• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzular hepiniz sağolun fikirleriniz için
öncelikle durum şu bizde
eşimin maaşı iyi derken yani kredilerimizi ödüyıoruz ve kendimizi idare ediyoruz
yeminlen kenara para atamıyoruz
benzin,kredi,faturalar,ihtiyaçlar,giderler derken kenara para attığımız yok 10 ay oldu
kendimizi idare ediyoruz kimseye mugtaç değiliz çok şükür şimdilik
ama eşimin aileinde maalesef şu var onun evi arabası var işi iyi kardeşlerinede bakıverisn ne var
ama tamada biz kendimize zor yetiyoruz
kimsyee ekstradan verecek bişiyimiz yok ki
birde kaynımın olayını size anlattım hatırlarsanız
hani eşime çok güvenmesinler isiyorum
şimdiey kadar eşim zaten 3 kardeşini evlendirmiş
yemin ediyorum eşim kendi dedi
erkek kardeşinin yani kaynımın düğününde tek eşim 25 tane cumhuriyet altını bozdurmuş
eşim yapacağını yapmış zaten
ama kv sağolsun biraz eşimden bekliyor
ama beklenecekj durumumuz yok ki bizim

mausem çok güzel demişsin bak abinin durumu var çok güzel yardım ediyor maaşallah
ben her zaman eşiem dedim ve diyorumda
ilerde inşaallah allah çok para verise ilk ev almasını istediğim kişi yeminlen yine erkek kardeşidir
hani bizim kazancımız çoktur verir o zaman sesimi çıkarmam ama şu anki durum farklı
eşim diyoki ben kardeşlerimi evlendirirken 1 ev parası harcadımmmmmmmmmm
altını özellikle çizdim bunun
kv me bir kere bile demedim eşim böyle yapmış diye
benden önce olan olmuş
ama bişi beklemesinler
inş ilerde durumumuz olursa haca gitmek istiyor eşim
ilk dediğim annelerimizide götürürüz oldu ikimizinde eşmle benim yani

fikirleriniz benim için çoook önemli idi
tşk ediyorum hepinizeeeeeeeeeeeeee:16::16::16::16:

eflinam sen zaten aktif bir insansın. çalışma hayatından sonra evde oturmak çoğu kadına zor gelir ama sen zaten üstesinden geldin. bence şimdiki hedefin bebiş yapmak olsun zaten zamanı geldi bence. e çocuk olduktan sonra zaten çalışmak istemezsin çocuğunla ilgilenmek istersin. ben çalışmak zorunda olmasam çocuğum olduğunda ücretsiz izne ayrılmak isterdim ama maalesef mümkün değil :31:

eflinam sen zaten aktif bir insansın. çalışma hayatından sonra evde oturmak çoğu kadına zor gelir ama sen zaten üstesinden geldin. bence şimdiki hedefin bebiş yapmak olsun zaten zamanı geldi bence. e çocuk olduktan sonra zaten çalışmak istemezsin çocuğunla ilgilenmek istersin. ben çalışmak zorunda olmasam çocuğum olduğunda ücretsiz izne ayrılmak isterdim ama maalesef mümkün değil :31:

evet çok haklısın kuzum
açıkçası evede alıştım artık
hani aklım yine iş hayatında ama bebekim olursa zaten çalışamam
eşimde çok istiyo bebek bakalaım zamanı geldi sanırım
allahım aratmadan nasip ersin inş

kızlar size birşey danışmak istiyorum
güzel fikirlerinize ihtiyacım var
şimdi biliyorsunuz ben çalışmuyorum çok iş baktım ama olmadı
ya eşim istemedi ya ben beğenmedim ya uzaktı yada maaşı düşüktü vs vs ...
şimdi benim bir yanım ççalış diyor bi yanım ise çalışma diyor
malüm türk erkeklerinin büyük kısmı eşleri çalışınca baya bir rahatlıyor
şu anlamda işte eşimde çalışıyor naısl olsa bir gelir daha var deyip ailesine yardım edebiliyor
birde çevreden şöyle bir baskı olabiliyor ohhh eve nasıl olsa çift maaş giriyor ne var kardeşine annesine verse verecek mecbur zaten gibi
bende bu durumu yaşamak istemiyorum açıkçası
çünkü;ben çalıştığım zaman yorulacağım şimdi bile zorlanıyorum bazen
eee o zaman daha çok yorulacağım eşimde eşim çalışıor herşeye yardım edeyim demeyecek mecbur herşeyi ben yapacağım
hem çalışıp yorulacsğım birde şimin ailesnie yarım ettiğini falan dıuyursam çok sinir olurum
çünkü erkeklerde eşleri çaışınca bir rahatlama olacak işte elekritiği öde ,suyu öde,alışverişi yap...
şimdi ben çalışömazken yeten para o zaman eşime yetmeyecek ve beni bir nevi rahatlama aracıgibi görecek cebndede para olunca ailesine avıyıp yardım edecek bunu yapar demiyorum ama yapabilirrrr o potansiyel var yaniii

