Flört etmemizin sebebi de birbirimize yüz yüze duygularımızı söyledik, ben sevdiğimi söyledim ama kız hoşlandığını söyledi, yani flört ederken duygularımız vardı ve biliyorduk. Ama önemli olan ve kafama takılan bir soruyuda size sormak istiyorum, herkese aynı şeyi soruyorum şu an.siz bu yazdıklarınızda gerçekten ciddi misiniz? ne demek tokatı hak etmişti! kibar olursan tepene çıkar falan,nasıl bir düşünce tarzıdır bu.medeniyetten anlamadığınız çok belli kusura bakmayın.
konu sahibi lütfen dolduruşa gelmeyin. takipten çıkarmamış olması gurursuz olduğu anlamına gelmiyor. ya da onda aklı olduğu. gerçekten bu hareketi yapınca çocukça duracağını ve onu önemsemiş gibi görüneceğini düşünmüş olabilir. ve siz bu konuyu onunla konuştuğunuzda daha flört aşamasındaymışsınız tabii ki lafınızla hareket etmeyecek.daha sizi sevip sevmediği bile belli değil o sırada. bence şu an içten bi'şekilde düşüncelerinizi onunla paylaşın. endişelerinizi ve hislerinizi. kızın görünürde hiçbir suçu yokken terk etmez acımasızlık olur.ayrıca ben de bazı eski sevgililerimi takipten çıkarmıyorum,telefon numaraları da duruyor. seviyor muyum şimdi hepsini? ya da gurursuz muyum?
kaldı ki sevgiliniz dürüstmüş gerçekten,size en başından beri hiç söylemeyip gizli gizli stalklayabilirdi. öyle iş çeviren de çok emin olun. adını söylememiş zaten sizinle paylaşmasaydı haberiniz bile olmayacaktı.ben sevgilinizi bir kadın olarak samimi buldum.
Ben de kızla aynı durumdayım ama ben gerçekten sevmişim ama sizden şimdi bir başka soru sormak istiyorum, onun eski sevgilisini hala sevip sevmediği yönünde. Sizce de hala seviyor mu kızın dediklerine göre söyler misiniz ?Bak bu kiz yarali.Sevme seklini degistirmesi cok normal.Ben de mesela yaraliyim iliski konusun da ben de degistirecem bundan sonra.
Arkadaş flört etmeden önce eski sevgilisi hakkında soru sormuştu, herkese sordum size de sorayım, kızın verdiği cevaba göre eskiyi hala seviyor mu söyleyebilir misiniz ?Bence sadece silmeye gerek görmemiş. Yoksa aklı onda falan değil. Olsa mutlaka hal ve hareketiyle belli eder çünkü.
Siz de bu kadar takıldıysanız kız arkadaşınıza sorun. Iliskide bu kadar gurur iyi değil. Şeffaf ve net olmak size her zaman kazandırır. Karşı tarafı suçlamadan bu konudaki duygularınızı belirtin.
Birde şu olay var, hani flört etmeden önce kızın eski sevgilisini hala seviyor mu diye yoklamak için arkadaş işin arasına girer ya, şimdi sizce de yazıyorum siz de fikrinizi söyler misiniz ? Hani eski sevgilisini hala sevip sevmediğini ?Şahsen ben beni aldatan kişiliksiz aşağılık şahsiyeti, bırakın takip etmeyi
Her yerden engellerim muhabbetini bile yapmam
Millet yuvasını yıkıyor çoluk çocuk varken aldatılınca
Hanımefendi takipten çıkamıyor
Olgunluk göremiyorum ben maalesef kız arkadaşınızda
Numarası olması zaten başlı başına saçmalık
Takipten çıkmasını isteyin yoksa bu şekilde şüphe ile kendinden soğuduğunuzu anlatın
Kabul etmese zaten sizi sevmiyordur
Ayrılırsanız korkmayın ölmezsiniz
Size de aynı soruyu soruyorum, eski sevgilisini hala sevip sevmediğini sizin fikrinizi almak istiyorum.Ben bunu şahsen kendime saygısızlık olarak görürüm ve açıkça söylerim, eğer halen bunu normal olduğunu savunuyorsa geniş midesiyle baş başa bırakırdım. Kimse hint kumaşı değildir benim gözümde...
