Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
umarım gecer yaa çok kötü gözüküyo hiç bu kadar sivilcem cıkmamıstı suratımda
hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş.

takma canım benm sen her halinle güzelsindirr olur okadar sıkıntıdan sonra benm de cildim soyuluyo ya

ayy canım benim oğlunmu olacak senin kocan ne sevinmiştir he

umarım gecer yaa çok kötü gözüküyo hiç bu kadar sivilcem cıkmamıstı suratımda

ayy canım benim oğlunmu olacak senin kocan ne sevinmiştir he

öyle dedi doktor bakalım bana göre erken söyledi belki değişir valla eşim okadar inandırmışki kendini hiç şaşırmadı bile biliodum diyo daha hiç hamile gibi değilim bende bi hissetseydim kıpır kıpır içimde belki daha farklı olurdu bende bazen canım bişi istio geç oldu aşkım nerde bulım falan dio diyorum valla ben değil oğlun istiyor nasıl hoşuna gidio

ayyy kıyamam ne çok beklediniz bilirim en sonunda mutlulugu yakaladınız canım benim inan adına cok seviniyorum

ayyy kıyamam ne çok beklediniz bilirim en sonunda mutlulugu yakaladınız canım benim inan adına cok seviniyorum

6 ay gibi falan bekledik hep umutsuzduk ameliyattan sonra ama rabbim kısmet etti şükürler olsun rabbim kimseyi bunla sınamasın olmadığı ne kadar burukluksa olduğuda okadar sevindirici belki zor herşeyi ama inan çok güzel sanada kısmet etsin inş.rabbim istediğin zamnda.

amin canım benim amin inan bunu bende cok istiyorum ama hala ne zamandan beri adet olamadım kistler cıktı birde normal miyommus ama içimi kötü tutmk istemiyorum sadece suanda borclara odaklıyım asında içim gidiyor kocaman şöle göbekli gezsem diyorum tekmesini hissetsem biri bana anne dese inan içim gidiyor ama şimdi bu stresle ben hamile kalsam bir daha düşük yapsam o zaman biri beni çekip vursun daha iyi

Kizlar merhaba nasilsiniz size haberim var hamileyimm cok mutluyum

oh oh topiğin gebişleri çoğalıyo ALLAH sağlıklı gebelık hayırlı doğum nasıp etsın cnm
bızde kızımızı hep erkek hıssedıyoduk.hatta kocam "dr görmedı ben gördm pipiisini "dıye bır ıddıa atmıştıkı ortaya bu doktorlar boşuna okuyo yanı
soylemedı ama içinde erkek ıstegı vardı bılıyorum
bu arada eşim ıkıncı cocuk konusu ne zaman acsa "ıstıyorsun dem"ı dıyor bende ınatla "hayır baska yapmayacagım "dıyorum cıddı cıddı.üzülüyo cok.neden dıyo boşver gerek yok dıyorum.kardessız mı kalcak dıyo evet kalsın dıyorum cıddı mısın dıyo evet dıyorum.döndu "çokmu acı cektı"n dedı fızıksel anlamda sordu.bakım yuzune "çok acı cektım tahmınındende fazla "dedım mecazı anlamda soyledım soktum lafı ohh olsun.
cıddı cıddı ıstemedıgımı duşunuyo yaşananlardan öturu ve cok uzuluyo.oh olsunn.aslında nasıp olursa tabıkı kızım kardessız kalmasın ısterım.kardes bambaşka bırşey.ama bılmesın şimdilik sürünsün üzülsün

kafan rahatlasın canım öyle rabbim ne zaman vereceğini bilio emin ol stres çok etklio ama onun dediğin gibi kendini bi topla ondan sonra herşey olur zaten.bende işten çıktım çok üzüldüm herkes bebeğini düşün o şuan hissedio bunu sonra daha çok üzülürsün bilmm ne onu düşündükçe napıcağımı şaşırdım borçlar olmasa ev ladık ya yeni kredi vardı olmasa sıkıntı yokda işte kısmet dedim sonra şuan iim ama şükür herşey bebeğim içinnn.

sıkma canını bebeğine odaklan kuzum sadece onu düşün Allah bana bir daha anne olmak için şans verirse eger ben sadece bebegimi düşünücem

ay kuzum yapma ya yazık adama niye öyle diyonn süründürmee daha tabi ki çok erken düşünmek için ama belkide çok takıodur.bende diorum 4 sene sonra rabbim inş.1 tane daha verir diye bi kız bi oğlum varsa 3.yü belki düşünmem ama 1 tane ile gerçekten olmaz.

sıkma canını bebeğine odaklan kuzum sadece onu düşün Allah bana bir daha anne olmak için şans verirse eger ben sadece bebegimi düşünücem

verir canım verir merak etme yeterki gönülden iste biz öyle umutluyduk ki allahtan umut kesilmezmiş gerçekten doğru benm 1 tüpüm yok sonuçta olmaması çok normaldi ama bak rabbim büyük kuzumu verdi ama alahın izni ile dünya ya da gelecek.

Allah seni bebeğini aile mutlulugunu nazarlardan korusun tatlım benim

teşekkür ederim canımm amiin inşallah

sağolasın canım amin

hak ettı cnm oh canıma degsın.üzülsün üzülsün üzülsün o gunlerı düşünüp
bu arada eflnam nerelerde........

hahaha hahhaa kız çok fenasınnnn...erkek milletini yapmak gerekir...bırak biraz sürünsünnnn hahaha haahahah

annuuvv yerimm seniii

hak ettı cnm oh canıma degsın.üzülsün üzülsün üzülsün o gunlerı düşünüp
bu arada eflnam nerelerde........

eflinamım geçen hafta annesi ve ablasıgil varmışkalmışlar..
pazartesi gelirim demişti ama gelmedi..
bende efulimi merak ediyorumm nerede bu kızzz

heya üzülsün bıraz...ben az üzülmedım
hakkaten kaçak bunlar..bız topiğin demirbaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…