Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yoruldummmmmmmmm
daha yemek yiyemedimm
bu arada yenidendoğdumla konuştum
evi tutmuş nişanlısı
sürpriz yapmış:16::16::16::16:

işte bu çok güzel bir haber kuzum :46::46:
ayy ben süper bir gün geçiriyorum...bölüm hıcamız çiğ köfte yaptı...saat 11'den 12'ye kadar onu sıktı...sonra bahçeye kocaman bir masa kurduk..yaklaşık 50 kişiydik..fotolar, müzikler harikaydııı :32::32::32::32: kendime geldim:16::16::16:
kuzucum kıyamam sana..şimdi bende yoğun olucam birazdan :32::32::32: sbahın acısı çıkacak ama umrumda değil..keyfim yerine geldi :21::21::21:

bi yemeğe gideyim dedim ne çok konuşmuşsunuz yavvv :1::1::1::1:

eklemedim daha tatlım eklicektim boyutları büyük geliyor küçültmem gerekiyor :34:

bekliyoruz sabırsızlıklaa:32::32::32:
bu arada kınada ayrı düğünde ayrı davetiyemi bastırdınız:44::44::44:

ben geldimmmm...kına gecesi yapcakmışınız bende varımmmm:3::3::3::32::32::32:
sehker daviteyelerin ve nikah şekerin harikaaa
:16::16::16:

gel kuzum gell daha yapmadık davetiyeler dağıtılyoo :1::1::1::1::1::9::9::9::9: :9:23 :9:haziranda düğün varrrr:8::8::8::8::8:

bekliyossssssssssss çabukkkkk sabıszlıanıyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9::9::9:

:6::6:

Bu arada bize geveze diyenlere bak,sabah bi kalktım 14.sayfadan 32'ye gelmişsiniz,biziz demi tek geveze olan:)

:60::60::60::60::60::60::60: hepimizde aynıyız kuzummmm :9::9::9:

önümüzdeki hafta perşembe işte kınam ama ben bu cuma izne çıkıyorum çoooook işim var yinede gelmeye çalışırım topiğe

ikiside çok güzelmiş canım ama kınaya ayrı düğüne ayrı davetiye ilk defa görüyorum

canım bu cuma izne çıkıyorum ben dünya kadarda iş var önümüzdeki yani düğün haftası siteye girebilirmiyim bilmiyorum onun için bu hafta yapsak?:1:

aramıza hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsunnnn:3:

ohhh ne güzel olmuşş sanada ön alıştırma işte:1:

geldi çattı he seninde nişan günün hadi hayırlısı olsun kuzum

hoşgeldinnnnn:16::16:

ne güzel canımmm ayy ne heyecanlısındır sen şimcikk:52::52::52:

Yoruldummmmmmmmm
daha yemek yiyemedimm
evi tutmuş nişanlısı

süper bir haberr üzülüyordu ev buladı die çok sevinmiştir:16::16::16:

ayy ben süper bir gün geçiriyorum...bölüm hıcamız çiğ köfte yaptı...saat 11'den 12'ye kadar onu sıktı...sonra bahçeye kocaman bir masa kurduk..yaklaşık 50 kişiydik..fotolar, müzikler harikaydııı :32::32::32::32: kendime geldim:16::16::16:
kuzucum kıyamam sana..şimdi bende yoğun olucam birazdan :32::32::32: sbahın acısı çıkacak ama umrumda değil..keyfim yerine geldi :21::21::21:

:21::21::21::21::8::8::8::8: harika ne güzel eğlenceli geçmişşş
arada böyle yapmak insana iyi geliyo :16::16::16::16:

bende yemeğe gidiyorum :56::56::16::16:
afiyet olsun canım:56:

kızlar bana iş yerimde kına gecesi yaptı arkadaşlarım çok eylendim... :) Yedik içtik kına yaktık oooh ohhh :)

ohh ohh süper olmuş valla canım

eklemedim daha tatlım eklicektim boyutları büyük geliyor küçültmem gerekiyor :34:

heyecanla bekliyoruz canım,

ben geldimmmm...kına gecesi yapcakmışınız bende varımmmm:3::3::3::32::32::32:

zaten nerde kına gecesi var biz orda senle
:32::32::32::32::8:

Günaydın kızlar,bugün bitik durumdayım,çook bozuk moralim..
Allah rızası çin dua edebilir misiniz bana?
çok ihtiyacım var,bazı şeylerde sorun çıkıyor,şu birkaç günü istediğim gibi,sorunsuz bir şekilde atlatıp hafta sonu ist.a gitmek istiyorum,evimle ilgilenmek istiyorum,başka da birşey yok gözümde..:43::43::43:

canım tuti nişanlanıyor,evlenmiyor..

