Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hoşgeldinn canım..benim hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor..ilk haftalarda berbat mide bulantısı, sonra kanama ve düşük tehlikesi geçirdim..şimdide bebek aşağıda hala tehlikem var...yürümek ani eğilmek herşey yasak..
%90 oğlan dedi cinsiyetimize bakalım yanılma olmazsa..
senin oğlan nasıl bakalımm:16::16: hazırlıklar tamammı..
neler aldınn :44::44:

benım kuzenımde 23 haftasında onada hala tehlıkelı demış dr.ama asıl sorun suyu azmış:ssz:ALLAHIM hayırlısıyla kucagna aldırsın cumlemızın.onunda oğluşu olcak nasıpse.oğlan senesı bu galıba:emir_bebek:
bulantılar gectımı ısyan

hoşgeldinn canım..benim hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor..ilk haftalarda berbat mide bulantısı, sonra kanama ve düşük tehlikesi geçirdim..şimdide bebek aşağıda hala tehlikem var...yürümek ani eğilmek herşey yasak..
%90 oğlan dedi cinsiyetimize bakalım yanılma olmazsa..
senin oğlan nasıl bakalımm:16::16: hazırlıklar tamammı..
neler aldınn :44::44:

geçmiş olsun canım bu sene oğlan senesi zaten :emir_bebek:aman dikkat et sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah benim bu aylarda sıkıntı cıktı gebelik şekeri kan uyusmazlığı zaten vardı şimdi bebek ters kordonda başındaymıs 38 haftada alacaz diyo ama bilemiyorum :25:vala bişeler alıyoruz beşik oda takımı alındı ama kurulması k.v evham ediyo dogdugu gün gelecekmiş kıyafetleri yıkadım ütüledim :34:bebeşin cantasını hazırladım kendi cantamda eksiklikler kaldı ama biraz kokoş gecelik aldım ama :49:neyse atarım resmini

benım kuzenımde 23 haftasında onada hala tehlıkelı demış dr.ama asıl sorun suyu azmış:ssz:ALLAHIM hayırlısıyla kucagna aldırsın cumlemızın.onunda oğluşu olcak nasıpse.oğlan senesı bu galıba:emir_bebek:
bulantılar gectımı ısyan

bulantım geçti canım..
doktorumda bana yaz hamilesi olacaksın çok su kaybın olacak buda bizim için tehlikeli zaten bebek aşağıda günde 3 lt su dedi..
3 lt nasıl içeyim yaa 2 lt yi zor içiyorum..
sibel atlatsam bende şu 9 ayı hayırlısı ile..
evet sanırım oğlan senesii hep oğlan geliyor :55::55:

$1939851_822309901131210_3854624255320766950_n.jpg $10325573_822310167797850_7962846680732588768_n.jpg :8::8::8::8::8::8:

geçmiş olsun canım bu sene oğlan senesi zaten :emir_bebek:aman dikkat et sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah benim bu aylarda sıkıntı cıktı gebelik şekeri kan uyusmazlığı zaten vardı şimdi bebek ters kordonda başındaymıs 38 haftada alacaz diyo ama bilemiyorum :25:vala bişeler alıyoruz beşik oda takımı alındı ama kurulması k.v evham ediyo dogdugu gün gelecekmiş kıyafetleri yıkadım ütüledim :34:bebeşin cantasını hazırladım kendi cantamda eksiklikler kaldı ama biraz kokoş gecelik aldım ama :49:neyse atarım resmini

kız aldıklarınızın resimlerini atsana biraz banada fikir olur şirinemmm..
biz şimdilik oda yapmayı düşünmüyoruz..park yatak alıcaz..2 yaşına girsin ondan sonra bakarız odasına artık...
ayy çok heyecanlıdır değilmi birşeyler almak etmekk...
geceliğini merak ettim..ohh yaz annesisin giyebilirsin..benim kışa denk geliyor gecelik giyemem bacaklarım donar herhaldee :1::1:

kız aldıklarınızın resimlerini atsana biraz banada fikir olur şirinemmm..
biz şimdilik oda yapmayı düşünmüyoruz..park yatak alıcaz..2 yaşına girsin ondan sonra bakarız odasına artık...
ayy çok heyecanlıdır değilmi birşeyler almak etmekk...
geceliğini merak ettim..ohh yaz annesisin giyebilirsin..benim kışa denk geliyor gecelik giyemem bacaklarım donar herhaldee :1::1:

ay ısyan alma o park yataklardan.bende oda yaptırmadım şimdilik, park yatak aldım mobılyalı hem pahalı olur hem yer kaplar dıye.ama çok pişman oldum.4 aydan sonra gıcırdamaya basladı sallarken acayıp gıcırdıyo.hala yukarı kademesınde uyuyo kızım emeklıcek ALLAH korusun düşer dıye ındırdık bu sefer doğru durust sallanmadı kızım uyumadı o gece tekrar yukarı cıkardık ama korkuyom yanı.aman dıyeyım
esmerşırınem çok az kaldı kız.nasılsın son haftalar malum

benımde kardesımın aldıgı kırmızı gecelığım pek kokoştu:1:
ınanır mısın bız besıgı alcaz alcaz derken bı turlu almadık en son aldık o akşam kurduk ertesı gun kızım beklemedı dunyaya geldı:1: beişiğini beklıyormuş demek zilli:1:

