- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.161
Yaa ben de vücudumu bronzlaştırmak istiyorum ama zararlı diye duydum ya nasıl güvenicez:44:BEN GIRMEK ISTIYORUM AMA HIC GIRMEDIM
kac seans gırıyorsun
kar bronzlugumu ne muhabbetı var
hmm baska
ayaktamı gırıyorsun
acıma oluyormu
solaryumda leke oluyormu
soyulma oluyormu
Canım çok kolay bi köfte tarifi veriym sanaprenses : gecmıte yazmıstım yemek tarıfı ıstıyorum canımm
köfteli bı tarıf olabılır
bırde mercımek
yesıl veyahut kırmızı ha?
????????????????:) herkes hakettiği hayatı yaşar.
onuda kınada kullanmayı dusunuyorum cnm oda aklımda :)))
yada şöyle yapalım bana da atın tabi de. Benim olmadığım durumlarda anasayfada yönetim birimde olanların birine atalım.
Mesela ;
ıslatılacaklardan biri sorumlu olsun
nişandan biri
kınadan biri
düğünden biri
ama asıl sorumluların dışında diğer yönetimdekilere de mesaj atılsın ki onlarda bilsin.olurki dalgınlığımıza gelir birbirimize hatırlatırız.
Olurmu canlar ????
özellikle isteyen biri varsa yazalım yoksa beraber belirleyelim kızlar.
hımm peki o zaman bende bunu baya beğendim
aslında bende çıkış müziğimi trakya karşılaması istiyorum
yöresel müzikle çıkış çok keyifli oluyor sen ne düşünüorsun
aynen bu sarkı tatlım tesadufen dınledım ve ıste bu dedım cok az zaman kaldı hala ortada sarkı yok :)))
ewt güzel şarkı ama ben şahsen seçmezdim bu şarkıyı dans müziği olarak
Ya ben hep şöyle düşünüyorum herkesin bildiği ama eskimeyen dinlerken sıkılmasınlar eşlik etsinler hep bir ağızdan istiyorum öyle bir müzikle olacak ilk dansım Allah izin verirse.
kızlar dugunde bu magnetlerı dagıtıcaz nasıl sızce
ınt sıparıs verdık elımıze ulastı cok hosumuza gıttı bızım
hatıra kalsın ıstedık
Eki Görüntüle 447451
Aşk varsa herşey yoluna girer cnm
canım benim baya bir var ama gelince zevkle atacam sana mesaj
bu arada ben ağustos sonu bayramdan sonra çıkıyorum işten kızlar....
çok zordur eminim canım ben ailemden kimseyi kaybetmediğim için bu duyguyu anlayamıyordum dedem vefat edince biraz olsun anlamaya çalıştım. Geçenlerde babam mide kanaması geçirmişti. Ama o kadar kötüydü ki her yere kan kustu az da değil ağız dolusu o an tek düşündüğüm babamın ölmemesiydi ilk defa o duyguyu yaşadım çok korktum. Zaman dediğin gibi buna çare değil yokluğuna asla alışılamıyormuş allah yarımcınız olsun bir gün hepimizin başına gelecek takdiri ilahi
engelledik ama ya boş konuşanları napıcaz
yani bencede daha sonra mesela devir etmek isteyen yada yeni devir almak isteyen söler yer değiştirirler ben isterdim cok olmak ama pc bozuk
ben kınalardan olurum ama bazen çok yoğun oluyorum yetişemeyebilirim:26::26:
ewt güzel şarkı ama ben şahsen seçmezdim bu şarkıyı dans müziği olarak
Ya ben hep şöyle düşünüyorum herkesin bildiği ama eskimeyen dinlerken sıkılmasınlar eşlik etsinler hep bir ağızdan istiyorum öyle bir müzikle olacak ilk dansım Allah izin verirse.
