Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yaaa eşim ne hallatcek allah aşkınıza kızlar
telde dedesine diyorki ben bişi istemem ded önemli değil diyor
ama evdede benim başımı yiyor bişi oldu mu adelet mi bu
dese ya dede bizde kredi ödüyoruz düğünden çıktıuk diye ağlamayana mama yok tabiki
valla evet aslında karışmamam lazım ama insan tutamuyor kendisini yaaaa
bizde kavuktan çıkmadık yaaa bizde torunuz oda torun
diğer torun yani kaynım da ne bayramda arar ne seyranda hiç bişiyini aramaz benim eşim dedem dedem der böle olur
valla artık eşimde görüyor durumu varsa eğer evininn bakımını yapıpta para kalıyorsa gitsin versin kardeşine ama helal etmem bunu biliyor
ben burd yeri geliyor 10 tlnin hesabını yapiyorum evim içni eşime üzülüyorum

isyann kuzum bunda bişi yok ki utanmada yok kv ile kavga etmiş sen beni millete rezil ettin herkes duydu falan diye
sanki 1000 tl millet soruyorumş tabiki ne yaptı etti diye ortada bili olmayınca beyfendi oturduğu yerden borçlarını ödetti valla
cumartesi/pazar çalışmyor beyfendi 2gün tatil kv demiş
git iş bul çalış öde diye ama diyomuşki iş varda ben mi çalşmıyorum gündğüz 2 e kadar yatıyor diyo kv dem
eşide çalıçmıyor yok işte izin vermiyor yok şöle yok böle
ne emmeye ne gömmeye niye çalışsın ki adam hafta sonu anası ve dedei ödedi borcunu yatar tabiki
kv demiş limon sat bişi yap harçlığını çıkart demiş ama yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım dediğimi yin diyorumm...bu konuya karışmak sana düşmez...
eşinde halletmiyorsa gönlünüze küsüp oturacaksınız..
o hak size öteki dünyada zaten verilecekk..
sen akıllı hatunsunnn canım şu anda çok sinirlisinn ama sakinleşince haklı bulcaksın bizi..
senin kaynınn yan gel yat osman modunda..
kusura bakmasınlar ama öle bir dünya yok...
nasılsa çalışacak eşşek gibi..
eşinden para isterlerse o zaman lafı koysun eşinn..ben düğünden çıktım onca borcun içindeyim bundan bir habersinki benden borç istiyorsun desinn anlarlar zaten laf yerine gider canım...
sen sıkma canını bence...

boşver cnm olan olmauş.yalnız esıne dıkkat etde kaynın onunda sömurmesın

haklısınzı kılar olan olmuş yapacak bişi yok

valla kuzum benim kocamda saf olmasında sömürmesin valla sömürtürsede artık kendisi bilir
ben onun cebinin hesabını kuruşuna kadar bilemem sonuçta
verirse verir artık
neyse biraz rahatladım anlatınca içim açıldııı

valla erkekler öyle aileleri olunca ceplerinde para olmasa bile bvercem diye canları çıkıyor
verisede umrumda değil bende çalışmam olur biter
birde çalışıp eşimi rahata erdirisem valla billa eşim maaaşı gider verir kardeşine bende hem çalışmamla hem sinirimle hemde yorgunluğumla kalıtırıum
bende çaılşmamm kendi bilir valla

birde şu var ben 8 aydır evdeyim
neden çalışmuyorum işime gelğiyorda ondan
ben çalışsam en kötü maaşım iyi olur
fatura+benzin+marketi ben ödesem ihtiyaçlartımı kendim karşılasam
eee eşime para kjalacak sanki kenara mı atabilcez yooooo
kanım rahat vermicekki
işte abimin eşide çalışıyor kendide maaşı iyi
benim yardımcım yok deyip sömürü yapoacak
benim saf kocamda her ay takır takır artık kirayı mı öder marketi mi bilemem yapar yani
bende bakakalırım ve bişicikte yapamam