Şimdi anlatacağım bir olaydan sizce hala eski sevgilisini seviyor mu ?Ben bu olaya kızın tam içinden bitirmediğini düşünüyorum.
Çocukca değil, aldatılmış o ilişkiyi unutmuş bir kadın umursamaz ve takip etmez yani siler.
Yani ilişki bitirme sebebi de belli ihanete ugradıgı için anlaşamadıgı ,soğudugu için değil.
Abinizi yarabandı olarak kullanıyor olabilir.
Ayrıca hesabına abinizle olan resimlerini de ekliyordur bir nevi eski sevgiliye nispet olarak diye düşünüyorum
Nereden tutsanız elinizde kalır aklındaki soru işareti kalmaktansa net bir cevap daha iyi olacaktır.
Şimdi söyleyeceklerimden yola çıkarak sizce hala eski sevgilisini seviyor mu ?e kocaman kız.
dediğim gibi al karşına açık açık konuş. rahatsızlığını belirt ilişki ilerledikçe daha çok kafama taktım de. ve bu sorularla ilişkiye devam etmekte zorlanıyorum de.
gerisi ona kalmış. açıklaması varsa yapar seni kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır. ha lafı eveleyip gevelerse ayrılırsın. sen topu ona at hele bi.
Tabi ki o anlama geliyorBirde şu olay var, hani flört etmeden önce kızın eski sevgilisini hala seviyor mu diye yoklamak için arkadaş işin arasına girer ya, şimdi sizce de yazıyorum siz de fikrinizi söyler misiniz ? Hani eski sevgilisini hala sevip sevmediğini ?
Flört etmeden önce benim yakın arkadaşım var, kızlarla otururken eski sevgili konusunu benim arkadaşım bilerek açtı bu sevdiğim kızı dürtmek için, ve herkes söyledikten sonra sıra sevdiğim kıza geldi. Sevdiğim kız da;"kazık yedim, beni başkası için terk etti ve benle ayrıldı, bitti" demiş, sonra benim arkadaşım da;"hala seviyor musun peki" diye sorduğun da, sevdiğim kız da;"hayır güvenemiyorum" demiş. Şimdi bu"güvenemiyorum" demesinin sebebi, "seviyorum ama kazık yediğim için bir daha olmaz" anlamına geliyor dimi ? Gerçekten sevmeseydi "umrumda değil ya artık sevmiyorum" derdi bence. Ama kız"güvenemiyorum" dedi, sizce de hala sevdiği için ama erkeğin yanlışı yüzünden bir daha istemediğini mi söylüyor ?
Ayrıldım. Gittim çalıştığı yere, kız oturmuş kitap okuyordu, yanina oturdum tek başınaydı kimse yoktu etrafta. Ben de direk;"ben ayrılmak istiyorum, sebebi sadece devam edemiyeceğimi düşündüm, hele senin daha önceki tavırlarından dolayı kafam takıldı ve artık o sorunların düzelmesinide istemiyorum" dedim. O da hemen sanki rahatsız olmuş gibi tribe girmiş gibiydi, kız da bana;"bitirmişsen bitirdin, mesaj atıp da söyleyebilirdin bunu, buraya kadar gelipte söylemene gerek yoktu, içinde bitirdiğin şeyi gelip söylemeye ne gerek var" dedi sonra yüzüme bakmadı, ama bunu söylerken sanki biraz rahatsIz oldu hani aşağılandıktan sonra insan cevap verir ya aynı onun gibi tepki verdi onun gibi birşeydi ama kelimeyle anlatamıyorum, sinirli falan da değildi ama sanki içinde çok rahatsiz edilmiş hali vardi. Ben de"böyle söylemeyi tercih ettim" dedim kalktim gittim.Tabi ki o anlama geliyor
Siz ne yaptınız takip işini konuştunuz mu?
