Yeni Bir Ben İçin kilo verecegm HEDEFİME ULAŞACAGIM <3

Cnm 6 ogunu denedim bende pek ise yaramadi bekarkende bi 10 kiloyu boyle 2 ogunle verdim

Ayyy ben biktim artik denemedigim diyet kalmadi bugun yeter artik dedm ve basladim tam 60 gun veriyorum kendime gunde iki ogun bol su ve spor

bense bı turlu dıyete başlayamıyorum.eşim abur cubur sevıyo bende dayanamıyorum malesef hadı ona dayandım dıyelım ekmeksız hıç doymuyorum sorunum ekmek sanırım

Canım benimm liste harika tam da doğru kilo vermek için uygun bir liste.. Zaten her şeyi biliyoruz, geriye uygulamak kalıyor, bu yolda da yine destek olalım birbirimize
Yarın sabah tartılıp başlıyorum ben de
Geldiğine çook sevindim, birbirimizi yalnız bırakmayalım

Son düzenleme:

Edacımm canım hoş geldin iyiki geldin tabiki destek olalım daha önce yaptık yine yapacagız inşallah
hadi bakalım bekliyorum :)

Merhaba çıtır hatunlar

Uzuun bir zaman sonra tartıldım ve tartıda 63,7 kg gördüm

Bu benim tartıda gördüğüm en büyük rakam.. Ama sorun etmiyorum çünkü hepsinden kurtulacağız

Merhaba çıtır hatunlar

Uzuun bir zaman sonra tartıldım ve tartıda 63,7 kg gördüm
Bu benim tartıda gördüğüm en büyük rakam.. Ama sorun etmiyorum çünkü hepsinden kurtulacağız

canım bnde bu gün sabah tartıldım 77.700 cıktı
evet cnm yaz gelmeden kurtulalım artık şu kilolardan

Son düzenleme:
Büyük bir motivasyonla başladım ama hafta sonu yine beni yoldan çıkardı
Menülerimi yazmaya utanıyorum valla
Yarın menü de yazmaya başlarım inşallah

Günaydınnnn günlüğümm

Bugün erkenden kalktım kahvaltımı yaptım şimdi sekersiz türk kahvesi içiyorum spor öncesi akşam menüleri toptan yazarım haydi sporaa

Ben nezle oldumm
Canım hçbir şey yemek istemedi bugün, C vitaminine yüklendim, 2 portakal yedim sadece

iyi akşamlar günlüğüm
Bugün ki menüm

sabah 1 dilim cavdar ekmegi 3 siyah zeytin beyaz peynir sekersiz cay

ara sekersiz türk kahvesi
1 kırmızı elma

öglen haşlanmıs karnıbahar
2 kasık yoğurt

ara 10 badem (tek tek saydım)

akşam 1 kase şehriye corbası..
limonlu salata

su 2.5 lt spor leslie 3 mil

Bu günü bu sekilde atlattım suan cok aç hissediyorum kendimi galiba midem küçülene kadar böyle olcak
spor olarakta leslie abla ile yürüdüm ne kadar yoruldum böyle kilom fazla oldugu için zor hareket ettim valla

Son düzenleme:

müthiş harika bi menüü,,böyle devam edersin inşallah canım

Bayıldım menüye Maşallah hep böyle devam eder inşallah, darısı başıma
Ben de leslie 3 mile yapıcam spor olarak.
Su hastalıgı bi atlatayım hayırlısıyla da :2:

Bayıldım menüye Maşallah hep böyle devam eder inşallah, darısı başıma
Ben de leslie 3 mile yapıcam spor olarak.
Su hastalıgı bi atlatayım hayırlısıyla da :2:

inşallah canım sendende bu sekilde menü bekliyorum
dısarı cıkamadıgım için evde yürümek için iyi bi spor leslie tavsiye ederim sıkılaştırıyor canım

Son düzenleme:
Sabah kahvaltıyı 8.30 9.00 arası kahvaltı yapıorum 11 de ara ögün 1 de ögle yemegi 3 de tekrar ara ögün akşam yemeginide 4 te yiyorum akşamı 6 ya dogru yemek isterdim ama okula gittigim için erken yemek zorundayım yoksa cok acıkıyorum okuldan 8 de geliyorum eve geç oluyor hiç bişey yemiyorum bu şekilde ayarladım mecburen..
sabah kahvaltıdan biraz sonra türk kahvesi içip sporumu yapıorum aralarda, yemek öncesi ılık suyumu içiyorum ama sürekli tuvalete gitmek bana çin işkencesi gibi geliyor

Son düzenleme:
merhaba Canan bende karar alanlardanım 15 kilo vermem lazım .şu an 80 kiloyum ya sen hedef nedir...ve şu anda haşlanmış göğüs eti yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…