Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
dımı çıtır anneyım ben:1::1:
bugun koydum bebek arabsıa kızımı yuruyuşe çıktım görumcenın yanına ugradım.hava çok sıcak yaz gelmış İzmir e valla.krızantem sen nerde oturuyorsun

dımı çıtır anneyım ben:1::1:
bugun koydum bebek arabsıa kızımı yuruyuşe çıktım görumcenın yanına ugradım.hava çok sıcak yaz gelmış İzmir e valla.krızantem sen nerde oturuyorsun

ben bornovada çamdibi bölgesinde tatlım oturuyorum sen benim yanımda cıtır kalcana eminim boy 1 70 ben ve balık etli bir iri yarı hatunum accık cikinim be :17::27:

benmı:1: benım boy 1.75 e yakın:1: kıloyu hıç sorma aşağıda göruyosun.doğum kılolarını veremedım:43:

aaa bak ben süper bir tarif biliyorum hemde cok faydalı tanıdım bir komsu denedi ve gercekten işe yaradı demet maydonuz sıcak su bir limon blandırdan gecirdi ve gercekten her sabah ac karnına içti harbiden de zayıfladı ama yemesine de dikkat etti aksamdan sonra hiç yemedi

aaa bak ben süper bir tarif biliyorum hemde cok faydalı tanıdım bir komsu denedi ve gercekten işe yaradı demet maydonuz sıcak su bir limon blandırdan gecirdi ve gercekten her sabah ac karnına içti harbiden de zayıfladı ama yemesine de dikkat etti aksamdan sonra hiç yemedi

maydanoz sutu kesıyo cnm zaten sutum az benım ıçemem emzırıyorum hala

hadi yaa ozaman emzirdikten sonra yap ama yap gercekten cok ise yarıyor hemde zaten emziriyorken kilo vermeye calısma daha sonra düşünürsün sen tatlım benim şimdi ben sana ablamı diim :17:

ne ablasııııııııııııııııııııı ALLAH tutmayın benıııııııııııııııııııııı döverım senııııııııııııııııııııııııııı:47::1::1::1:

ne ablasııııııııııııııııııııı ALLAH tutmayın benıııııııııııııııııııııı döverım senııııııııııııııııııııııııııı:47::1::1::1:

tamam tamam kızma ne bilim saygısızlık yapmak istemem :29::29: daha yeni bir konuda kızlardan öle bir fırca yedimki anlatamam :43:

nıye kız noldu:1:

ya bir muhabbet topine huuuuuuuuu kimse yok muuuuuuu diye yazdım falan geyik topikleri var ya hani ben slmsız sabahsız giriyomusum ordan bir arkadaş cıktı işte saygısızmısım ben konunun için dalmısım sohbetlerini kesmisim bende geyik topiği dedim ama bir sürü aşalayıcı sözler sölediler bende cıktım ama üzüldüm yani :50:

ya bir muhabbet topine huuuuuuuuu kimse yok muuuuuuu diye yazdım falan geyik topikleri var ya hani ben slmsız sabahsız giriyomusum ordan bir arkadaş cıktı işte saygısızmısım ben konunun için dalmısım sohbetlerini kesmisim bende geyik topiği dedim ama bir sürü aşalayıcı sözler sölediler bende cıktım ama üzüldüm yani :50:

aman salla gıtsın sende lafın altında kalmayaydın.bırde her topiğe dalmayaydın:1::1::1:

uzun bi sure ardindan hepinize merhaba
yeni isimde firsat olmuyor giremiyorum hic bugun izinli olunca merhaba demek istedim sizlere:))
zaten int hangi sayfalara girdigimiz takipte aksamda eve gel filan uzal kaldim nasilsiniz kizlarr??

isyann hamilemisinnn??

uzun bi sure ardindan hepinize merhaba
yeni isimde firsat olmuyor giremiyorum hic bugun izinli olunca merhaba demek istedim sizlere:))
zaten int hangi sayfalara girdigimiz takipte aksamda eve gel filan uzal kaldim nasilsiniz kizlarr??

isyann hamilemisinnn??

evet hamıle benden al haberı:1::1::emir_bebek:merhaba cnm artık hıç gırmıyorsun.bızler ıyıyız sen nasılsın hayat nasıl gdyor

günaydın diyerek hemen konumu anlatıyorum bayanlar iyi dinleyin :29:
şimdi eşim le ben iş yerinden cıktık eve gidiyorduk zaten evimiz iş yerine baya yakın kapıdan girdik yemek yedik dogal olarak morali cok bozuktu ben hiç sesimi cıkarmadan hem ona bakıyor hemde tv izliyordum işte daha sonradan canım ben cıkıyorum dedi bende nere dedim iş yerine gidip nete gireyim biraz dedi canım okadar sıkkınki tek basıma kalmaya ihtiyacım var dedi morali okadar bozuktuki bende tmm hayatım ama gecikme dedim gitti cıktıntan 10 dak sonra beni aradı iş yeri telefonundan efendim dedi yanlıslıkla seni aramısım dedi kardeşimi arıcaktım dedi kapattı bende tabi konusacaklarını biliyorum yaa dururmuyum evin içinde fırr döndüm valla acaba kavgamı edicekler diye meraktan kudurdum da kudurdum 10 da cıktı tam 12 de geldi eve hemen kostum actım kapıyı morali dahada bozuk geldi ama kaynım kötü bişey söledinden değil olacaklardan morali bozuk kaynım en snında kabul etmiş hatasını ben nasıl böle bir yanlıs yaptım demiş de durmus ne yapıcam bütün hayatım mafolacak demiş kocamda sen bizi cok kırdın kendi hatanı bizim üstümüze yıktın en sonunda yengeni bile çıldırttın demiş ondan zaten cok utanıyorum Ankara ya gelince yüzüne nasıl bakıcam bilmem demiş telefonda kavga ettiik ya hani neyse cok pişmanım demiş ne olur bir çözüm bulalım demiş kocamda o banka işte olayını sölemiş inş olur abi demiş alabilirsiniz inş yeterki çekin ben ödeyim demiş ama senetler protesto olmasın hayatım bankalarda o önüme cıkar demiş üzüldüm tabi bir yandan da kabullenmesinede çok sevindim sürekli bize çemkiriyordu sanırım benim telefon konusmam bir işe yaramıs hala adamlardan haber bekliyoruz umarım olumlu olur artık

Son düzenleme:
evet hamıle benden al haberı:1::1::emir_bebek:merhaba cnm artık hıç gırmıyorsun.bızler ıyıyız sen nasılsın hayat nasıl gdyor

giremiyorum canim ya izmirdesin biliyosundur ben Çiğli de oturuyorum bozyakada calsiyorum cok yorgun oluyorumis yerinde zaten girme firsatim hic olmuyo eve gelincede ev isi yoyorgunluk kendimi zor atiyirum yataga :))
prensesin nasil? ?

isyan cookk sevindimm en kisa zamanda aricam kuzu♥♥

Back