Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yeni topiğimiz vatana millete hayırlı olsun

günaydın kızlarr

günaydın kızlar

gunayydın good
Ben ıyıyım dıyeyımde ıyı olayım
sen nasılsın

şükür elhamdülillah iyi olmaya çalışıyorum kuzum

yeni bir hayatın mıhtarı geldiiii

çok şükür iyiyim canım, dün ayakkabımıda aldım ya kına için.baya rahatladım kaldı gelin ayakkabısı

günaydın canım
yorumunu gördüm

dün akşam dedi müdür good kargo var tamam dedim adres cariden bak var dedi tamam dedim yine neyse sorun yok baktım cari adres var rehberime baktım ordada farklı var napayım bilemedim dedim bunu en iyi parton bilir aradım adresi söledim bu adresi doğrumu aman allahım bir bşladı bağırmaya neye uğradığımı şaşırdım siz iş bilmiyomusunuz siz iş yapmıyomusun bizim X firması o dedi şok oldum kaldım öylece ben buraya başlayalı 1.5 sene oldu ilk kez duydum ben o firmay meğersem patronun kaynının şirketiymiş neyse müdür geldi oda bi fırça attı hemde patron telefonda açık hem onunla konuşyo hem bize kızıyoo.
dedim ben nerden bileyim ilk kez duydum hem 2 farklı adres var ben napayım dedim
sonuç olarakta patron adresi yanlış anlamış olan ban aoldu yine

Ya git konuş kayınvaliden kayınbabanla
biz borçla evlencez ben düğün takılarımı borca yatırmak istemiyorum
xxx ben yapcam herşeyidiyor
az kaldı bunlar bunlar alıncak para lazım
siz oğlkunuzun ne kadar maaş aldığını biliyorsunuz
yetişemiyoruz filan de
bozulursada nişanlınla aran en fazla 3gün
bıraksın kayınvaliden kendine laptop almayıda çeyize yardım etsin
çok yüz veriyorsun
binsinler tepene

valla kafasını tıktıklasakta biz sinirlenmekle kalıyoruz benimki ilk yıllarda hiç unutmadıı...şimdi hatırlatsamda önemsemicek diye korkuyorum

Aynen yaa çok üzüldüm bekledim yani ama hiç bir plan yapılmamıştı
neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakcaz

o zaman da düğün zamanına yakın diye atlamaz inşallah

Valla kırarım kafasını

kuzum aynı olaylar benımde basıma defalarca gelıyor bılıyormusun
hersyeı bılmek zorundasın duymak ısıtmek fıkır yurutmek zorundasın
bu ara ıste sorun olmasa barı kaldıracak durumda degılım ıstahım bıle yok bı hafta on gundur panıkten

kızlarr düğünümüze 3 ay var ev kiralıycaz burda biz. daha ne ev tuttuk ne nişey çok erken diye. ne zaman dan sora ev tutmamız lazım sizce ya bana fikir verseniz?

son 1 ay kala diyebilirim. biz evi satın aldığımız için 2 ay öncesi oldu ama çeyizlerim falan hep 15 gün önce gitti

senden bahsediyorum zaten kız
aslında bak ben eşime ilk en büyük süprizleri yaptım şimdi kendisi diyor öyle güzel şeyler yapıyorsun ki altında kalmamak için düşünüyorum.
bence sende öyle yap unutursa unutma o utansın

aman bu patronlar hep mi kaprisli olur yahu bizimkide öyle

uygun olurmukı cok yuz goz olmazmıyız bu sebebten
nısanlımdan habersız ben hanı yumusak tonla soyluyorum yapcaz bı ev tutulsun dedıler ya hafta bası
problem onlarda degıl bence benım nısanlımda bı sıkıntı var
calıstırmasın benı oturayım gıdelım aılesının apartmanına sankı ev varda ben gıtmıyorum 800 lıra kıra
neyse basınızınetını yemıyım ya sızınde karısık mevzu
sızı dınlıyorum ben sıstım ben anlatırken sızıde sısırmıyım

hahaha doğru diyosun ona öyle bi hediye ve sürpriz yapıcam ki aklı şaşcak valla

yok kuzum ya geç değil..temmuz başı ortası iyi olur bizim için
Aptallar...kendiler yanlış anlıyor elemanlarına kızıyorlar...sana bilgi vermezlerse sen nereden bileceksin o firmayı

Benimde doğum günüm temmuzda...hadi kızlar herkez doğum gübü tarihini yazsın

Son düzenleme:

Kız sende yahuu adres sormaya patron mu aranır
Carideki teli ara sor hangi adres diye
müdürede sormana gerek yok
biz böyle birşey için patronu arasak işten çıkarırlar
patronun sekreteri eski gereksiz maiileri temizlemedi diye işten çıkardılar yani

Uygun olur niye olmasın söyle istekleirni
Ev için boşuna kira ödeyeceksiniz
Ağustosta tutsan olur canım

aman hepsi bir alem bu erkeklerin ellerinde olsa hiç kutlamıcaklar

buradayız canım hoşgeldin. bende bu sıralar fazla uzatmamaya karar verdim tamam dicek bişey yoksa kapayalım diyorum. kapatıyoruz teli, uzatmamak en iyisi galiba

yeniden doğdum sakin ol, 5 yıl iyi aslında benim evli olup 10 yıl ödeyecek arkadaşlarım var. aman ne olursa olsun bodrum katı alma sakın. sonra pişman olursun. 5 yıl bekle güzel istediğin gibi olsun evin.
ama sana önce bi sakinleştirici verelim

amann bu müdürü dövesim geldi şimdi sanki karşısında çocuk var ne bağırırısın adam.
herşeyi anında bilmez zorundamısın canın yaaaa , Allah bilir sorsan adama o hayatta bilmiyordur heee ık mık eder cevap veremez kendi

sakinleş bakalım kuzum , boşver sinirli hareket etme sen

ama semt semt degısıyor kucuk bır semt bızım orası bılıyorsun yanı anlıyorsundur
hepı topu 4-5 daıre var kıralık
bı 3-4 tyanede eskı evlerden kıralık var
bı semt ıcın cok az bır rakam bu

eskı maıllerı sılmemek ıcın sekreter ısten cıkarmakta acayıp olmus yaw
aslıdna bızde hep boyle seylerı fab mdurune soruyoruz patrondan sonrakı kısı partron genelde olmuyor buarada zaten
ama oda boyle seyler der
cunku oyle carı fılan nedır bılmem bızım fırma 30 kısılık

Günaydın kızlar son 10 gün benim için.. Şuan rahatsızım üşütmüşüm.. 45 kiloya düştüm.. ama mutluyum. İş yerinde son haftam. Bugün arkadaşlar bana eylence hazırlıyor :) sizler de buyrun ... Hepinizi öpüyorum.. Herkes mutlu olsun Rabbim mutlu huzurlu etsin herkesi....

[COLOR=#4b0082 .!.:

buradayız canım hoşgeldin. bende bu sıralar fazla uzatmamaya karar verdim tamam dicek bişey yoksa kapayalım diyorum. kapatıyoruz teli, uzatmamak en iyisi galiba
[/COLOR]

Aynen oh kafam rahat oluyor en azından nasılsa sona yaklaştıkca tutuşacak ozaman görücem işte

Takılsın bakalım biraz daha böyle

kızlar gençsiniz ya bırakın olsunuz borç borç olmadan evlenmek cidden çok zor..

Bizimde 10 yıllık ev kredisi borcumuz var kaldı geriye işte 9 yıl kafama sizden çok takıyorum ama artık umursamıyorum bile borç olsun napalım.

Sağlıklı huzurlu olalım gerisi hikaye kazasız belasız evlenin herşeyiniz güzel olsun yeter bırakın derdiniz bu olsun böyle konuşşsanız da borcunuz azalmaz ki

gerçi bu söylemek istediklerimi evlendikten sonra 2*3 ay geçince anlacaksınız

Son düzenleme:

Darısı bizim başımıza.

Ayrıca çok geçmiş olsun dikkat et kendine az kaldı güzel güne

kuzum biz patronu herzaman ararız bişeyi teyit etmek için senin çalıştıın firma çok büyük biz o kadar büyüyemedik daha. bişey olacağı zaman arar söyler bizi yada biz ararız ilk defa aramıyoruz carideki bütün telefonları aradım hiçbirinede cvp verilmediler cep şirket ne varsa aradım sonuç yoktu yani böyle bişey için kızacak biri değildir patron müdür neyse nede o harzaman aynı
ama patron değildir şok oldum o yüzden:26::26::26:

citl, çiğdem yoklar ortada...inş bulurlar burayı

çoğu kişi yok kuzum. ben diğer topiğe yazım zaten burayı bulurlar bence.

bu arada yeni yeni arkadaşlar görüyorum konuyu okuyorlar

günaydın canım.

Anam dikkat et kendine az bir zamanında kalmış 10 gün mü kaldı senin çok heyecanlı olmalı.

eğlence demek biz demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…