken öğrendik biz..kocam sok oldilu...oğlun kizmi oldu dedi lafa bak
Ben geldim kızlar din kanamam oldu yattikaz önce doktorun geldi bebek iyi içerde az bir kanama olmuş iyiymisiz herşey yolundaymis şükür dinken dikkat et dedi.. Bu arada bebek kizmis
Ve ya kizmis bebekkkohh çok sevindim kuzucm geçmiş olsun. eneee bebiş kızmıymışşşya benim aklıma geldi aslında o kadar erken belli olduğu zaman kordonu erkek organı zannedebiliyolarmış karışıklık olabiliyomuş. eşin ne tepki verdi şaşırmıştır
Tmm canim söylerim aksamozaman şimdi daya iyi olsun bananeeetoplatmasın bak bizi başına
sen iyi olda
Sorun bebekte olmasın da diğer kanamalar olabilirmiş. Vücut yapabilirmiş, plesenta asağıdaysa o yapabilirmiş. yeter ki rahim bozuk, bebekte sıkıntı vs olmasın. allah esirgesin.
Biz iyiyiz teyzesi kocaman olduk cok sükür.
Ve ya kizmis bebekkkEsim.oğlum kizmi oldu nasil ya dedi sok oldu
ısyancım cok dıkkat et kendıne aman iş felan yapma
bızde bır suredır mama sandalyesı bakıyoduk kızlar.oncelerı gerek yok sanmıştım ama meger buyuk zorunlulukmuş .yemek yedırtmek cok zor iş heryer batıyo sandalye şart oldu ama kart limiti doldugundan maaşı beklıyodukkardesım süprız yapıp almış sagolsun kargodaymış cok sevındım
Günaydın kızlar
Bugünü cuma sanıyorum iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?