Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın canım.

Anam dikkat et kendine az bir zamanında kalmış 10 gün mü kaldı senin çok heyecanlı olmalı.

eğlence demek biz demek.
[/QUOTE]

Eveet son 100 gün derken son 10 gün geldi, balayını bekliyorum heyecanla.. Yorucu bir maraton.. cuma kuaföre gidicem, makyaz provası saç vs.. bu sıcakta makyajla nasıl dayanacagım .... takma kirpik ilkkez deneyeceğim biraz teredütlüyüm... kullanan varmı?

en iyisi umursamamak gerçekten,yoksa işin içinden çıkamayız şimdiden.düşünmekten evliliğimiz yaşayamayız yavv

kızlar speedye tecrübeye kulak verelim

Son düzenleme:
citl, çiğdem yoklar ortada...inş bulurlar burayı

inş bulurlar canım sonra cilt yine kırılmasın msj atalım kızlar

çok kırıldım dün müdürüme konuşmuyorum zaten şimdi patron adamdır bişi diyemem ona ama müdürün yaptığı çok zoruma gitti

günaydın canım.

Anam dikkat et kendine az bir zamanında kalmış 10 gün mü kaldı senin çok heyecanlı olmalı.

eğlence demek biz demek.

Eveet son 100 gün derken son 10 gün geldi, balayını bekliyorum heyecanla.. Yorucu bir maraton.. cuma kuaföre gidicem, makyaz provası saç vs.. bu sıcakta makyajla nasıl dayanacagım .... takma kirpik ilkkez deneyeceğim biraz teredütlüyüm... kullanan varmı?[/QUOTE]

ben kullandım sana tavsıyem uzun kullandırtmaman tek tek takılanlar guzel oluyor dolgun gostermek ıcın ve genede kırpıgınden uzun oluyor
ama bıraz uzun olsun dersen sahne sanatcıları gıbı olursun

ne kadar cektınız kredı?
Allah odeme kolaylıgı versın
bız 1500 fazlasına gırısmek ıstemıyoruz
ancak bodrum kata yeter gucumuz
ıkı aılede yardım etmedıgı ıcın nakıt olarak

ben kullandım sana tavsıyem uzun kullandırtmaman tek tek takılanlar guzel oluyor dolgun gostermek ıcın ve genede kırpıgınden uzun oluyor
ama bıraz uzun olsun dersen sahne sanatcıları gıbı olursun[/QUOTE]

yok mac'daki görevliyle konuştum, bana 6 numaralı bütün olanı önerdi.. fiyatı da uygun geldi 32tl kirpik, 30 tl yapıstırıcı.. ben ilk takıcam ya rahatsız edermi diye düşünüyorum sıcakta??

Ben nişanımda taktırdım
bütün olanların takma olduğu çok belli oluyor
kalıp gibi
önerim tek tek kirpiğe takılanalrı kullanmanız
hiç rahatsız olmadım ben

ama bıraz uzun olsun dersen sahne sanatcıları gıbı olursun

yok mac'daki görevliyle konuştum, bana 6 numaralı bütün olanı önerdi.. fiyatı da uygun geldi 32tl kirpik, 30 tl yapıstırıcı.. ben ilk takıcam ya rahatsız edermi diye düşünüyorum sıcakta??[/QUOTE]

Benm görümcen taktırmıştı harika oluyor bence mutlaka yaptırmalısın en azından uç kısmına yaptırmalısın ayrı bir hava veriyor

Ben yarım saatliğine kurum doktoruna gideyim kendimi 1 göstereyim... gelince okuyacagım tüm yazılanları....

ay bende geldim topiğini yeni buldum benide ekle canım 06 eylül düğünüm bu arada hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
Ben nişanımda taktırdım
bütün olanların takma olduğu çok belli oluyor
kalıp gibi
önerim tek tek kirpiğe takılanalrı kullanmanız
hiç rahatsız olmadım ben

bende yaptırmayı düşünüyorum..daha dolgun oluyor kirpikler ama fiyatlar ne kadardır acaba? bnde tek tek olanlardan istiyorum kesinlikle

bende yaptırmayı düşünüyorum..daha dolgun oluyor kirpikler ama fiyatlar ne kadardır acaba? bnde tek tek olanlardan istiyorum kesinlikle

canım porselen makyajın içinde oluyor bilmiyorum ayrı fiyatlarını ben
Porselen yaptırmıştım makyajımı
düğünde ve kınadada porselen makyaj için anlaştım

Ben yarım saatliğine kurum doktoruna gideyim kendimi 1 göstereyim... gelince okuyacagım tüm yazılanları....

git canım bir görün doktora,çok geçmiş olsun

ay bende geldim topiğini yeni buldum benide ekle canım 06 eylül düğünüm bu arada hayırlı olsun canım

hoşgeldin şekerim, ekledim senide ana sayfaya

Bu hafta sonu
bende gecelik alıcam 6lı setlerden
siz aldınız mı kızlar
Kuzenim pierre cardinin güzel onu al diyor
var mı onun 6 lı setleri
birde o tüylü kokoş terliklerden alcam hahahahh

:)) Ben de öyle hacı ne çılgın kızmışım o zamanlar ... Evet hamilelik takvimi yapalım gün gün bebeğimizi bekleyelim inşallah

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın şafaklarınız gittikçe azalıyor

valla harika geçti diyebilirimm

Evet tatlım sen burda bizden tecrübelisin o zaman sana bol bol fikir danışabiliriz demi

günaydın kızlarr

canım listeye benide eklermisin 29 eylül

hayırlı olsun tatlım Rabbim tamamına erdirsin inşallah

erkekler genel olarak hep böyle..
ama bundan sonra ipler senin elinde iyice yontacaksın ve ipleri sıkı tutacaksın

vayy taktik güzelmiş ince ince yontmak büyük sanat vesselam

ev üstüne ev olmaz tatlım ima ediyorsa bile hemen konuş kesin ve net düşüncelerini öğren bence... Hakkında hayırlısı bakalım

Günaydın tatlım... Çok karmakarışık duygular değil mi

eee olucak o kadar yavrum sonuçta büyük cesaret isteyen birşeye imza atıyoruz. bayan erkek farketmez duygular aynı sonuçta

Ahhh o müdürler yok mu müdür fıkrasını biliyormusunuz. o aklıma geldi bütün organlara sormuşlar vs vs. Ayıp hikaye anlatırsam ban yiyebilirim ondan anlatmıyorum

Vuuu son 10 gün mü
Hakkında hayırlısı şekerim Rabbim geçim versin inş.

Çok haklısın borç harç deyip güzelim günlerimizi mahvetmeye değmez borçlar bir şekilde ödenir gide zaman geri gelmez ...
tadını çıkartın...

Herkese günaydın ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…