Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
tmm canım gitmişsin halletmişsin daha fazlasını yapmana gerek yok..bence bundan sonra bu tarz birşey olduğunda önce araştır sonra yapacağını yap şekerim..kıskanç kadın moduna girme hemen

tmm canım gitmişsin halletmişsin daha fazlasını yapmana gerek yok..bence bundan sonra bu tarz birşey olduğunda önce araştır sonra yapacağını yap şekerim..kıskanç kadın moduna girme hemen

sen kocanın telinde canımmmm bir gelirmisin artık yazısını görünce kocanda acıklama yapamayınca ne olur sinir küplerine döndüm çok üzüldüm be kuzum ama bir daha asla bu tepki vermem adama bosuna azarı cektim :18:

işte şüpheci olcağımız yere biraz bu ne bu mesajın anlamı ne deyip kendimize önce sormalıyız biraz aşatırmalıyız bazı şeyleri yakıp yıkmadan...ama kıskançlık işte o an kafa bunlara çalışmıyor demi kuzucummm

hala geliyomu ki canım.. biter ama merak etme kurtulacaksınnnnnn

günaydın canımm
güünaydın canım benim

hee yaa isyan cım çalışmıyor ama iyikide kızıp gürlemişim bizimkinin gözü korktu böle birsey oldugunda nasıl tepki vericemi gördü

gnydın kızlar
ısyan bende kızıma hamıleyken hem erkek bebek görurdum ama hamıle kalmadan once bılıyosun kızımı ruyamda görmuştum
krızantem abartmışsın ama baksana kadın gelcegınızı bıle bıle şortla kapıyı acıyorsa pek saglam ayakkabı degılmış zaten.ALLAH korusun boyle ınsanlardan hespımızı.canımlı cıcımlı ne konuşyorsun elın adamı ıle degıl mı ama

Kizlar Miracimiz mübarek olsun insaAllah dualarimiz kabul olsun.

Kriztanem Allah korusun yuva yikmaya caba gösteren herkesten.

Isyancim rüyalar tersine cikarmis canim icini ferah tut tam tarihinde gelir pasan insaAllah.
Bende gecenlerde erken dogum yaptigmi görmüstüm ama daha minicik el kadar bebeydi kuzum
InsaAllah tam vaktinde gelir bebislerimiz.

Sibelim canim plastikten olani hic duymamistim demirden di benim gittigimde duyduklarimda da o yöndeydi ama tr de belki öyledir bilmiyorum.
Ben kocaelideyim canim sakaryada bile hiss edildi deprem. Bulgarda atina da.
Rabbim beterinden korusun. O gece hic uyuyamadim

Dün esimle disardaydik kendime hamile elbisesi ve hamile takimi aldim etek ve tunik.
Etege bayildim lastik ve dügmeyle büyütülebiliyorsun sonuna kadar giyerim yani.
Suan belimden düsüyor ama son aylarda olur insaAllah.

Mouse canim sen nasilsin ya? Hersey yolunda insaAllah.
Yaz geliyor güzel bir tatil size iyi gelecek eminim
Dualarimdasin.

evet canım hatta aleyna ismini görmüştün sen gayet iti hatırlıyorummm

hala geliyomu ki canım.. biter ama merak etme kurtulacaksınnnnnn

günaydın canımm

yok canım çok şükür gelmiyor artıkta rüyamda bile terk etmiyor beni ondan dedimm

inş canım ikimizde sağlıkla vaktinde doğum yaparızzz...
kız sen niye çıkıonn çarşıya falan...valla efulim dövcem senii heeee...
benim sen kadar tehlikeli değil...c.tesi pikniğe gittim sadece foto çekinmek için yerimden kalktım..
öle çarşı falan yasak bize kuzucummm...
1-2 ay yok bize dışarısı...

eflinam canim benim insaAllah gelirim bu aralar dikkat etmem gerekiyor minik kizim biraz nazli tehlikeli zamanlardan geciyoruz insaAllah atlatiriz ve en kisa zamanda tekrar gorusuruz..