bende bu konuda çok kararsızım işlte
bir yandan çalış diyorum bir yandanda çalışma hem evde hem işte yorulacaksın diyorum

eşimin maaşı iyi çok şükür kredilerimiz olmasa zaten benim çalışmamı oda istemiyor
ama 2500 tlden fazla ödeme var her ay bir kısmı 2 sende sonra bitecek ve daha rahatkayacağız inş
ne biliyim sizler ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz
ben çalışmakatn hiçbir zama gocunmam ki uzun yıllar çalıştım
fikirlerinize ihtiyacım var

ben calış derım cnm .valla kendı paranı kazanmak gbısı yok.ama dedıgın gbı sız rahat ıcınde degıleken esın kalkar ailesıne yardım ederse sende yardım edersın.baktın aılen almıyomu kenara atar bırıktırırsın.inan ınsanın kendı parası ayrıya.benım eşim sagolsun hıç karışmaz nereye harcadım naptım dıye. ama mesela ben anneme canım ıstedıgınde çıkarıp 100 tl felan veremem esıme soylesem ver der ama ben cekınırım.kendı param olsa şak dıye verırım.mısal kardesım nasıpse evlencek kıza faydam olmuyo.calışsam ıllakı olur kıyısından köşesınde alırım bışıyler...
esının yardım etme olayına cok takılma ederse sende et.sen enayı degılsın sonuçta senınde ailen var. he çok raahat yasıyonuzdur o zaman tabıkı yardım olur o ayrı

ben calış derım cnm .valla kendı paranı kazanmak gbısı yok.ama dedıgın gbı sız rahat ıcınde degıleken esın kalkar ailesıne yardım ederse sende yardım edersın.baktın aılen almıyomu kenara atar bırıktırırsın.inan ınsanın kendı parası ayrıya.benım eşim sagolsun hıç karışmaz nereye harcadım naptım dıye. ama mesela ben anneme canım ıstedıgınde çıkarıp 100 tl felan veremem esıme soylesem ver der ama ben cekınırım.kendı param olsa şak dıye verırım.mısal kardesım nasıpse evlencek kıza faydam olmuyo.calışsam ıllakı olur kıyısından köşesınde alırım bışıyler...
esının yardım etme olayına cok takılma ederse sende et.sen enayı degılsın sonuçta senınde ailen var. he çok raahat yasıyonuzdur o zaman tabıkı yardım olur o ayrı

Sasirttin kiz beniii :1:

kuzular hepiniz sağolun fikirleriniz için
öncelikle durum şu bizde
eşimin maaşı iyi derken yani kredilerimizi ödüyıoruz ve kendimizi idare ediyoruz
yeminlen kenara para atamıyoruz
benzin,kredi,faturalar,ihtiyaçlar,giderler derken kenara para attığımız yok 10 ay oldu
kendimizi idare ediyoruz kimseye mugtaç değiliz çok şükür şimdilik
ama eşimin aileinde maalesef şu var onun evi arabası var işi iyi kardeşlerinede bakıverisn ne var
ama tamada biz kendimize zor yetiyoruz
kimsyee ekstradan verecek bişiyimiz yok ki
birde kaynımın olayını size anlattım hatırlarsanız
hani eşime çok güvenmesinler isiyorum
şimdiey kadar eşim zaten 3 kardeşini evlendirmiş
yemin ediyorum eşim kendi dedi
erkek kardeşinin yani kaynımın düğününde tek eşim 25 tane cumhuriyet altını bozdurmuş
eşim yapacağını yapmış zaten
ama kv sağolsun biraz eşimden bekliyor
ama beklenecekj durumumuz yok ki bizim

mausem çok güzel demişsin bak abinin durumu var çok güzel yardım ediyor maaşallah
ben her zaman eşiem dedim ve diyorumda
ilerde inşaallah allah çok para verise ilk ev almasını istediğim kişi yeminlen yine erkek kardeşidir
hani bizim kazancımız çoktur verir o zaman sesimi çıkarmam ama şu anki durum farklı
eşim diyoki ben kardeşlerimi evlendirirken 1 ev parası harcadımmmmmmmmmm
altını özellikle çizdim bunun
kv me bir kere bile demedim eşim böyle yapmış diye
benden önce olan olmuş
ama bişi beklemesinler
inş ilerde durumumuz olursa haca gitmek istiyor eşim
ilk dediğim annelerimizide götürürüz oldu ikimizinde eşmle benim yani

fikirleriniz benim için çoook önemli idi
tşk ediyorum hepinizeeeeeeeeeeeeee:16::16::16::16:
bence eşin yapacagını coktan yapmıs canım benim sizden daha fazla şeyler beklemeleri yanlıs ancak kendinize yetiyorsunuz size niye güveniyorlar anlamadım :19::19:

Kizlar napiyosunuz kac gundur git gel ablamdayim onun ev osi benim sv yoruluyorum malum nide bebekk

