- Konu Sahibi hayatttnur
-
merhabalar bende bu konuyu yenı öğrendım ve yarın bilinçaltı yolculuk seansına gidicem çok heyecanlıyım ve inanılmaz merak edıyorum, okuduğum bı kitap sonrası çok ilgimi çekti ve seansa gitmeye karar verdım kitabın adı yolculuk yazarı brandon bays okumanızı kesınlılle tavsiye edıyorum gecen hafta seansa bı arkadasım gıttı ve gayet memnun sımdı bende gıdıcem sonucları yazarım
Ben de merak ettim şimdi, izlenimlerini yazarsan çok memnun olurum,merak edenlere yardımcı olur belki.
Bu arada bir site linki vereyim. Hasan "sonsuz" Çeliktaş, tavsiye ettiği,çevirdiği filmlerin listesini bir araya toplamış.
http://www.spirituelfilmler.com/filmler/
merhaba cumartesı gunu selda hanımla seansım umduğumdan da iyi geçti ne çok biriktirmişim içimde 6-7 tane sorunuma gıttık bazıları bıldığım bazıları bılmedığım sorunlar şu an o kadar rahatlamış hissediyorum ki buna ben bile inanamıyorum, eylülde tekrar gidicem, seans 2 saat sürdü bana ise yarım saat gibi geldi ama kesınlıkle ne hipnoz ne de başka bısey tamamen uyanık oluyorsunuz ve sadece gözlerınız kapalı gevşemenıze yardım edıyor telkınlerle o kadar
Selamlar
Ben hisleri biraz kuvvetli bir insanım. Ama hiç böyle konulara ilgim yoktu. Sadece annemin secret kitabını okuması ile bendeki bazı şeyleri anlamlandırması ile bu konulara ilgi duymaya başladım.
Birkaç örnek vermek istiyorum. Mesela ben üniversitedeyken dolabıma bir araba fotoğrafı yapıştırmıştım. Öyle acayip bir araba merakım yok. Ama beğendim demek ki.. Aradan bir kaç ay geçti annem arabayı değiştirmeye karar verdi. Sonradan farkettik ki aldığımız araba dolabın üstündeki fotoğrafla aynı..
sonra işe başladım.3 senedir bankacıyım. Geçen sene Haziran ayında verilen hedeflerden çok bunaldığım bir dönem bir kağıda birşeyler karalamışım. Hedef istemiyorum, müşteri istemiyorum, baskı istemiyorum...prim de vermeyin canımı da almayın gibi.. bir ay sonra telefon geldi Genel Müdürlük için mülakata çağırıldım. Ondan 1 ay sonra da başladım..
Bunlar tabi ki çok istemekle ve Allahın bunu takdir etmesi ile alakalı..
Son bir kaç haftadır da sizin yatağa yatıp düşünüyrum dediğiniz süreçten geçiyorum. 3 senelik bir ilişkim var. bana çok bağlı bir adamdı. Beni kıskansana, beni çok sevsene derdi. ben hep bir mesafe bırakmıstım. bazen kötü de davrandım. 2-3 hafta önce ayrılmak istediğini söyledi. Şok oldum. O beni bırakamazdı. Nasıl olurdu? Günlerce ağladım. Annem bile hastalanıyordu ağlamalarım yüzümden. Sonra düşündüm. Neden ağlıyorum?
-O beni nasıl bırakır? bu ego yüzünden mi?
-3 sene ilişkiye emek verdim adam tam işe girdi ve ayrıldık olamaz böyle birşey diye düşündüğümden mi?
Hayır bu kadar basit olamazdı. Benim ağlamalarım tamamen zamanında verdiği değeri kullanıp atmam ve onu bu kadar katılaştırmamdan kaynaklıydı. Üzerine düşündüm ve buluştuk. Sana barışalım demeyeceğim ama özürlerim ve teşekkürlerim var dedim. Katı bir biçimde beni dinledi. Özürlerimi diledim. Bunu anlamamı ve egomu yenmemi sağladığı için teşekkürümü ettim. Tam ayrılacağız sanıyordum, zaman verelim mi kolay değil 3 seneyi bir kenara atmak dedi. Şuan tabiki eskiye dönmüş değiliz (döner miyiz bilmiyorum) ama en azından gönlüm inanılmaz rahat..
Paylaşmak istedim. Umarım sıkmamışımdır..
Hepimizin böyle bir enerji yüklemesine ihtiyacı oluyor zaman zaman. Ücret çok pahalı mıydı peki?hayır ev ödevi gibi bi,şey yok okuduğum kitaptan etkilenerek gittim seans sonrasında pozitif enerji yüklemesi yapılıyor ve zaten birşey yapmaya gerek kalmıyor, şu anda hayata daha pozitif bakıyorum ve kendımı daha iyi hissediyorum, bu seans tecrubesını herkesın bır kez olsun yaşamasını önerırım
Selam,ne güzel anlatmışsın,Allah kalbine göre veriyor demek ki...
Bazen kolayı zorlaştıran bizleriz.Şartları,insanları zorluyoruz istediğimiz olsun diye.Oysa her gün berrak bir zihinle istediklerimizi detaylıca düşünsek; bir kenarlara not etsek,zamanla olmaması içn bir neden yok.İnanıyorum ki insan bir süre sonra hayalden bir adım öteye,eyleme geçiyor. Yani fit bir vücut isteyebiliriz,uzun süre de hayalini kurarız,ama beslenmemize dikkat edip,egzersize başlayınca istediklerimiz daha kolay olur.
İlişkinizde herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.Eminim bu bilinçle olayları tartıp düşündükçe,karşı tarafa empatiyle yaklaştıkça işler öyle ya da böyle br yola girecektir.
Naçizane sana tavsiyem,o kişiden bağımsız olarak, nasıl bir ilişki istediğini,bu konudaki hayallerini netleştirmen. Böylece ne istediğini,karşı tarafa (kim olursa olsun) neler verebileceğini,nelerden asla taviz vermeyeceğini bilirsin,böylece her ikiniz için de sağlıklı bir yol bulmuş olursun.
Aslinda suan tam bu asamadayim. Ne istedigimi dusunuyorum. Ona da sure verdim. Mesela ben sigarayi biraksn istedgm icin birakmisti. Ama yeniden baslamis. Ona dedim ki sigara yuzunden babami kaybettim ve travmami biliyorsun.bundan sonra sen olsan da olmasan da sayende ogrendiklerimin yolunda gidecegm. Ama sigarayi kabul edemiyorum kusura bakma. Bu ctesi izne cikiyorum. Geldigimde konusalm.sende neyi isteyip neyi istemediklerini dusun.eger orta yol bulamazsak ayriliriz zor da olsa. Bu evlenip 2 sene sonra bosanmaktan iyidir.. bu tatil bana, bu ayrilik ona iyi gelecek umarim
Hayat gercekten akip gidiyor. Hersey elimizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayatttnur -
seans 300 tl ama bence deyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?