- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.801
Kuzum ben bu modeli sevdim. Önüne gelinliğinden aplik yaptırıcağını söylemişsin öyle daha hoş olabilir. Bu biraz sade kalmış. Ben İstanbulda olsan kuaför önericektim sana.
Nişan için Msa' ya gittim. Çok ilgilendiler ve herşey tam istediğim gibi oldu.
Titiz ve güzel işleri var. Salonda aynı şekilde çok güzel.
Tesettür bölümü boş kalan herhangi bi oda gibi değil. ( bi kaç kuaför gezdim kötüydü tesettür bölümleri.)
Ben randevu için gittiğimde caddenin başından başladım hepsine girdim nerdeyse. Tek tek konuştum bunu böyle istiyorum şu şöyle olucak diye.
kimileriden tatmin edici cevaplar alamadım, bazı salonlardan hoşlanmadım.
Birde referans olarak yaptıkları türban modellerine bakmalısın. Ben istediğimde gerçekten fazlaca kuaförü eledim aklımdan.
Benim için önemliydi ve istediğim gibi oldu. Yorulduğuma değdi.
Gerçi çok bi zorluğu yoktu türbanımın ama o rüzgarda fotoğraf çekiminde bozulmadı ve akşama kadarda aynı şekilde kaldı.
Ben türbanımın üzerindekini şerit şeklinde satılanlardan aldım. Kuaförlerde olabiliyo ama çok fazla çeşit yok tabikii.
Biz batirdik herseyi ya cok cok ciddi bi kavga ettik
konu amacindan tasti
o beni ben onu sucladim
evlere gittik once normal sobra iki bira icti
normalim ben diye diye dahada batirdi suanda don ayril istiyosan dedim
bi kac gunr belli olur demis ise gitsem yazcam hepsini yoldayim ;(
selam canlar anca şimdi okuyabildim geçmişi ama fazla bakamadım baya yoruldum bütün çeyizlerim bu gün itibariyle tamamlandı. hepsi gitmek üzere odamda bekliyor artık:26:
daha bişey anlamadım ama giderken çok tuhaf olucam galiba artık yolcu olduğumu hissediyorum büyüdüğüm evde.
evdekiler bana misafir gözüyle bakıyor ne kadar çaktırmak istemesem de garip oluyorum. 2 ay 2 hafta sonra yeni hayatıma adım atacağım, YENİ BİR HAYATA merhaba diyeceğim bende o kadar yıl bekleyişten sonra, Allah'ım pişmansız etsin, hiç ayırmasın bizi birbirimizden.
Günaydınnn
Mesaj atamıyorum size. Listeye beni de ekler misiniz?
2 Ağustos'ta Bursa'da kınam var.
25 Ağustos'ta Bursa'da düğünüm ve 1 Eylül'de de Trabzon'da düğünüm var. Nikahımızda 1 Eylül'de Trabzon'da olacak :'))
günaydın canım hoşgeldin aramıza tekrar.
ekledim seni de listeye.1 Eylül Olarak yazdım..
isyanım ve masatakvimim kimin önce bebegi olacagı konusunda beni seçmişsiniz galiba,anam daha evlenmedik kıslar bi evlenelim. Allah'ım göstersin o günleri. daha çok erken şöyle 1-2 olmasa iyi olur hem birbirimize alışırız.
isyanım dayın nasıl olduuu
bende gördüm bunu allahım sabır versin inşş:26:ŞEHİDİMİZİN DÜĞÜN DAVETİYESİ...böyle şeymi olur yaa...10 gün sonra evlencekmişnişanlısının halini düşünemiyorummmm
Eki Görüntüle 448594
selam canlar anca şimdi okuyabildim geçmişi ama fazla bakamadım baya yoruldum bütün çeyizlerim bu gün itibariyle tamamlandı. hepsi gitmek üzere odamda bekliyor artık:26:
daha bişey anlamadım ama giderken çok tuhaf olucam galiba artık yolcu olduğumu hissediyorum büyüdüğüm evde.
evdekiler bana misafir gözüyle bakıyor ne kadar çaktırmak istemesem de garip oluyorum. 2 ay 2 hafta sonra yeni hayatıma adım atacağım, YENİ BİR HAYATA merhaba diyeceğim bende o kadar yıl bekleyişten sonra, Allah'ım pişmansız etsin, hiç ayırmasın bizi birbirimizden.
