Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yoruldummmmmmmmm
daha yemek yiyemedimm
bu arada yenidendoğdumla konuştum
evi tutmuş nişanlısı
sürpriz yapmış

işte bu çok güzel bir haber kuzum
ayy ben süper bir gün geçiriyorum...bölüm hıcamız çiğ köfte yaptı...saat 11'den 12'ye kadar onu sıktı...sonra bahçeye kocaman bir masa kurduk..yaklaşık 50 kişiydik..fotolar, müzikler harikaydııı kendime geldim
kuzucum kıyamam sana..şimdi bende yoğun olucam birazdan sbahın acısı çıkacak ama umrumda değil..keyfim yerine geldi

bi yemeğe gideyim dedim ne çok konuşmuşsunuz yavvv

eklemedim daha tatlım eklicektim boyutları büyük geliyor küçültmem gerekiyor

bekliyoruz sabırsızlıklaa
bu arada kınada ayrı düğünde ayrı davetiyemi bastırdınız:44::44::44:

ben geldimmmm...kına gecesi yapcakmışınız bende varımmmm
sehker daviteyelerin ve nikah şekerin harikaaa

gel kuzum gell daha yapmadık davetiyeler dağıtılyoo 23 haziranda düğün varrrr

bekliyossssssssssss çabukkkkk sabıszlıanıyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu arada bize geveze diyenlere bak,sabah bi kalktım 14.sayfadan 32'ye gelmişsiniz,biziz demi tek geveze olan:)

hepimizde aynıyız kuzummmm

ne güzel canımmm ayy ne heyecanlısındır sen şimcikk

Yoruldummmmmmmmm
daha yemek yiyemedimm
evi tutmuş nişanlısı
sürpriz yapmış

süper bir haberr üzülüyordu ev buladı die çok sevinmiştir

harika ne güzel eğlenceli geçmişşş
arada böyle yapmak insana iyi geliyo

bende yemeğe gidiyorum
afiyet olsun canım

kızlar bana iş yerimde kına gecesi yaptı arkadaşlarım çok eylendim... :) Yedik içtik kına yaktık oooh ohhh :)

ohh ohh süper olmuş valla canım

eklemedim daha tatlım eklicektim boyutları büyük geliyor küçültmem gerekiyor

heyecanla bekliyoruz canım,

ben geldimmmm...kına gecesi yapcakmışınız bende varımmmm

zaten nerde kına gecesi var biz orda senle

TUTİDE DEĞİŞİKLİK YAPTIM,

EDERİZ KUZUM ALLAH'IM İŞLERİNİ BİR AN ÖNCE YOLUNA KOYMANA YARDIM ETSİN İNŞALLAH. HERŞEY HALLOLUR O KADAR SIKMA KENDİNİ.

Bu arada bize geveze diyenlere bak,sabah bi kalktım 14.sayfadan 32'ye gelmişsiniz,biziz demi tek geveze olan:)

GEVEZE BU HATUNLAR YAAAA

ÇOK GÜZEL BİR GÜN VE GECE GEÇİRMİŞSİNİZ SPEEDY , EŞİN NE KADAR MUTLU OLMUŞTUR KİMBİLİR. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA DOĞMASINI NASİP ETSİN, SAĞLIKLA ALIN KUCAĞINIZA BEBEĞİNİZİ

O ZAMAN YARIN YAPALIM NE DERSİNİZ KIZLAR

5İ BİR YERDEYİ İLK DEFA DUYDUM DENEMEK LAZIM ASLINDA.BEN GENELDE EKMEK YEMEMEYE GAYRET EDİYORUM ZATEN BOL SU İÇİNCE YEMEĞE FAZLA YER KALMIYOR

Yoruldummmmmmmmm
daha yemek yiyemedimm
evi tutmuş nişanlısı
sürpriz yapmış

AYYY SÜPER , BAK NASIL ÜZÜLÜYORDU, ŞİMDİ NEŞESİ YERİNE GELMİŞTİR ÇOK SEVİNDİM YENİDENDOĞDUM KUZUM

kızlar önümüzdeki hafta iş için ptesiden çarşambaya antalyadayım. hem ziyaret hem ticaret çok sevindim yawwww

HEM ZİYARET HEM TİCARET BİZİ DE GÖTÜR KISSS TATİL YAPALIM AZCIK

Son düzenleme:

çiğ köfte verin banada nerde ayy şimdi olsada yesek yaaa, sizin bölüm hocalarınız baya becerikliymiş, bizimkiler tembel

ayy sen antalyadamısın canım valla bizim buralarda çok sıcak 6 da mesai bitiyo orda şirket hemen deniz kenarındaymış zaten dedim bikiniler içimde hazır giderim iş çıkışı hemen denize

ewet cnm sen nerde yaşıyorsun. Hani şirkette çalışıyorsun deniz kıyındaysa işten sonra cuppp dalmaya

Kıkandımmmm hıhhhh

1 dk yalnış anlaşılma oldu..

Ben hamile değilim o sadece eşime güzel bir süpriz di 1/2 sene daha bebek düşünmüyoruz acelemiz yok

bende diyorum bu kız acaba hamilemiydi,dedim herhalde hamile ama ben kaçırdım olayları sandım kusuruma bakma kuzum Istediğiniz bir zamanda allah'ım güzel bir bebek versin size

Selam gelincikler nasılsınız bakalım
Hava çok sıcak temizlik yapmaya kalkacam ama üşeniyorum:26:
Birden ısındı ya hava çok tuhaf:18:

Son düzenleme:

maşalla canımın,ağzınızın tadı bozulmasın hiç inşaallah,darısı başımıza

hayırdır inş. rabbim gönlüne göre versin.

Sende mi İst. gelin gidiyorsun?

Evet cnm İst.a geliyorum nasipse..
Allah razı olsun,canımı sıkan bi mesele var,halletmeye çalışıyorum ama taş konuyor..duaya çok ihtiyacım var..

ewet cnm sen nerde yaşıyorsun. Hani şirkette çalışıyorsun deniz kıyındaysa işten sonra cuppp dalmaya

benimde denize giresim var yaaaa

Amin canım cümlemize inşallah

amin amin inşallah

ana bilim dalı başkanımız çok iyi adam şükür...böyle 2 aya bir etkinlik yapar

böyle etkinlik yapan insanları çok seviyorum, hayat başka türlü geçmez arada etkinlik lazım büyük yada küçük

Şimdi kıldım namazımı dua ettim sana Allah gönlüne göre versin.

İst. neresine gidiyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…