siz bu yazdıklarınızda gerçekten ciddi misiniz? ne demek tokatı hak etmişti! kibar olursan tepene çıkar falan,nasıl bir düşünce tarzıdır bu.medeniyetten anlamadığınız çok belli kusura bakmayın.Oncelikle bi kadina bu kadar kibar ve toleransli olursan tepene cikar :) 30 yaşını doldurmamis toy bir erkeksin muhtemelen. Onun yerine iki tokat atsaydin senden kiymetlisi olmazdi ki bence hak etmis. 1) hala o adamdan umudu var. En iyi ihtimalle merak ediyor. 2) seni kaybetmekten korkmuyor. Medeniyeti falan bi gecelim. Nasi bi kadin kendisi aldattigi adami silmez sinsi sinsi takip eder. Buna midesi olmasi bile igrenc. Senin sandigin kadar dürüst degil kisacasi.
konu sahibi lütfen dolduruşa gelmeyin. takipten çıkarmamış olması gurursuz olduğu anlamına gelmiyor. ya da onda aklı olduğu. gerçekten bu hareketi yapınca çocukça duracağını ve onu önemsemiş gibi görüneceğini düşünmüş olabilir. ve siz bu konuyu onunla konuştuğunuzda daha flört aşamasındaymışsınız tabii ki lafınızla hareket etmeyecek.daha sizi sevip sevmediği bile belli değil o sırada. bence şu an içten bi'şekilde düşüncelerinizi onunla paylaşın. endişelerinizi ve hislerinizi. kızın görünürde hiçbir suçu yokken terk etmez acımasızlık olur.ayrıca ben de bazı eski sevgililerimi takipten çıkarmıyorum,telefon numaraları da duruyor. seviyor muyum şimdi hepsini? ya da gurursuz muyum?Evet ben de öyle düşünmüştüm, bir insan kendisini aldatani niye hala takip eder ? Bence de gurursuz olmasi gerek bunu yapabilmesi için, benim içimdeki şüphe doğru çıkmış bence, ama kız "ben çok dürüşt bir insanim" diye hep söyler, bende sadece lafina inandim desem yeridir çünkü sevdim bir kere. Birde eski sevgilisinin adini söylemedi inatla napcaksin diye. ona aklim almiyor.
şaka di mi bu ?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi unutmayan kız olan kısmından başlayıp bana olan tavrini söylemek istiyorum, kizin tavri; bana karşi biraz sinirli çabuk sinirleniyor, kendisinin sinirli biri olduğunu söylüyor. ve daha önce sinemaya gitmeyi teklif etmiştim kaç ay önce, bana iş yerinde sunum hazirlamasi gerektiğini ve bu hafta boş olmadığını söyledi, hafta sonu gidelim demiştim ama arkadaşlarina söz verdiğini söyledi(ki öyle oldu Instagram'a foto atti ordan biliyorum), o zaman 2 hafta sonra gidelim diyorum bu sefer de ne izliycez ki diye sordu, bende izleriz birseyler dedim, bakariz ama söz veremem dedi. 3 gün geçtikten sonra baktim istekli değil aslinda benim de tahammülüm kalmadi gittim konuştum, haftaya benimle sinemaya gidelim dedim, o da hani 2 hafta sonraydi dedi, ben de haftaya istiyorum öyle istiyorum dedim. Sonra kiz da "aslinda pek istemiyorum çünkü sinema izlemeyi pek sevmiyorum dedi". Bende peki sen bilirsin dedim ve olay öylece kapandi. Genelde bir yere gittiğimiz olmuyor, iş yerimiz aynı olduğu için çıkışta beraber gidiyoruz yemeği beraber yiyoruz bazen. Ama benimleyken mutlu olduğunu biliyorum, yüzü gülüyor diycem de o da utangaç olduğu için hoşuna gittiği için gülüyordur muhtemelen.Unutmayan kız,
Senin isteklerini önemsemez, çok kolay reddedebilir, orta yolu bulmak için çabalamaz
Çok fazla görüşmek için ortam hazırlamaz. Genelde işine gelmediği zaman programınızı hemen iptal eder.
Senin kendinle ilgili problemlerini umursamaz, zaten öyle pek fazla da sormaz, sen anlatırsan ayıp olmasın diye ilgilenirmiş gibi görünür ama aslında dinlemez, dinlese de üzerine düşmez, soru bile sormaz cevabını verir geçer.
