- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
yeni topiğimiz vatana millete hayırlı olsun
günaydın kızlarr
gunayydın good
Ben ıyıyım dıyeyımde ıyı olayım
sen nasılsın
yeni bir hayatın mıhtarı geldiiii
çok şükür iyiyim canım, dün ayakkabımıda aldım ya kına için.baya rahatladım kaldı gelin ayakkabısı
günaydın canım
yorumunu gördüm
good_heartım canım dün forumdan sinirli ayrılmışsın özel mesaj attım sana ama gelmedi mi . ne oldu kuzum nie sinirlendirdiler seni
isyanım bu yüzük gerçekten güzel, benim babanneminde var böyle yüzüğü saklıyorum ben, çok şık duruyor. alınınca güle güle tak kuzum, küpelerde çok şık ve uyumlu olmuş
mmouusse ve kardelen3434
hoşgeldiniz canlar...
ne var ne yok bakalım
Evet canım belkıde kısmet degılmıs ev
ınsallah buluruz gonlumuze gore 29 tatıle cıkıyorum esyalar gelecek evımızı buluruz ınsallah
benım oglum var canım 2.5 yasında neredeyse ama pek bellı etmıyorum
ya bısey soyleyın kızlar sımdı olay soyle gelısecek ben dıcem adam boyle boyle demıs o umursamıs olacak muhtemelen
yada ev bulamazsak eskı evlere otururuz dıyecek buna benc ok karsıyım
sankı boyleonların tarafa hatta annelerıyle aynı eve gıdelım ıması yapacak
ben otururum aynı bınada
eyvallahta benım cocugum va rkım bakacak ona ben ıse sabah 6.3 gıdıp aksam 5.3 evde oluyorum evde tekmı kalacak annem 30 dk mesafede olacak mecburıyetten suanda bızım aılemıze yakın tasınıyoruz
oradan koparsa kopar kayıs
tamam derım calısmım ben oturalım sızın ust kata
tam kelımelerle anlatılcak bısey degıl bu
sızın tarafa yakın bızım tarafa uzak muamelesı yapacaklar yapıyorlar ses cıkaramıyorlar
ama bende buydum yanı o en bastan benım bır cocugum oldugunu cocugumu bırakmıcamı cok sevdıgımı hem bılıyordu hemde ben defalarca baska bır erkek ıcın evladımdan vazgecmeyecegımı dıle getırdım
yanı bu ev olmama ısı bızım aramızı bozacak
susarsam catlıcam harbıden
susmazsam sankı korkuyorum ben nısanlıma bı kere demıstım ustelık cokta hafıftı sen benıme vlenmek ıstedıgım kadınmısın
bunlaırn lafını edıyorsun demıstı
kı mevzu bu kadar bıle degıldı
off sacmaladımmm uzattımmm
soyleyıs bıcımım nasıl olmalı nasıl dogru ıfade edebılırım kendımııı
valla kafasını tıktıklasakta biz sinirlenmekle kalıyoruzbenimki ilk yıllarda hiç unutmadıı...şimdi hatırlatsamda önemsemicek diye korkuyorum
o zaman da düğün zamanına yakın diye atlamaz inşallah
günaydın kızlar
şükür elhamdülillah iyi olmaya çalışıyorum kuzum
dün akşam dedi müdür good kargo var tamam dedim adres cariden bak var dedi tamam dedim yine neyse sorun yok baktım cari adres var rehberime baktım ordada farklı var napayım bilemedim dedim bunu en iyi parton bilir aradım adresi söledim bu adresi doğrumu aman allahım bir bşladı bağırmaya neye uğradığımı şaşırdımsiz iş bilmiyomusunuz siz iş yapmıyomusun bizim X firması o dedi şok oldum kaldım öylece ben buraya başlayalı 1.5 sene oldu ilk kez duydum ben o firmay meğersem patronun kaynının şirketiymiş neyse müdür geldi oda bi fırça attı hemde patron telefonda açık hem onunla konuşyo hem bize kızıyoo.
dedim ben nerden bileyim ilk kez duydum hem 2 farklı adres var ben napayım dedim
sonuç olarakta patron adresi yanlış anlamış olan ban aoldu yine
kızlarr düğünümüze 3 ay var ev kiralıycaz burda biz. daha ne ev tuttuk ne nişey çok erken diye. ne zaman dan sora ev tutmamız lazım sizce ya bana fikir verseniz?
