- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #57.881
ayyy inan burada öle bir gülümsedimkii haddiii koşuyn gidinn ve güzel haberlerle gelinnn inşşş canımmmm...dua ediyorumm sizin içinnnnnn...ayy hadddiii çok heyecanlandımm bendeeee
cıkıyorum şekerim gelince yazıcam öptüm
kızlar haber geldi inanmıyorum deniz banktan arkadası aradı umut şimdi müdür mü ne ellerim titriyo gelin hallederiz demiş inş yaaa olur adam cok olumlu konusmus ellerim titriyo inş olur
öncelikle kızlar herkeze günaydın diyerek konuya başlamak istiyorum buraya bir kaç günden beri buraya yazmaktan cekiniyorum çünkü umuyordumki senet olaylarında güzel bir gelişme olacak ve ben size güzel haberler vericektim ama her sey corap sökügü gibi oldu dün eşimle bütün banka banka dolaştık dayısının da bize kefil olmasını istedik ama yu.t içi kargoda calısıyodu yeni emekli olmustu belki bir umut dedik ve yollara koyulduk ama hangi bankaya gitsek kefilli bile olsa bize kredi veremeyeceklerini sölediler üzüldüm hemde cok buraya yazıp sizleri her gün bu gibi konularlada bunatmak istemedim sizi okuyor ama yazmıyordum acıkcası sürekli kafanızı şişirmek gibi olacaktı çekindimbunun yerine burdaki konulara takılmayı sectim çünkü burda ben sadece size derdimi dökerim her gün bu konudan bahsetmek sizi sanki bunaltacak diye düşündüm neyse her bankadan dönüşümüz bir facia oldu bizim için ismail dayı yani kocamın dayısı bze kredi cekmek istedi ama onada en fazla 5 bin verebiliriz dediler tanımadık bankacı bırakmadık bugün en son dnzbank a gidicez bir ümit ama sanmıyorum kaynım aradı cemkirdi bir sürü sabaha kadar agladım inanın şimdi halimi görsenizbenim gözlerimi şişkinlikten acamıyorum bile senedin tarihine tam 4 gün kaldı ve bizde bin lira bile yok levent e bir arkadası demişki yani kaynıma krediyle alamazsanız gelin ben size veririm demiş zangin bir arkadası ben zaten o cocugu tanıyorum ama o cocukta bundan bir hafta önce kaza gecirmiş böle her sey bize ters ters geliyor bu dönemlerde o gün kocam da bana kızdı bunların hepsinden senin yüzünden oldu dedi benim ne sucum varsa izmire tasınmasaymısık orda onun kurulu düzeni varmıs benim için bozmus ve bunların basımıza gelmesinin nedeni benmişim kafam o kadar doluki kızlar lütfen bana kızmayın size yazmıyorum diye aslında buraya girdimde hem aklıma bizimkilere baksammı diye geliyor ama biliyorum senedi soracaksınız kötü durumdayım birde sizi hakkaten iyice daraltmak istemedim kusura bakmayın yanlıs düşünmüşssemde sizi özledim şimdi ne yapıcaz bilmiyorum acıkcası eşim bana o gun dediki yemin ediyorum bak bunları acıtasyon yapmak için anlatmıyorum duygu banka kredi vermiyor evin eşyalarını satalım gidip esyalı evde kirada oturalım dedi o kadar agladım ki keşke evimdeki eşyalar o degerde etsede satsam ama ne fayda anneme gittim dün aglaya aglaa kadınıda üzdüm daha kötü oldum kimsenin elinden bir şey gelmiyor ama gün yaklasıyor ne yapıcaz nerden ne bulucaz
hadi canım Allah yardımcınızz olsunnn..rabbim yüzünüze gülsünn inşşşş
gerçektenmiiiiayyy çok sevindim inş bi aksilik çıkmazda olur canım yaaaa
anlat yavrum anlat hem sen izmirden sin demi neden senle görüşmüyorsak onuda anlamadım ama benim yaşım küçük daha bu kız bebe ayol dersencnm olur mu oyle sey ya....bız burda aynı konuları gun geldı defalarca tartıştık, ettık, uzulduk,sevındık.gun geldı haftalarca bırılerının dedıkodusunu yaptık bakınız kaynanamsız benden bıktınız mı yanı....kusura bakmayın bıksanızda gene konuşcam gene konuşcam
oyle duşunmene çok uzuldum bızler arkadasız her ne kadar bırıbırırmı gercekte tanımıyor ısedek bugune kadar tanıdıgımız arkadaslarımızdan daha cok şey paylaştık burda.ben sana telımı verdıgımde dedınya "guvendıgın ıçın sagol "dıye....nıye guvenmeyeyım azmı gun gecırdıkk şurda....bu sitedekı herhangı bırı degılsınız kı benım için.........