Merhaba, şimdi yazacaklarım bir erkeğin(abimin) derdi, kafası çok karışık ve burdaki hanımlardan yardım istiyor, kendisine çare bulamadık. Lütfen; burası kadınlar için diye ayrım yapmadan abime biraz tavsiye verirseniz çok mutlu olur, şimdiden teşekkürler.
7 aylık bir ilişkimiz var, ikimiz de dürüst insanız ve ilişkide en önemli şeyin de bu olduğunu düşünenlerdeniz. Sevgilimle çıkmadan önce 1 ay flört ettik bunu kendisi istedi birbirimizi tanımak için, bu 1 ay flört dönemin de şu bilgiyi kızın ağzından duydum;" kız 1.5 sene önce 6 aylık ilişkisini bitirmiş ve bu onun ilk ilişkisiymiş, bitmesinin sebebi de erkek bunu başka bir kız için terk etmiş." Buraya kadar herşey normal ama, kız hala eski sevgilisini Instagram da takip ediyormuş ve telefon numarası da varmış ! O zamanlar ona, neden silmiyorsun diye sorduğum da bana;'' ne gerek var çocukça hareket diye cevap verdi".(bitmiş ilişkiyi tamamen silmek neden çocukça hareket olsun ki ?) Sonra ben ona;"hala unutamadıysan unutmak için kendine zaman ver dedim'', kız da bana;'' ekli olması seviyor anlamına gelmiyor, bir insanı artık takip etmiyor ve numarası da yok diye buda sevmiyor anlamına gelmediği gibi, artık sevmiyorum onu çünkü aldatmış gibi bir olay oldu ve ayrıldı benden'' dedi. Ben de pek takmadım dürüstlüğüne inandım çünkü kendim de öyle insan olduğum için. Neyse ilişkiye başladık ama bu 7 ay içinde içim de hep bir ses var sanki;" aklı hala eski de, dönemiyor çünkü adam onu başkası için terk etti, artık güvenemediği için dönemiyor yoksa kalbi hala eskide" diye içim içim bu sesle dolu ve 7 ay böyle gezdim, kendisine de tekrar sormadım sildin mi diye çünkü çok gururlu insanım ve asla soramam böyle şeyleri. Hep bu iç sesle 7 ay dolanıyorum ve hiç birşey bu sesi dindiremiyor, içimde hep " kalbi ve aklı hala eski de diye yankılanıyor". Çok çaresizim, ama kesinlikle soramam eski sevgilini hala takip ediyor musun diye, ki muhtemelen takip ediyordur biliyorum. ilişkiyi bitirmek istiyorum sizce de öyle yapsam mi? Hani bazen göz görmez kalp görür diye laf vardır... Ayrılmakta istemiyorum çünkü bu kadar güzel, aile terbiyesi alan, nazik bir kızla ayrılmak istemem doğrusu, ama bu iç sesle de asla ilişki yürümez.
Düzenleme: Eski sevgilisinin kim olduğuna bakamıyorum arkadaş listesinden çünkü o zamanlar sorduğum da inadına söylemedi, çok üstüne gittim zorladım ama söylemedi.
Bu iç sesler derinlerde yatan degersizlik duyguları ile ilgili gibi.bir uzmana başvurmakta fayda varMerhaba, şimdi yazacaklarım bir erkeğin(abimin) derdi, kafası çok karışık ve burdaki hanımlardan yardım istiyor, kendisine çare bulamadık. Lütfen; burası kadınlar için diye ayrım yapmadan abime biraz tavsiye verirseniz çok mutlu olur, şimdiden teşekkürler.