kuzum sen iyi olda görüşürüz tekrar inş
bir sefer ile kalmasınisterim görüşmemiz
inş kpım her zaman açık beklerim

kuzular hepinize hayrılı sabahlar olsun
yorgulıuktan ölmek üzereyim ben
dün abim,eşi,annem,babam ve 3 tanede yiğenim geldiler
c.tesi gecesi geç yattım süzme mercimek çorbaıs,pilaki ve kuru dolma yaptım etide doğradım dolaba attım
o kadar yorulmuşum ki yastığpa kafamı koydum gittim eşimde bekliyordu yazık beni ama garibimmm

pazar günü babam aradı dedi biz geliyırzu 20 dk sonra ordayız biz yatıyoruz hala uyananamışım
neyse hemen kalktım oratlığı topladım çayı koydum derken kahvaltıya geleceklerdi
geldiler 10 da beraber hazırladık hiç trafik olmayında erken geldiler
neyse yedik içtik derken sınra sahile gittik
hava çok güzeldi
geldik ben hemen et yemeğini yaptım
annemde pilavı yaptı salata vs derken yedik yemeğimizi balkonda çayımızı içtik
tekrar başka sahile gittik baya eğlendik
eve geldik meyve yedikten sonra bizimkiler gitti saat gece 10:30 gibi idi
ben resmen pestilim çıkmış gibi yatış o yatış
diz kapaklarım çok ağrıyor çok yoruldum 2 hafatdır ondan sanırım

böyle geçti işte benimde çok şükür

isyan,mausem,sibelim,efulim,krizantem,prenses,cutemum,citl,34ist,mucizemmmm
kuzular sizler nasılsınız
nete pek gireiyorum kusura bakmayın ama hep aklımdasınız hepinizzzzzzzzzzzz

ozledık kız senı dogru durust gelmıyorsun yogun hatun senı senı bı bebek paklar yap bı bebek otur accık evde hahaha

ozledık kız senı dogru durust gelmıyorsun yogun hatun senı senı bı bebek paklar yap bı bebek otur accık evde hahaha

kuzum valla slında bebek zamanımız geldi sanırım ama bakalım nasip artık
ya ben aslında evide seviyorum ama misafir olunca ister istemez yorluyor insan
bugün dıarı çıkmak istemiyorum
yorgunluktan valla

kızlar size birşey danışmak istiyorum
güzel fikirlerinize ihtiyacım var
şimdi biliyorsunuz ben çalışmuyorum çok iş baktım ama olmadı
ya eşim istemedi ya ben beğenmedim ya uzaktı yada maaşı düşüktü vs vs ...
şimdi benim bir yanım ççalış diyor bi yanım ise çalışma diyor
malüm türk erkeklerinin büyük kısmı eşleri çalışınca baya bir rahatlıyor
şu anlamda işte eşimde çalışıyor naısl olsa bir gelir daha var deyip ailesine yardım edebiliyor
birde çevreden şöyle bir baskı olabiliyor ohhh eve nasıl olsa çift maaş giriyor ne var kardeşine annesine verse verecek mecbur zaten gibi
bende bu durumu yaşamak istemiyorum açıkçası
çünkü;ben çalıştığım zaman yorulacağım şimdi bile zorlanıyorum bazen
eee o zaman daha çok yorulacağım eşimde eşim çalışıor herşeye yardım edeyim demeyecek mecbur herşeyi ben yapacağım
hem çalışıp yorulacsğım birde şimin ailesnie yarım ettiğini falan dıuyursam çok sinir olurum
çünkü erkeklerde eşleri çaışınca bir rahatlama olacak işte elekritiği öde ,suyu öde,alışverişi yap...
şimdi ben çalışömazken yeten para o zaman eşime yetmeyecek ve beni bir nevi rahatlama aracıgibi görecek cebndede para olunca ailesine avıyıp yardım edecek bunu yapar demiyorum ama yapabilirrrr o potansiyel var yaniii

bende bu konuda çok kararsızım işlte
bir yandan çalış diyorum bir yandanda çalışma hem evde hem işte yorulacaksın diyorum

eşimin maaşı iyi çok şükür kredilerimiz olmasa zaten benim çalışmamı oda istemiyor
ama 2500 tlden fazla ödeme var her ay bir kısmı 2 sende sonra bitecek ve daha rahatkayacağız inş
ne biliyim sizler ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz
ben çalışmakatn hiçbir zama gocunmam ki uzun yıllar çalıştım
fikirlerinize ihtiyacım var

canım neden ailesine yardım etmesine bu kadar karşısınki..
o insanlar okutmuş büyütmüş..durumu iyi ise tabiki market alışverişlerini yapabilir yada ne bilim fartuarlarını ödeyebilir..
tabiki bu kendi evine yettikten sonra parası rahat artabilen insanlar için geçerli..
şimdi siz kredi ödüyorsunuz ucu ucuna yetişiyor diyorsun işe gircen şu anda eşin yardım etmez borç ödediğiniz için ama borcunu bitincede yarım edebilir..
onu doğuran büyüten insanlara bu kadarını yapmak neden bu kadar sorun olsunki canım..birde ihtiyaçları varsa yani..
sende keni ailene yardım edebilirsinnn çalıştığın için..eşinde buna laf etmez canım etmemeli..
bence bunlar olması gereken olağan şeyler..
ama dediğim gibi önce kendi evine yetecek paran rahat artıyorsa öle ailene yardım edebilirsinç.

