- 24 Ağustos 2011
- 738
- 203
- 323
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
sana güzel bir haberim varrr şekerim sonunda 2 kilo almışımmm...senin verdiklerini ben alıyorum galiba...çok mutlu oldummmm![]()
darısı başıma bir de ben alabilseydim kiloları:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana güzel bir haberim varrr şekerim sonunda 2 kilo almışımmm...senin verdiklerini ben alıyorum galiba...çok mutlu oldummmm![]()
nasıl olduğunu anlatayım kuzum...benim nişanlım gibi bir nişanlın olacak seni çıldırtacak..sende sinirden homidi gırtlak yemek yiyeceksin can sıkıntısından...hoooppp alıyorsun kilo bir güzelll![]()
nasıl olduğunu anlatayım kuzum...benim nişanlım gibi bir nişanlın olacak seni çıldırtacak..sende sinirden homidi gırtlak yemek yiyeceksin can sıkıntısından...hoooppp alıyorsun kilo bir güzelll![]()
Ben diyetteyken
çiğ köfte diye sayıklarken bu yapılır mı beee
Ben yoğurt salatalık yerken offf offf![]()
klimadan dolayı acayip başım ağrıdıı![]()
topiğiniz hayırlı olsun kızlar
beni listeye eklememişsiniz:44:
kuzum resimlerine bayıldımm varyaa güle güle mutlulukla tez zamanda giy canım
QUOTE=good_heart;25079815]kızlar damardan girdiniz:18::18::18::18:
masatakvimim görme sen o yazılanları şimdilik
diyettesin![]()
QUOTE=good_heart;25079815]kızlar damardan girdiniz:18::18::18::18:
masatakvimim görme sen o yazılanları şimdilik
diyettesin![]()
bende kilo almışım tartıldım geçen gün eşim dedi kaç kilosun 55 olmuşum dedim anneme diyoki anne benim hatuna 2 gün ne yemek ne su verin azıcık zayıflasın diyo![]()
bende kilo almışım tartıldım geçen gün eşim dedi kaç kilosun 55 olmuşum dedim anneme diyoki anne benim hatuna 2 gün ne yemek ne su verin azıcık zayıflasın diyo![]()
taktik süpermiş ama ben sinir oldukca yemek yemiyorum keşke öyle olsa şimdiye obez olmuştum
![]()
Bizimkide kilo alayım die çabalıyor ama bende tık yok![]()
eee normal kuzum kilon , kaç kilo aldın ki
bende çok kızınca yemek yiyorum ama fazla almıyorum Allah'tan yoksa bende obezin obeziydim yaniii
sen diyetteysen bizde diyetteyiz o zaman
ohh süper canım güzel bir haber bu bende kilo almamaya çalışıyorum ama azcık aldım galiba:26:
bu klimalar çok kötü yaaaa her hastalığı yapıyor açsan bir dert açmasan bir dert
ekledim şimdi şeker
sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah![]()
eee normal kuzum kilon , kaç kilo aldın ki
bende çok kızınca yemek yiyorum ama fazla almıyorum Allah'tan yoksa bende obezin obeziydim yaniii
yarasın yarasın banaaabugün kırmızı bir elbise giydim..herkezin gözü bende...nazar değecekler yahuuu
![]()
55 kilo tam iyi yahuuu...gelinlikli halinde tam idealsın kuzucum bence...bende tammmmm 55 olmuşummmmm
![]()
sen diyetteysen bizde diyetteyiz o zaman
ohh süper canım güzel bir haber bu bende kilo almamaya çalışıyorum ama azcık aldım galiba:26:
bu klimalar çok kötü yaaaa her hastalığı yapıyor açsan bir dert açmasan bir dert
ekledim şimdi şeker
sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah![]()
ayy diyetteyizde veremiyrouzda yahuuu
sinirleniyorum bu yüzden!!!
ohhh yarsın kzuucuummaa[
yarasın yarasın banaaabugün kırmızı bir elbise giydim..herkezin gözü bende...nazar değecekler yahuuu
![]()
55 kilo tam iyi yahuuu...gelinlikli halinde tam idealsın kuzucum bence...bende tammmmm 55 olmuşummmmm
![]()
keşke bende kilo almak için uğraşsaydım yaa vermeye çalışıyorum bende.. poff![]()