Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
çok teşekkürler kızlar bunlar telefondan çekilen resimler çok net değil
sizlerde çok güzelsiniz
bu topicte ilk günüm ama hepinizi çok sevdim ben yahu

ayy kanyonnn

Okuyana kadar 8 sayfa yazdınız bana yazık ama yaa.

2012 gelinlerinde bi çirkin yok yav.
Kaşıyın bakalım nazar değmesinn

kaşımak lazım bencede

4000 mi abovvv araba mı alıyoz yavvv

istabuldaki biçok alışveriş merkezini gezdimm
cevahire bayılıyorum
akmerkezi hiç sevmedim

bende sevmem akmerkezi,sosyetikler var orda.
ama kanyonda güzel

şekerlerim ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan ortalığı toparlıyayım biraz karım bütün gün int başında oturdu demesin
hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonraları

tamam canım iyi akşamlar

Albüm aça aça bi hal oldum.
Tekrar açtım güzeller
bende tekrar baktım valla, çok güzel olmuşsun şeker

iyi akşamlar canım, sende paylaş bizimleri resimlerini falan. illaki düğün olması gerekmez , tabi istersen.

canım bu albümlere nerden bakılıyor

arkadaşın olarak ekli kişinin profiline girdikten sonra albüm kısmına bakıyorsun canım

alıştım kuzum bazen afalladım ama alıştım ilk zamanlarda sanki evime geri dönecekmişim gibime geliyodu

bunlardagecerim
kuzum biz bugün hiç konuşamadık nasılsın bidenemmmmmm

Kızlarrrrrr hepinize iyi haftasonları
birazdan işten çıkıp yola gidicem bursa ya yrn da balıkesir e düğün var baya yorucu geçecek haftasonu dikkat edin kendinizeee iyi akşamlarrr.

kızlarrrrrr hepinize iyi haftasonları
birazdan işten çıkıp yola gidicem bursa ya yrn da balıkesir e düğün var baya yorucu geçecek haftasonu dikkat edin kendinizeee iyi akşamlarrr.
iyi hafta sonları canımmm
iyi eğlenceler kuzumm
aynen hatta geçen otobüste ineceğim durağı kaçırdım
Annemin evine gitti aklım

Bide beni düşün benim evim 5 dk mesafedeydi
işe ilk başladığım gün eşim aradı iş çıkışıma yakın evimize gel dedii öyle aklıma geldi

aşkla yapınca işleri pil bitmez kuzum

Kızlarrrrrr hepinize iyi haftasonları

iyi hafta sonları canım sanada.iyi eğlenceler sanada. bizim yerimizede eğlen bakalım

kızlar o kına gecesinde giydiğim abiye
nişanıda eklerim isterseniz

bu arada kına ve düğündeki renk farklılığını farketmişsinizdir bilim bakalım neden

bugün ne çok kişiye baktım kim kimdi unuttuummmm yaww kafam karıştı burasıda karışıktıı ondan mıdır aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…