Çok çabuk kızabilir çünkü tahammül katsayısı oldukça düşüktür.
Sürekli birşeyleri eleştirir, bulunduğu ortamda en ufak bir sorun çıksa söylenir durur çünkü yanındakini sevmiyor bu yüzden de onun için çehresini güzelleştirecek biri değildir.
Böyle gider bu..
Çünkü bağlı kaldığı şey geçmişi. Takılı kalmış gibi.
Adını söylemez
1) Evet eski sevgilisinin çirkin olduğunu düşünüyordur ve senin ıyy bunu mu sevmiş amma da düşük kriterleri varmış tarzı yorumlarından çekinmiş olabilir, var böyle kızlar
2) Çocuğu araştırdığın takdirde senin ulaşmanı ya da bilmeni istemeyeceği şeyler çıkabilir, o yüzden saklıyor olabilir. Bir sinir harbi ile gidip ulaşabilir ya da ismen çocuğu araştırabilirsin diye.
Böyle tipler genelde seveni ne pahasına olursa olsun yanında tutmak isterler. Çünkü yanında kendini kötü hissettiğinde sevgi açlığını giderecek, yalnız kaldığında yalnızlığını unutturacak ve sevgisiyle beğenisiyle egosunu okşayacak insans ihtiyacı olacak. Niye kaybetmek istesin?
Not; tüm bunlar sadece varsayım, belki bunların hiçbiri o kızın aklından dahi geçmemiştir. Sorularına verilebilecek alternatif yanıtları belirttim sadece.
Konuna yorumumu ise şöyle yapmak istiyorum;
Ben birini çok sevdiğimde empati yeteneğim iki kat gelişiyor o kişiye karşı. Ne yapacaksam onun yerine kendimi koyup düşünerek yaparım, çünkü zerre üzülmesine gönlüm razı gelmez. Kız arkadaşınız empati yapmadığı gibi bir de kendi ağzınızla belirttiğiniz ricayı da geri çevirmiş.
Eskiyi bu şekilde hayatında tutmak size saygısızlıktır. Bittiyse bitmiştir, silmek çocukça falan değildir. Boşanan eşler bile eğer arada çocuk yoksa, bir daha karşı karşıya bile gelmiyorlar.
İlişki bazında sınır, ya hep ya hiçtir. Ya birliktesin ya değilsin. Değilsen birbirinde ekli kalmanın da bir anlamı yok.
Bak bu kiz yarali.Sevme seklini degistirmesi cok normal.Ben de mesela yaraliyim iliski konusun da ben de degistirecem bundan sonra.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi unutmayan kız olan kısmından başlayıp bana olan tavrini söylemek istiyorum, kizin tavri; bana karşi biraz sinirli çabuk sinirleniyor, kendisinin sinirli biri olduğunu söylüyor. ve daha önce sinemaya gitmeyi teklif etmiştim kaç ay önce, bana iş yerinde sunum hazirlamasi gerektiğini ve bu hafta boş olmadığını söyledi, hafta sonu gidelim demiştim ama arkadaşlarina söz verdiğini söyledi(ki öyle oldu Instagram'a foto atti ordan biliyorum), o zaman 2 hafta sonra gidelim diyorum bu sefer de ne izliycez ki diye sordu, bende izleriz birseyler dedim, bakariz ama söz veremem dedi. 3 gün geçtikten sonra baktim istekli değil aslinda benim de tahammülüm kalmadi gittim konuştum, haftaya benimle sinemaya gidelim dedim, o da hani 2 hafta sonraydi dedi, ben de haftaya istiyorum öyle istiyorum dedim. Sonra kiz da "aslinda pek istemiyorum çünkü sinema izlemeyi pek sevmiyorum dedi". Bende peki sen bilirsin dedim ve olay öylece kapandi. Genelde bir yere gittiğimiz olmuyor, iş yerimiz aynı olduğu için çıkışta beraber gidiyoruz yemeği beraber yiyoruz bazen. Ama benimleyken mutlu olduğunu biliyorum, yüzü gülüyor diycem de o da utangaç olduğu için hoşuna gittiği için gülüyordur muhtemelen.
