Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben ne zaman gelsem burda kimse yok beni görünce kacınıyonuzmu kızlar yoksa :1::1::1:

bende geldim masa üstünde şekerleme yapıyordumdaa :33::33:
bıran once kurun cnm kacıncı haftan olmuş artık.bebıs acele ederse napcan

kız benım yatak odamı hatırlamıyon herhalde mınıcık.besıgı koycaz duye aynalı komıdını kaldırdık.okadar kuçuk yanı

kuzum hatırlıyorum...benimde yatak çevrilecek daha bebek yanımda dursun diye..
of bir sürü iş var..
dur biz bir hafta sonu bakalım yataklara falan

ayy cok güzel olmuslar yaaa :nazar::nazar:
cok saol canımm benimm daha iileri senin olsun
bıran once kurun cnm kacıncı haftan olmuş artık.bebıs acele ederse napcan

kız benım yatak odamı hatırlamıyon herhalde mınıcık.besıgı koycaz duye aynalı komıdını kaldırdık.okadar kuçuk yanı
sorma sibel evham ediyolar bişe yapamıyorum :50:
ayy ne şirinn yaa çok güzellerrr :16::16:

canım karyola koyacak kadar yer yokki odamda..bende ayrı odada istemiyorum..kafam karıştı:44::44:

saol isyancım k.v sallanabilen beşik almış normal boyda anneannemi<de dolap ve karyola alacak altın yerine dha kullanıslı olur diyolar

evet canım bende sevdim kırmızı olmasıda güzel al basmazz :1::1:

hımm canım bir bakalım artık o zaman gelsinde..ama böle büyük yatak koyacak kadar yer yok odamda..neyse gezeriz bir karar veririz artık daha var zaman..

:D actıgım sayfada babalar gunu konusu vardı
benmde bır kac hafta once ege ve onura aynı ayakkabıdan aldım baya ındırımlıydı puma erkek ve cocuk erkek ayakkabısı olaraktan bırı kucugu bırı buyugu
onların gelmesını beklıyorum
bırde daha baska bısey alırım sanıyorum
ne kadaer tesekkur etsem az erkeklerıme

cok saol canımm benimm daha iileri senin olsun

sorma sibel evham ediyolar bişe yapamıyorum :50:
hepimizin olsun herzaman daha iyileri canım benim
bende geldim masa üstünde şekerleme yapıyordumdaa :33::33:

kuzum hatırlıyorum...benimde yatak çevrilecek daha bebek yanımda dursun diye..
of bir sürü iş var..
dur biz bir hafta sonu bakalım yataklara falan
bak bak bakkk uyuyomusss uykucu seni :1::1:
yok cnm daha vaktım var bakıcam artık
ben Duru ne zaman uyursa o zmana burdayım:1:

sultan duru izin verde accık annen bizimle konussun yahuu :1::1::1:

selam kizlar..
Kac gundur hastayim kolumu kaldiracak halim yok ustunuzden uzak..
Sirine hosgeldin cnm evet adanaya geldim baya kaldim cok sukur
sana gecmis olsun cnm ve diger gebelere
Optum hepinizi

:D actıgım sayfada babalar gunu konusu vardı
benmde bır kac hafta once ege ve onura aynı ayakkabıdan aldım baya ındırımlıydı puma erkek ve cocuk erkek ayakkabısı olaraktan bırı kucugu bırı buyugu
onların gelmesını beklıyorum
bırde daha baska bısey alırım sanıyorum
ne kadaer tesekkur etsem az erkeklerıme

ayy güzel bir hediye olmuş..
eşimde bana saat almış gecikmeli oldu biraz ama :1::1: anneler gününde samsundaydı orada birşey bulamamışş guyaa bende yedim işte sonra gitmş saat almışş :1:

hepimizin olsun herzaman daha iyileri canım benim

bak bak bakkk uyuyomusss uykucu seni :1::1:

sultan duru izin verde accık annen bizimle konussun yahuu :1::1::1:

kız valla öğleden sonra fena oluyorumm uykum hat safada oluyor dayanamıommmm :33::33:
selam kizlar..
Kac gundur hastayim kolumu kaldiracak halim yok ustunuzden uzak..
Sirine hosgeldin cnm evet adanaya geldim baya kaldim cok sukur
sana gecmis olsun cnm ve diger gebelere
Optum hepinizi

kuzum geçmiş olsun canım dikkat et kendine..ev taşıma yol derken hasta olman normal..iyice dinlen evde :16::16:

Güle güle kullan tatlım :D
Anneler gününde makyaj malzemeleri aldırdımonura :D kozmetik desem daha ıoyı olacak
ayakkabılar bır an ocne gelse barı ya cok merak edıyorum bende :D

günaydın kızlarrr sıkıtnıdan mıdır nedir yüzümnde baya bir sivilce cıktı yaaa yaa aynalara bakmak istemiyorum çok kötü duruyo :50:

ayy senindemi oğluşun oluyor bu sene oğlan senesi...isimide pek güzelmişşş :nazar::nazar:

evet canım oğluşum olacak allahın izni ile doktor çok erken söyledi bakalım değişmezse :) aynen çevremde her hamilenin erkek hayırlısı olsun herkesin inşş.sorma ufukhan babamız öyle istiyor bende kırmak istemedim beğendim sanırım ondan erkek çok istiyodu ondan olsa gerek :)))

Kizlar merhaba nasilsiniz size haberim var hamileyimm cok mutluyum

ayy çok güzel bir haber bu hayırlı olsun canımmm çok sevindimmm :16::16:

Güle güle kullan tatlım :D
Anneler gününde makyaj malzemeleri aldırdımonura :D kozmetik desem daha ıoyı olacak
ayakkabılar bır an ocne gelse barı ya cok merak edıyorum bende :D
saol bebeğim sende güle güle kullan..
aykkabıları bende merak ettimm..fotosu varmı :33::33:

günaydın kızlarrr sıkıtnıdan mıdır nedir yüzümnde baya bir sivilce cıktı yaaa yaa aynalara bakmak istemiyorum çok kötü duruyo :50:

çok normal canım yaaa senin o sıkıntılar kimde olsa çıkardı sivilce :31::31:

günaydın kızlarrrr ben geldimmm :3::3:

canım çok tebrik ederimmm :16::16:

ooo kimlerrr gelmişş...şekerimmm baya gezdinnn...pek güzeldiniz fotolardaaa :29::29:

Kizlar merhaba nasilsiniz size haberim var hamileyimm cok mutluyum

hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş.:nazar:

takma canım benm sen her halinle güzelsindirr olur okadar sıkıntıdan sonra benm de cildim soyuluyo ya :19:

evet canım oğluşum olacak allahın izni ile doktor çok erken söyledi bakalım değişmezse :) aynen çevremde her hamilenin erkek hayırlısı olsun herkesin inşş.sorma ufukhan babamız öyle istiyor bende kırmak istemedim beğendim sanırım ondan erkek çok istiyodu ondan olsa gerek :)))

babalar erkek ister anneler kız..buda bir gerçek yanii :1::1: bizede erkek dedi..ama dün baktım yalnış çıkan çok olmuş eşime söledim yalnışta olabilirmiş diye..hayır erkek o dedi..gördü doktor pipisini ondan dedi diyor..
sanırım kız falan çıkarsa benim adama büyük şok olurrr :1::1:

babalar erkek ister anneler kız..buda bir gerçek yanii :1::1: bizede erkek dedi..ama dün baktım yalnış çıkan çok olmuş eşime söledim yalnışta olabilirmiş diye..hayır erkek o dedi..gördü doktor pipisini ondan dedi diyor..
sanırım kız falan çıkarsa benim adama büyük şok olurrr :1::1:

doktor çok erken söyledi bakarsın değişr oda kaynanamın zoruyla ben erken öğrenmek istemezdim. sağlıklı olsunda farketmez aslında ama niyeyse erkeğe karşı daha bi farklılar.benm ki bazen kızlarda çok sevimli oluolar falan diyo bide babaya daha düşkün oluolar ya ondan olsa gerek ama erkek isteği çok farklı hep erkek diodu benm içimden hiç bişi geçmedi hissedemedim ya onda heralde doktor söleyince pek sevinemedim de eşimde öle ben biliodum dio deli bi gs fanatiği onu da öyle yapacak ondan erkek isteği benimkinin.

Back