geçmişi fazla okuyamadım baya yorgunum çünkü.
okuyabildiğim kadarıyla yazıcam; unuttuğum varsa affola
aramıza yeni arkadaşlar kayılmış gmze ve kırmızıpapatya hoşgeldiniz kızlar
birde katılmış oda evli white_butterflies hoşgeldin canımbaşka varmı yeni katılan görmedim.
isyanım ve masatakvimim kimin önce bebegi olacagı konusunda beni seçmişsiniz galiba,anam daha evlenmedik kıslar bi evlenelim. Allah'ım göstersin o günleri. daha çok erken şöyle 1-2 olmasa iyi olur hem birbirimize alışırız.
prensesim iyi yolcuklar canımAllah işini rast getirsin canım, gönlünüze göre bir ev bulun inşallah.
Troubledoll357357 canım işten ayrılcakmışsın 30 Haziranda bir sorun çıkaramazlar canım yasal hakkın o senin. nikahını yapınca iş yerine istifanı verirken evlenme sebebi ile yazıcan o zaman alıyorsun paranı. benim birkaç arkadaşım öyle yaptılar.
ama bu aralar yasada değişiklik olacak kızlar iyice araştıralım her an kalkabilirmiş evlilik tazminatı.
eşlerimizle hitaplar konuşulmuş biz genelde aile yanında ismimizle hitap ederiz , arada canım deriz, dışarıda aşkım, sevgilim ,hayatım deriz. nikahtan sonrada hatun ve efendi eklendişehit yakınlarımıza Allah'tan sabır diliyorum... kökü kurusun bu teröristerin inşallah. bitmediler usanmadılar boş bir amaç uğruna savaşmaktan
good_heart,moonlight ,yenidendogdum,krizantem,cilt,mucizem,cgdm ve adını yukarıda yazdığım ve
forumdaki sayamadığım diğer gelincikler herkes nasıl bakalım konuşamadık bu gün hiçbirinizle.
günaydın canım işlerinin bitmesine sevindimmkızlar dolgu topuk istiyorum ben gelin ayakkabımı. Burada bir arkadaş yaptırmıştı ama kim hatırlamıyorum. Nerelerden bulabilirim bileniniz var mı?
Günaydınnn
Mesaj atamıyorum size. Listeye beni de ekler misiniz?
2 Ağustos'ta Bursa'da kınam var.
25 Ağustos'ta Bursa'da düğünüm ve 1 Eylül'de de Trabzon'da düğünüm var. Nikahımızda 1 Eylül'de Trabzon'da olacak :'))
bunlardagecer ekler seni kuzum
cümletennn günaydınnnnn canlarımmmmmm
ŞEHİDİMİZİN DÜĞÜN DAVETİYESİ...böyle şeymi olur yaa...10 gün sonra evlencekmişnişanlısının halini düşünemiyorummmm
Eki Görüntüle 448594
SABAH GUNAYDIN
cıktım
bındım
fab. dıye kelıme mesajları attım oda aynen oyle
ben konusmaktan yanayım nıye boyle yaptıgını sormaktan yanayım benım yurt dısından yedı sulale arkabalarım gelcek ne dıcem onlara ben neden gelmedı dıcem
o bana bunu nasıl yapabılıyor ben uzuluyorum ya anlamıyormu
arkadası tek degıldı canım nısanlısıda vardı
ama uyuz ettıler sureklı nısanlısının zaten gozunun yukseklerde olmadıgını ! herseye kaanat getırdıgını soyledı
sankı ben ne dedımkı
varmı bende hata
o soru sorarsa cevaplıyımmı nolcak bızım sonumuz? yol gosterın bana
Hoşbuldum :)
Çok teşekkür ederim :) Çok sevdim bu siteyi
Dattttluuummmmm günaydınnn...hoşgeldinnnnnohh çeyizlerde hazırlanmış senin ne güzellll benimkinide ramzandan 1 hafta önce açıp serip ütülücez inş
dayım hala aynı kuzum..hastanede yatıyor tadeviye devam..uzun bir tedavi süreci olacakmış :26::26:
ilk bebişi senden bekliyoruz
Dattttluuummmmm günaydınnn...hoşgeldinnnnnohh çeyizlerde hazırlanmış senin ne güzellll benimkinide ramzandan 1 hafta önce açıp serip ütülücez inş
dayım hala aynı kuzum..hastanede yatıyor tadeviye devam..uzun bir tedavi süreci olacakmış :26::26:
ilk bebişi senden bekliyoruz
okudum tatlım yazdıklarını...nişanlın baya sinirenmiş ve içkinin verdiği bir rehavetlede sana biraz ser çıkış yapmış..o pişman olacak emrak etme...ayakkabı alırken o arkadaşı neden gelmiş hiç anlam veremedim doğrusu bende :44::44::44: sanki nişanlın anlatmışta o da sana birşeyler duyurup vazgeç demeye getirmiş gibi olmuş yaniii
bugün hiç arama, sorma nişanlını bence pişman olsun canım
GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMM
geçmişi fazla okuyamadım baya yorgunum çünkü.