ay ısyan alma o park yataklardan.bende oda yaptırmadım şimdilik, park yatak aldım mobılyalı hem pahalı olur hem yer kaplar dıye.ama çok pişman oldum.4 aydan sonra gıcırdamaya basladı sallarken acayıp gıcırdıyo.hala yukarı kademesınde uyuyo kızım emeklıcek ALLAH korusun düşer dıye ındırdık bu sefer doğru durust sallanmadı kızım uyumadı o gece tekrar yukarı cıkardık ama korkuyom yanı.aman dıyeyım
esmerşırınem çok az kaldı kız.nasılsın son haftalar malum

aaa canım benim tanıdığım herkez çok memnun park yataklardann..
neden gıcırdadıki o kadar..
hangi markaydı kuzucum..
ee ben napayım şimdi :44::44:

aaa canım benim tanıdığım herkez çok memnun park yataklardann..
neden gıcırdadıki o kadar..
hangi markaydı kuzucum..
ee ben napayım şimdi :44::44:

valla bana kalırsa şimdiki aklım olsa pamıdorda mobılyalı sallanan beşıkler var hemde çekmecelı.onlardan alırdım.zaten bebeğime dolap almadım .gıysılerı taşıyo .hıç olmazsa zıbınları vs orlara koyardım.ılerde oda yaptırcagım zaman beşığı hazır olurdu yanı.
markasını unuttum cnm kızım uyanınca bakarım ayagımda uyuyo zıllı
240 a almıştık çok çok pişman olduk.pamıdorda dedıdıgım beşığın fıyatına baktım gecen hafta 445 tl.ama şimdi alcak durum yok.kızım emeklerse napcaz bılmıyom.alt tarafı sallanmıyo ustude korkutuyo bızı
valla ben alma derım kuzenımede aynı tavsıyede bulundum cnm takdır sızın artık

benımde kardesımın aldıgı kırmızı gecelığım pek kokoştu:1:
ınanır mısın bız besıgı alcaz alcaz derken bı turlu almadık en son aldık o akşam kurduk ertesı gun kızım beklemedı dunyaya geldı:1: beişiğini beklıyormuş demek zilli:1:
sibelim kaynanamın ilk cocuguna beşik almıslar kaybetmiş evham ediyor alındıda kurulmadı dolap ve karyolayı benim annem beşiğide kayınvaldem aldı ama kurulmadı :30:
ayy güzelmişşş kızzz bende şu kırmızıdan alıcamm sanırım geçen gün beğendik annoşumlaaa :16::16::16:

https://www.google.com.tr/search?q=...ategory%2Flohusa-gecelik-markalari%2F;800;800

canım gecelik derken pijama demek istedim yanlışlık oldu :26:kırmızıya bayıldımmm tan benim tarzz bide kırmızı taç süper olur

Eki Görüntüle 1121473 Eki Görüntüle 1121473 Eki Görüntüle 1121474
celal yazılı duvar süsü bayan aklıllı teyzemiz veşirin ailesinden mavi kapı süsüde kızkardeşim almış daha kuramadık ama

ayy ne şirinn yaa çok güzellerrr :16::16:

vala isyancım yerin varsa karyola al sallanan lardan park yatak pek sallanmıyormuş :50:

canım karyola koyacak kadar yer yokki odamda..bende ayrı odada istemiyorum..kafam karıştı:44::44:

sibelim kaynanamın ilk cocuguna beşik almıslar kaybetmiş evham ediyor alındıda kurulmadı dolap ve karyolayı benim annem beşiğide kayınvaldem aldı ama kurulmadı :30:

canım gecelik derken pijama demek istedim yanlışlık oldu :26:kırmızıya bayıldımmm tan benim tarzz bide kırmızı taç süper olur

evet canım bende sevdim kırmızı olmasıda güzel al basmazz :1::1:

valla bana kalırsa şimdiki aklım olsa pamıdorda mobılyalı sallanan beşıkler var hemde çekmecelı.onlardan alırdım.zaten bebeğime dolap almadım .gıysılerı taşıyo .hıç olmazsa zıbınları vs orlara koyardım.ılerde oda yaptırcagım zaman beşığı hazır olurdu yanı.
markasını unuttum cnm kızım uyanınca bakarım ayagımda uyuyo zıllı
240 a almıştık çok çok pişman olduk.pamıdorda dedıdıgım beşığın fıyatına baktım gecen hafta 445 tl.ama şimdi alcak durum yok.kızım emeklerse napcaz bılmıyom.alt tarafı sallanmıyo ustude korkutuyo bızı
valla ben alma derım kuzenımede aynı tavsıyede bulundum cnm takdır sızın artık

hımm canım bir bakalım artık o zaman gelsinde..ama böle büyük yatak koyacak kadar yer yok odamda..neyse gezeriz bir karar veririz artık daha var zaman..

bıran once kurun cnm kacıncı haftan olmuş artık.bebıs acele ederse napcan

ayy ne şirinn yaa çok güzellerrr :16::16:

canım karyola koyacak kadar yer yokki odamda..bende ayrı odada istemiyorum..kafam karıştı:44::44:

evet canım bende sevdim kırmızı olmasıda güzel al basmazz :1::1:

hımm canım bir bakalım artık o zaman gelsinde..ama böle büyük yatak koyacak kadar yer yok odamda..neyse gezeriz bir karar veririz artık daha var zaman..

kız benım yatak odamı hatırlamıyon herhalde mınıcık.besıgı koycaz duye aynalı komıdını kaldırdık.okadar kuçuk yanı

Back