Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yok canim düşük tehlikem var cuma hastaneye yattim 2 gün.. DDoktor 15 Gun rapor verdi..cuma günü yatarken kanamam ggeldi baya fazla.. Dikkat et sende kendine

gerçekten mi ee nolcak peki kese yerleşimi iyi değilmiydi ki acaba bana demişti öyle hiç bir tehlike yok tam yerinde diye acaba sende fazla mı hareket ettin hemen gittin mi kanamada doktora yatınca inş.geçer tatlım ya üzüldüm.biz çok şükür iyiyiz sizde olıcaksınız merak etmee üzülme sakın.

senin icin cok seviniyorum canim benim

çok sağol canımm rabbim senide sevindirsin inş.ilk defa kocam yoktu yanımda şehir dışında olduğu içinn anlattım onada bidahaki sefere artık dedi kalbini duyamadı kurban olurum o minicik şeyden o ses dünyalara değer.

ya canım aslında bende yaptırmıcam dedim babannesi yaptıralım içimiz rahat etsin dedi çok da merak ediyorum sonucu ense kalınlığı ölçmeden zaten ikili test olmuomuş ama ikili test olmasada ense kalınlığına bakıomuş doktor sana nasıl bakmadı ki demek her doktor ayrı..evet ciddi kilo vermişim doktor da öyle dedi ama hiç yiyemiom yediğim anda bulanıo midem zorluom işte yemesem aklıma gelmicek ama alırsın dedi bakalım inş.senin haftana gelince inş.bende alıcam aman çok almayımda ideal olsunn

Canim hauir herşey iyiydi bizim zaten kese ile alakasi yok kanamanin..uzulmuyorum olacagi varmis şükür bebek gayet iyi..

ay gerçektenmi çok sevindim good cum yaaa Allah sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin inşş iğnemi oluyosun şimdi canım kalçaların ondanmı ağrıyo
Evet canim.protestan iğnesi vurunuyorum o da yagli bir iğne dagilmiyor beze yapıyor çok aciyir..yuruyemiyirum çok kotu kuzum ya.

Annemde kaliyorum canim..ayağa kslkmam yasak..zaten kanamam varjende bebek iyiydi..şükür kese dişinda ydi kanama

ohh çok şükür oluyor işte böyle şeyler ne zaman ne ile karşılıcaz bilemiyoruz rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bunlar gelir geçerrr..

canım inş sorunsuz bir şekilde atlatırsınız
ama adamdemiş ya ödücem diye peki şimdiye kadar niye ödememiş ki sonuçta eşinin zora gideceğini biliyor yani
şimdi mi ödücem diyor
inş sorun olmaz da senind ebaşın ağrımaz

kuzum ben iyiyim şükür
diyetteyim biraz sinirlerim gevşek anlıcan tatlı yok bişi yok hayat mı bu yaaaaaaaaaa
kemirgen gibi oldum canım bişi istediğinde ucundan kemiriyırum azcık böle nefsim körlensin diye

canım hadi gözün aydınnnn
çok sevindim
az kaldı desene sanada darısı tüm isteynelerin başına inş

isyannnnnnnnnnnnnnnnnn kuzusuuuuuuuuuuuuu
canım nasılsın annen de kal bencede en güzel o bakar sonuçta
işede gitme bir kaç gün artık
kıyamam ya dememki zor geçiyor hamilelikler böleeeeeee
inş sorunsuz bir şekilde bebişi alırsın kucağına bizde severiz

gooddd heart canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün niş
dememki kaç aydır gelmedin aramıza cinsiyeti belli olduğuan göre 4-5 aylık var sanırım bebiş

cutemummm kuzum sen nerelerdesin yaaaaaaaaa
özlettin kendini anacımmmmmmmmmm

krizantem kuzum kv takma sen
onlar genelde böyledir
sinir edecek bişi mutlaka bulurlar yani
çok sevindim inş bi daha böle bişi yaşanmaz

adam öducem dedı tahhhut verdı ama şöyle bırşey varkı adam taksıtler halınde ödesede ısterlerse gene esımın maaşına hacız yazabılırler. 2 tarafda maas haczı yazabılırler yanı.bızım avukatlar devreye gırdı ınş yazmazlar. adamda oyle bırşey olursa ben kredı ceker oderım dıyomuş.ee şimdi ödesın o zaman.eşim salak gene ınanıyor öder dıyo kırcam bu adamın kafasını ya

oo yakınmışsın cnm annemlere.çoçuk ıçın acele etme dunyanın en guzel duygusu ama çok zor

canum ben degilde esim artik baski yapiyor olsun diye cevrede malum onunda baskisi var bu yazi da rahat gecireyim allah nasip ederse yil sonu dusunuyorumm

merhaba hanımlar nasılsınız
bir kızım olacak inşallah
işten ayrıldım uzun zamandır giremedim
kendinize iyi bakın

canimmm hep aklimdasin yaaa numaranda yok hic arayamadim seni hamilesin demrkk cokkk sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin optum seni

canin kredide cekemez ki o durumda maasinda bloke gözükürse :S

Evet canim.protestan iğnesi vurunuyorum o da yagli bir iğne dagilmiyor beze yapıyor çok aciyir..yuruyemiyirum çok kotu kuzum ya.

oy kuzum kıyamam sana yaaa arada ovala canım oralarını alkolle falan o zaman dağılma yapar. gerçi sen benden daha iyi bilirsin bebişinide senide çok öpüyorum işler çok yoğun

Annemde kaliyorum canim..ayağa kslkmam yasak..zaten kanamam varjende bebek iyiydi..şükür kese dişinda ydi kanama

ısyancım bu arada bulantıların nasıl? gebelıkte bulantıyla bası dertte olanlara zencefıl bırebırmış cnm.ya kurusunu ağzına tıyormuşsun yada tazesını kaynatıp suyunu ıçıyormuşsun.haber edeyım dedım

ben geldim kızlarrrrrr goodcum sevindimmmmmmm

sibel inş esinnn bu borcu ödemezzzzzz

iyancım surekli yatmak zor allah yardımcın olsun

ben geldim kızlarrrrrr goodcum sevindimmmmmmm

sibel inş esinnn bu borcu ödemezzzzzz

iyancım surekli yatmak zor allah yardımcın olsun

nerdesın cnm ne facede ne burda yoksun artık.valla inş bıze kalmaz bu borç yoksa ben naparım bılmıyom şaka gbı ya....elın borcunu ödemek çok agır gelır.
boşver ısyan yatsın dınlensın bebek olunca zaten yatamayacak dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…