bende bankalar daha cevap vermedı ondan yazmıyorsun sanıyodum ondan sormadım
ınş denızbanktan cok guzel haberlelre dönersın cnm benım
Ne okuyabılıyorum ne yazabılıyorum ıs yerındekı degısıklık yuzunden acayıp yogun oluyorum
ayretten moreller hala cok ıyı degıl
adam cuma aksamı serbets kaldı evınde ses seda yok
oglu ıkı gundur gelıyor gıdıyor yaptırıcaz arabayı dıyor ama baska eksın yok
onura gelınce evden tasınalım dıye tutturdu nasıl korktuysa :S
adet oldum olacam
bı patlıcam herkeze tam olacak
anlat yavrum anlat hem sen izmirden sin demi neden senle görüşmüyorsak onuda anlamadım ama benim yaşım küçük daha bu kız bebe ayol dersenhakkaten yaa kızlar bana msj atında sizi faceden ekleyim gül cemalinzi göim bari
kızlar şimdi geldim hemen pc actım size yazıyorum adam en fazla 5 bin tele cıkar dedi tam umudumu kestim annem aradı bir tane arkadasının kocası böle kredi cok insana cıkartabiliyormus ama payınıda alıyormus entel tefeci gibi denize düşen yılana sarılır misali yani olduk kızlar yaa valla bille tamam anne dedim ben napalım gün gecmesinde her seye razıyım dedim bankalara miraacat etmiş hemen bilmem nasıl yapmıssa annemde benimle eşimin kimlik fotokopisi varmıs sanırım onları vermeiş 25 bin için baş vuru yapmıs Allah sonumuzu hayır etsin içim rahat etmiyor ama yeterki senedin günü gecmesin
ayy canımm yaaa tefeciye keşke bulaşmasaydınız ama dediğin gibi denize düşen yılana sarılır..hiç vukata falan danıştınızmı canım bu senetler içinnn
yok be yavrum tefeci değil bu Allah korusun kız şimdi annemin arkadaşı varmıs zamanında bankacılık sektöründe çalışan cok insan tanıyormus cogu mudur ve bu şekilde cok insana kredi cektirmiş ama diyoki sizin alacagınız paranın ben % 20 alırım diyo bizde mecburen tamam dedik kredi çektirebilcekmi acaba bilmiyorumki artık her seye razıyım adam 25 bn için başvuru yapmıs 5 bini o alıcak ne hallere düştük ya
offf komisyona bakkk yaaaa %20 ohaaa yaniiiiiii
evet şekerim bizde mecburen artık tmm dedik yeterki çıkarsın diye tefeciden beter
ne zaman gelcek peki haber canımmmm...
demiiş demiş bu aksam ben onları arar haber veririm valla kuzum ben elimden geleni yaptım kendi adıma her seyi koşturdum şu senet işi olsun yeterki yaa sonra gidip kaynımın üstünden hissesini alıcamhala ona cok sinirliyim o gün aradı diyo işte satın benim hissemi dedim bende sen bu hisseyi hak etmek için naptın bana onu sölermisin güvendik yılan cıktın dedim yenge menge dedim ama agzımı actım yumdun gözümü hala bana diyoki abim Ankara olsaydı bunlar yasanmazdı dedi senin kendi hatanı ne benim nede bir başkasının üstüne yükleyebilirsin dedim o senedi verirken aklın nerdeydi bizi arayamadın mı bu kadar mı kıt beynin yaa okadar sinirliyimki onun için çabalıyoruz hala yemin ediyorum su hisse meselesi düzelsin hazılar kendini gelip hisseni alıcam dedim hiç bişey diyemedi itirazın varsa eger getirme beni Ankaraya okadar sinirliydim ki normalde benim kaynım cok edepsizdir hayatta kendini ezdirmez ama emin ediyorum laf etseydi burdan onun üstüne ucacaktım ben evimin eşyaların bile satmayı düşündüm ya bir ara o kadar kötü günler gecirdim bana kalkmıs ozaman sat benim hissem öde diyo kocam da mal gibi sesini cıkartamıyo tel kapatdım bu sefer ona cemkirdim agladım agladım durdum elime bir gecirsedim Allah bilirdi sonunu ne hakla sen bu başımıza belayı sokarsında bencil bencil konusursun adamın umrunda değil isyan ya senet onun üstüne biz onun yerine kendimizi yırtıyoruz
cnım şiket adına değilse senet neden kendinizi yırtıyorsubuz..
edepsize bak eşyaları sat öde ne demek yaa...gerçekten adi bir herif bu senin kaynın..
ayy elime geçirsem boğazlarımm galibaaa
yok be yavrum tefeci değil bu Allah korusun kız şimdi annemin arkadaşı varmıs zamanında bankacılık sektöründe çalışan cok insan tanıyormus cogu mudur ve bu şekilde cok insana kredi cektirmiş ama diyoki sizin alacagınız paranın ben % 20 alırım diyo bizde mecburen tamam dedik kredi çektirebilcekmi acaba bilmiyorumki artık her seye razıyım adam 25 bn için başvuru yapmıs 5 bini o alıcak ne hallere düştük ya
canım rabbim bi yol açmış ins hayırlı bir yoldur bu hem işler açıldı diyosun ödemekte sıkıntı çekmessiniz belki ama adam çok para alıyo yani 25 bine 5 bin çok iyi para yani
hee valla calısmaza ayda bir birini bulsa işini götürür nelerden para kazananlar var ya
canım hem sevındım hem uzuldum %20 çok fazla.valla bulmuşlar sneın gbı gelını afedersın yırttın bı tarafını parayı bulcam dıye.ben olsam senet sneın adına kardesım atmasaydın imzayı der hıç boşa uzmezsım kendımı.ayrıca gun gecmesın dıye yırtındın protesto yemekten mı korkuyorsun? yemeyen yok kı nerdeyse....şirket adınada degıl nıye korkuyorsun anlamadım cnm.bırak ne halı varsa görsundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?