benimde temmuzda doğum günüm var atlamaz inşallah ne diyim. ama benim nişanlım kendi doğum günü unutulduğu zaman baya bir bozulur.böyle sürpriz bekler hepöyle bi nişanlım var atlarsa bende onun doğum gününü atlarım vallahi.
günaydın kızlar
dün akşam dedi müdür good kargo var tamam dedim adres cariden bak var dedi tamam dedim yine neyse sorun yok baktım cari adres var rehberime baktım ordada farklı var napayım bilemedim dedim bunu en iyi parton bilir aradım adresi söledim bu adresi doğrumu aman allahım bir bşladı bağırmaya neye uğradığımı şaşırdımsiz iş bilmiyomusunuz siz iş yapmıyomusun bizim X firması o dedi şok oldum kaldım öylece ben buraya başlayalı 1.5 sene oldu ilk kez duydum ben o firmay meğersem patronun kaynının şirketiymiş neyse müdür geldi oda bi fırça attı hemde patron telefonda açık hem onunla konuşyo hem bize kızıyoo.
dedim ben nerden bileyim ilk kez duydum hem 2 farklı adres var ben napayım dedim
Ya git konuş kayınvaliden kayınbabanla
biz borçla evlencez ben düğün takılarımı borca yatırmak istemiyorum
xxx ben yapcam herşeyidiyor
az kaldı bunlar bunlar alıncak para lazım
siz oğlkunuzun ne kadar maaş aldığını biliyorsunuz
yetişemiyoruz filan de
bozulursada nişanlınla aran en fazla 3gün
bıraksın kayınvaliden kendine laptop almayıda çeyize yardım etsin
çok yüz veriyorsun
binsinler tepene
Aynen yaa çok üzüldüm bekledim yani ama hiç bir plan yapılmamıştı
neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakcaz
Valla kırarım kafasını
son 1 ay kala diyebilirim. biz evi satın aldığımız için 2 ay öncesi oldu ama çeyizlerim falan hep 15 gün önce gitti
senden bahsediyorum zaten kız
aslında bak ben eşime ilk en büyük süprizleri yaptım şimdi kendisi diyor öyle güzel şeyler yapıyorsun ki altında kalmamak için düşünüyorum.
bence sende öyle yap unutursa unutma o utansın
yok kuzum ya geç değil..temmuz başı ortası iyi olur bizim içinaynen bizde temmuzda bakmak istiyoruz. hatta nişanlım ağustosta evi tutcam diyo. çünki o burda tek kalıo ailesi boluda. hem kendi evine hem tuttuğumuz eve kira vermek istemiyorum diyo e bende hak veriyorum. tuttuğumuz evde kal dedim düğüne kadar ama bu seferde kira fazla oluyo şu an oturdupu evde kuzeniyle kalıo kirayı da yarı yarıya ödüyolar. ev kiraları çok yüksek zaten. ama iş yerindeki arkadaşlarım çok geç kalmışsın felan diyince kafam karıştı.
Aptallar...kendiler yanlış anlıyor elemanlarına kızıyorlar...sana bilgi vermezlerse sen nereden bileceksin o firmayıgünaydın kızlar
Ya git konuş kayınvaliden kayınbabanla
biz borçla evlencez ben düğün takılarımı borca yatırmak istemiyorum
xxx ben yapcam herşeyidiyor
az kaldı bunlar bunlar alıncak para lazım
siz oğlkunuzun ne kadar maaş aldığını biliyorsunuz
yetişemiyoruz filan de
bozulursada nişanlınla aran en fazla 3gün
bıraksın kayınvaliden kendine laptop almayıda çeyize yardım etsin
çok yüz veriyorsun
binsinler tepene
Aynen yaa çok üzüldüm bekledim yani ama hiç bir plan yapılmamıştı
neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakcaz
Valla kırarım kafasını
hahahadoğru diyosun ona öyle bi hediye ve sürpriz yapıcam ki aklı şaşcak valla
günaydın kızlar
uygun olurmukı cok yuz goz olmazmıyız bu sebebten
nısanlımdan habersız ben hanı yumusak tonla soyluyorum yapcaz bı ev tutulsun dedıler ya hafta bası
problem onlarda degıl bence benım nısanlımda bı sıkıntı var
calıstırmasın benı oturayım gıdelım aılesının apartmanına sankı ev varda ben gıtmıyorum 800 lıra kıra
neyse basınızınetını yemıyım ya sızınde karısık mevzu
sızı dınlıyorum ben sıstım ben anlatırken sızıde sısırmıyım
benimde temmuzda doğum günüm var atlamaz inşallah ne diyim. ama benim nişanlım kendi doğum günü unutulduğu zaman baya bir bozulur.böyle sürpriz bekler hepöyle bi nişanlım var atlarsa bende onun doğum gününü atlarım vallahi.
