- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.021
Yok canim düşük tehlikem var cuma hastaneye yattim 2 gün.. DDoktor 15 Gun rapor verdi..cuma günü yatarken kanamam ggeldi baya fazla.. Dikkat et sende kendine
senin icin cok seviniyorum canim benim
Sibelim canim evet burda farkli isliyor hersey 16-17 haftadan once doktorlar cinsiyetin c sini demiyorlar :)) canim erkek diyen tek sensin galiba :)) saglikli olsunda insaAllah ♡
Good canim ya ben senin hamile oldugunu hic bilmiyordum hayirli olsun Rabbim saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip etsin insaAllah ♡
34ist canim ben ne ense kalinligi olcturdum nede ikili test yaptim bisey diyemiycem o yuzden cok kilo vermissin canim ya ben suan 2 kilo almisim bile burda cok yedim ama yalan degil :))
Kucuk yegenlerim cok komikler bu arada surekli bebekle ilgili biseyler soruyolar :)) Allah bilir neler hayal ediyolar dimi cocuk akli iste♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlar nasılsınız
bir kızım olacak inşallah
işten ayrıldım uzun zamandır giremedim
kendinize iyi bakın
Canim hauir herşey iyiydi bizim zaten kese ile alakasi yok kanamanin..uzulmuyorum olacagi varmis şükür bebek gayet iyi..çok sağol canımm rabbim senide sevindirsin inş.ilk defa kocam yoktu yanımda şehir dışında olduğu içinn anlattım onada bidahaki sefere artık dedi kalbini duyamadı kurban olurum o minicik şeyden o ses dünyalara değer.
Evet canim.protestan iğnesi vurunuyorum o da yagli bir iğne dagilmiyor beze yapıyor çok aciyir..yuruyemiyirum çok kotu kuzum ya.ay gerçektenmi çok sevindim good cum yaaa Allah sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin inşşiğnemi oluyosun şimdi canım kalçaların ondanmı ağrıyo
Canim hauir herşey iyiydi bizim zaten kese ile alakasi yok kanamanin..uzulmuyorum olacagi varmis şükür bebek gayet iyi..
Annemde kaliyorum canim..ayağa kslkmam yasak..zaten kanamam varjende bebek iyiydi..şükür kese dişinda ydi kanamaee tamam bebek iyiyse düşük tehlikesi geçti demek ki dikkat et kendine bari yanında kim duruyor.
Annemde kaliyorum canim..ayağa kslkmam yasak..zaten kanamam varjende bebek iyiydi..şükür kese dişinda ydi kanama
kızlar eve ıcradan kagıt geldı ben şokmeğer esim 2010 yılında bı arkadasına kefıl olmuş 14000 kadar 11.000 ı kalmış ödememiş.evde cıngar cıkardım tahmın edecegıız gbı.düşünsenıze sen gıt arkadasına kefıl ol adam ödemesın basımıza patlasın.bızım avukatları aradım hemen devreye gırdıler.eşim" korkma nasıl olsa asıl borçlu odeyecek ben odettırırım ona "dedı ama ben hala sıkıntıdayım.borçlu gıttı avukata tahhut verdı odeyecegım dıye.eşimede gerekırse kredı cekerım sızı sıkıntıya sokmam demış ama ben ınanamıyorum.kaç tane dosya borcunu kefıller odedı gözumun onunde korkmaz mıyım hıç.eşimi pataklayasım var.bu ne saflıktır ya...az paramı.neyıne guvendınde kefıl oluyorsun.korkum eşimin maaşına hacız yazmaları.asıl borçlu yavaş yavaş ödese bıle ısterlerse esımın maaşınada hacız koyabılırler.delı olcam ya.tam zam aldık dıye sevınırken zam buraya gıderse ben eşimi boğarım baskasının borcunu ödemek kadar başka bırşey koymaz adama okadar......
Isyan canim cok buyuk gecmis olsun bebegin ve sen Rabbime emanetsiniz insaAllah daha da iyi olacaksiniz iki hafta raporlu olman iyi olmus cok dikkat et..
Mousecim insaAllah dualarimiz seninle senden de guzel haberler alqcagiz moralini daima yuksek tut..
Sibelim icra meselesine cok uzldum ya maddi konular oldumu en yakinina bile guvenemiyosun ki
Eflinam canim sen nasilsin?
bugun iki haftam doldu yariladim gunlerimi zaman cabuk geciyor..
Haftaya cinsiyetini ogrenicez heralde bakalim gosterirse :) babamiz ve anneannemiz kizimiz oldugunu gormusler herkes kiz diyor bende kiz hiss ediyorum kutuda :))
Hayirli gunler kizlar ♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba.
bugün doktordan geldik bebişimi gördüm kıpır kıpırdı kollarını kaldırıyodu falan 11+6 dayız doktor çok iyi dedi 1 günde önden gidiyomuş hatta ense ölçümü de çok güzel çıktı kalp atışlarını ilk defada sesli olarak duydum çok güzel birşeydi 2li test için kan verdik bkalım sonuç ne olacak allahın izni ile oda iyi çıkınca çok şükür önemli sıkıntıları atlatmış olıcaz.yalnız ben 3 kilo daha vermişim toplam 7 kilo doktor ciddi kilo kaybı dedi am bu aydan sonra alırsın dedi bakaım nolcak darısı bekleyenlerin başına.
canım inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız
ama adamdemiş ya ödücem diye peki şimdiye kadar niye ödememiş ki sonuçta eşinin zora gideceğini biliyor yani
şimdi mi ödücem diyor
inş sorun olmaz da senind ebaşın ağrımaz
kuzum ben iyiyim şükür
diyetteyim biraz sinirlerim gevşek anlıcan tatlı yok bişi yok hayat mı bu yaaaaaaaaaa
kemirgen gibi oldum canım bişi istediğinde ucundan kemiriyırum azcık böle nefsim körlensin diye
canım hadi gözün aydınnnn
çok sevindim
az kaldı desene sanada darısı tüm isteynelerin başına inş
oo yakınmışsın cnm annemlere.çoçuk ıçın acele etme dunyanın en guzel duygusu ama çok zor
merhaba hanımlar nasılsınız
bir kızım olacak inşallah
işten ayrıldım uzun zamandır giremedim
kendinize iyi bakın
adam öducem dedı tahhhut verdı ama şöyle bırşey varkı adam taksıtler halınde ödesede ısterlerse gene esımın maaşına hacız yazabılırler. 2 tarafda maas haczı yazabılırler yanı.bızım avukatlar devreye gırdı ınş yazmazlar. adamda oyle bırşey olursa ben kredı ceker oderım dıyomuş.ee şimdi ödesın o zaman.eşim salak gene ınanıyor öder dıyo kırcam bu adamın kafasını ya
Evet canim.protestan iğnesi vurunuyorum o da yagli bir iğne dagilmiyor beze yapıyor çok aciyir..yuruyemiyirum çok kotu kuzum ya.
canin kredide cekemez ki o durumda maasinda bloke gözükürse :S
Annemde kaliyorum canim..ayağa kslkmam yasak..zaten kanamam varjende bebek iyiydi..şükür kese dişinda ydi kanama
ben geldim kızlarrrrrr goodcum sevindimmmmmmm
sibel inş esinnn bu borcu ödemezzzzzz
iyancım surekli yatmak zor allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?