- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
sana güzel bir haberim varrr şekerim sonunda 2 kilo almışımmm...senin verdiklerini ben alıyorum galiba...çok mutlu oldummmm
darısı başıma bir de ben alabilseydim kiloları:)
darısı başıma bir de ben alabilseydim kiloları:)
nasıl olduğunu anlatayım kuzum...benim nişanlım gibi bir nişanlın olacak seni çıldırtacak..sende sinirden homidi gırtlak yemek yiyeceksin can sıkıntısından...hoooppp alıyorsun kilo bir güzelll
nasıl olduğunu anlatayım kuzum...benim nişanlım gibi bir nişanlın olacak seni çıldırtacak..sende sinirden homidi gırtlak yemek yiyeceksin can sıkıntısından...hoooppp alıyorsun kilo bir güzelll
Ben diyetteyken
çiğ köfte diye sayıklarken bu yapılır mı beee
Ben yoğurt salatalık yerken offf offf
sana güzel bir haberim varrr şekerim sonunda 2 kilo almışımmm...senin verdiklerini ben alıyorum galiba...çok mutlu oldummmm
klimadan dolayı acayip başım ağrıdıı
topiğiniz hayırlı olsun kızlar
beni listeye eklememişsiniz:44:
kuzum resimlerine bayıldımm varyaa güle güle mutlulukla tez zamanda giy canım
QUOTE=good_heart;25079815]kızlar damardan girdiniz:18::18::18::18:
masatakvimim görme sen o yazılanları şimdilik
diyettesin
QUOTE=good_heart;25079815]kızlar damardan girdiniz:18::18::18::18:
masatakvimim görme sen o yazılanları şimdilik
diyettesin
bende kilo almışım tartıldım geçen gün eşim dedi kaç kilosun 55 olmuşum dedim anneme diyoki anne benim hatuna 2 gün ne yemek ne su verin azıcık zayıflasın diyo
bende kilo almışım tartıldım geçen gün eşim dedi kaç kilosun 55 olmuşum dedim anneme diyoki anne benim hatuna 2 gün ne yemek ne su verin azıcık zayıflasın diyo
taktik süpermiş ama ben sinir oldukca yemek yemiyorum keşke öyle olsa şimdiye obez olmuştum
Bizimkide kilo alayım die çabalıyor ama bende tık yok
eee normal kuzum kilon , kaç kilo aldın ki
bende çok kızınca yemek yiyorum ama fazla almıyorum Allah'tan yoksa bende obezin obeziydim yaniii
sen diyetteysen bizde diyetteyiz o zaman
ohh süper canım güzel bir haber bu bende kilo almamaya çalışıyorum ama azcık aldım galiba:26:
bu klimalar çok kötü yaaaa her hastalığı yapıyor açsan bir dert açmasan bir dert
ekledim şimdi şeker
sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
eee normal kuzum kilon , kaç kilo aldın ki
bende çok kızınca yemek yiyorum ama fazla almıyorum Allah'tan yoksa bende obezin obeziydim yaniii
yarasın yarasın banaaabugün kırmızı bir elbise giydim..herkezin gözü bende...nazar değecekler yahuuu
55 kilo tam iyi yahuuu...gelinlikli halinde tam idealsın kuzucum bence...bende tammmmm 55 olmuşummmmm
sen diyetteysen bizde diyetteyiz o zaman
ohh süper canım güzel bir haber bu bende kilo almamaya çalışıyorum ama azcık aldım galiba:26:
bu klimalar çok kötü yaaaa her hastalığı yapıyor açsan bir dert açmasan bir dert
ekledim şimdi şeker
sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
ayy diyetteyizde veremiyrouzda yahuuu
sinirleniyorum bu yüzden!!!
ohhh yarsın kzuucuummaa[
yarasın yarasın banaaabugün kırmızı bir elbise giydim..herkezin gözü bende...nazar değecekler yahuuu
55 kilo tam iyi yahuuu...gelinlikli halinde tam idealsın kuzucum bence...bende tammmmm 55 olmuşummmmm
keşke bende kilo almak için uğraşsaydım yaa vermeye çalışıyorum bende.. poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?