Bakıyorum bakıyorum sayfa ilerlemiyor meğersem burdaymışsınız
Harika bir isimle çok güzel olmuş topikkkkk
Bu aralar herkes nişanlısından sıkıntılı heralde benmkide bir acayip oldu sinir stres içinde bişi sormaya korkar oldum araıyor tlf uzun konuşmuyorum sormuyorum bile ne yapıcaz die hiç uzatmıyorum tlf kapatıyorum keyfi bilir
isyancım oyle dıyorsunda mutfak dolabı olmayan evede auynı parayı ıstıyor hatta buyukse daha yuksek yepyenı evede aynı parayı ıstıyorlar
bılmıyorum ben eskı ev ıstemıyorum
bı bodrum katmı satın alsak napcak bılemeıdm soyle 95 bın lıaray abı ev buldum netten 25 nakıt bulsak gerısı kredı 5 sene
sakınlestırıcı alsam ıyı olacak
Kız sende yahuu adres sormaya patron mu aranır
Carideki teli ara sor hangi adres diye
müdürede sormana gerek yok
biz böyle birşey için patronu arasak işten çıkarırlar
patronun sekreteri eski gereksiz maiileri temizlemedi diye işten çıkardılar yani
Uygun olur niye olmasın söyle istekleirni
Ev için boşuna kira ödeyeceksiniz
Ağustosta tutsan olur canım
[COLOR=#4b0082 .!.:
buradayız canım hoşgeldin. bende bu sıralar fazla uzatmamaya karar verdim tamam dicek bişey yoksa kapayalım diyorum. kapatıyoruz teli, uzatmamak en iyisi galiba[/COLOR]
Aynen oh kafam rahat oluyor en azından nasılsa sona yaklaştıkca tutuşacak ozaman görücem işte
Takılsın bakalım biraz daha böyle
Günaydın kızlar son 10 gün benim için.. Şuan rahatsızım üşütmüşüm.. 45 kiloya düştüm.. ama mutluyum. İş yerinde son haftam. Bugün arkadaşlar bana eylence hazırlıyor :) sizler de buyrun ... Hepinizi öpüyorum.. Herkes mutlu olsun Rabbim mutlu huzurlu etsin herkesi....
kızlar gunaydın ne guzel bir konu ne guzel bir başlık olmuş olmuş. yeni bir hayat.... zaman daraldıkça hem mutluluğumuzun hemde hüznümüzün arttığı o yeni hayat... bende nişanlıyım nasipse iki ay sonra bende yeni hayatıma adım atıyorum
Kız sende yahuu adres sormaya patron mu aranır
Carideki teli ara sor hangi adres diye
müdürede sormana gerek yok
biz böyle birşey için patronu arasak işten çıkarırlar
patronun sekreteri eski gereksiz maiileri temizlemedi diye işten çıkardılar yani
Uygun olur niye olmasın söyle istekleirni
Ev için boşuna kira ödeyeceksiniz
Ağustosta tutsan olur canım
citl, çiğdem yoklar ortada...inş bulurlar burayı
Günaydın kızlar son 10 gün benim için.. Şuan rahatsızım üşütmüşüm.. 45 kiloya düştüm.. ama mutluyum. İş yerinde son haftam. Bugün arkadaşlar bana eylence hazırlıyor :) sizler de buyrun ... Hepinizi öpüyorum.. Herkes mutlu olsun Rabbim mutlu huzurlu etsin herkesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?