Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm merhaba öncelikle sen zatan salona yazıldıysan orda sana istediğin bölge egzersizleri verirler. Yemek için diyorsan onu bılmıyorum ama ben ekmek yemiyorum porsiyonalrım bildim bileli küçüktür. bende evde egzersiz yapıyorum evim sahilde gunde 1-2 satt yürüyorum. Ama popo kaldırma egzersizleri bacak içi dışı basen ehgzersizleri yapıyorum 3 aydır. bacak içlerim gitti bunu bana kuzenım hamamda benı tanıyan kızlarda fark edip söyledi. biraz daha sıkılaşıcam bacak içlerim tamamdır. popmda çook buyuk fark var sadece basenlerim kaldı. birde göbeğim yok ama kas yamaya çalışıyrum müthiş bir başarı var. yavaş yavaş yaza kadar müthiç olucak.arkadaşlar yeni başlıyorum bugün yazıldım bir spor salonuna. yeni başlayan biri için program çıkarabilecek birileri var mıdır bu konuda bilgili olan? Sanırım besyocular yapabiliyor. Yardım lütfen
Canımm merhaba öncelikle sen zatan salona yazıldıysan orda sana istediğin bölge egzersizleri verirler. Yemek için diyorsan onu bılmıyorum ama ben ekmek yemiyorum porsiyonalrım bildim bileli küçüktür. bende evde egzersiz yapıyorum evim sahilde gunde 1-2 satt yürüyorum. Ama popo kaldırma egzersizleri bacak içi dışı basen ehgzersizleri yapıyorum 3 aydır. bacak içlerim gitti bunu bana kuzenım hamamda benı tanıyan kızlarda fark edip söyledi. biraz daha sıkılaşıcam bacak içlerim tamamdır. popmda çook buyuk fark var sadece basenlerim kaldı. birde göbeğim yok ama kas yamaya çalışıyrum müthiş bir başarı var. yavaş yavaş yaza kadar müthiç olucak.
[video]http://www.izlesene.com/video/popo-kaldirma-hareketleri/679080[/video] pop hareketi ilklerde zorlanırsın ama alışırsın zamanla. Ama benım sana tavsiyem ilk 1 hafta plates yoga yap eklermlerin kasların ısınsın açılsın allah korusun kas yırtılması yaşama sonra lik paylaşıcam bak onlarada.benim de bacak basen ve kol problemim var çok aşırı şekilde. Nasıl egzersizler onlar?