TUTİDE DEĞİŞİKLİK YAPTIM,

EDERİZ KUZUM ALLAH'IM İŞLERİNİ BİR AN ÖNCE YOLUNA KOYMANA YARDIM ETSİN İNŞALLAH. HERŞEY HALLOLUR O KADAR SIKMA KENDİNİ.

Bu arada bize geveze diyenlere bak,sabah bi kalktım 14.sayfadan 32'ye gelmişsiniz,biziz demi tek geveze olan:)

GEVEZE BU HATUNLAR YAAAA:1:

eylül daha önce yazdığım bi yerden alıntı yaptım. :54::54::54:

Dün akşama doğru eşim kocaman bi çiçek yollamış. çok güzeldi...
iş çıkışı taksime gittim eşimi bekledim gideceğimiz yeri bilmiyordum.
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucumm ama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtik keyif yapmaya
diğer yaptığım hediyeyi evde açarım dedi
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamaya ikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi. Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah

ÇOK GÜZEL BİR GÜN VE GECE GEÇİRMİŞSİNİZ SPEEDY , EŞİN NE KADAR MUTLU OLMUŞTUR KİMBİLİR. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA DOĞMASINI NASİP ETSİN, SAĞLIKLA ALIN KUCAĞINIZA BEBEĞİNİZİ

önümüzdeki hafta perşembe işte kınam ama ben bu cuma izne çıkıyorum çoooook işim var yinede gelmeye çalışırım topiğe

canım bu cuma izne çıkıyorum ben dünya kadarda iş var önümüzdeki yani düğün haftası siteye girebilirmiyim bilmiyorum onun için bu hafta yapsak?:1:

O ZAMAN YARIN YAPALIM:10: NE DERSİNİZ KIZLAR

bende öyle yapıyorum ama sahurda yenilenler çok kilo yapıyo bana :( onu nasıl engellicem onu bilmiyorum. tok tutucu şeyler yemek lazım sahurda yemek yerine kahvaltı türü yaptığın zamanda ekmek yemek zorun da kalıosun oda kilo yapıyo. aslında 5 i bir yerde çayını duydum birim amirimiz söyledi şimdi . uzman doktor. 5i bir yerde tok tutuo dedi sahurda onu içsem yanındada ekmeksiz bişey ler yesem işe yarar inşallah. :(

5İ BİR YERDEYİ İLK DEFA DUYDUM DENEMEK LAZIM ASLINDA.BEN GENELDE EKMEK YEMEMEYE GAYRET EDİYORUM ZATEN BOL SU İÇİNCE YEMEĞE FAZLA YER KALMIYOR

Yoruldummmmmmmmm
daha yemek yiyemedimm
evi tutmuş nişanlısı

AYYY SÜPER , BAK NASIL ÜZÜLÜYORDU, ŞİMDİ NEŞESİ YERİNE GELMİŞTİR ÇOK SEVİNDİM YENİDENDOĞDUM KUZUM:16:

kızlar önümüzdeki hafta iş için ptesiden çarşambaya antalyadayım. hem ziyaret hem ticaret çok sevindim yawwww :32:

HEM ZİYARET HEM TİCARET BİZİ DE GÖTÜR KISSS TATİL YAPALIM AZCIK:1:

Son düzenleme:
Ayy ben süper bir gün geçiriyorum...bölüm hıcamız çiğ köfte yaptı...saat 11'den 12'ye kadar onu sıktı...sonra bahçeye kocaman bir masa kurduk..yaklaşık 50 kişiydik..fotolar, müzikler harikaydııı :32::32::32::32: Kendime geldim:16::16::16:
Kuzucum kıyamam sana..şimdi bende yoğun olucam birazdan :32::32::32: Sbahın acısı çıkacak ama umrumda değil..keyfim yerine geldi :21::21::21:

çiğ köfte verin banada nerde ayy şimdi olsada yesek yaaa, sizin bölüm hocalarınız baya becerikliymiş, bizimkiler tembel:1:

ayy sen antalyadamısın canım valla bizim buralarda çok sıcak 6 da mesai bitiyo orda şirket hemen deniz kenarındaymış zaten dedim bikiniler içimde hazır giderim iş çıkışı hemen denize :32:

ewet cnm sen nerde yaşıyorsun. Hani şirkette çalışıyorsun deniz kıyındaysa işten sonra cuppp dalmaya :9:

Kıkandımmmm hıhhhh:19::19::19::19:

1 dk yalnış anlaşılma oldu..

Ben hamile değilim o sadece eşime güzel bir süpriz di :ssz: 1/2 sene daha bebek düşünmüyoruz acelemiz yok :49::49:

bende diyorum bu kız acaba hamilemiydi,dedim herhalde hamile ama ben kaçırdım olayları sandım kusuruma bakma kuzum:17: Istediğiniz bir zamanda allah'ım güzel bir bebek versin size:16:

Selam gelincikler nasılsınız bakalım:3:
Hava çok sıcak temizlik yapmaya kalkacam ama üşeniyorum:26:
Birden ısındı ya hava çok tuhaf:18:

Son düzenleme:
eylül daha önce yazdığım bi yerden alıntı yaptım. :54::54::54:

Dün akşama doğru eşim kocaman bi çiçek yollamış. çok güzeldi...
iş çıkışı taksime gittim eşimi bekledim gideceğimiz yeri bilmiyordum.
geldi gs lisesinin yakınında lınette panna mı öyle ilginç bir ismi olan bi yere gittik 6. kat teras katı harika manzaralı bi yerdi
yedik içtik bana hediye saat almış yavrucumm ama bileğime büyük geldi değiştirecek artık yarına alır takarım hep diyordum saat istiyorum ama alamıyorum diye
bende hediyelerini verdim ama sadece gömleğe baktı kravatı da ikisini de çook beğendi yemek tatlı sohbet derken 8:30 gibi kalktık tophaneye geçtik keyif yapmaya
diğer yaptığım hediyeyi evde açarım dedi
10:30'da eve geçtik ama geçerken bi şimşek bi yağmur dedim millet gül yağdırır sen ise yağmur yağdırıyorsun acayip bir yağmur indi eve gidemiyoruz alt geçitte kaldık
eve geldik heycanla oturdu açtı hediyelerini patiği görünce başladı ağlamaya ikimzde ağlıyoruz o yazdıgım yazıya bende onun ağlamasına
güzel bir geceydi tahmin ettiğim ve düşündüğüm gibi. Rabbim nice yıllara çıkartsın inşallah

maşalla canımın,ağzınızın tadı bozulmasın hiç inşaallah,darısı başımıza:nazar::nazar::nazar:

hayırdır inş. rabbim gönlüne göre versin.

Sende mi İst. gelin gidiyorsun?

Evet cnm İst.a geliyorum nasipse..
Allah razı olsun,canımı sıkan bi mesele var,halletmeye çalışıyorum ama taş konuyor..duaya çok ihtiyacım var..

ewet cnm sen nerde yaşıyorsun. Hani şirkette çalışıyorsun deniz kıyındaysa işten sonra cuppp dalmaya :9:

benimde denize giresim var yaaaa:32:

:emir_bebek::emir_bebek: Amin canım cümlemize inşallah

amin amin inşallah

ana bilim dalı başkanımız çok iyi adam şükür...böyle 2 aya bir etkinlik yapar :46::46::46:

böyle etkinlik yapan insanları çok seviyorum, hayat başka türlü geçmez arada etkinlik lazım büyük yada küçük

maşalla canımın,ağzınızın tadı bozulmasın hiç inşaallah,darısı başımıza:nazar::nazar::nazar:

Evet cnm İst.a geliyorum nasipse..
Allah razı olsun,canımı sıkan bi mesele var,halletmeye çalışıyorum ama taş konuyor..duaya çok ihtiyacım var..

Şimdi kıldım namazımı dua ettim sana Allah gönlüne göre versin.

İst. neresine gidiyorsun cnm

Back