çok şükür kuzu iyiym sen nasılsın bugün sanırım pazartesi olduğundan pek keyfim yok onun dışında iyiyim yani.

ben durum olsada çalışma taraftarıyım çünkü okadar sigorta primim oldu bırakmak istemem allahın izni ile emekli olmak isterim yaşlanınca falan iyi ve birde dünayada kimseye güvenmicem bu kocanda olsa ne olıcağı belli mi şu dünyada valla hem kendine güveni artıo insanın istediğin harcamyı yapabiliosun eşinde para olmadığını biliosan kendinde var bunu biliosun ben açıkcası çalışmasam eşimden rahatlıkla para isteyemem alışveriş yapayım çünkü alışmamışım bearken bile öyleydi hep kendi paramı yedim.ayrıca durum iyiyse arkadaşlarında dediği gibi ailesine yardım edebilir ihtiyaçları varsa nolcak ki bu senn ailen içinde geçerli sende yardım edebilirsin yani .
Ama bazıları var kendi evlerinde para yok kendi ihtiyaçlarını göremiolar ailesine vermekten de geri kalmıolar bu olmaz.durum iyise yeteri mkadar artıosa bence bi sakınca yok bunun içinde bence kendini üzme düşünüp kafanı yorma.emin ol çalıştığın zaman eşin bile bilio benm gibi oda para kazanıo bu evde maddi olarak onunda emeği var diye düşünüo.

kuzular hepiniz sağolun fikirleriniz için
öncelikle durum şu bizde
eşimin maaşı iyi derken yani kredilerimizi ödüyıoruz ve kendimizi idare ediyoruz
yeminlen kenara para atamıyoruz
benzin,kredi,faturalar,ihtiyaçlar,giderler derken kenara para attığımız yok 10 ay oldu
kendimizi idare ediyoruz kimseye mugtaç değiliz çok şükür şimdilik
ama eşimin aileinde maalesef şu var onun evi arabası var işi iyi kardeşlerinede bakıverisn ne var
ama tamada biz kendimize zor yetiyoruz
kimsyee ekstradan verecek bişiyimiz yok ki
birde kaynımın olayını size anlattım hatırlarsanız
hani eşime çok güvenmesinler isiyorum
şimdiey kadar eşim zaten 3 kardeşini evlendirmiş
yemin ediyorum eşim kendi dedi
erkek kardeşinin yani kaynımın düğününde tek eşim 25 tane cumhuriyet altını bozdurmuş
eşim yapacağını yapmış zaten
ama kv sağolsun biraz eşimden bekliyor
ama beklenecekj durumumuz yok ki bizim

mausem çok güzel demişsin bak abinin durumu var çok güzel yardım ediyor maaşallah
ben her zaman eşiem dedim ve diyorumda
ilerde inşaallah allah çok para verise ilk ev almasını istediğim kişi yeminlen yine erkek kardeşidir
hani bizim kazancımız çoktur verir o zaman sesimi çıkarmam ama şu anki durum farklı
eşim diyoki ben kardeşlerimi evlendirirken 1 ev parası harcadımmmmmmmmmm
altını özellikle çizdim bunun
kv me bir kere bile demedim eşim böyle yapmış diye
benden önce olan olmuş
ama bişi beklemesinler
inş ilerde durumumuz olursa haca gitmek istiyor eşim
ilk dediğim annelerimizide götürürüz oldu ikimizinde eşmle benim yani

fikirleriniz benim için çoook önemli idi
tşk ediyorum hepinizeeeeeeeeeeeeee

canım bende zaten dedim kesinlikke krediniz falan bitsin kenara para atıyor durumua geldiğinizde vermeli diye..
önce kendi evine yetecek sonra ailesine dedim..
bu şekilde olursa sadece ne güzel ana baba duası alırız..

canım bende zaten dedim kesinlikke krediniz falan bitsin kenara para atıyor durumua geldiğinizde vermeli diye..
önce kendi evine yetecek sonra ailesine dedim..
bu şekilde olursa sadece ne güzel ana baba duası alırız..

evet isyanımmm inşaallah ALLAHIM faydalı zenginlikler versinde bizlerde
ailelerimize yardımcı olalım...
bundan güzeli olamaz zaten...
çook istediğim şeylerden bir tanesi eşimin annesi ve kendi annemle beranber haca gitmek tabiki eşimle
ama nasip bakalaım olursa çoook isterimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…