• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hoş geldin canım şarkıların çok güzell oyy o dakikaları düşünmek şuan kalp çarpıntımı hızlandırıyor

bende ıkısı arasında secım yapıcam canım.
aynen benımde karnıma agrılar gırıyor. cok heyecanlı olsa gerek.
bırde nerede oturabılecegımıze karar versek evlılık stresı cok meret bıseymıs:37:

Yaa ben de vücudumu bronzlaştırmak istiyorum ama zararlı diye duydum ya nasıl güvenicez:44:

canım özel kremleri var onu sürüyorsun zararı aza indirgemiş oluyorsun asıl önemli olan güvenilir yere gitmeniz kameraya almasınlar sizi çıplakken :52:

kızlar dugunde bu magnetlerı dagıtıcaz nasıl sızce
ınt sıparıs verdık elımıze ulastı cok hosumuza gıttı bızım
hatıra kalsın ıstedık

Eki Görüntüle 447451

çok hoşş canım yaa bende nikah için düşünüyorum kendi aramızda olacağı için bu tarz da istiyorum bana link verebilir misin ne kadar da eline ulaştı benim 3 haftam kaldı ve hala karar veremedimm

CANIMM xcoook tesekkurlerr mercımek kırmızı mercımek demıı ?
neden soganı cıkardıkk

Allah rahmet eylesin canım :43: Allah sabır versın

Mekanı cennet olsun canım kusura bakmayın acmıs olduk konuyu :26:

bende bırı oldugu zaman tepkı veremıyorum yengemı ananemı kaybettım 1 damla goz yası dokemedım bununda bı sınır bozuklugu oldugunu dusunuyorum

ıstıfamı ettın?
bende bakalım nolcak bugun gelmedı yarın napcam o kadar sıkıntılıyımkı :43:

kıradamıydınız sızde canım :43:

ohh yazayım bunlarııı bennn defterıme

Kırmızı mercimek canım
çünkü sopanı bilendrdan geçirince acımsı oluyor
böyle yapınca soğanın öz suyunu alıyor zaten

kızlar prensesın v erdıgı bu tarıfle etler nasıl yassı olacak kus bası olmayacakmı bu etler?

kınana katılamadım kuzum...ama akşam bende küçük bir kutlama yaparım senin için :34::34:
geçmişi çok az okudum..akşam inş daha ayrıntılı okurum...:31::31::31:

Seni arayım diye nişanlımı aramışım
:):):)
offf telefonu unutmak iyi olmadı yaa
akşam erken cıkcam
söz var biliyorsun

dayın nasıl oldu?

ay ne kadar acemı gordum kendımı yaaa
teflonda pısır dmeıs prenses kızart demıyor suylamı pısırıcem bılmıyorum anacımm ya:ssz:

kızlar sıze bısey danısıcam:16:
sımdı sızce oturdugunuz semtte kalmak mı? herkesten uzak baska bır semte gıtmek mı?
ılk basta uzaklasmak mı yoksa aıle ve arkadaslara yakın olmak mı?
ozetle yardan mı gecmelı serden mi:2:

Çok güzel bende düşünüyorum cnm böyle birşey :34:

saol tatlım

amin canım allah tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin
bu arada şehitlerimiz için de dua edelim allah ailelerine sabır versin

hoş geldin canım şarkıların çok güzell oyy o dakikaları düşünmek şuan kalp çarpıntımı hızlandırıyor

:46::46::46::46: çok beğendim zaten fotolarına baktım çok zevklisin şekercim

saol sekercım tesekkurler:)))

Aklıma geldikçe yazarım cnm :34:

Bir tuaf oldum okuyunca:(

Ne güzel ve mutlu size :nazar:

rabbım hepımıze böle gusel dakıkalar yasatsın :)))

Yaa ben de vücudumu bronzlaştırmak istiyorum ama zararlı diye duydum ya nasıl güvenicez:44:

canım özel kremleri var onu sürüyorsun zararı aza indirgemiş oluyorsun asıl önemli olan güvenilir yere gitmeniz kameraya almasınlar sizi çıplakken :52:

çok hoşş canım yaa bende nikah için düşünüyorum kendi aramızda olacağı için bu tarz da istiyorum bana link verebilir misin ne kadar da eline ulaştı benim 3 haftam kaldı ve hala karar veremedimm

tatlım bı haftada ulasıyo elıne bız bın tanesını 60 tl ye yaptırdık ben sımdı sana özelden lınkı atarım

kızlar sıze bısey danısıcam:16:
sımdı sızce oturdugunuz semtte kalmak mı? herkesten uzak baska bır semte gıtmek mı?
ılk basta uzaklasmak mı yoksa aıle ve arkadaslara yakın olmak mı?
ozetle yardan mı gecmelı serden mi:2:

evlendikten sonrası için mi diyorsun?
Bence uzak olmak mantıklı..

tatlım aslında dusundugun sey cok gusel ama su var kı bende nısanda tarkanın cok eskı bı sarkısıyla dans ettım. öle dedıgın gıbı herkez hep bır agızdan eslık etmıyor bılınse bıle ayrıca ıyıkıde etmedıler. bız bırbırımızın gozlerının ıcıne bakarak sureklı bırbırımıze söledık ınan kız tarafı ve erkek tarafı dıye ayırt etmeden herkez agladı o halımızı anlata anlata bıtıremedıler aylar gecsede. hatta o kadr kopmusuz kı atrafımmızda donup gul yaprakları atmıslar onu hıc hatırlamıoz vıdeo da gorduk :1:

ayy siz söyleyince aklıma geldi bizim de eskilerden çok sevdiğimiz bir şarkı var ümit sayın gülbeyaz gül bunda mı dans etsek ama çok ağır sanırım ooy kuzum yaa o an zaten gözümüz hiç bişey görmüyor bizde öyleydik benimki habire elimi öpüyor falan gözlerimiz birbirinden ayrılmıyor heyecan tavan durumda ahh o güne gittim yine. Bi ara nişanlımla erkek kardeşi salonda karşılıklı oynadılar anneleri vefat ettiğinden beri ikisi birbirine daha çok bağlandılar onlar salonda ikisi oynarken herkes ağlamaya başladı o kadar çok istiyordu ki bizim evlenmemizi göremedi :5: nikahtan sonra allahım nasip ederse ziyaretine gitmeyi çok istiyorum

Kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocaman öptüm gelincikler bana kim sorumlu olacakların listesini versiseniz oldu msj cekerseniz cok sevirim öptüm sizi

atarız canım..

Ben yardım ederim kzuucum sana
eminim good_heart ve isyanda eder

tamm kuzum öneri bekliyorum

kızlar dugunde bu magnetlerı dagıtıcaz nasıl sızce
ınt sıparıs verdık elımıze ulastı cok hosumuza gıttı bızım
hatıra kalsın ıstedık

Eki Görüntüle 447451

aaa çok beğendim

fena değil tatlım...:34::34::34: öğle arasında yanındaydım dayımın :34::34::34: doktorlar şimdilik ameliyata gerek görümüyorlarmış çok sevindik :46::46:

ohhh süper canım çok sevindim..çok geçmiş olsunnnn.

ben ve isyanın yazıdğını görmedin mi???
Bunlaardageçerrr:52::52::52:

okuyamıyorum kiiiiiii ben yazana kadar 3 sayfa ilerliyor hep geriden geliyorum valla:52:

Back