Ve bugüne kadar benim ne doğum günümü sordu nede hangi burç olduğumu sordu, sadece yaşımı sordu o kadar. Mesaji da ben atiyorum, çünkü huyu öyle kendi arakdaşına da işi düşmediği sürece mesaj atmiyor.ama ben mesaj atinca gördüğü zaman cevap veriyor, bazen 3-4dk bazen 10dk falan. Pek soru soran birisi değil, hele benim hayatimla ilgili birsey sormadi, ne ailem nede çevrem ile ilgili.
Çok üzgünüm ama siz tek taraflı seviyorsunuz.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi unutmayan kız olan kısmından başlayıp bana olan tavrini söylemek istiyorum, kizin tavri; bana karşi biraz sinirli çabuk sinirleniyor, kendisinin sinirli biri olduğunu söylüyor. ve daha önce sinemaya gitmeyi teklif etmiştim kaç ay önce, bana iş yerinde sunum hazirlamasi gerektiğini ve bu hafta boş olmadığını söyledi, hafta sonu gidelim demiştim ama arkadaşlarina söz verdiğini söyledi(ki öyle oldu Instagram'a foto atti ordan biliyorum), o zaman 2 hafta sonra gidelim diyorum bu sefer de ne izliycez ki diye sordu, bende izleriz birseyler dedim, bakariz ama söz veremem dedi. 3 gün geçtikten sonra baktim istekli değil aslinda benim de tahammülüm kalmadi gittim konuştum, haftaya benimle sinemaya gidelim dedim, o da hani 2 hafta sonraydi dedi, ben de haftaya istiyorum öyle istiyorum dedim. Sonra kiz da "aslinda pek istemiyorum çünkü sinema izlemeyi pek sevmiyorum dedi". Bende peki sen bilirsin dedim ve olay öylece kapandi. Genelde bir yere gittiğimiz olmuyor, iş yerimiz aynı olduğu için çıkışta beraber gidiyoruz yemeği beraber yiyoruz bazen. Ama benimleyken mutlu olduğunu biliyorum, yüzü gülüyor diycem de o da utangaç olduğu için hoşuna gittiği için gülüyordur muhtemelen.
Ve bugüne kadar benim ne doğum günümü sordu nede hangi burç olduğumu sordu, sadece yaşımı sordu o kadar. Mesaji da ben atiyorum, çünkü huyu öyle kendi arakdaşına da işi düşmediği sürece mesaj atmiyor.ama ben mesaj atinca gördüğü zaman cevap veriyor, bazen 3-4dk bazen 10dk falan. Pek soru soran birisi değil, hele benim hayatimla ilgili birsey sormadi, ne ailem nede çevrem ile ilgili.
flört döneminde israr etmiştim, sil onu diye, silmiyorsan seviyorsun hala dedim. O da bana"silerim orasi benim için hiç sıkıntı değil ama silmedim diye hala seviyor anlamina mi geliyor, yada sildim diye sevmiyorum mu oluyorum, keşke insanin içini de görebilsek böyle ön yargi ile yaklaşarak bana haksizlik ediyorsun" dedi. Ben de saf gibi kandim.valla cep numarası konusunda kız haklı. ben de eskileri vs silmem. aman ararlar falan açmamak için. bir de marketin bile numarası var telefonumda. silmemem tam olarak umursamadığım anlamına geliyor.
ama instagram, facebook, twitter gibi listelerimde olamaz eski biri. bu hayatımdaki kişiye saygısızlık gibi geliyor. karşı tarafa da yeşil ışık.
bu sebebi söyleyerek, aklından bu konuyu atamadığını söyleyerek bitirmek istediğini söyle bence. eğer sizi ciddiye alıyorsa siler devam edersiniz
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi unutmayan kız olan kısmından başlayıp bana olan tavrini söylemek istiyorum, kizin tavri; bana karşi biraz sinirli çabuk sinirleniyor, kendisinin sinirli biri olduğunu söylüyor. ve daha önce sinemaya gitmeyi teklif etmiştim kaç ay önce, bana iş yerinde sunum hazirlamasi gerektiğini ve bu hafta boş olmadığını söyledi, hafta sonu gidelim demiştim ama arkadaşlarina söz verdiğini söyledi(ki öyle oldu Instagram'a foto atti ordan biliyorum), o zaman 2 hafta sonra gidelim diyorum bu sefer de ne izliycez ki diye sordu, bende izleriz birseyler dedim, bakariz ama söz veremem dedi. 3 gün geçtikten sonra baktim istekli değil aslinda benim de tahammülüm kalmadi gittim konuştum, haftaya benimle sinemaya gidelim dedim, o da hani 2 hafta sonraydi dedi, ben de haftaya istiyorum öyle istiyorum dedim. Sonra kiz da "aslinda pek istemiyorum çünkü sinema izlemeyi pek sevmiyorum dedi". Bende peki sen bilirsin dedim ve olay öylece kapandi. Genelde bir yere gittiğimiz olmuyor, iş yerimiz aynı olduğu için çıkışta beraber gidiyoruz yemeği beraber yiyoruz bazen. Ama benimleyken mutlu olduğunu biliyorum, yüzü gülüyor diycem de o da utangaç olduğu için hoşuna gittiği için gülüyordur muhtemelen.