7 aylık bir ilişkimiz var, ikimiz de dürüst insanız ve ilişkide en önemli şeyin de bu olduğunu düşünenlerdeniz. Sevgilimle çıkmadan önce 1 ay flört ettik bunu kendisi istedi birbirimizi tanımak için, bu 1 ay flört dönemin de şu bilgiyi kızın ağzından duydum;" kız 1.5 sene önce 6 aylık ilişkisini bitirmiş ve bu onun ilk ilişkisiymiş, bitmesinin sebebi de erkek bunu başka bir kız için terk etmiş." Buraya kadar herşey normal ama, kız hala eski sevgilisini Instagram da takip ediyormuş ve telefon numarası da varmış ! O zamanlar ona, neden silmiyorsun diye sorduğum da bana;'' ne gerek var çocukça hareket diye cevap verdi".(bitmiş ilişkiyi tamamen silmek neden çocukça hareket olsun ki ?) Sonra ben ona;"hala unutamadıysan unutmak için kendine zaman ver dedim'', kız da bana;'' ekli olması seviyor anlamına gelmiyor, bir insanı artık takip etmiyor ve numarası da yok diye buda sevmiyor anlamına gelmediği gibi, artık sevmiyorum onu çünkü aldatmış gibi bir olay oldu ve ayrıldı benden'' dedi. Ben de pek takmadım dürüstlüğüne inandım çünkü kendim de öyle insan olduğum için. Neyse ilişkiye başladık ama bu 7 ay içinde içim de hep bir ses var sanki;" aklı hala eski de, dönemiyor çünkü adam onu başkası için terk etti, artık güvenemediği için dönemiyor yoksa kalbi hala eskide" diye içim içim bu sesle dolu ve 7 ay böyle gezdim, kendisine de tekrar sormadım sildin mi diye çünkü çok gururlu insanım ve asla soramam böyle şeyleri. Hep bu iç sesle 7 ay dolanıyorum ve hiç birşey bu sesi dindiremiyor, içimde hep " kalbi ve aklı hala eski de diye yankılanıyor". Çok çaresizim, ama kesinlikle soramam eski sevgilini hala takip ediyor musun diye, ki muhtemelen takip ediyordur biliyorum. ilişkiyi bitirmek istiyorum sizce de öyle yapsam mi? Hani bazen göz görmez kalp görür diye laf vardır... Ayrılmakta istemiyorum çünkü bu kadar güzel, aile terbiyesi alan, nazik bir kızla ayrılmak istemem doğrusu, ama bu iç sesle de asla ilişki yürümez.
Düzenleme: Eski sevgilisinin kim olduğuna bakamıyorum arkadaş listesinden çünkü o zamanlar sorduğum da inadına söylemedi, çok üstüne gittim zorladım ama söylemedi.
8-9 sayfalara bir kaç yorum daha attim eski sevgilisi hakkinda onlari da okursaniz şüphe etmemin doğal olduğunu anliycaksiniz.Bu iç sesler derinlerde yatan degersizlik duyguları ile ilgili gibi.bir uzmana başvurmakta fayda var
Şimdi söyleyeceklerimden yola çıkarak sizce hala eski sevgilisini seviyor mu ?
Flört etmeden önce benim yakın arkadaşım var, kızlarla otururken eski sevgili konusunu benim arkadaşım bilerek açtı bu sevdiğim kızı dürtmek için, ve herkes söyledikten sonra sıra sevdiğim kıza geldi. Sevdiğim kız da;"kazık yedim, beni başkası için terk etti ve benle ayrıldı, bitti" demiş, sonra benim arkadaşım da;"hala seviyor musun peki" diye sorduğun da, sevdiğim kız da;"hayır güvenemiyorum" demiş. Şimdi bu"güvenemiyorum" demesinin sebebi, "seviyorum ama kazık yediğim için bir daha olmaz" anlamına geliyor dimi ? Gerçekten sevmeseydi "umrumda değil ya artık sevmiyorum" derdi bence. Ama kız"güvenemiyorum" dedi, sizce de hala sevdiği için ama erkeğin yanlışı yüzünden bir daha istemediğini mi söylüyor ?
Şüphe ediyorsanız neden ayrilmadiniz??8-9 sayfalara bir kaç yorum daha attim eski sevgilisi hakkinda onlari da okursaniz şüphe etmemin doğal olduğunu anliycaksiniz.
Şimdi söyleyeceklerimden yola çıkarak sizce hala eski sevgilisini seviyor mu ?