Elfmmm çiğdem ve kaybını bilmediğim diğer arkadaşlar
Hepinizin başı sağolsun
Özellikle aileden birini kaybetmez çok zor arkadaşlar Allah sabırlar versin
Sizi çok iyi anlıyorum ben de 7 sene önce kaybettim annemi
Yeri hiç dolmuyor hep acı bir yerde saklı kalıyor olmadık yerde de çıkıveriyor malesef
Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim
Kalanlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
kızlar hızınıza yetısmem mumkun degıl
gecmıs cok hızlı ılerlıyor muhabbet super ama ben hepsını okuyana kadar sayfalar artıyor
ben en ıyısı damdan duser gıbı konuya gıreyım:44:
bız gene kapıstık her seferınde oldugu gıbı bu seferde cıddıyız
mutsuzum gururluyum
en son dugun muzıgı konusuluyordu sanırım.
bende dans muzıgı olarak kutsi melek ve kenandan en kıymetlimi dusundum ama hala kararsızım
TUTİ tesekkur ederım hosbuldum:)
kızlar dugunde bu magnetlerı dagıtıcaz nasıl sızce
ınt sıparıs verdık elımıze ulastı cok hosumuza gıttı bızım
hatıra kalsın ıstedık
Eki Görüntüle 447451
kesinlikle tatlımBen yardım ederim kzuucum sana
eminim good_heart ve isyanda eder
CANIMM xcoook tesekkurlerr mercımek kırmızı mercımek demıı ?Mercimek çorbası tarifi yazıyorum sana
Göz kararı mercimek haşla
haşlarken içine
1 patstes kabukları soyulmuş
doğra küçük küçük küp şekline
onuda at
içine büyük bir soğanı
bütünlüğnü bozmadan bıçakla 2 3 yerinden kes
onuda at suya
3-4 dal maydonuza yıka at içine
hepsi kaynadıktan sonra
soğan bütünü bozulmaz zaten soğanı ve maydonozu çıkar at çöpe
kalan malzemeyi blendrdan geçir
üstüne göz kararı çok sulu olmayacak şekilde su koy kaynamış olsun
ayrı tavada tereyağ ile nane yak kat içine
mükemmellll
zevkle yee
köfte tarifi en sevdiğimi yazayım
MALZEMELER (4 Kişilik):
500 gr. koyun ve dana karışımı kıyma
1 adet yumurta
2 küçük dilim bayat ekmek
1 baş soğan
150 gr. kaşar peyniri
Yeteri kadar kıyılmış maydanoz, tuz, kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
Koyun ve dana karışımı 500 gr. kıymaya bir adet soğan rendeleyin. Islatılmış ekmek içini, bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi de katarak iyice yoğurun. Yoğururken bir çorba kaşığı su ilave ederseniz köfte daha yumuşak olur. Hazırladığınız köfteleri, her iki taraflarını pembeleştirerek ayçiçek yağında ateşin altını fazla açmadan kızartın. Kızaran köfteleri bir tepsiye dizerek üstlerine küçük parçalar halinde kaşar peyniri koyun. Kızdırılmış fırına sokup, peynirler eriyinceye kadar 10 dakika bekletip, çıkarın, peynirilerin üstüne ince kırmızı biber ekin. Haşlanmış sebze ile servis edebilirsiniz.
Allah rahmet eylesin canım3 yıl once vefat ettı kızlar
Mekanı cennet olsun canım kusura bakmayın acmıs olduk konuyu :26:başın sağolsun cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin bnde babamı 6 yıl önce kaybettim
canım seni zaten 5 yada 6 dkkadan başlatırlar vücüdun alışsın diye ama bırakır düğün zamanı girersen ilk girdiğinde de 5 dkkadan başlatırlar bence bekle düğün zamanı başlarsın 1 hafta 1er gün arayla gitsen 5 dk dan başlasan daha sonra yükseltiyorlar daha iyi olur senin için
ucuz olduğunu senden duydum canım eğer üyeliğin varsa uygun fiyat uyguluyorlar. tabut gibi geliyor başta ama zamanla alışıyorsun tamamen kapatmıyorsun kapısını hafif açık bırakıyorsun
bikininle girebilirsin tatlım ama bikini izi hoş durmaz gelinliğinde ben çıplak giriyorum senin tercihin bu
altında cıplakmı ?
sen kaca gırıyorsun pekı hep uygun goruyorum ben fıyatları ya
düşünmek zorundayız tabi canım bu kadar sene babasıyla birlikte oturmak için beklemedim sonuçta kendi yuvamızı kurmak istiyoruz ki ben yapamam yani büyük konuşmak istemiyorum ama evimde çok rahatım ben şortlar askılılar evlenincede öyle olucam babası gelirse olmaz rahat olamam. Hayırlısı canım anlaşamadıktan sonra zaman geçmez haklarında ve hakkımızda hayırlısı olsun
Kendı annesı vefatmı etmıs canım
çiğdemcim başın sağlosun canım rabbim yerinde dinlendirsin ordan dualarınyla senin yanında zaten bu mutluluğuna annende tanık oluyordur.