Hal ve hareketini pek gözlemlemedim, hani akli hala eskide mi diye. Ama benimleyken mutlu diyebilirim. Flört döneminde eski sevgili hakkinda konuyu ben açtim ben kendimden biraz bahsettim, ve sira ona geldiğinde söylemedi,"ne gerek var" diye. Hala Instagram da ekli mi diye sordum, evet ekli dedi. sonra ben"bende ekli değil hiç bir yerde, sende de olmasin silmeni istiyorum"dedim, kiz bana" ne gerek var o ilk eklediğim günden beri duruyo çocukça hareket" demişti. 2 gün sonra bu konu hakkinda tartişma çikarttim, kiz bana sevmiyorum dedi. ama hala inanmiyorum desem yeridir.Bence sadece silmeye gerek görmemiş. Yoksa aklı onda falan değil. Olsa mutlaka hal ve hareketiyle belli eder çünkü.
Siz de bu kadar takıldıysanız kız arkadaşınıza sorun. Iliskide bu kadar gurur iyi değil. Şeffaf ve net olmak size her zaman kazandırır. Karşı tarafı suçlamadan bu konudaki duygularınızı belirtin.
konu sahibi lütfen dolduruşa gelmeyin. takipten çıkarmamış olması gurursuz olduğu anlamına gelmiyor. ya da onda aklı olduğu. gerçekten bu hareketi yapınca çocukça duracağını ve onu önemsemiş gibi görüneceğini düşünmüş olabilir. ve siz bu konuyu onunla konuştuğunuzda daha flört aşamasındaymışsınız tabii ki lafınızla hareket etmeyecek.daha sizi sevip sevmediği bile belli değil o sırada. bence şu an içten bi'şekilde düşüncelerinizi onunla paylaşın. endişelerinizi ve hislerinizi. kızın görünürde hiçbir suçu yokken terk etmez acımasızlık olur.ayrıca ben de bazı eski sevgililerimi takipten çıkarmıyorum,telefon numaraları da duruyor. seviyor muyum şimdi hepsini? ya da gurursuz muyum?
kaldı ki sevgiliniz dürüstmüş gerçekten,size en başından beri hiç söylemeyip gizli gizli stalklayabilirdi. öyle iş çeviren de çok emin olun. adını söylememiş zaten sizinle paylaşmasaydı haberiniz bile olmayacaktı.ben sevgilinizi bir kadın olarak samimi buldum.
Şimdi unutmayan kız olan kısmından başlayıp bana olan tavrini söylemek istiyorum, kizin tavri; bana karşi biraz sinirli çabuk sinirleniyor, kendisinin sinirli biri olduğunu söylüyor. ve daha önce sinemaya gitmeyi teklif etmiştim kaç ay önce, bana iş yerinde sunum hazirlamasi gerektiğini ve bu hafta boş olmadığını söyledi, hafta sonu gidelim demiştim ama arkadaşlarina söz verdiğini söyledi(ki öyle oldu Instagram'a foto atti ordan biliyorum), o zaman 2 hafta sonra gidelim diyorum bu sefer de ne izliycez ki diye sordu, bende izleriz birseyler dedim, bakariz ama söz veremem dedi. 3 gün geçtikten sonra baktim istekli değil aslinda benim de tahammülüm kalmadi gittim konuştum, haftaya benimle sinemaya gidelim dedim, o da hani 2 hafta sonraydi dedi, ben de haftaya istiyorum öyle istiyorum dedim. Sonra kiz da "aslinda pek istemiyorum çünkü sinema izlemeyi pek sevmiyorum dedi". Bende peki sen bilirsin dedim ve olay öylece kapandi. Genelde bir yere gittiğimiz olmuyor, iş yerimiz aynı olduğu için çıkışta beraber gidiyoruz yemeği beraber yiyoruz bazen. Ama benimleyken mutlu olduğunu biliyorum, yüzü gülüyor diycem de o da utangaç olduğu için hoşuna gittiği için gülüyordur muhtemelen.
