Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

cnm olur mu oyle sey ya....bız burda aynı konuları gun geldı defalarca tartıştık, ettık, uzulduk,sevındık.gun geldı haftalarca bırılerının dedıkodusunu yaptık bakınız kaynanam sız benden bıktınız mı yanı....kusura bakmayın bıksanızda gene konuşcam gene konuşcam
oyle duşunmene çok uzuldum bızler arkadasız her ne kadar bırıbırırmı gercekte tanımıyor ısedek bugune kadar tanıdıgımız arkadaslarımızdan daha cok şey paylaştık burda.ben sana telımı verdıgımde dedınya "guvendıgın ıçın sagol "dıye....nıye guvenmeyeyım azmı gun gecırdıkk şurda....bu sitedekı herhangı bırı degılsınız kı benım için.........
bende bankalar daha cevap vermedı ondan yazmıyorsun sanıyodum ondan sormadım
ınş denızbanktan cok guzel haberlelre dönersın cnm benım

Ne okuyabılıyorum ne yazabılıyorum ıs yerındekı degısıklık yuzunden acayıp yogun oluyorum
ayretten moreller hala cok ıyı degıl
adam cuma aksamı serbets kaldı evınde ses seda yok
oglu ıkı gundur gelıyor gıdıyor yaptırıcaz arabayı dıyor ama baska eksın yok
onura gelınce evden tasınalım dıye tutturdu nasıl korktuysa :S
adet oldum olacam
bı patlıcam herkeze tam olacak

hadi canım Allah yardımcınızz olsunnn..rabbim yüzünüze gülsünn inşşşş

gerçektenmiiii ayyy çok sevindim inş bi aksilik çıkmazda olur canım yaaaa

anlat yavrum anlat hem sen izmirden sin demi neden senle görüşmüyorsak onuda anlamadım ama benim yaşım küçük daha bu kız bebe ayol dersen hakkaten yaa kızlar bana msj atında sizi faceden ekleyim gül cemalinzi göim bari

kızlar şimdi geldim hemen pc actım size yazıyorum adam en fazla 5 bin tele cıkar dedi tam umudumu kestim annem aradı bir tane arkadasının kocası böle kredi cok insana cıkartabiliyormus ama payınıda alıyormus entel tefeci gibi denize düşen yılana sarılır misali yani olduk kızlar yaa valla bille tamam anne dedim ben napalım gün gecmesinde her seye razıyım dedim bankalara miraacat etmiş hemen bilmem nasıl yapmıssa annemde benimle eşimin kimlik fotokopisi varmıs sanırım onları vermeiş 25 bin için baş vuru yapmıs Allah sonumuzu hayır etsin içim rahat etmiyor ama yeterki senedin günü gecmesin

ya ağer adam sarkıntılık etmezse evden taşınmanıza gerek yok canım..
onurunda korkma sebebi geceleri falan yalnız kalıyorsun sen ondandır... haklı adamda bir yana yanii...
aman adet olunca falazda patlamada

ayy canımm yaaa tefeciye keşke bulaşmasaydınız ama dediğin gibi denize düşen yılana sarılır..hiç vukata falan danıştınızmı canım bu senetler içinnn

ayy canımm yaaa tefeciye keşke bulaşmasaydınız ama dediğin gibi denize düşen yılana sarılır..hiç vukata falan danıştınızmı canım bu senetler içinnn

yok be yavrum tefeci değil bu Allah korusun kız şimdi annemin arkadaşı varmıs zamanında bankacılık sektöründe çalışan cok insan tanıyormus cogu mudur ve bu şekilde cok insana kredi cektirmiş ama diyoki sizin alacagınız paranın ben % 20 alırım diyo bizde mecburen tamam dedik kredi çektirebilcekmi acaba bilmiyorumki artık her seye razıyım adam 25 bn için başvuru yapmıs 5 bini o alıcak ne hallere düştük ya

offf komisyona bakkk yaaaa %20 ohaaa yaniiiiiii

ne zaman gelcek peki haber canımmmm...

demiiş demiş bu aksam ben onları arar haber veririm valla kuzum ben elimden geleni yaptım kendi adıma her seyi koşturdum şu senet işi olsun yeterki yaa sonra gidip kaynımın üstünden hissesini alıcam hala ona cok sinirliyim o gün aradı diyo işte satın benim hissemi dedim bende sen bu hisseyi hak etmek için naptın bana onu sölermisin güvendik yılan cıktın dedim yenge menge dedim ama agzımı actım yumdun gözümü hala bana diyoki abim Ankara olsaydı bunlar yasanmazdı dedi senin kendi hatanı ne benim nede bir başkasının üstüne yükleyebilirsin dedim o senedi verirken aklın nerdeydi bizi arayamadın mı bu kadar mı kıt beynin yaa okadar sinirliyimki onun için çabalıyoruz hala yemin ediyorum su hisse meselesi düzelsin hazılar kendini gelip hisseni alıcam dedim hiç bişey diyemedi itirazın varsa eger getirme beni Ankaraya okadar sinirliydim ki normalde benim kaynım cok edepsizdir hayatta kendini ezdirmez ama emin ediyorum laf etseydi burdan onun üstüne ucacaktım ben evimin eşyaların bile satmayı düşündüm ya bir ara o kadar kötü günler gecirdim bana kalkmıs ozaman sat benim hissem öde diyo kocam da mal gibi sesini cıkartamıyo tel kapatdım bu sefer ona cemkirdim agladım agladım durdum elime bir gecirsedim Allah bilirdi sonunu ne hakla sen bu başımıza belayı sokarsında bencil bencil konusursun adamın umrunda değil isyan ya senet onun üstüne biz onun yerine kendimizi yırtıyoruz

cnım şiket adına değilse senet neden kendinizi yırtıyorsubuz..
edepsize bak eşyaları sat öde ne demek yaa...gerçekten adi bir herif bu senin kaynın..
ayy elime geçirsem boğazlarımm galibaaa

cnım şiket adına değilse senet neden kendinizi yırtıyorsubuz..
edepsize bak eşyaları sat öde ne demek yaa...gerçekten adi bir herif bu senin kaynın..
ayy elime geçirsem boğazlarımm galibaaa

tamam inkar edemem borc bizim borcta bizim adamla anlaşmamız öle değildiki o adilik yaptı kaynımda böle yan kayırıyor kocam sesini cıkarmıyor yolucam ikisinizde

canım rabbim bi yol açmış ins hayırlı bir yoldur bu hem işler açıldı diyosun ödemekte sıkıntı çekmessiniz belki ama adam çok para alıyo yani 25 bine 5 bin çok iyi para yani

hee valla calısmaza ayda bir birini bulsa işini götürür nelerden para kazananlar var ya

canım hem sevındım hem uzuldum %20 çok fazla.valla bulmuşlar sneın gbı gelını afedersın yırttın bı tarafını parayı bulcam dıye.ben olsam senet sneın adına kardesım atmasaydın imzayı der hıç boşa uzmezsım kendımı.ayrıca gun gecmesın dıye yırtındın protesto yemekten mı korkuyorsun? yemeyen yok kı nerdeyse....şirket adınada degıl nıye korkuyorsun anlamadım cnm.bırak ne halı varsa görsundu

vicdanım el vermez yarın bir gün hesabını nasıl veririm Allah a be tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…