Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
merhaba kızlar.uzun zamandır yazamıyordum yeni topik hayırlı uğurlu olsun inş.bekar evimden toparlanıyordum.paketle kaldır.nişanlını çağır onları alsın götürsün.sonra iş... baya yoğundum giremedim.şimdiden evlenen ,nişanlanan varsa hepsine hayırlı uğurlu olsun.

günaydın kızlarrr
kazen beyden cevap gelmiş ''tamamdır'' yazmış..sorun yok yani...topiğimiz burada kalacak

Dün akşam çok kötü oldum kızlar yaaa...babamla balkonda oturuyoruz..babam gözlerimin içine bakıyor..ben ilk defa böyle bakıyorum..geceleri ağlıyormuş...ben nasıl dayancam diye annem söledi...ben babamın yüzüne bakamıyorum..kalbime hançer saplanıyor

günaydın canım...
oyyy kıyamam ben sana doğanın kanunu canım benim gelin işte hem ağlar hem gider
ama öyle üzme kendini zamanla alışıcak babanda sende

günaydınlar canlar ciğerlerrrr

konuştum canım telefonda sölemiyoruz görüşmede anlatılacak dedi ama ben aradığım için şunu söledi yol parası veriyoruz sorduğunuz için söylüyorum dedi geldiğinizde konuşacaz dedi
kıset eşimede söledim pek içine sinmedi heralde ama git bakalım dedi:26::26:

canım sakın söyleme iş başvurusuna gittiğini, zaten üstüne çok geliyorlar iyice çekilmez hale gelir orası
doktora gidicem de yada eşimle birlikte işimiz var belediyede falan dersin mesela

yemek saatimde gidecem geç kalırsamda bankada işim vardı dicem

valla git görüş yol senden yemek senden maaş 725 bende 700 alıyorum yemek var yol ytok bende iş arıyıorum bulursam affetmycemmmm

aynen öyle kuzum yol yok yemek yok elime bişi kalmıyo

hoşgeldin şekerim...beni kaçırsalar nişanlım sevinir galiba şu durumdaaa

752 tl maaş çok az kuzum yemek yok, yol yok..sevmedim bennn

bende sevmiyorum ben bu durumu ama şimdilik mecburum bakalım kısmet inşş hayırlısı olur

canım ben muhsebecide çalışıyorum bankaya vergi dairesine vs. işlere gönderiyolar inşş kuzum dua edim inş hakkımda hayırlısı olur
hepimiz içinn

amin kuzumm inşşşş

canım ben 1. ve 2. beğendim

kıslar bu arada whewonthelove evlendi bize çok kırılmış hatırlamadınız yazmış diğer topikte...
dalgınlığımıza geldi hepimizin. kına geceside yapmadık:26:

yapalım kızlar yarın

kuzum ben düğünü oldu yazmıştım ama kına yapmadık gerçekten :18::18::18::18::18:
whewonthelove kuzummmmmmm bugün sana çok güzelll kına yapacazzzz

günaydın bidenemmm
üme kendini bunlar olacak şeyler üzüleceksin ağlayacaksın ama alışacaksın babanda alışacak
ayyyy çok sevindim burdan ayrılmak yokk

günaydın balııımmmm
Babaların hepsi mi böyle??
Benim babamda çook üzülüyor
ama hem ağlar hem gideriz kuzum

Günaydın canlarım

isyanım benim babamda bu aralar çok duygusal fazla belli etmiyor ama ağlıyormuş oda geceleri

Günaydın canımmm

Good_heart günaydın canımmmm

WeWonTheLove

sana özel dönüş partisi yapalım canım
Affet bizi

ya cidden çok ayıp ettik kızaa...ayyyy whewonthelove bizi affettt:26::26::26::26:sana en güzel dönüş partisini yapacağız

günaydınlar canlar ciğerlerrrr

kuzum ben düğünü oldu yazmıştım ama kına yapmadık gerçekten :18::18::18::18::18:
whewonthelove kuzummmmmmm bugün sana çok güzelll kına yapacazzzz

yapalım yapalım kına yapalım

Kızlar kına için kurabiye yaptıran var mı??
nişanlımın kuzeninin eşi ayy komik oldu bu
Kına için bana yaptırmak istiyormuş
model beğenelim filan dedi
bindallı şeklinde varmış
sizce nasıl olur?

Tatlım ben hiç görmedim ama internette çok fazla yaptıran var...güzel olur eminim..bindallı şeklinde olmasıda hoş olur şekerim

Tatlım elbisene bence en uygun model 2 ve3. model gibi geldi..

good_heartım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. sen daha güzel işlere layıksın bir an önce kurtul bu yerden inşallah

ÖNCELİKLE GÜNAYDIN DİYEREK YENİ TOPİMİZİ KUTLARIM KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM KUZUCUKLARIM
BUNLARDAGECER ben izmirde bastırdım tatlım yarın davetiyeleri fotoyla ceker buraya albüme koyarım biz resimli bastırdık tatlım yani bir nevi foto gibi oldu yengemlede barıstık geldi özür diledi haklısın dedi babanem gitmiş konusmus kıza ne diye boş yere diş biliyosunuz demiş haklı şimdilik bir sorun kalmadı

dün evime gittim kızlar boya badana temizliği daha bitmedi simler duvarda süper gözüküyo herkeze öle tavsiye ederim cıkmadan önce evimin anahtarını cantama atmamda ayrı bir mutluluk oldu benim için ozaman dedimki ben gercekten evlen,yomusum ve benim bir evim olucak dedim cok mutlu oldum

hoşgeldin canım artık yeni topiğimiz burası,
Allah işlerini rast getirsin...

rica ederim canım hepimize fikir olsun böylelikle.sen nasıl yaptıracaksın merak ettim. paylaş bizimlede.kıan kıyafetin falan belli mi?
Wewonthelove
kızmaz bize seviyor o bizi

sağol kuzum benim..

8. olan aslında benim yüzüme çok gider ama kıyafetimle nasıl olur ki?
off çok zormuş bu seçim yaaa birde bunları iyi yapacak kuaför bulmak lazım hala bulmadım

hemm bende 9 la onu begendim 10 cu sacı ben daha önce yaptırmıstım ozaman daha yeni nşanlıydım eger kuaförün iyiyse süper durcandan emin olabilirsin tatlım 10 un

çok sevindim canım yengenlerle aranızın düzelmesine...zaten saçmalamışlardı yani
bu mutluluğun, heyecanın hiç eksilmesin inş canım...nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…