aslinda olayi kisa özetledim, uzatirsam siz okumazsiniz diye, o ilk sorduğum gün silmesini ve istemediğimi söyledim ama istemedi, ve üzerinden 2 gün geçtikten sonra içime sinmedi bu olay ve kiza mesaj atarak konuştum silmiyorsan başlamayalim ilişkiye çünkü ben rahatsiz oluyorum diye, kiz da inandirici cümleler kurdu işte" ekli olmasi hala seviyorum anlamina gelmez, veya sildim diye de sevmiyorum anlamina gelmediği gibi, keşke insanin içinide görebilseydik bu söylediklerin hiç biri aslinda düşündüğün gibi değil" demişti.... Hatta flört etmeden önce benim yakin arkadaşım var, bu kizdan çaktirmadan eski sevgilisi hakkinda oturup gülüşürken sormuş, sevdiğim kiz da cevap olarak"kazik yedim ayrildi benden"demiş, sonra benim elemanda tekrar sormuş" hala seviyor musun peki" diye. Kiz da"hayir, GÜVENEMIYORUM". demiş, bakin burda "güvenemiyorum" demiş. Neden bunu söyledi sizce ? eğer gerçekten tam anlamiyla sevmiyor olsaydi "hayir sevmiyorum umrumda değil" diyebilirdi, ama kiz"güvenemiyorum" demiş. Ama süc tabiki bende herseye rağmen ilişkiye başladim anlayişli oldum.Herkes kızı suçlamış ama,ben olayda yanlış davrananın sen olduğunu düşünüyorum.Öncelikle 7 aylık bir ilişki diyorsun ve öncesinde 1 ay kızın isteğiyle bir tanıma dönemi oldu ve o dönemde bunları konuştuk diyorsun.Sonrasında konuyla ilgili konuşulmamış doğru anladıysam.Ve kız o an dürüst davranmış,ama sen dürüst davranmamışsın bence.Ben ilişki yaşayacağım insanın eski sevgilisini takip etmesini istemem,telefonunuda silmesini isterim deseydin herşey daha net olurdu.Baştan net olmayıp sonrada kafama taktım ettim demek saçmalık.Birde kız neden eski sevgilisinin adını söylemek zorundaki sana başlıbaşına saçmalık tavırların.İlişki ilerleyince kafada kurup kurup karşı tarafı suçlamak ne demek.Sonraki mesajlarında da kıza midesiz gurursuz demişsin çok ayıp bence.Açıkcası bu konuda sana değil kıza acıdım.Ne istediğini bilmeyen,takıntılı biri gibisin.Eski sevgilisi yakışıklımıymış değilmiymiş,bir erkeğinde buna takıldığını sende gördüm biz kadınlar takılırız ama.7 aydır yaşadığın ilişkide kızın tavırlarındanda seni sevip sevmediğini anlaman gerekirdi.Belkide çoktan sildi,belkide aklına bile gelmediği için silmedi.Bence kıza sorarsın doğru cevabı alırsın gibi.
Çok doğru söylediniz, bence de kendisi daha önce sevilmediği için ve sonra ben ona çok sevgi ilgi gösterip durduğum için kiz doğal olarak beni sevmese de, ilgi sevgi gördüğü içi mutlu oluyordur. Aslında çok şeyi eksik anlattim hele kendimle ilgili. Ben de kiz gibi bir önceki insan tarafindan kazik yemiş gibi terk edildim, bunu da kendisine söyledim, kiz cevap olarak"karaktersizlik bence bu" demişti. Aslinda benim de bir önce durumum onunla ayni, ben 3 sene sonra ilk defa bir kizi tekrar sevdim ama sanirim yine olmadi. Hatta kendisine de söyledim'' geçmis ile ilgili beni ilgilendiren birşey kalmadi bende numarasi bile yok, sende sil ve takipten çıkar yoksa ben hala seviyorsun diye düşünürüm rahatsiz olurum" dedim. ama kiz gel görki bana "ne gerek var çoçukça hareket'' dedi. sonra tartişma çıkti ve neler yaşandiğini üstte bir kaç kullaniciya yazdim isterseniz okuyun, ve cevabiniz için çok saol tekrardan.Heh, bakın yazdığınız herşey aslında sevmeyen kişiyi tanımımı doğruladı gibi görünüyor. Sizin yanınızda gülmesi size aşık olduğunu, sizi sevdiğini ıspatlamaz. Arkadaşınızla da güzel vakit geçirip bol kahkahalı bir sohbet yapabilirsiniz
Sizin sevginiz ona kendini sadece değerli hissettirdiği için de gülümsüyor olabilir.