okuyabildiğim kadarıyla yazıcam; unuttuğum varsa affola
aramıza yeni arkadaşlar kayılmış gmze ve kırmızıpapatya hoşgeldiniz kızlar
birde katılmış oda evli white_butterflies hoşgeldin canımbaşka varmı yeni katılan görmedim.
prensesim iyi yolcuklar canımAllah işini rast getirsin canım, gönlünüze göre bir ev bulun inşallah.
Troubledoll357357 canım işten ayrılcakmışsın 30 Haziranda bir sorun çıkaramazlar canım yasal hakkın o senin. nikahını yapınca iş yerine istifanı verirken evlenme sebebi ile yazıcan o zaman alıyorsun paranı. benim birkaç arkadaşım öyle yaptılar.
ama bu aralar yasada değişiklik olacak kızlar iyice araştıralım her an kalkabilirmiş evlilik tazminatı.
eşlerimizle hitaplar konuşulmuş biz genelde aile yanında ismimizle hitap ederiz , arada canım deriz, dışarıda aşkım, sevgilim ,hayatım deriz. nikahtan sonrada hatun ve efendi eklendişehit yakınlarımıza Allah'tan sabır diliyorum... kökü kurusun bu teröristerin inşallah. bitmediler usanmadılar boş bir amaç uğruna savaşmaktan
good_heart,moonlight ,yenidendogdum,krizantem,cilt,mucizem,cgdm ve adını yukarıda yazdığım ve
forumdaki sayamadığım diğer gelincikler herkes nasıl bakalım konuşamadık bu gün hiçbirinizle.
DUN AKSam 2 arkadası vardı onlarda geldı bızle
ben zaten bozugum be adam ne takıyorsun ınsanların pesıne bızı neyse
fatıh fılan dolandık ayakkabı bulamadık ama ses etmıyor begenmıyorum surat asmıyor
sonra baska bı yere gıttık yemek yedık orada ılk maagzada buldum aldım ama begenerekmı aldın bak begendınmı dıye defalarca sordu
arkadasları nısan ayında nısanlandı
mart ayında dugunlerı dogalolarak hazırlık evresınden cok gerıdeler
ıkı aılede bırbırıne uzak
cocuklarda bırbırlerıne gıdıp gelemıyor aksam cıkamıyor yanı sevgılıden nısanlı moduna pek gecılememıs
halıyle cok uzaklar aıle meselelerıne
sureklı buarada aylık gelırlerı bızden fazla bızım ıkı aylık maas onların tek aylıgı
ıste bız yaparız bız ederız bılezıklerınıb ıle kendım alıcam bı bılezı bılmem kac mılyar fılan
anlattıkca sınırlendım sankı benımkı ona bısey anlatmısta bana masus bu muhabbetler yapılıyor gıbı
ıste nısanlısının ne kadar rahat bır ınsan oldugunu anlatıyor
bende ayakkabı begenemedım ya
baya gezdıkten sonra aldım
ben şiştim...
