• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Okuyana kadar 8 sayfa yazdınız bana yazık ama yaa. :1:
Dünm mesai bitimi arkadaşımı kenarı çektim
Bak x yaptığın yanlış
aldığım mağazaya kadar aynı yerde alıyorsun iznim olmadan hemde dedim
Beyaz elbiseyide giymeye izin istemedin
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma dedim
Sana o elbiseyi gösterdim ki aynısını alma diye ama sen napıyorsun aynısnı alıyorsun olmaz ayıp dedim
Ben senden önce aldım ben aynısını sana yapsam hoşuna gider mi dedim
Ağladı sen burda benim en yakın arkadaşımsın
bugün benimle hiç konuşmadın
özür dilerim haklısın zaten o elbiseyi ben senin kadar güzel taşımadım
göğüslerim boş kaldı filan dedi
15 Dk filan konuştum
Stresliyim düğün arifesi bunlar yapılmaz geline
kalbini kırmamak için yarın konuşcaktım ama dayanamadım dedim
o elbiseyi giyersen gönül koyarım dedim
ve değiştirmiş..
Yine mavi ama başka bir elbise almışş:21::21::21::21:
Gece aradı beni anlattı yine özür diledi
ohhh çirkin olmuş ona kendi söyledi zatennn
kıızıımmmm ceviz kadar göğsün varrr nasıl giycen sen o elbiseyiii hahahahhaha ohhhh ohhhh:21::21::21::21::23::23::23::23:

Fenamıyım ben??
yok yaa değilimmmm:17:

Ohh çok iyi yapmışsın valla içimin yağları eridi benim yapamadığımı yaptın. Düğünümde yaparsa yolarım affetmem.:9:

yarın akşam saat 19.00 da nişanım var bende gram heyecan yok:1:

bende gerginim şuan ajda pekkan gibi:1: annemde dün akşam beni aldı karşısına konuştu nişanda somurtma tadını çıkar dedi bir daha başına gelmeyecek nişandı,düğündü,dernekti falan diye annem için dediklerini yapıcam...sende o anın tadını çıkar boşverrrrrrrrrrrrrrrrr zuzum

Yarın salona girdiğinde görürüm ben seni. :1:
Ben kuaförde fotografta vs o kadar rahattım ki yanımdakiler heyecandan kıvranıyolardı salona bi girdikk. :ssz:

slm kızlar bende yeni evliyim bugün kırkım çıktı:21:

good_heart
40 gün oldu mu yaaa
Dün gibiii:16::16::16:

Geliin Mevlüdü yapcak olan var mı????

Allah 40. yılınızıda aynı aşkla daim kılsın inşAllah.
Ben yapmayı düşünüyorum çünkü çeiz falans ermicem gelip evimi görsünler. Allahın kelamınıda eksik etmeyelim bu özel günümde dedim.. nazar degmesin. :nazar:

evlenip 40 ları çıkan bayanlar,allah evinizde bol bereket,bol dualı,bol huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah başkasının başkasına ettiği dualar daha etkili olurmuş dualarımdasınız inşallah evlenecek olan bayanlarada allahım evlerinde huzurlu,mutlu,bereketli,bol dualı bir yaşam sürerler...nice 40 lı senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmasın hiç...

Amiiiin. :16:

valla kırcam heee :41::41::41::41: offf yyaaaaa başım ağrıdı dünden beri...vınnn vınnnn vınnnnn :36::36::36::36::36:

şükür iyi tatlım..tedavisi devam ediyor..uzun bir tedavi süreci olacağı için bekliyoruz umutla tatlım:31::31:
çok mutlu ol şekerim :16::16::16:

kızlar bugün makyaj setine bakıcaz aşkımla...şimdi set alsamda öle 200'i geçmeyeck birşey almam lazım...lancome çok pahalı yahuu alamayız :31::31::31: bana başka markalar söleseniz..ya da tek tek ürünler söleyin ben set yapayım..

maybelline ve loreal'den maskara alıcam bu tamamdır :34::34:
ruj, fondoten, allık hangi markalarda daha iyidir..nişan-kına makyajımda kendi ürünlerimi kullanmak istiyorum çünkü :34::34:

Tatlım ben sephoradan kendime makyaj paleti aldım ev için bide ufak çanta için parçalar aldım. Cliniqueden chubby stick al harika. :9: Ve tonik, peeling içinde önerebilirim bu markayı. :34:

ben görmedim kaldırmışsın albümü bi ara yine aç kuzum

duygusal şirin sıkma kendini dua edelim herşey yolunda gidicek inşallah güzel bir nişan töreni seni bekliyor eminim

biz seninle aynı yaştayız canım benimde 25 bitti
:52::52::52::52:

bu günleri atlatıcaz canım inşallah bende çok sıkıntılıyım işten çıkmama 8 gün kaldı ama artık pes dedim

benim de 11 gün önce geldi doğamız bozuldu yaa :1::1:

diğer sevgili çok kıymetli gelin arkadaşlarım bugun daha iyiyim sabah nişanlım geldi iş yerime çay içtik
fazla duygusalım herşeyi yanlış anlıyorum ona da kırılıyorum oda bana aşkım zaten normalde çok ilgi istiyorsun
şimdi seninle iki katı ilgilenicem diyo ama neden se yine de en basit şeye kırılıyorum patronum nişanımın olacağı
günün bir gün önceside beni çok ağlatmıştı düğün olcak yine beni aynı duruma soktu yaptığım iş eğitim koordinatörlüğü
benim olmamam demek işlerin baya sarpa saracağı demek umarım öyle olur hakkımı da helal etmiyorum bu dünyanın
diğer tarafıda var iki cihanda etmiyorum etmicem

Allah yardımcın olsun kuzum inşAllah karşılığını alıcaksın..
Birazdan eklerim ama ben de istiyoruum göremedim. :26:

sağolun canlarım:16::16:Allah'ım hepimize ömür boyu mutluluk nasip etsin.:16:

Bana ne kadar tanıdık geldin yaa. Tanıyo gibiyim. Maşallah çok yakışmışsınız. :nazar:

2012 gelinlerinde bi çirkin yok yav. :21:
Kaşıyın bakalım nazar değmesinn :27::27:

:nazar:

yok şekerim fiyat hala aynı...seninkinin saks mavisi vardı aysirada banada 1300 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam :1::1::1: aysira baya kazık ama gerçekten :1::1::1: ben bir gelinlik beğendim 4000 dediler..duvak,çiçek hiçbirşeyi yoktu içinde :36::36::36:

aaaa saks masimi ben çok aradım ama bulamadım bende pudra pembesi aldım zaten çokda seviyorum:16::16::16:
benim benim nişanlığımın aynı ve bolero türban vs. ek para ödedik:26::26::30::30::30::30::30::30::30:

teyzemın kızı
yaklasık ısten cıktıktan 40*45 dk sonra varıcam kuafore
gıtmesem olmaz gıtsem bı turlu
masatakvımı bak senı dınledım gıdıyorum kınasına nıkahına
ama ıste dıger gıden kuzenleırm gıbı degılım ısten ızın almayı bıle dusunmedım hazırlanmak ıcın :51:

git bari canım yakınmış baya.

şekerlerim ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan ortalığı toparlıyayım biraz karım bütün gün int başında oturdu demesin :9::9:
hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonraları :16::16:

şekerlerim ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan ortalığı toparlıyayım biraz karım bütün gün int başında oturdu demesin :9::9:
hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonraları :16::16:
görüşürüz canımmmm:3::3::3::3::3::3::3:
Albüm aça aça bi hal oldum. :1:
Tekrar açtım güzeller :23:

:1::1::1::1::1::1:

ilksev canım harika olmışsun mutluluklar dilerimmmm:16::16::16::16:
ne kadar olmuştu evleneli:26:

iyi akşamlar kıslar herkes albüm yapıp paylaşmış kıskandım vallahi bnde bi gelinliğimi giyseydim de bnde paylaşsaydım of offfffffffff bu arada hepiniz çooook güsel olmuşsunuz allahım hepinizi nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::16::16::16:

çok teşekkürler kızlar bunlar telefondan çekilen resimler çok net değil
sizlerde çok güzelsiniz:21:
bu topicte ilk günüm ama hepinizi çok sevdim ben yahu:16::16:

mecıdıyekoy tarafınıda cok ıyı bılırım bende
had kızlar ben kactım ıyı hafta sonları acayıp panık haldeyım yorum yazamıyorumm

Back
X