ıllakı bılırsın cnm verırse eğer.esının cebının hesabını bılır kadınlar.tabıkı 10 lra 20 lıra degıl kastım.ama zannetmıyorum zatn verecegını.eşin ev gecındırıyor sonuçta kaynının sorumsuzluguda ortadayken yapmaz bence

düpedüz haksızlık ama kocan cenesini acmayınca sana laf düşmüyor bir nevi tatlım ama kötü bir durum insan yok dermi o kadar sıkıntıının içinde

bu arada esımın zam olayı kesınleştı kızlar.çok şukur guzel zam aldılar.baya sıkışmıştık durumla kotu kartlar doldu inş ilaç gbı gelecek.bıde zamanında maaşları yatırsalar super olacak

Selam guzeller
Bu hafta yogundum hic giremedim yurttan arkadasim esi ve cocuguyla geldiler
Bende kaldilar bi de cocuk kipirdak olunca yogun gecti zaman:)
Herkes iyidir insallah
Hepinizi opuyorum:)

kızlar hepinize hayırlı pazarlar olsun
ben kalktım kahvaltımı yaptım şimdide bunu yazıyorum

eşim mühendisler odasının seçimi vardı orda görevli oraya gitti sabah 7 de bende birazdan eşimin hem üniversitden hemde iş yerinden arkadaşının eşine gidicem onlar bize geldiler bende geçen hafta gittim faceden yazmış gel bana fdiye onunda eşi aynı yerde görevli ikimiz takılırz diye
yavaş yavaş çevre edinmye başladım bu kzıda konuşkan baya sevdim kafa dengi bebeğivar 6 aylık çok tatlı
alt komşum var işte benle aynı yaşta o geldi bana oturmaya salı günüde ona gitmeyi düşünüyorum bakalım hediye almam lazım kızına

kızlar eşime sordum bu para olayını dediki eşim aynen şöle;
benim satılıacağındna haberim vardı ama satıldığını bilmiyoırdum dedi
az para değil tabiki ama ben bu durumda olmak istemem dedi
alllah çok büyük dedi hiç kimse bana sormadı düğün zamanı dedi ama rabbim bize verir inş dedi
ben inanıyorum dedi böle para istemek nasip olmasın dedi
güzel bişey mi ded rabbim bu duruma düşürmesin dedi
ben herşeyimi kendim yaptım allahın izni ile dedi kimsyee boyun eğmedim ve herkes beni parmakla gösteriyor dedi
ki gerçekten öyle maaşallah sülalede eşimi herkes över zengin işadamı dayıları var çocukları okumadı benim eşim p yoklulka okumşu
dayılar eşimi hep parmakla gösterir dün işte düğüne gittik daysının kızının eşimin 2 dayısıda yiğenim diye oturtamıyorular
koskoca adamlar saygı gösteriyor sülalenin iftiharı diye
neyse bende düşündüm gerçeklten rabbim kimseyi zora sokmasın o durumda olmayı kimse istemes
bu şekilde arkadan konuşanlar olacağına olmasın daha iyi dedi
eşimi dinleyince ona hak verdim açıkçöası
kimse bize düğün zamanı yardım etmek zorunda değil geçrketen
iiçim dahda rahatladı o zaman işte baya sinirlendim duyunca ama şimdi eşime gösterilen o saygıyı görünce valla göğsüm kabardı çok şükür
eşimin memleketinde bile eşimi konuşmuşlar habelrri geliyor kulağımıza
allahım nazarlardan saklasın inş dahada çok verisn hepimize...amin...
yani şu an daha rahatım banene isteyen isteyene versin
rabbim alan el değil veren el etsin inş
allah eşime çok versin oda vereceği kişilere versin öyle dua ediyorum

slm kızlar
bencede eflnam soyledılerınde haklısın.boşa takma artık kafana
bende dun anneme gıttım.bugunde hava guızeldı gezmye gıttık görumceyıde aldık.donuştede ben arkadasıma gıttım şimdi döndum kızımı uyutuyorum yaptım nescefemı actım bılgısayarı kızlar

slm kızlarrr nasılsınızz bakalımmm...
dün bütün gün evde yattım pinkledimm uzun zaman sonra iyi geldi..biraz canım sıkıldı ama iyice dinlendim yanii...

eflinamm eşin ne güzel konuşmuş..bence sende birşey deme artık kuzucumm...

günaydın kızlarrrr
herkese iyi haftalar olsun inşşşş
eflinam sonunda mantıklı şeyler söyledin en güzeli böyle şeyleri takmamak ve karışmamak canım içini ferah tutmaya devam et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…