Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

malesef canım hiç bir zaman planladığımız gibi gitmiyor neyse sağlık olsunda napalım artık,
hadi ya nolcak o kızın hali ya ne kadar devam etcek bebekde ıkıntı ok inş,
7 ye yakın deprem çok kötü rabbim korusun ben hissetmedim ama annem deli olmuş arayamadı beni turkcelde
sıkıntı yoktu ama canım diğerleri kapandı gece falan da devam etmiş,
eylüldeki okula şimdi kayıt başlıo anladım hayırlısı olsun aynı zamanda da geçmiş olsun tatlım,
şimdi nasıl peki.

bebekte sıkıntı yok cok sukur
bugun daha net haberler alrıız ınsallah
sen ıst ve hıssetmedınmı valal ıst nasıl oldu bılmıyorumda bursa cok salalndı ve zangır zangır bı o yana bı bu yana salladı yanı hemde uzun , allahbeterınden saklasın ınsallah
ege sımdı ıyı yanı dun aksamı ıyı gecırdık
ınsalalh dahada ateslenmez ılk defa boyle hastalandı pazar aksamı serum bagladılar kıyamam elınden damar yolua ctlar bırde
pazar aksamı dahıl ve bugun toplam 10 saat uyku uyudum ayakta sallanıyorum desem olacak 72 saatte 10 saat uyku yanı

günaydın kızlar...
isyan hala hastanede kanaması devam ediyomuş bebiş iyiymş ama düşük tehlikesi var tabi. dua edin ne oldur rabbim bebişni ona bağışlasın ve biran önce kanaamsı dursun

anlamıyorum ki nie bu kanama ozaman rabbim korusun 2sinide,
valla hissetmedim birde çalıştığım üst kat ve ahşap öyle olduğu halde baya sallanmış burasıda
herkes dışarı falan atmış kendini,çok şükür canım çocuk ii olsunda bizlerde artık napalım,
çocuklar için herşeyi yapıyoruz sen de artık biri yardımcı olursa uyursun biraz.

günaydın kızlar...
isyan hala hastanede kanaması devam ediyomuş bebiş iyiymş ama düşük tehlikesi var tabi. dua edin ne oldur rabbim bebişni ona bağışlasın ve biran önce kanaamsı dursun

günaydın canım.
tel ile mi görüştün bebek iyi peki düşük tehlikesi nedir ki ya,rabbim 2sinide korusun inş.

günaydın kızlar...

kanaması devammı eıdyormus bana dun aksam bır daha olmadı demıstı

yok be cnaım cocuk kucuk olmadıgı ıcın kımse yardımcı olmaz
bu aksam dıyroum soyle kafayı vurup 9 da uyusam super olacak
benımde evde cok alalaha emanet duran seyelr vardı sıseler fılan bazen ruzgardan dusuyolar
o sallantıda dusmemısler sasırıdm yanı

Allah korusun kız birisinin kafasına falan düşer

babanne falan yok mu yakın da ay 2 3 saat bile nasıl iyi gelir sana tansiyonun falan düşer,
küçük olmasın işte oynar bişilerle auy benm annem olsa götürür parka oynatır orda
rüzgar düşürür de bu sallntı bilmem ki valla rabbim hepimizi korusun annemler 7.katta oturuo duysaydım
çok panik olurdum iyiki duymadım valla.

Allah korusun kız birisinin kafasına falan düşer
camasır odası gıbıbısı var bende oradakı raflarda yanı dusse dusse makınenın uzrıne veya yanlarına duser kız

ben calısıyorum zaten gunduz bakıyorlar
aksamda ateslı olunca butun gece nobet luyor ay ınsallah ıyılessınde normal rutınımıze gerı donelım
ısyana bıo mesaj atım bakım

ben depremde hiç ama hiç hissetmedim ya çalıştıgıman olsa gerek izmir haricinde bir çok yerde sanırım baya sallantı olmus

kanaması yokmus kızlar
dunden sonra olmamıs bır daha oyle dedı bana
dr beklıyorlarmıs

Allah göstermesin Allah korusun canım yaaa

rabbim korusun bakalım çıkıcakmış galiba haber alırız bugünn..

ay bide çalışıonn allah sabır versin uykusuzluk kötü ateşli çocuk gece de kötü oluo ya inş.geçer de sende uyursunn canım.

Son düzenleme:
ben depremde hiç ama hiç hissetmedim ya çalıştıgıman olsa gerek izmir haricinde bir çok yerde sanırım baya sallantı olmus

izmirdede hıssetmısler
hatta kuzenımı fılan aradım ben dah asonra onlarda cok korkmus altındag da oturuyolar

izmirdede hıssetmısler
hatta kuzenımı fılan aradım ben dah asonra onlarda cok korkmus altındag da oturuyolar

Altındağ falan bize çok yakın canım bornovadayız ya biz
belkide biz hiç ayak üstü durmadıgımızdan olsa gerek sürekli makinelerin sesi calıs calıs duymadım bile en son ofise geldim sizlen sohbet edeyim diye bir baktım deprem annem aradı ardından hissettinizmi dedi bende yokk vallaha dedim belki benim hissiyatım cok zayıftır dicem ama annemde hiç duymamıs oda Altındagda calısıyor

günaydın canım.
tel ile mi görüştün bebek iyi peki düşük tehlikesi nedir ki ya,rabbim 2sinide korusun inş.
canım kesede kanama varmış sanırım ama çok şiddetli değil..

kanaması yokmus kızlar
dunden sonra olmamıs bır daha oyle dedı bana
dr beklıyorlarmıs

canım sen ne zaman konuştun dün akşam 9.30 gibi mesaj atmıştı bana sabah aramadım daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…