Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

cnm ben hıssetmedım .sen nerdesın şimdi kı....ALLAH korusun ulkemızı dogal afetlerden ınş
valla hem muayene ettı hemde ultrasonla baktı çatalda.elınde bı alet vardı plastık sonradan gördum ama acımadı çok şaşırdım

şimdi ben bışeyı anlamadım cnm bu msj işle ılgılı ama bugunun yarını bellı olmaz ne demek:26: acaba bugun yarın bellı olmaz şugun halıları alırım gıbısınden mesaj mı...

zannetmiyorum canım kocam kadınla konustu anlattı ama durumu kadın özür diledi ama kadın canımlı falan konusuyodu sinirlerim tepemde sorma

zannetmiyorum canım kocam kadınla konustu anlattı ama durumu kadın özür diledi ama kadın canımlı falan konusuyodu sinirlerim tepemde sorma

bende oyle laubalı konuşanlara sınır olurum. ama mesajta belkı bırşey yoktur dıcektım baksana bey dıye hıtap etmış.bıde dedıgım gbıyse hanı bugun yarın bellı olmaz vs vs ise iş için bellı yanı.boşa yıpratma kendını
akşam pıknığe gıdıcez kızlar. kızımızla ilk pıknığımız

ayyy inş çok güzel gecer bol bol foto cekilin emi

Slm güzel Hatunlar... Miraç kandilimiz kutlu olsun...

Efulim canim krske başka bir ddoktora daha görunseydim canim..bu hafta git doktoruna ama durum ayni ise başka bir doktora daha görün derim canim..

Sibelim ohh iyi olmuş gezme kuzucum...duruda nefes almistir.

Krizantem bence tel meselesini buyutmussun canim..trpkin fazla olmuş ama yinede tepki vermek.lazim tabi bu erkek.milletine...

Dun bölüm pikniğine gittim bende hava biraz serindir ama güzeldi yağmurun altında piknik yaptik haha...

günaydınn hanımlarrr güzel bir hafta olsun inşşşş bugün üstümden tır geçmiş gibi uyandım..dün akşama kadar hep yatınca tutuldum galibaa

rüyamda doğum yaptım kızlarrr 36. haftamdaymışım daha doğuma 2-3 hafta var yani.. birden kanamam oluyor ardından su geliyor..hemen hastaneye koşuyoruz..doktorum geliyor muayene ediyor doğru -sezeryana bebeğin kalp atışları yavaş diyor..
eşimle ben ağlaya ağlaya ameliyathaneye giriyoruz.. yanımızda doğum çantası hiçbirşey yok dımdızlak vaziyette..sonra bebek doğuyor kız...aman allahım simsiyah saçlı simsiyah gözlü bir kızzz...o kadar güzelki..
annemler geliyor hastaneden eve çıkıyoruz bebeği uyutuyorum falan hep kucağımda eşimin omzunda koyuyorum orada falan uyuyor çok güzeldi be yaa rüyammm ama neden kız gördüm onu anlamadımm

bende dün temizlik yaptım yorgunum sanki ya da uyanmak istemdim bilmiyorum bi tuhafım bende.rüya tabirinden baksaydın ne demek acaba hayırlısı olsun inş.

bende dün temizlik yaptım yorgunum sanki ya da uyanmak istemdim bilmiyorum bi tuhafım bende.rüya tabirinden baksaydın ne demek acaba hayırlısı olsun inş.

ben hiç temnizlik yapmyorum canım saolsun annem yapacak bu hafta içi... malum kanamam olduğundan beri o tür şeyleri yapmıyoorum..

baktım rüya tabirine kuzucumm Hamile bir kadın rüyada küçük bir kız çocuğuolduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir kız çocuğu olduğuna işarettir. ama bana irkek dendi usg DE

gerçi çoğunu kocam yaptı ama detyına ben girdim heralde
hadi bakalım hayırlı olsun inş.deyim mi ozaman istediğin kızdı

gerçi çoğunu kocam yaptı ama detyına ben girdim heralde
hadi bakalım hayırlı olsun inş.deyim mi ozaman istediğin kızdı
yok canım sağlıklı olsun fark etmez benim için...oğlana alıştım artıkkk hep oğlum diye deviorumm sıpacığımııı zaen baştan beri hep erkek diye hissettim ama rüyamda da hep kız bebek görüyorumm bakalım nolcakkkk

hayırlısı olsun canım ozmaan sağlıklı olsunlarda.

rüyalar genelde insanların bilinç altını yansıtırmış. erken doğum yapman senin içindeki korkunun belirtisi canım kanaman falan oldu ya ondan. kız çocuğunuda demekki içten içe istiyomuşssun sennn

rüyalar genelde insanların bilinç altını yansıtırmış. erken doğum yapman senin içindeki korkunun belirtisi canım kanaman falan oldu ya ondan. kız çocuğunuda demekki içten içe istiyomuşssun sennn

hee ya sanırımmm ölee canımmm kız o değilde hamile kaldım hala kurtulamadım şu kırmızılardannn

iyiyiz bacım sen nasılsın...naptınn eşinle halletinmiii kadın meselesinii...olay yaratan kadınnn

heee hallettim isyan sorma kuzum yaa beraber gittik kadın boşanmıs nasıl actı kapıyı biliyomusun şortla yeminle zor tuttum kendimi beni görünce afalladı
bir daha kocama msj atma dedim buna hakkınyok halını verceksen eger al bu iş yeri no dedim kadının gözleri ice acıldı
yaa kadınlıgını cok iyi kullanan biri belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…