- 13 Haziran 2011
- 12.677
- 7.733
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #58.541
kizlar bugün ki depremi sizde hiss ettiniz mi? ege ve marmara bölgesinde? 20-25 saniye sürdü cok kortkum Allahtan esim yanimdaydi ama ise gitti simdi gece gelecek aklimda türlü türlü senaryolar..
annem babam hemen endiselenip aradilar
Rabbim hepimizi korusun insaAllah
eflinam canim benim insaAllah gelirim bu aralar dikkat etmem gerekiyor minik kizim biraz nazli tehlikeli zamanlardan geciyoruz insaAllah atlatiriz ve en kisa zamanda tekrar gorusuruz..
sibelim gecmis olsun canim.. ultrasonlami bakti asagdan? o acitmiyor gercekten.. ama catal gibi seyle bakilinca ( hani parca aliyolar ya ) o biraz rahatsiz edici.. avusturya da vajinal muayene sart ordan biliyorum bende gittigimde oluyorum.. kistinde insaAllah gecer ya..
kriztanem canim efulim yazmissin ama sanirim mucizemi terbrik edecektin degilmi yanlislik oldu sanirim benim gebeligimi biliyorsun zaten uzun zamandir..
prensescim insaAllah sende hayirlisiyla gebe kalirsin da kilo alsanda verirsin ilerde.. ben almayinca daha cok korkuyorum bi problem mi var diye hayirlisi bakalim..
Allaha emanetsiniz kizlar..
kizimla dualarinizi bekliyoruz..
cnm ben hıssetmedım .sen nerdesın şimdi kı....ALLAH korusun ulkemızı dogal afetlerden ınş
valla hem muayene ettı hemde ultrasonla baktı çatalda.elınde bı alet vardı plastık sonradan gördum ama acımadı çok şaşırdım
bilmiyorum ki içim içimi yiyor zımba teli bitmiş diye gitti gelince sorucam kendimi cok kötü hissediyorum ya beni aldatmıssa tam düzeldik derken
inanın kızlar valla kötüyüm bugün tam 10 tane adresimiz geldi diye sevindim ben daha sevinme dedi bir tane daha adres var dedi bende kim dedm işte bana msj attı dedi sana niye msj atıyor dedim bende altında umut bey yazıyor ama üstede bugünün yarını belli olmaz melek yazıyor üstedki yazı ne dedim
kadın yanlıs atmıs başkasına dedi kadının adı melekse ne diye yanlıs atsın dedim değil sanırım dedi tam bilmiyorum ki
neyse al numarasını ara dedi aradım adresi aldım soguk kanlılıkla isim neydi dedim melek dedi başımdan asaya kaynar sular döküldü şimdi bu kadın kim neyin nesi nasıl tanısmıslar benim kocamın bu kadında teli ne arıyo valla sinir küpündeyim yazmıcaktım buraya ama kendimi tutamadım
şimdi ben bışeyı anlamadım cnm bu msj işle ılgılı ama bugunun yarını bellı olmaz ne demek:26: acaba bugun yarın bellı olmaz şugun halıları alırım gıbısınden mesaj mı...