- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.221
Allah tüm isteyenlere versin bekletmedenaynen ya ....darısı basınıza
günaydınnn güzellerimmmm...bugün iş başı yaptık bakalım...
şimdi doktorumun gelmesini bekliyorum inş güzel haberler alırımmmm...
sabah kalkmak zor geldi ama olsun yinede mutluyum işe başladığım içinnn
günaydın kızlar görmüş oldugunuz gibi artık sabah ta girebiliyorum nete neden eleman alımı oldu şkür cok iyi çalıştıklarından bana nerdeyse iş bile kalmıyor eskisi kadar yorulmuyorum o yüzden rahatım sizinle vakit gecirebiliyorum gene
dün kc aradı kaynımı savundu bizde kavga ettik ben eski ortaga demiştim ya kaynımın senedini çek biz kendi adımıza verelim diye kaynımda demişki abim olsa zaten beni arar böle böle dicem der bende ona göre tmm der veya yok derdim demiş kızmıs elin adamına niye agız egiyoruz diye bende dedim onun yüzünden o bize sordumuki senedi verirken kv bagarmaya başlayınca bende bagardım hiç bagarma anne dedimm hiçç tmm ben bu konuda kaynımın üstüne gitmiyorsak cerebesini cekiyorsak oda bize laf söleyemez abisine küsmüş senin agzınla bize laf yapamaz dedim
Allah tüm isteyenlere versin bekletmeden
Be hiç düşünmüyrm şu an ama tabi hiç yapmam demek degil bu
Güzel bir duygudur eminimü
Kaynanalar hiç almaz eminim ben var midir ki bu dünyada gelinine anneler günü hediyesi alan bi tanesi
hayirli haberlerle gel insaAllah :)günaydınnn güzellerimmmm...bugün iş başı yaptık bakalım...
gunaydin kizlar nasilsiniz?
canim insaAllah size de nasip olsun istediginiz zaman..
hayirli haberlerle gel insaAllah :)
inş canım çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor ilk defa...
ilk defa hem korkuyorum hem heyecanlıyımmm yaaa...
senin bu kaynın yeminlen sopalıkk yaaa...
hem suçlu hem güçlü..
madem seni devrere sokmak olmazmış o zaman o gözyaşlarını neden döktürmüş gerizekalı..neden dememiş borç benim borcum yege sen üzülme diye..
aptall yaaa..
sen neden muhatap oluosun kv ile falan hiç cvp verme bence telefonlarına falan salla ya...
inş canım çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor ilk defa...
ilk defa hem korkuyorum hem heyecanlıyımmm yaaa...
ay cok iyi anliyorum bende son iki defadir hep korkuyla gittim doktora ama sukurler olsun bebegim iyiydi hele kalp atisini duyunca icim rahatladi esimle yine gidicez burda ve eminim gitmeden yine korku olacak icimde ama Allahin izniyle her kontrolde iyi haberler aliriz :)
kız neden heycanlısın kiii doktora mı gözükcen diye korkma
evet canım hastaneden çıktıktan sonra hiç görmedim kuzucuğu merak ediyorum inş iyidir..
insan çok korkuyor krizantemm yaaa..
evet canım yaaa içim pır pır atıyor..büyüdükçe korkusu azalcağı yere bende arttı yani inş güzel haberler alırım gerçekten çok korkuyorummm...
eşimde gelmekk istedi ama izin meselesi işte..
bende ayrıntılı USG olduğu zaman gel dedim..o da görmek istiyor..sırf onun için bir c.tesi özelden randevu alabiliriz..
aynen.. birde bizde farkli durumlarda olunca acaba iyimi degilmi diye dusunuyoruz iste :/
benim esim vardiyali ya o yuzden gelebiliyor doktora hep guzel bi duygu onunda o gulen yuzunu gormek :)
korkma kuzum benim korkmaaa bebeşide heyecanlandırma boş yere saglıklısınızda ikiniz maşallah kıpırtılarını hissediyormusun ne zaman gözükceksin doktora
günaydınnn güzellerimmmm...bugün iş başı yaptık bakalım...
evet canım kesinlikle öledir..
bakalım kısmet cinsiyet belli olurmu acabaaaa
kız valllahi çok heyecanlıyımm..
ben henüz bebeği hiç hissetmedimm yaaa
hayırlı olsun kuzucum kontrolmu var bugün
canim erkekse belli olur bile belki :) ama daha kucucuk aslinda simdi ogrenemesende bir daha ki kontrole ogrenirsin insaAllah :)
ogrenirsende esine surpriz yapmayi dusunuyomusun :))
ayy evet canımm yaa doktorumda gelmek bilmedi yaniii...bugün heyecanlıyım ya ters olur işte böleee
evet canım öğrenirsem yapıcamm..
cinsiyeti neyse ona göre bir ayakkabı alıp hediye paketi yapıp iş yerine hızlı kargo ile göndercem tabi doktor gelirse...
ayy evet canımm yaa doktorumda gelmek bilmedi yaniii...bugün heyecanlıyım ya ters olur işte böleee
evet canım öğrenirsem yapıcamm..
cinsiyeti neyse ona göre bir ayakkabı alıp hediye paketi yapıp iş yerine hızlı kargo ile göndercem tabi doktor gelirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?