- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.661
yaa good herart 3 sehker 5 maşallah rahatlayınca oluyo demekki canımm ya bendemi kilo alcmm yoksaaaaaaaaaa
başka resimlerde ekliyeyimmi kızlar ??
Egekente taşındık canm biz şemiklerde oturuyorduk daha önceden :)
kızlar biz yaşlarımız konuştuk
beyler kaç yaşındalar bakalım
benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti
Ankarada olacaksa Eymir i tavsiye ederim :))
:))) ona benzeten çok oluyorama ben pek benzetemiyorum kendimi
çok teşekkür ederim cnm. :)
ben 28 eşim 29 yaşında :))
çok güzel olmuşsun ya elbisene bayıldmteşekkür ederim canım
başka resimlerde ekliyeyimmi kızlar ??
ben 25 eşim 31 yaşında
kızlar resim nasıl ekleniyor gelinliğimi görüverin bari
zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fenaya bende stres oldukca zayıflıyorum
düğün stresinden son zamanlarda verirsem gelinlik olmazsa abooooo:44:
ekledimmmmmmmm
eminim canım evlendikten sonra 5 kilo almışım zaten
çok hoş olmusun canımmmm
Bende 3 kilo almışım
yaa good herart 3 sehker 5 maşallah rahatlayınca oluyo demekki canımm ya bendemi kilo alcmm yoksaaaaaaaaaa
hepimiz alcaz canımmmm
ne ekliim şekerciklerim anlamadım
zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fenaDD ben her türlü yiyorum genel olarak mutlu olduumda mutsuz olduğumda stresli olduğumda yorgun olduğum da hiç farketmio yeme potansiyelim çok yüksek bir tek sıcaklarda yiyemiorum
ben istanbulda oturuyorum canım
zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fenaDD ben her türlü yiyorum genel olarak mutlu olduumda mutsuz olduğumda stresli olduğumda yorgun olduğum da hiç farketmio yeme potansiyelim çok yüksek bir tek sıcaklarda yiyemiorum
KESİN BENDE ALICAM KİLO:26::26:
İst. neresinde cnm oraya gelin geliyorum bende kısmetse
Ne güzel (bana göre) keşke bende yesem
Olsun cnm alalım
en güzeli arkasını fermuar değil ipli yaptırmak alsanda versende farketmiyo. benim nişanlığım öyleydi gelinliğimde öyle o yüzden korkmuyorum
bayrampaşada oturuyoruz biz canım sen nereye geliyorsun
en güzeli arkasını fermuar değil ipli yaptırmak alsanda versende farketmiyo. benim nişanlığım öyleydi gelinliğimde öyle o yüzden korkmuyorum
bende kesinlikle ipli yaptırıcam
Şişli cnm
kızlar yoğunummmm
ben de biraz ters tepti kızlarrrr düğün yaklaştıkça daha çok yemek yedimmDD son 2 hafta 2-3 kilo aldım DD hatta gelinliğim 3 hafta önce bitmişti tam oturuodu almaya gittiğimde son hafta fermuar kapanmadı patladı D (gerçi ben onu fermuar ın bozukluğuna bağladım toz kondurmadım kendmee ) düğünden sonraa yaklaşık 3 kilo verdimm D
bende bir kaç foto ekledim :) yoğun ısrara dayanamadım ddermişim ama baktımda bu pc de hep kötü çıktığım fotolar varmış evdeki pcde düzgünleri napalım idare edices
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?