Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım kesede kanama varmış sanırım ama çok şiddetli değil..

canım sen ne zaman konuştun dün akşam 9.30 gibi mesaj atmıştı bana sabah aramadım daha..

alla alla ya olmaz inş.daha ağır işte yapmıyo bildiğim kadarıyla neden oluoki acaba çok dikkat ediyo.

kanaması yokmus kızlar
dunden sonra olmamıs bır daha oyle dedı bana
dr beklıyorlarmıs

ohh çok iyi ya doktor gelince çıkıcak ozman.

canim mouse e katiliyorum..
yasimiz genclesmiyor ilerliyor..
insaAllah sende artik evlat sahibi olursun..
benim ablamlar mesela cocuklari buyudu okula gidiyorlar..
maddi zorunluluk olmasa hic calismayiz diyorlar..
bende sen gibi evlenince tr de mutlaka calismak istedim..
ama Rabbimin bir bildigi var canim..
demek ki suan icin hakkimizda en hayirli olan calismak degilmis..
rizki veren Allah canim..
sen uzme kendini calisamiyorum yada esim ailesine cok yardim ediyor diye..
vardir bunda da bir hayir..
Rabbim biliylr ve goruyor mukafatini elbet alacaksiniz..

ve evet canim insaAllah gorusuruz tekrar..
olmadi kizimi alir gelirim seneye :)

günaydın kızlar...
isyan hala hastanede kanaması devam ediyomuş bebiş iyiymş ama düşük tehlikesi var tabi. dua edin ne oldur rabbim bebişni ona bağışlasın ve biran önce kanaamsı dursun

cok cok gecmis olsun..
Rabbim korusun insaAllah..

eflinam canim bak isyanla beni ornek al..
hamile kalmak ayir bir surec..
hamilelik ayri bir surec..
bu yuzden geciktirme daha fazla bence..

benimde annem ruyasinda dusuk yaptigini gormus..
dun sabah ariyor kizim bisey olduda bana mi soylemiyorsun diye..
korkuyla umutla duayla gunleri tuketmeye calisiyorum..
sanki durdugum yerdeyim ve hic bi ilerleme yok gibime geliyor..
hayirlisi Rabbimden..

insaAllah bebek bekleyen herkes saglicakla kavusmamizi nasip eder.

hepinize sevgiler..

efulım gecen okduum ama yazmak ısyemedım cıktıgın ıcın
bır sonrakı kontrolde herseyın duzelecegını dusunuyorum
fakat mutlaka evde dınlenmelısın yanı bır yemegını yapsan yeter yanı alısverıs fılan gıtmemelısın

insaAllah Rabbimin iznile bir daha ki kontrolde iyi seyler duyariz..
alis verise gittik derken eve dogru giderken bi magzanin kapattigini okuduk oyle girdik ciktik..
yoksa Allah razi olsun esim yada ailesi ben bir dikkat ediyorsam onlar iki kat ediyorlar..

bir arkadasimda ayni durum soz konusu..
20 gun kalmis doguma..
artik cok zorlaniyorum cok agrim oluyor dedi..
birde evde 5 yasinda cocuk olunca ister istemez hareketler cogaliyor..

hayirlisi Allahtan..
bi an önce ekimin son günleri gelse iyi olur..

ben mi kacırdım acep canım saglık durumunda bir sıkıntımı var cok gecmş olsun

gndyn kızlar
ısyanı dun 2 kere aradım ama bı turlu konuşamadım.inş bır an once tehlıkeyı atlatır sagsalım zamanı gelınce evladına kavuşur ınş. benım kuzenımde kaç ay cektı hastanelerde ama şukur atlattı nerdeyse 7.ayında.isyanında bır an once atlatması dileğim ınş
bızde sabah ufak kaza atlattık.kızım örumcekten düşmüş daha dogrusu kızım içindeyken devrılmış kıımın kafası yerde ödum koptu.nasıl devrıldı anlamadım.yere battanıye yazıyom rahat rahat yayılsın dıye onu geceemedı sanırım bende yanındaydım arkamı döndum bezını alıyodum kı bı baktım şok oldum
ALLAH beterınden korusun

Ben geldim kızlar din kanamam oldu yattik az önce doktorun geldi bebek iyi içerde az bir kanama olmuş iyiymisiz herşey yolundaymis şükür dinken dikkat et dedi.. Bu arada bebek kizmis

ben geldim kızlar din kanamam oldu yattik Az önce doktorun geldi bebek iyi içerde az bir kanama olmuş iyiymisiz herşey yolundaymis şükür dinken dikkat et dedi.. Bu arada bebek kizmis

ay canım geçmiş olsun noldu ki gene.bende dün dedim hep heralde işi var gelmioo aaa nasıl kız ya hani erkek di kesin benimkide değişicek sağlıklı olsunlarda farketmezzz.

amin canım allah beterinden korusun çocuktur düşe kalka büyücek melekler korur onu merak etmee.

Ben geldim kızlar din kanamam oldu yattik az önce doktorun geldi bebek iyi içerde az bir kanama olmuş iyiymisiz herşey yolundaymis şükür dinken dikkat et dedi.. Bu arada bebek kizmis

canım umarımm iyisindir seni cok merak ettik kuzum benim yaa
oooo kız heee geliyorr süslü etekler desene

sağol cnm.anne olmak ne kadar zormuş o ağlarken çiğerim parçalandı resmen

dimii öyle oluyodur valla eminimm yavrum kıyamam ya.benim yengem abimin eşi çocuk bi yerini vursa
canı yanar ağlayınca oda ağlardı çocukla beraber bana komik gelirdi noldu bişey yok
sen nie ağlıon derdimm ama şimdi bebişimin her ne kadar karnımda da olsa ona bişi olacak diye
korkuorum kıyafetleri var görünce okadar seviyorum ki onu dualar ediyorum hep onları allahın
izni ile giysin die annelik farklı ya.

canım umarımm iyisindir seni cok merak ettik kuzum benim yaa
oooo kız heee geliyorr süslü etekler desene

süsülü etekler,ciciler,bandanalar,tokalar

aynen cnm annelık çok zor.gece boyunca uyusun dıye dua edıyorum.uyuyunca yarım saatte bır uyanıp kontrol edıyorum.annelık işte
cici alışverişine erken çıkmışsın.Rabbım kullanmayı nasıp etsın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…