Flört etmeden önce benim yakın arkadaşım var, kızlarla otururken eski sevgili konusunu benim arkadaşım bilerek açtı bu sevdiğim kızı dürtmek için, ve herkes söyledikten sonra sıra sevdiğim kıza geldi. Sevdiğim kız da;"kazık yedim, beni başkası için terk etti ve benle ayrıldı, bitti" demiş, sonra benim arkadaşım da;"hala seviyor musun peki" diye sorduğun da, sevdiğim kız da;"hayır güvenemiyorum" demiş. Şimdi bu"güvenemiyorum" demesinin sebebi, "seviyorum ama kazık yediğim için bir daha olmaz" anlamına geliyor dimi ? Gerçekten sevmeseydi "umrumda değil ya artık sevmiyorum" derdi bence. Ama kız"güvenemiyorum" dedi, sizce de hala sevdiği için ama erkeğin yanlışı yüzünden bir daha istemediğini mi söylüyor ? Ama kızı da hiç suçlamıyorum çünkü ben salakmışım, kızın dedi her lafa inandım. Kız bana"Allah biliyor beni ve içimdekini, kendimi kanıtlamak zorunda değilim gibi laflar ediyordu, gayette terbiyeli kızdı ama sonuç üzücü".
Onla ayrilali ne kadar olmustu sizle tanistiginda?Ben de kızla aynı durumdayım ama ben gerçekten sevmişim ama sizden şimdi bir başka soru sormak istiyorum, onun eski sevgilisini hala sevip sevmediği yönünde. Sizce de hala seviyor mu kızın dediklerine göre söyler misiniz ?
Bence gururdan oyle dik durdu kiz.Hepmiz oyle yapmazmiyiz bazenöyle ne yazık ki.
ayrıca bitirmek için gittiğiniz mesajıda okudum kusura bakmayın ama bu kız sizi sevmeyi bırakın zerre değer vermemiş. ha varsınız ha yoksunuz.
Bana erkek arkadaşım eski sevgilini sil, sosyal medyadan telefonundan sil falan dese çok gıcık olurum ben bilmiyor muyum silmeyi? Tartışma falan çıkarsa da ben silmiyorum, keyfin bilir ister gidersin ister kalırsın der direkt kestirir atarım. Arkadaş kırılsın diye söylemiyorum ama ben bu tip kıskançlıklari çok özgüvensizce ve cidden çocukça buluyorum. Benim unutamadığım birisi yok.bu kız belki benim kafada olabilir giciklik olsun diye de tutuyor olarilir hatta. kendine güvenmeyen başkasına da guvenmez.arkadaş yok yere 7 ayını zehir etmiş olabilir. Öyle ya da böyle 7 ayını zehir etmiş gerçi de..Evet sevmeseydi direk o ilişki benim için bitti konusunu bile konuşmayalım bence derdi.
Bence aklı hala eskide
Ama bu terbiyesizlik değil tabi, belki kendisi de kabul etmek istemiyordur bilinçli yapmıyordur bunu.
Bana erkek arkadaşım eski sevgilini sil, sosyal medyadan telefonundan sil falan dese çok gıcık olurum ben bilmiyor muyum silmeyi? Tartışma falan çıkarsa da ben silmiyorum, keyfin bilir ister gidersin ister kalırsın der direkt kestirir atarım. Arkadaş kırılsın diye söylemiyorum ama ben bu tip kıskançlıklari çok özgüvensizce ve cidden çocukça buluyorum. Benim unutamadığım birisi yok.bu kız belki benim kafada olabilir giciklik olsun diye de tutuyor olarilir hatta. kendine güvenmeyen başkasına da guvenmez.arkadaş yok yere 7 ayını zehir etmiş olabilir. Öyle ya da böyle 7 ayını zehir etmiş gerçi de..Evet sevmeseydi direk o ilişki benim için bitti konusunu bile konuşmayalım bence derdi.
Bence aklı hala eskide
Ama bu terbiyesizlik değil tabi, belki kendisi de kabul etmek istemiyordur bilinçli yapmıyordur bunu.
1.5 yil olmuş ayrılalı.Onla ayrilali ne kadar olmustu sizle tanistiginda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?