onlardan ayrıldık eve gıdıyoruz arabayla orada konu basladı
konu nerden nerelere geldı bılmıyorum
bır cumlemı tamamlamak cok zor oldu
aılesı para bulursa oducekmıs bende dedımkı ben sana bastan dedım bak aılenle konus yapmıcaklarsa kredı cekeyım ben(oo kendı adına cekemıyor devame den kredısı var)
alalım ıstedıgımız gıbı
sureklı boyle bı kulop bulunuyor
baya bunu zor soyledım
hararetlendı dedımkı bır yemek masası ıcın annenı ıkna etmem gerekıyor allah askına sofradamı yıcez cekelım kredı alalım ıstedıgımızı dedım
cek deıd yarın gıt cek
ama tartısıyoruz sonrada senın aılende(BENIM AILEM DIYOMUS)
sureklı koltugu 2650 aldık
pahalı vay be sımdıkı devır dıyolar
annemın en son kendıne esya alması yıllar yıllar oncedır
2 sene evvel koltugunu bız aldık
fıyatları bılmıyor koltuk ıcın degıl bır parac esya ıcın 2500 lıra gıbı tutarlar pahalı gelıyor
bunu baya geveledı
bu ne ya gıt onlara soyle benle ne alakası var ben sneın aılen ıcın ılerı gerı konusuyormuyum falan fısman dedım
sonra bu konu boyle lastık gıbı uzarken gelme dedım yapma sevmıyorsan saymıyorsan gelme bıze bende kesınlıkle sıze gelmem dedım
ben dedım geldım buaraya
bı masa bı badana bı konsol ıstıyorum sen vazgecırmeye calıstıgını dusunuyorum cunku parası yok galba dıyorum(bunları soylerkende bak keısnlıkle senınle ılgılı art bı dusuncem yok ezmıuyorum yardım etmeye calısıyorum) uzuluyorum o zaman krdı cekelım dıye teklıf ettım sen benı suclu cıkardın nerden nereye geldın dedım
agla agla öldüm
baya bagrıstık
eve bırakıyordu benı bırakma dedım ya sen gelmıceksın ben aıleme ne dıcem lutfen benı fılanca yere gotur eve goturme saat erken neden gelmedı dıcekler dedım
neysekı eve geldı
2 saat oturup kalktı
eve gıttı
kendı kendıne mesaj attı
kzuenımın kınası var cuma pazar nıkah
cuma gunu bız beraber gıderız annenler gıtsın fılan dedı ıyı tamam dedım
sonra sadeed 10 dk sonra(iki bıra ıctı) ben gelmcıem nıkaha bundan sonra ne sen bıze ne ben sıze gelmıcem sen onerdın ben kabul ettım dedı
konusmayalım dedım
ben sarhos degılım konsualım dedı
gelmıcem dedı sen ıstedın dedı
3 kere
gelme dedım sakın gelme boyle dıyorsan o gun geldıgındede sakın gelme dedım
ben ınsanlara ne dıyecegım deıdm
bılmem ne
ne dersen de demıs banane demıs uzun bır sure gıdıp gelmıcez demıs
aılenımı kotuledım demıs gelmıcem gıtmıcem ne dıyorsan de ınsanlara demıs
allah sonumuzu hayır etsın dedım
gorucez dedı ama bu sekıdle hayır gozukmuyo dedı
bende ayrılmak ısıtyosan ayrıl bu senın yarattıgın durum dedım
BI KAC GUNE CIKAR KOKUMUZ NE OLUCAK GORUCEZ DEMIS BU SEFER FARKLI DEMIS
dun kavga sırasdında cok konustugumu soyledıcenemı tutmuyormusum
bısey oldu o kredı mevzusunda ıstedıgın hersey oluyor dedı ya dedım ne ıstıyorumkı ekstrem zaten olası seyler tesekkur ederım ama bunu bana lutuf gıbı soyleme zaten evlencek herkez ıstedıgını alır dedım butcesıne gore
oradan konu gene karıstı
gorme ozaman alınana razı ol dedı
budur
napıcamı bılmıyorum
kızlar dolgu topuk istiyorum ben gelin ayakkabımı. Burada bir arkadaş yaptırmıştı ama kim hatırlamıyorum. Nerelerden bulabilirim bileniniz var mı?
kızlar günaydınnnnn ben geldimmm sanırım geçmişi okuyamıcam kızlar çoook sayfa ilerlemişnasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?