Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
darısı başıma bir de ben alabilseydim kiloları:)

nasıl olduğunu anlatayım kuzum...benim nişanlım gibi bir nişanlın olacak seni çıldırtacak..sende sinirden homidi gırtlak yemek yiyeceksin can sıkıntısından...hoooppp alıyorsun kilo bir güzelll:9::9::9:

nasıl olduğunu anlatayım kuzum...benim nişanlım gibi bir nişanlın olacak seni çıldırtacak..sende sinirden homidi gırtlak yemek yiyeceksin can sıkıntısından...hoooppp alıyorsun kilo bir güzelll:9::9::9:

:9: taktik süpermiş ama ben sinir oldukca yemek yemiyorum keşke öyle olsa şimdiye obez olmuştum :9:

bende kilo almışım tartıldım geçen gün eşim dedi kaç kilosun 55 olmuşum dedim anneme diyoki anne benim hatuna 2 gün ne yemek ne su verin azıcık zayıflasın diyo:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9:

Ben diyetteyken
çiğ köfte diye sayıklarken bu yapılır mı beee
Ben yoğurt salatalık yerken offf offf:31::31::31::31:

sen diyetteysen bizde diyetteyiz o zaman:kkk:

sana güzel bir haberim varrr şekerim sonunda 2 kilo almışımmm...senin verdiklerini ben alıyorum galiba...çok mutlu oldummmm:32::32::32:

ohh süper canım güzel bir haber bu bende kilo almamaya çalışıyorum ama azcık aldım galiba:26:

klimadan dolayı acayip başım ağrıdıı:53::53::31::31::31:

bu klimalar çok kötü yaaaa her hastalığı yapıyor açsan bir dert açmasan bir dert:53:

topiğiniz hayırlı olsun kızlar
beni listeye eklememişsiniz:44:

ekledim şimdi şeker:34:

kuzum resimlerine bayıldımm varyaa güle güle mutlulukla tez zamanda giy canım

sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:16:

QUOTE=good_heart;25079815]kızlar damardan girdiniz:18::18::18::18:
masatakvimim görme sen o yazılanları şimdilik
diyettesin :34::34:[/QUOTE]

ayy diyetteyizde veremiyrouzda yahuuu
sinirleniyorum bu yüzden!!!

sana güzel bir haberim varrr şekerim sonunda 2 kilo almışımmm...senin verdiklerini ben alıyorum galiba...çok mutlu oldummmm:32::32::32:

ohhh yarsın kzuucuummaa:21::21::21::21:[

QUOTE=good_heart;25079815]kızlar damardan girdiniz:18::18::18::18:
masatakvimim görme sen o yazılanları şimdilik
diyettesin :34::34:

ohhh yarsın kzuucuummaa:21::21::21::21:[[/QUOTE]

yarasın yarasın banaaa :32::32::32::32: bugün kırmızı bir elbise giydim..herkezin gözü bende...nazar değecekler yahuuu :nazar::nazar::nazar:

bende kilo almışım tartıldım geçen gün eşim dedi kaç kilosun 55 olmuşum dedim anneme diyoki anne benim hatuna 2 gün ne yemek ne su verin azıcık zayıflasın diyo:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9:
:1::1::1: 55 kilo tam iyi yahuuu...gelinlikli halinde tam idealsın kuzucum bence...bende tammmmm 55 olmuşummmmm :9::9::9::32::32::32:

eee normal kuzum kilon , kaç kilo aldın ki

:9: taktik süpermiş ama ben sinir oldukca yemek yemiyorum keşke öyle olsa şimdiye obez olmuştum :9:

bende çok kızınca yemek yiyorum ama fazla almıyorum Allah'tan yoksa bende obezin obeziydim yaniii:9:

ohh süper canım güzel bir haber bu bende kilo almamaya çalışıyorum ama azcık aldım galiba:26:

bu klimalar çok kötü yaaaa her hastalığı yapıyor açsan bir dert açmasan bir dert:53:

teşekkürler canımm
bende 2 kilo vermek istiyorum aslında kilolu değilim ama 2 kilo versem fena olmaz :9:
bu arada 1 ay sonra bu saatlerde nikahım kıyılmış olacak :16:

çok fenaa çokk :52::52::52:

ohhh yarsın kzuucuummaa:21::21::21::21:[

yarasın yarasın banaaa :32::32::32::32: bugün kırmızı bir elbise giydim..herkezin gözü bende...nazar değecekler yahuuu :nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

hemen okuyalım sana :99::99::99::99::nazar::nazar:
cimcime seniiii :16::16:

Back