Bunlar diğer söylediklerinizin yanında pek bir şey ifade etmiyor.
Mesaj kısmına gelirsek, biraz görgüsü olan bir insan zaten mesajınızı cevapsız bırakmaz, bir arkadaşınıza attığınız mesaja da cevap alabiliyorsunuz. Bu da sevgiyi gösteren bir şey değil, saygıyı ifade eder ancak.
He bir de şöyle birşey var, onu da yapmazsa zaten sizi kaybedeceğini biliyor bu da şu durumda onun işine gelmez.
Ayrıca sözde kişilik olarak bu kadar ketum görünen bir insanın, ilişki sınırları konusunda da aynı tavrı göstermesi beklenir.
Uzun lafın kısası, ben sizi yarabandı olarak hayatına aldığını düşünüyorum şu anlattıklarınızdan sonra.
Bakın siz seviyorsunuz ve onun hayatının her alanıyla ilgileniyorsunuz, geçmişini merak ediyorsunuz, kişiliği hakkında az çok fikir sahibi olmuşsunuz/olmaya çalışıyorsunuz. Hayatınızda yer vereceğiniz insanı tanımanız, onunla bir paylaşım içerisine girmeniz gerekiyor çünkü. Ama o sizi tanımaya dahi çalışmamış. Bence bu ilişkiden kendinizi kurtarmalısınız.
Size tavsiyem
Eski sevgilini unutmadığını ve beni sevmediğini düşünüyorum açıklamasıyla ayrılmayın bence. Bu aranızdaki ilişkinin sadece onun avuçlarında olduğunu gösterir ve sizi kolayca manipüle etmesine sebep olur. Siz bu ilişkiyi bitiriyorsunuz çünkü kendinizi seviyor ve daha iyi bir ilişkiye layık görüyorsunuz. Bunu kendiniz için yapıyorsunuz yani. Gayet insani bir diyalog içerisinde, kendinize güvenen bir tavırla, artık bu ilişkiyi yürütemeyeceğinizi, ilişki sürecinde güzel vakit geçirdiğinizi fakat umduğunuz şekilde olmadığını belirtip ayrılmak istediğinizi dile getirin. Detay verip hazıra kondurmayın, biraz da karşı taraf kendini sorgulamalı artık.
Yazdıklarınızı okudum ve hala aynı fikirdeyim.Çok doğru söylediniz, bence de kendisi daha önce sevilmediği için ve sonra ben ona çok sevgi ilgi gösterip durduğum için kiz doğal olarak beni sevmese de, ilgi sevgi gördüğü içi mutlu oluyordur. Aslında çok şeyi eksik anlattim hele kendimle ilgili. Ben de kiz gibi bir önceki insan tarafindan kazik yemiş gibi terk edildim, bunu da kendisine söyledim, kiz cevap olarak"karaktersizlik bence bu" demişti. Aslinda benim de bir önce durumum onunla ayni, ben 3 sene sonra ilk defa bir kizi tekrar sevdim ama sanirim yine olmadi. Hatta kendisine de söyledim'' geçmis ile ilgili beni ilgilendiren birşey kalmadi bende numarasi bile yok, sende sil ve takipten çıkar yoksa ben hala seviyorsun diye düşünürüm rahatsiz olurum" dedim. ama kiz gel görki bana "ne gerek var çoçukça hareket'' dedi. sonra tartişma çıkti ve neler yaşandiğini üstte bir kaç kullaniciya yazdim isterseniz okuyun, ve cevabiniz için çok saol tekrardan.