bende bırı oldugu zaman tepkı veremıyorum yengemı ananemı kaybettım 1 damla goz yası dokemedım bununda bı sınır bozuklugu oldugunu dusunuyorumkızlar yaa bazen annemle tartıştığımda nişnalım hep bana kızar sen haklı olsan bile o annen başında olduğu için şükret der nişanlımda annesini 8 yıl önce kaybetti o kadar zor günler geçirdi ki hep destek verdim ona ama yinede mutsuzluğunu belli etmezdi. Bir gün birlikte dizi izliyoruz bir kadın vardı annesine o kadar benziyordu ki ben bişey demeden baktım gözlerinden yaşlar süzülüyor bende tutma kendini ağla dedim ama bende ağlıyorum bir yandan hıçkıra hıçkıra ağlarken ilk defa gördüm o kadar özledim ki tarif edemem sana dedi bende o kadar çok seviyordum ki çok ağlamıştım hala kendi annem gibi üzülürüm ve ben bu konularda çok gaddarım ağlayamam o duyguyu paylaşamam kimseyle.
çiğdemcim canım allahtan çok sabır diliyorum tatlım allah mekanını cennet etsin sana ve sevdiklerine de bol sabırlar versin
ıstıfamı ettın?bu arada ben ağustos sonu bayramdan sonra çıkıyorum işten kızlar....
kıradamıydınız sızde canımçalışıcam kuzum ama işyerinde sorunlar var tahammül edemiyorum artıkbirkaç ay ara vercem sonra yine iş arıcam çok zor iş bulmakta ama napym ya
Yaa ben de vücudumu bronzlaştırmak istiyorum ama zararlı diye duydum ya nasıl güvenicez:44:
Canım çok kolay bi köfte tarifi veriym sana
Yarım kilo yada 250 gr yani kişi sayısına göre dana etini al..
Pul biber kara biber tuz kimyon vs ekstradan sevdiğin baharat varsa karıştır yoğur..
İçine az da yani 1 tane yada 2 tane de sarımsak rendele..
Az da sıvıyağ karıştır yoğur o eti..
Sonra yassı yassı yıvarlaklar oluştur..
Teflonda pişir..
Yanında sarmısaklı yoğurt ve patates kızartması mükemmel oluyo
????????????????
bizimlede paylaş canım fikir olsun
tatlım aslında dusundugun sey cok gusel ama su var kı bende nısanda tarkanın cok eskı bı sarkısıyla dans ettım. öle dedıgın gıbı herkez hep bır agızdan eslık etmıyor bılınse bıle ayrıca ıyıkıde etmedıler. bız bırbırımızın gozlerının ıcıne bakarak sureklı bırbırımıze söledık ınan kız tarafı ve erkek tarafı dıye ayırt etmeden herkez agladı o halımızı anlata anlata bıtıremedıler aylar gecsede. hatta o kadr kopmusuz kı atrafımmızda donup gul yaprakları atmıslar onu hıc hatırlamıoz vıdeo da gorduk
kesinlikle tatlım
aşk varsa herşey yoluna girer gerçektenm
bende zevkle paylaşıcam.
canım hayırlısı olsun bende temmuz sonu düşünüyorum işten çıkmayı
canım çok geçmiş olsun geçti bitti düşünme artık, zor durumlar bunlar.
başınız sağolsun.dedenin mekanı cennet olsun. bende çok üzülmüştüm dedemi kaybettiğimdedediğn gibi takdiri ilahi.
doğru söyledin vallalaf attı gitti
evet canım bende öyle düşünüyorum, tutu ki başkası istedi ona veririz illa her zaman biz olacağız diye bişey yok.
sen yardım edebidiğin kadar edersin canım sıkma canını , sağol kuzum benim..
tamam kuzum.
yok sen mesela ilk sorumlu ol kınalardan. bize de atarlar sen yoğunken biz bakarız, yada sen söylersin yoğunum diye zaten konuşuyoruz yaa gün içinde de.
bende yine ıslatmadan sorumlu olayım eskisi gibi
bu konuda görev paylaşımı yapalım kızlar. varmı isteyen?
en azından gözümüzden kaçmaz , kimsede darılıp gücenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?