Elfilam dogurana kadar calisabilirsin kendi paran gibisi yok inanki esten para istemek zor gerci esim maasinin hepsini bana vetir ailesine yardim wedebilir ama borclariniz var erkek kardeside kendi kazamsin yani anlatmistin ama.amnesine yardim ed ebilir yani ufak tefek market gibi simdi millet saniyoki iki kisi calisinca milyarlar aliyo hic ole degil iste anlatamiyosunn hic sormaz kayinvlide filan g
evinebiliyonuzmu die daha allaha sukur idare etmeye calisiyorum dahada aglar yetmiuo die iki kisi calisyo ev kirasida yok yani dusunn

Bebek yap vakti geldo bence esinde istemiyo calismani cocuk olduktan sonra insan hic istemiuo inanki kimseye emanet etmek istemiyo insa. Cokkkk baska cocugunun olmasiiii

Günaydın kızlar
nasılsınız ne var ne yok
sanırım bır cogunuzun haberı vardır ısyan hastanede yatıyr buyuk ıhtımalle bugun evıne cıkacak , dun bıraz kanama gelmıs gozetım amaclı hastaneye yatıs yapmıslar

bana gelınce ıste yaz fılan falan hafat sonu bursaya gıttık yazamadım
bursaya gıttık egeyle tam ındık kahvaltıya oturduk zangır zangır deprem olmaya basladı :S halyle cok keyıflı gecıremedık vaktımızı sıkıntılı ve butun enerjım dusmustu yanı oyle
sonracıma bınamızın dısını kaplama yaptırıyoruz
arabayı vuran kısı hala parayı odemedı arabayı yaptırmıs bulunduk
sonracıma ege okula kayıt ettırılecek
sonracıma bıraz hastalandık sactık paraları fılan derken yaz gelıyor faturalar dusecek dedıklerı seyı valalhı 2. yaza gırıstete yasamadık pes :)

Günaydın kızlar
nasılsınız ne var ne yok
sanırım bır cogunuzun haberı vardır ısyan hastanede yatıyr buyuk ıhtımalle bugun evıne cıkacak , dun bıraz kanama gelmıs gozetım amaclı hastaneye yatıs yapmıslar

bursaya gıttık egeyle tam ındık kahvaltıya oturduk zangır zangır deprem olmaya basladı :S halyle cok keyıflı gecıremedık vaktımızı sıkıntılı ve butun enerjım dusmustu yanı oyle
sonracıma bıraz hastalandık sactık paraları fılan derken yaz gelıyor faturalar dusecek dedıklerı seyı valalhı 2. yaza gırıstete yasamadık pes :)

günaydınnn canımm.
aa hadi ya dün bişey yoktu konuşuoduk hep arada bi geliodu işim var falan diodu noldu ki gene.
hayat sana güzel dicem ama deprem baya kokrkuttu ya,ege yaz okulu falan mı ne dir şimdi okul,
hasta kim canım geçmiş olsun sağlık için gitsin boşver,valla canım faturalar insanı mafedio ya nolcak böle bilmemm.

günaydınnn canımm.
aa hadi ya dün bişey yoktu konuşuoduk hep arada bi geliodu işim var falan diodu noldu ki gene.
hayat sana güzel dicem ama deprem baya kokrkuttu ya,ege yaz okulu falan mı ne dir şimdi okul,
hasta kim canım geçmiş olsun sağlık için gitsin boşver,valla canım faturalar insanı mafedio ya nolcak böle bilmemm.

evdekı hesap bı turlu uymadı gıttı :D
yanı yaz aylarında daha rahat olmayı beklıyor ınsan nelım market pazar daha ucuz dogalgaz yok bı kere baslı basına dımı :D ama oyle olmuyor gecen sene baska bısı bu sene baska bısı cıktı
maaslarımzı cok ıyı allaha sukurde bı o cıkıyor bı bu cıkuıyor tamam oluyor
dun tuvaleety gıttıgınde peceteye gelmıs kan sonra bır daha gelmıs oyle yanıdusuk tehlıkesı devam eıdyor demıs dr
o gun deprem oldugunda cok korktum ıst ulasamadım bı turlu 2 saat telefonlar kıtlendı ıst acılmıs ama neye yarar benı arayamadılar neysekı ınt varda whatsaptan yazısabıldık :D
aksamada eve donduk sonrakı gun ege hasta oldu :D
yaz olkulu dııl canım eyluldekı donem ıcın on kayıt yaptırmamız gerekıyorda

Günaydın kızlar
nasılsınız ne var ne yok

aaa nolduki kıza inş bişey yokturrr.

cute şimdi adam ödemeyecekmi nolcakk arabanın hasarııı

aaa nolduki kıza inş bişey yokturrr.

cute şimdi adam ödemeyecekmi nolcakk arabanın hasarııı

ödücem dıyor ama henuz odemedı yaptıralıda 2 hafta oldu onuda borcla yaptırdık ıste ay basına kadar verır dıye dusunduk ama vermedı ya bıldıgın

Back