Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
güzel hatunlar hepinize hayırlı mhaftalar olsun inş
ben dün arkadaşa gittim gece 11 e kadar oturduk eşim geldi beni aldı onun eşi daha geç geldi seçimlerden dolayı
çok güzel bir gün geçirdik
sabahta eşimle hastaneye gittik
benim mememde ağrım vardı ama yanlış bölüme almış eşim görünemeden geri geldik
yarın eniştemin yanına gidicem özele inş

şimdide alt komşuma çaya gidicem inş
ev hediyesi aldım bişiler onu götürcem
akşamda mantı yapmayı düşünüyorum canım bişi yapmak istemiyoır valla

eve eşimin konusu artık açmıyorum kızlarr

madem öyle mantıklı düşünmüşsün canım
bilmiyorum canım sanırım mantıklı olan bu

ıkılı testlerı ,üçlüsünü vs vs yaptırcan mı ısyan??

canım ben radyolojide çalışıyorum önce bölüm hcalarımdan birine rica edicem ayrıntılı 3 boyutlu ile bakılsın...eğer sıkıntı görmezlerse kendi doktorumda bakınca sıkıntı görmezse kan testlerini yaptırmayı pek düşünmüyorum..
ama tabi doktorum ne dicek o da önemli..

sen napıosun bakalım bizim minik cadı nasıllll...pek tatlıı ya maşalllahhhh

1 haftadır uyutmuyo mınık cadı bızı:26: gunduzlerıde bıraz huzursuz.üst dışlerı çıkamadı gıttı sanırım ondan.saglığı yerınde olsunda napalım.anca balkona cıkarsam rahatlıyo.dışarıyı sevıyo gezmeyı sevıyo kız mılletı işte yarın ılk dafe bebek arabasnla kızımı alıp yuruyuse gıtcem.ama eşime dedımkı sen yakınlardaysan gıderım olurda aglar felan nasıl taşıcam yol boyu kucagımda sıpayı bı kere oyle yaptı ağladı avm gezıyorduk babası aldı kucagına sustu ben arabayı ıstemedı

günaydınn güzellerrrr

bak sen bizim şu cadıya...kız milleti anacım işte hepsi gezmeyi seviyor..
daha dur 2 yaşını bir geçsin seni bile beğenmeyeye başlıcakk hanımmmm...kendi giyinmek isteyecek herşeyi beğenmeyecekk..kız çocuğuda zor be anacımmm

öncelikle kızlar herkeze günaydın diyerek konuya başlamak istiyorum buraya bir kaç günden beri buraya yazmaktan cekiniyorum çünkü umuyordumki senet olaylarında güzel bir gelişme olacak ve ben size güzel haberler vericektim ama her sey corap sökügü gibi oldu dün eşimle bütün banka banka dolaştık dayısının da bize kefil olmasını istedik ama yu.t içi kargoda calısıyodu yeni emekli olmustu belki bir umut dedik ve yollara koyulduk ama hangi bankaya gitsek kefilli bile olsa bize kredi veremeyeceklerini sölediler üzüldüm hemde cok buraya yazıp sizleri her gün bu gibi konularlada bunatmak istemedim sizi okuyor ama yazmıyordum acıkcası sürekli kafanızı şişirmek gibi olacaktı çekindim bunun yerine burdaki konulara takılmayı sectim çünkü burda ben sadece size derdimi dökerim her gün bu konudan bahsetmek sizi sanki bunaltacak diye düşündüm neyse her bankadan dönüşümüz bir facia oldu bizim için ismail dayı yani kocamın dayısı bze kredi cekmek istedi ama onada en fazla 5 bin verebiliriz dediler tanımadık bankacı bırakmadık bugün en son dnzbank a gidicez bir ümit ama sanmıyorum kaynım aradı cemkirdi bir sürü sabaha kadar agladım inanın şimdi halimi görsenizbenim gözlerimi şişkinlikten acamıyorum bile senedin tarihine tam 4 gün kaldı ve bizde bin lira bile yok levent e bir arkadası demişki yani kaynıma krediyle alamazsanız gelin ben size veririm demiş zangin bir arkadası ben zaten o cocugu tanıyorum ama o cocukta bundan bir hafta önce kaza gecirmiş böle her sey bize ters ters geliyor bu dönemlerde o gün kocam da bana kızdı bunların hepsinden senin yüzünden oldu dedi benim ne sucum varsa izmire tasınmasaymısık orda onun kurulu düzeni varmıs benim için bozmus ve bunların basımıza gelmesinin nedeni benmişim kafam o kadar doluki kızlar lütfen bana kızmayın size yazmıyorum diye aslında buraya girdimde hem aklıma bizimkilere baksammı diye geliyor ama biliyorum senedi soracaksınız kötü durumdayım birde sizi hakkaten iyice daraltmak istemedim kusura bakmayın yanlıs düşünmüşssemde sizi özledim şimdi ne yapıcaz bilmiyorum acıkcası eşim bana o gun dediki yemin ediyorum bak bunları acıtasyon yapmak için anlatmıyorum duygu banka kredi vermiyor evin eşyalarını satalım gidip esyalı evde kirada oturalım dedi o kadar agladım ki keşke evimdeki eşyalar o degerde etsede satsam ama ne fayda anneme gittim dün aglaya aglaa kadınıda üzdüm daha kötü oldum kimsenin elinden bir şey gelmiyor ama gün yaklasıyor ne yapıcaz nerden ne bulucaz

