Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yaa good herart 3 sehker 5 maşallah rahatlayınca oluyo demekki canımm ya bendemi kilo alcmm yoksaaaaaaaaaa

ben de biraz ters tepti kızlarrrr düğün yaklaştıkça daha çok yemek yedimm DD son 2 hafta 2-3 kilo aldım DD hatta gelinliğim 3 hafta önce bitmişti tam oturuodu almaya gittiğimde son hafta fermuar kapanmadı patladı D (gerçi ben onu fermuar ın bozukluğuna bağladım toz kondurmadım kendmee ) düğünden sonraa yaklaşık 3 kilo verdimm D

kızlar biz yaşlarımız konuştuk

beyler kaç yaşındalar bakalım

benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti

ben 25 i doldurdum nişanlım 28 i aramızda 3 yaş var

Ankarada olacaksa Eymir i tavsiye ederim :))

:))) ona benzeten çok oluyor ama ben pek benzetemiyorum kendimi

çok teşekkür ederim cnm. :)

ben 28 eşim 29 yaşında :))

ben istanbulda oturuyorum canım

teşekkür ederim canım
çok güzel olmuşsun ya elbisene bayıldm

ya bende stres oldukca zayıflıyorum

düğün stresinden son zamanlarda verirsem gelinlik olmazsa abooooo:44:
zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fena DD ben her türlü yiyorum genel olarak mutlu olduumda mutsuz olduğumda stresli olduğumda yorgun olduğum da hiç farketmio yeme potansiyelim çok yüksek bir tek sıcaklarda yiyemiorum

GÖRDÜM CANIM YORUMDA YAPTIM MAŞALLAH SİZE... BAŞKA RESİM VARSA EKLE TABİİ.

eminim canım evlendikten sonra 5 kilo almışım zaten

çok hoş olmusun canımmmm
Bende 3 kilo almışım

yaa good herart 3 sehker 5 maşallah rahatlayınca oluyo demekki canımm ya bendemi kilo alcmm yoksaaaaaaaaaa

hepimiz alcaz canımmmm

KESİN BENDE ALICAM KİLO:26::26:

ne ekliim şekerciklerim anlamadım

ŞEKERİM NİŞANLINLA RESİMLERİNİ :)

en güzeli arkasını fermuar değil ipli yaptırmak alsanda versende farketmiyo. benim nişanlığım öyleydi gelinliğimde öyle o yüzden korkmuyorum

ben istanbulda oturuyorum canım

İst. neresinde cnm oraya gelin geliyorum bende kısmetse

Ne güzel (bana göre) keşke bende yesem

KESİN BENDE ALICAM KİLO:26::26:

Olsun cnm alalım

en güzeli arkasını fermuar değil ipli yaptırmak alsanda versende farketmiyo. benim nişanlığım öyleydi gelinliğimde öyle o yüzden korkmuyorum

ben fermuar patlamasından sonra düğmeye çevirttim DD bencede en güzeli ipli. Bnmde kına kıyafetim ipliydi hatta kınada son dk da başıma gelen olay pişmiş tavuğun başına gelmezzDD
kuaföreden geldim zaten geç kaldım evde üzerimi gycem ama elbisenin iplerini bulamıyoruz herkes her koldan arıyor yok uçtu gitti resmen DD sonuç olaraak bulamadık elbise üzerimde arkası açık kaldım öle artık elbisenin şalı vardı onu şerit halinde kesip ip yaptık

kızlar yoğunummmm

kolay gelsin canım,bende ara ara yoğunlaşıyorum

tam tersi olmuş, olsun alma hiç daha iyi.

bende ipli yaptırıyorum garanti olsun ne olur ne olmaz

bende bir kaç foto ekledim :) yoğun ısrara dayanamadım ddermişim ama baktımda bu pc de hep kötü çıktığım fotolar varmış evdeki pcde düzgünleri napalım idare edices

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…