Bence bu konuyu net olarak görüşün. Aklınızdaki soruları ona da sorun. Numarayi saklamasının ve sosyal medya hesaplarında ekli olmasının sizi rahatsız ettiğini söyleyin.Hal ve hareketini pek gözlemlemedim, hani akli hala eskide mi diye. Ama benimleyken mutlu diyebilirim. Flört döneminde eski sevgili hakkinda konuyu ben açtim ben kendimden biraz bahsettim, ve sira ona geldiğinde söylemedi,"ne gerek var" diye. Hala Instagram da ekli mi diye sordum, evet ekli dedi. sonra ben"bende ekli değil hiç bir yerde, sende de olmasin silmeni istiyorum"dedim, kiz bana" ne gerek var o ilk eklediğim günden beri duruyo çocukça hareket" demişti. 2 gün sonra bu konu hakkinda tartişma çikarttim, kiz bana sevmiyorum dedi. ama hala inanmiyorum desem yeridir.
Aynen öyle bunları kaldıramıyacağınızı bile bile neden ilişkiye başladınız?arkadaşınız sormuşsa kız öyle demişse,ve siz bunu kabul edemeyecekseniz o zaman başlamamalıydınız.Madem başladınız şimdi niye 7 ay önce konuşulmuş,ikna olunmuş konuyu sorma gereği duyuyorsunuz.Şu an sormanız gereken yada düşünmeniz gereken konu eski sevgilisini unuttumu unutmadımı ,yakışıklımı çirkinmi değil,beni seviyormu sevmiyormu olmalıydı.İlişkinizde sorunlar varsa bunu illaki bir öceki ilişkisini unutup unutmadığına bağlayamazsınız.Sizinle bir ilişkiye başlamıştır,denemiştir ama sevmemiştir.Bitmesi gerekiyorsa bitirirsiniz karşınızdaki insanı suçlamak için konuya yada delile ihtiyaç duymazsınızaslinda olayi kisa özetledim, uzatirsam siz okumazsiniz diye, o ilk sorduğum gün silmesini ve istemediğimi söyledim ama istemedi, ve üzerinden 2 gün geçtikten sonra içime sinmedi bu olay ve kiza mesaj atarak konuştum silmiyorsan başlamayalim ilişkiye çünkü ben rahatsiz oluyorum diye, kiz da inandirici cümleler kurdu işte" ekli olmasi hala seviyorum anlamina gelmez, veya sildim diye de sevmiyorum anlamina gelmediği gibi, keşke insanin içinide görebilseydik bu söylediklerin hiç biri aslinda düşündüğün gibi değil" demişti.... Hatta flört etmeden önce benim yakin arkadaşım var, bu kizdan çaktirmadan eski sevgilisi hakkinda oturup gülüşürken sormuş, sevdiğim kiz da cevap olarak"kazik yedim ayrildi benden"demiş, sonra benim elemanda tekrar sormuş" hala seviyor musun peki" diye. Kiz da"hayir, GÜVENEMIYORUM". demiş, bakin burda "güvenemiyorum" demiş. Neden bunu söyledi sizce ? eğer gerçekten tam anlamiyla sevmiyor olsaydi "hayir sevmiyorum umrumda değil" diyebilirdi, ama kiz"güvenemiyorum" demiş. Ama süc tabiki bende herseye rağmen ilişkiye başladim anlayişli oldum.
Şimdi söyleyeceklerimden yola çıkarak sizce hala eski sevgilisini seviyor mu ?Yazdıklarınızı okudum ve hala aynı fikirdeyim.
Siz onun yaşadıklarının aynısını yaşayıp, geçmişi silmiş ve geleceğe bir şans tanımış olabilirsiniz ama o geçmişe bağlı kalmış ve sizi kendine yara bandı yapmış.
Seviyor musun sorusuna verdiği yanıtla bile herşey ayan beyan ortada.
Seviyor musun?
Güvenmiyorum. ( sevmiyorum demiyorum, güvensem ona koşarım da, güvenemiyorum işte )
Hiç düşünmeyin daha fazla sorgulamayın düşüncelerle boğulmayın ve ayrılın.
Size de aynı soruyu sorucam fikrinizi almak istiyorum/valla cep numarası konusunda kız haklı. ben de eskileri vs silmem. aman ararlar falan açmamak için. bir de marketin bile numarası var telefonumda. silmemem tam olarak umursamadığım anlamına geliyor.
ama instagram, facebook, twitter gibi listelerimde olamaz eski biri. bu hayatımdaki kişiye saygısızlık gibi geliyor. karşı tarafa da yeşil ışık.
bu sebebi söyleyerek, aklından bu konuyu atamadığını söyleyerek bitirmek istediğini söyle bence. eğer sizi ciddiye alıyorsa siler devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?