seninkinide görcez balım

canımmm benimmm öle şeymi olur...biz burada ne dertlerimizi paylaştık tabiki herşeyini paylaşcaksın sakın kafa şişircem diye düşünme aşk olsun yaniii ..her zaman dinlemeye hazırır canımmm...
öncelikle yine sölüyorumm eşin kardeşinin suçunu sana atamaz..bunu kesinlikle kabul etme birtanemm...
bankalardanda olumsuz cevap gelmesine inan çok üzüldüm keşke elimizden birşey gelse..
ama tüm suç kardeşininken onun öle uğraşmaması sizin çırpınmanız beni daha şok üzüyor..
ev eşyalarını satsanız ne kadara gider canım para etmezki 2.eller boşa gitmiş olur onca eşya..
belki sadece 1 taksiti ödersiniz ya sonrası ne olacak..
Allahımm inş yardım etsin sana inanki hep aklımdasın bebeğimm duam seninle..
kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş...inş biran önce güzel bir kapı açılır canım size..

kuzum arkadaşı barı kaza gecirmeseydi yaaa kaynıma demiş ya sıkışırsanız ben vereyim siz bana verin diye zaten senetleri verse ben ona bu sezonun sonunda 25 bini hazır ederim ama nerde işte canım cok sıkkın isyancım kocam o gün sinir krizleri gecirdi ben nasıl erkeğim sana bunları cektiriyorum diye cok özür dilerim dedi dizlerimde agladı bi iki saat sonra duruldu ben cekerim cekmesine gam yemem canım yemin ediyorumki bak gercekten Allah biliyo mala mülke önem vermem yarın birgün ölücem biliyorum ne gerek mal mülk bana ama borc tan korkarım hak yemeden gitmek istiyorum kimseye borclu kalmak istemiyorum gercekten o gün senedin sahibini bulalım dedik adam senetleri kırdırmıs her biri başka bir adamın üstünde tanımıyoruz hiç birini hani dedik bir ay uzasın yaa ozaman valla da billada gık demem ödeyebilirim sezon acılmaya başladı cünkü kuzum ama ben şimdi daha ben nerden bulucam nereye gidicem de isticem eniştem den istedik onun durumu iyidir ama öle bir hayır dediki yerin dibine girdim artık benim elimden bir şey gelmiyor Allah snumuzu hayır etsin

Allahımm yaa gerçekten çok zor bir durummm..
bizde birşey söleyemiyoruz sadece derdine ortak oluyoruzzz...
Allahım bir kapı açsın inşş..
senetler keşke kırdırılmasaymış ya belki uzatma şansınız olurdu..
Allah yardımcınız olsun kuzucum yaa

okudukça o kadar üzüldüm ki anlatamam. rabbim yar ve yardımcınız olsun inşş

okudukça o kadar üzüldüm ki anlatamam. rabbim yar ve yardımcınız olsun inşş

sizler bana can yoldası oluyorsunuz zaten tatlılarım benim siz olmasanız ben derdimi kimseye anlatmazdım inanın ailemden annem babam haricinde daha kimseyle bu konu hakkında anlatmadım anlatmadım anlatmamda zaten sizlerin değeri bende bir başka

kızlar haber geldi inanmıyorum deniz banktan arkadası aradı umut şimdi müdür mü ne ellerim titriyo gelin hallederiz demiş inş yaaa olur adam cok olumlu konusmus ellerim titriyo inş olur

kızlar haber geldi inanmıyorum deniz banktan arkadası aradı umut şimdi müdür mü ne ellerim titriyo gelin hallederiz demiş inş yaaa olur adam cok olumlu konusmus ellerim titriyo inş olur

ayyy inan burada öle bir gülümsedimkii haddiii koşuyn gidinn ve güzel haberlerle gelinnn inşşş canımmmm...dua ediyorumm sizin içinnnnnn...ayy hadddiii çok heyecanlandımm bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…