- Konu Sahibi ezgi_canan
-
boyun uzun canım,58de harika görünürsün ,umarım başarırsın sende ben gibi
allah bağışlasın paşanı canım,boyun baya uzunmuş maşallah,ama kilonda çok fazla,bence 2 öğün değil 3 öğün yapmalısın sık sık ye,ara öğünlerinide atlama sakın,başarırsın emin ol
bende 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim,5 yaşında oğlum,4 yaşında bide kızım var,170 boyundayım;
62yle hamile kaldım hamilelikler arka arkaya olunca gelen kilo gitmeden tekrar hamile kaldım,son doğuma 76yla girdim,süt olsun diye yerken devamlı 80ni buldu,zayıflamaya karar verdiğimde kızım 4 aylıktı,ve 1 sene gibi bi sürede 56ya indim,şimdiye kadar çok fazla kiloda almadım,59-60 gibi sabitlerdeyim bi süredir tekrar 55e inmek için uğraşıyorum,reglim başladı dün,bitsin tekrardan tam gaz devam yolabu sefer kararlıyım 14 marta kadar 55 inerim inşallah
herkeze bol iradeler,inşallah herkez hedefine biran önce iner
Ayyy ben biktim artik denemedigim diyet kalmadibugun yeter artik dedm ve basladim tam 60 gun veriyorum kendime gunde iki ogun bol su ve spor
Bugun bende annemin yaptigi sicak pogacalara dayanamadimbense bı turlu dıyete başlayamıyorum.eşim abur cubur sevıyo bende dayanamıyorum malesefhadı ona dayandım dıyelım ekmeksız hıç doymuyorum sorunum ekmek sanırım
Merhaba artık bende karar verdim zayıflayacağım uzun zamandır kiloluyum kilom ağır geliyor bana bu yükten kurtulmam lazım kalın belim koca göbegim yan simitlerim var bir an önce kurtulmak istiyorum biliyorum uzun bir zaman ve sabır gerekiyor
yaza ince girmeyi istiyorum büyük kabanla dolaştım kıs boyu kalın kazaklar giydim ama yaz geliyor artık bütün yazı tşört üstü kazakla ve montla geçirmek istemiyorum kendime göre diyet uygulayacağım saglıklı beslenecegim tavsiyeleriniz olursa dinlerim...
YAPACAKLARIM <3
gün içinde 3 ana 2 ara ögün yapacagım
günde 3lt su içecegim
haftada 5 gün yürüyüş yapacagım
sebze, et ürünleri, corba ile menü yapacagım salata ve yoğurt ekleyecegim
akşam 6 dan sonra hiçbişey yemeyecegim
günde 2 3 bardak bitkiçayı içeçeğim
hamur işleri sekerli yiyecekler aburcubur yasaklıyorum kendime
Canım benimm liste harika tam da doğru kilo vermek için uygun bir liste.. Zaten her şeyi biliyoruz, geriye uygulamak kalıyor, bu yolda da yine destek olalım birbirimize
Yarın sabah tartılıp başlıyorum ben de
Geldiğine çook sevindim, birbirimizi yalnız bırakmayalım
Merhaba çıtır hatunlar
Uzuun bir zaman sonra tartıldım ve tartıda 63,7 kg gördüm
Bu benim tartıda gördüğüm en büyük rakam.. Ama sorun etmiyorum çünkü hepsinden kurtulacağız
Ben nezle oldumm
Canım hçbir şey yemek istemedi bugün, C vitaminine yüklendim, 2 portakal yedim sadece
iyi akşamlar günlüğüm
Bugün ki menüm
sabah 1 dilim cavdar ekmegi 3 siyah zeytin beyaz peynir sekersiz cay
ara sekersiz türk kahvesi
1 kırmızı elma
öglen haşlanmıs karnıbahar
2 kasık yoğurt
ara 10 badem (tek tek saydım)
akşam 1 kase şehriye corbası..
limonlu salata
su 2.5 lt spor leslie 3 mil
Bu günü bu sekilde atlattım suan cok aç hissediyorum kendimi galiba midem küçülene kadar böyle olcak
spor olarakta leslie abla ile yürüdüm ne kadar yoruldum böyle kilom fazla oldugu için zor hareket ettim valla
müthiş harika bi menüü,,böyle devam edersin inşallah canım
iyi akşamlar günlüğüm
Bugün ki menüm
sabah 1 dilim cavdar ekmegi 3 siyah zeytin beyaz peynir sekersiz cay
ara sekersiz türk kahvesi
1 kırmızı elma
öglen haşlanmıs karnıbahar
2 kasık yoğurt
ara 10 badem (tek tek saydım)
akşam 1 kase şehriye corbası..
limonlu salata
su 2.5 lt spor leslie 3 mil
Bu günü bu sekilde atlattım suan cok aç hissediyorum kendimi galiba midem küçülene kadar böyle olcak
spor olarakta leslie abla ile yürüdüm ne kadar yoruldum böyle kilom fazla oldugu için zor hareket ettim valla
Bayıldım menüyeMaşallah hep böyle devam eder inşallah, darısı başıma
Ben de leslie 3 mile yapıcam spor olarak.
Su hastalıgı bi atlatayım hayırlısıyla da :2:
merhaba Canan bende karar alanlardanım 15 kilo vermem lazım .şu an 80 kiloyum ya sen hedef nedir...ve şu anda haşlanmış göğüs eti yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?